Lördag

Har mest pluggat  å sola idag.. Pluggandet gick sådär... får inga vettiga svar från min handledare så d känns skit just nu... försökte göra ena inlämningsuppgiften men fick samma fel varje gång.. som tur e så verkar d som om jag kan göra den hur många ggr som helst =) har iaf mailat min handledare igen å hoppas på svar på måndag...

Va även å shoppa i centrum me mamma.. Hon va ute efter en ny bikini å d va 3 betala för 2 så jag fick en gratis bikini.. mamma e snäll hon å nu komer vi va riktigt snygga i sommar... d va dessutom utförsäljning på stadium så hitta 2 par mjukisbyxor för 99 kr styck till jobbet =)

Sen gick jag hem å la mig på balkongen å sola lite.. ska nog inte göra så mkt ikväll.. D e alldelles för varmt för Siri nu så vi får ta en långpromenad ikväll istället =)

Imorn ska vi till Viksjö å sola hela dagen =) ska bli riktigt riktigt skönt =)

Ha en bra dag!


Talang 2008

Jag å Anna va å käka glass på mcdonalds å jag kan rekommendera deras chocolate dream =) Brownie me glass å chokladsås.. så himla god =) REKOMMENDERAS!

Jag å Anna har nu suttit å titta på finalen av talang å jag tycker faktiskt att i år var d en bra vinnare. .Zara Larsson är grymt duktigt på å sjunga =) Förra året vann ju Zilla å Totte å d tyckte jag va helt fel... men i år är jag nöjd. =)
Zara Larsson som vann
 

Jag gillade även RMK =) man blir så himla glad av denna musik




Riktigt duktiga.. =)
Nu ska jag ut å kissa me Siri för en sista gång =)

Kalas =)

Idag har vi haft kalas på jobbet å ätit hur mkt onyttigt som helst =) Moa fyllde 18 så d firades å Bäll hade sin sista dag så vi hade avskedsfest för henne... Vi bjöd på lunch från Emils... Där har dem världens goaste kebab.. jag som inte ens gillar kebab tycker om deras gyros kebab =) sen hade bäll bakat bullar och daimkakor.. å dessutom köpt en påsa ostbågar... så idag har vi vart riktigt onyttiga =) men gott va d =)

På vår eftermiddagspromenad så hände världens roligaste grej.. Jag skrattar fortfarande =) Jag å Bäll hade löptiksgruppen så vi gick igenom garaget.... I garaget så nös Bäll JÄTTE högt men d lät mer som en prutt... haha. d bästa va att d va en kille/gubbe i garaget å vi skratta så mkt... så han fråga bäll ifall d va hon som prutta?? =) haha bäll lyckades få ut sig att hon nös. jag skratta så mkt så jag fick inte fram ett ord... Då sa han "Skyll på hundarna nästa gång" å gick skrattandes ifrån oss... Jag skratta hela vår eftermiddagspromenad å jag skrattar nu när jag skriver detta =) Tack Bäll för dagens skratt...

Jag uppdatera min bilddagbok för första gången sen i augusti idag å d va enbart för att jag tog så mkt bilder så kunde inte lägga upp dem här... =) Klicka på bilden så kan man komma dit men annars heter jag tessan120 där om ni vill se bilder =)



Nu ska jag å Anna åka å köpa lite glass =) E så himla varmt!

Ha en trevlig kväll!

D tar tid...

Vill att allt ska bli bra... men d blir inte bra över en natt.. hur mkt man än försöker så är d fortfarande mkt som har hänt.. Jag har aldrig sett mig själv som en långsint person men vissa saker tar hårt på en.
Tyvärr.. jag e en person som tänker för mkt å d e jag medveten om... Jag önskar att jag va lite mer ta allt som d kommer å kunna ta allt me en klackspark... men jag kan inte d.. d e inte jag... jag tar inte allt lätt...
Detta gör mig lite lessen... d har vart alldelles för mkt den senaste tiden så jag känner att behöver komma bort. ska nog upp til Viksjö i helgen å sola lite.. får se om d hjälper...


bild från google

Trött å irri

Så nu har man kommit hem från IKEA... Älskar å gå runt på IKEA å bara titta.. dessutom så börjar man ju drömma om när man har sin egna lägenhet... =) ska bli skönt å kul å få något eget.. jag å Anna gick å titta på lite möbler vi gilla å d kändes jättekul.. Känns kul att hon också längtar å tycker d ska bli kul å flytta.. även om d är 1 år kvar..
Köpte blommor till våra praktikanter imorn.. Den ena Moa fyller 18 å den andra Bäll har sin sista dag hos oss =) Så vi ska äta på emils å massa onyttigt eftersom bäll har bakat idag =)

Sen åkte vi en snabbis till Rusta å sen åkte vi i drive thrun på mcdonalds =) å d va en upplevelse =) har nog aldrig skrattat så mkt.. d va så roligt att jag i princip vart helt ställd å kunde inte skratta =) D va Anna som körde å vi beställde våran mat.. men anna missa att hon skulle stanna vid den första luckan så hon åkte alldells för långt. =) tjejen i lyckan såg jättechockad ut å då tvingades Anna backa... Vilket inte heller gick så bra så till slut gick hon ur bilen för å betala i luckan.. haha... jag skratta så jag höll på å dö.. å hon i luckan försökte verkligen hålla sig men d gick inte.. =) haha
Anna bjuder verkligen på sig själv =)
Men d va riktigt gott me mat..

Vart inte så sent på jobbet, vilket va skönt... D e Wilmas sista dag imorn å jag kommer sakna henne massor.. får hoppas att hon kommer å hälsa på iaf =)

Bäll å jag prata om ifall jag va söt när jag va liten å jag kom fram till att d va jag =P =) å nu hitta jag lite bilder på mig som liten så Bäll kan få se att jag har rätt =) haha

   

E inte på mitt bästa humör just nu men d går nog över.. Ska bli kul imorn iaf =)
Tack Sofie för pratstunden... d behövdes =)

Nu ska jag ta en långis me Siri tillsammans me Anna =)
Ha d bra!

Dagen idag..

Idag har faktiskt vart en riktigt bra dag.. Denna dag har gått fort å d har vart riktigt fint väder ute =) Siri tycker att d e lite väl varmt =) Jag hoppas värmen håller i sig till helgen för då ska d solas massa...

Försöker komma vidare me mitt pluggande men min nya handledare e hemsk!!! Jag har problem med en övning å d känns som om jag har fått fel papper.. men enligt honom så ska d va rätt... så jag satt hela tisdagen å kolla igenom men jag hitta inget av dem rätta svaren.. Så jag maila honom igen å bad om att han skulle specifiera vad man hittar svaren för jag hittar verkligen inte.. Nu fick jag svar å då skrev han: "Vad är det som är problemet?" AAHHHHHHH orkar inte... har suttit å mailat me honom i nästan  1 vecka för att få hjälp me 1 uppgift.. har bytt handledare till denna kurs å jag saknar den gamla handledaren.. Hon va hela tiden väldigt övertydlig men d gjorde att man fatta allt... D jobbiga e att d känns som om tiden bara går å går å jag aldrig kommer bli klar... Men men... har ju inte bråttom men jag skulle vilja bli klar!

Pratade lite me en av hundägarna här på dagis nu om att hunden har blivit lite jobbigare senaste tiden... å d känns inte som om dem bryr sig alls.. dem typ rycker på axlarna..  men men... nu har jag pratat me dem iaf.. så dem vet hur läget e... får vi se hur länge vi orkar me honom eller han kommer att bättra sig...

En annan hundägare ringde precis å sa att hon kommer bli sen. Hon hoppas på att hon skulle hinna me tåget som kommer in kl 18... så här är d alltid.. igår när jag inte skulle någonstans efter jobbet så fick jag gå halv 6... men idag när jag har planer så e alla typ sena.. Så typiskt..

Ska till IKEA efter jobbet å dem stänger 20 så jag borde ju hinna =) men jag hatar å stressa på IKEA.. vill gå runt å titta lite =) men men..

Nu ska jag tömma några vattenskålar å vänta på fler hundägare!

Allt möjligt.

Gårdagen vart till slut riktigt bra... kände mig alldelles orkerlös å trött igår när jag stängde på jobbet.. Tog Siri på en långpromenad på vägen hem å sen när jag kom hem så somna jag på soffan.. Hade lägenheten för mig själv så d gäller å passa på =)  Sen vid 20 kom Sofie... Va ju onsdag igår så d va ju nachokväll me nachos som gällde =)

Riktigt trevligt å gott... Vi gjorde dubbelsats igår å d vart bara lite över.. har man nåt till middag ikväll =)
D e perfekt på onsdagar nu när sex and the city börjar direkt efter Greys =) så nu sitter vi alltid å tittar på d...
Sen gick jag ut för å följa Sofie å Ellie till bilarna =) Slutade me att jag å Sofie satt å prata i ca 2 timmar =) Till slut kom Anna ut för å titta så inget hänt =) hehe d va jättegulligt.. d va bara vi som inte hade någon klocka å d kändes som om vi inte suttit där så länge =) Så egentligen va d nog tur att hon kom ut =) Bra å veta att nån har koll på mig iaf =)
Men d va riktigt kul å prata me Sofie... Va ett tag sen vi träffades själva å vi hade tydligen massa å prata om =)
Siri som va hur trött som helst somnade i mitt knä ganska snabbt... å idag e hon rätt seg =) Sötnosen =)

Idag hade jag tänkt gå till IKEA efter jobbet men vi får se hur d blir me d... Vi har Rally hemma ikväll så kanske måste passa honom... Min sänglampa har gått sönder så jag hoppas att d bara e glödlampan.. så d måste jag köpa + att jag känner för å gå å titta på IKEA lite men annars får jag ta d i helgen eller imorn...

Imorn är d Bälls sista dag här å så e d Moa's 18-års dag... så vi har planerat å äta på Emils.. =) å Bäll ska baka massa idag så imorn kommer vi nog rulla fram men d kommer bli bra =)

Bäll och Siri =)


Nu e d dags för mig å jobba lite!
Ha en bra dag!

Äntligen...

funkar bloggen.. Ville skriva ett inlägg innan jag gick å la mig men som vanligt gick d inte å logga in... Undra om d bara e jag som har dem problemen? Tycker d händer lite väl ofta... men men..

Gårdagen va rätt bra.. SIri va riktigt pigg på eftermiddagen så vi sprang runt å busa på Kvarnhöjden.. Kul å se att min tjej e snart tillbaka till d vanliga... Ska bli så skönt när skendräktigheten försvinner helt =)

Igår var d sista gången på dansaerobicsen för säsongen vilket kändes ganska tråkigt.... D e d enda passet jag går på varje vecka å d e grymt kul.. Igår va vi bara 3 st (ellie, anna å jag) som kom så d vart lite små flummigt men d va bara kul.. Förra veckan när vi hade vart på sumobrottningen så hade ingen kommit =)

Ikväll är d dags för Nachokväll me tjejerna igen.. å jag e så grymt sugen på nachos =) Så d ska bli riktigt gott. Måste köpa massa till ikväll eftersom vi har börjat äta så himla mkt =)

Håller tummarna för dig idag ulrika, vet ju att du läser detta =)

Dags att gå till jobbet =)

Ha en bra dag

Tom..

Känner mig bara tom just nu.. har ingen ork / lust / vilja å göra någonting alls... Känner inte för ngt.. Ska plugga lite idag men motivationen e nere på minus just nu... hoppas på en dålig dag bara..

Annars har d vart lugnt på jobbet idag.. har vart massa folk här.. vilket e trevligt... Vi har spelar lite kort... d e alltid roligare ju fler man e.. =) Å grattis till Moa som vann =)

Ska gå på träningen idag även om jag inte alls känner för d.. Har ont i huvet men men =)
SKa göra mitt bästa iaf =)

Nu ska jag sluta skjuta upp mitt pluggande å faktiskt sätta mig å plugga lite =)

Ha d bra!


Tisdag..

å jag har blivit smått förkyld.. har hostat hela natten å nu nyst hela morronen... Hade tänkt träna ikväll men vi får se.. tar me mig träningskläderna ifall jag mår bättre ikväll.. Tränar ju direkt efter jobbet..

Satt å kolla High Chaparall igår me filip å fredrik.. Dem gjorde en intervju me Mike Tyson å jag tyckte så synd om dem.. Hela intervjun va så krystad å tyst.. Mike prata knappt å va bara allmänt seg.. Men d va kul å se iaf =) men jag förstår hur frustrerade dem måste ha vart... stackarna..

Idag är d e ny dag på jobbet å vi har lärt Bäll å spela hjärter =) Enligt henne så kommer hon vinna men d tror jag inte på =P hehe

Dags å gå till jobbet å vinna i hjärter =P

Ha en bra dag


 


Björn Gustafsson =)

Sitter å tittar lite på Youtube å hitta så himla roliga klipp me Björn Gustafsson =)
 



 

 

Haha så himla rolig =)

Stängning...

Så nu sitter man på jobbet å väntar på att få gå hem.. Har bara 3 hundar kvar sen får jag gå hem... tänkte ta en liten längre promenad me Siri hem.. Vi får se hur varmt d e å hur trött hon e...

Denna dag har vart rätt lugn vilket e skönt.. Trivs riktigt bra me praktikanterna vi har nu... Bäll slutar ju tyvärr på fredag, d kommer bli tomt.. Hon flyttar dessuomt till uppsala så hon kan inte hälsa på här så mkt heller tyvärr... Så på fredag blir d massa fika.. Moa fyller dessutom 18 år å samt att d blir avskedsfika till Bäll =) d kommer nog bli bra =)

Byggkillarna som ska fixa på jobbet kom förbi idag me.. Vi har ju fuktskadat golv så dem ska fixa d i juli när vi har stängt.. kommer bli skönt att få fint inför nästa termin här på dagis =) d är ca 1 veckas arbete härinne.. Sen ska dem även asfaltera om å grejer utanför som kommer ta 2 veckor.. å dem hoppades på att dem kunde ta allt samtidigt vilket låter jättebra.. för vi kan inte använda vår ingång under tiden... lite svårt å ta emot hundar genom garaget i 2 veckor.. så jag hoppas föreningen går med på att ta allt samtidigt... håll tummarna för att d blir som vi vill =)

Nu ska jag fixa d sista innan jag går hem =)
Ha en trevlig kväll

Ny jobbvecka...

Nu är d måndag å dags å jobba en vecka igen... jobbar sent denna vecka å känner mig förvånandsvärt pigg idag... =) skönt..
Verkar bli en rätt lugn dag här idag vilket känns perfekt.. Har ont i mina fötter efter i lördags men men =)
Ska försöka plugga ikväll men vi får se hur d går =) Vill även gå till IKEA å titta lite men får nog prioritera pluggandet... Tar nog IKEA på torsdag istället..

Nu är d min å Bälls tur å ta ut en grupp =)

Ha en bra dag.


Mors dag =)

Tog lite sovmorgon idag eftersom Siri sov hos mina föräldrar så jag gick upp vid 10.30... Tog en dusch, prata lite me tjejerna sen åkte jag upp till Viksjö å till Siri =) 
Det är ju mors dag idag så jag å mamma har umgåtts hela dagen. Riktigt trevligt. Vi tog hundarna på en långpromenad å plockade liljekonvaljer.. Jag ger alltid mamma liljekonvaljer på Mors dag.. Det har blivit en liten tradition.. Både mamma å jag älskar liljekonvaljer..
Sen åkte vi å storhandla på ICA... Har absolut ingen mat hemma så d behöver verkligen =) så nu slipper jag gå hungrig denna månad... Mamma köpte även blodpudding, hon ville göra hundgodis till Moa..
Sen satt vi å sola å spela kort hela eftermiddagen... Riktigt lugnt å skönt.. Känns som om jag å mamma har blivit ganska tajta på senaste tiden vilket e jättekul =)
Vi åt grillat me färskpotatis å aoili till middag.. Hur gott som helst =) Man blir bortskämd när man är i Viksjö =)

Sofie kom även förbi å snacka lite om igår å skvallra lite...  Hon har ju sökt in till massa utbildningar nu så d kanske blir så att hon kommer flytta till hösten.. Vill ju självklart att hon ska göra d hon vill göra men tråkigt om hon måste flytta ifrån sthlm.. Vi umgås rätt mkt å jag skulle sakna henne jättemkt. Men jag å Siri får åka å hälsa på =)

Siri är just nu riktigt skendräktig vilket gör att hon är väldigt trött, låg å tråkig... Hon är inte sig själv så jag hoppas att d går över snart... Tror inte hon tycker d e så jobbigt utan d e mest jag som märker skillnad... Men så fort jag får så kommer hon kastreras =)
 

Nu ska jag lägga mig =) Ska ju jobba imorn me =) Jobbar sent denna vecka vilket e skönt eftersom d innebär sovmorgon =)

GOD NATT

Lördag kväll!

Kvällen igår vart riktigt lyckad... Hade jättekul så tack alla!! =) Vi började dagen me att gå ner till centrum för å kolla kläder till Helena.. Sen åkte vi upp till Viksjö å gick förbi Sofie och lämna Siri hos mina föräldrar. Sofie va snäll nog å fixa vårt hår igår men hon hann inte me sig själv så hon fick göra sig klar hemma hos Ulrika. Hon rakparmanenta mitt hår å gjorde en snebena.. D vart riktigt snygg å jag var jättenöjd.. Att så lite kan göra så stor skillnad.. Kände mig hela annorlunda =)

Vi åkte hem till Ulrika å föra lite å kolla på schlagern. Vi åt massa onyttigt å prata massa.. Riktigt trevligt.. Sen åkte vi in till Lemon. Eftersom det är en schlagerbar så va d inte så mkt folk där när vi kom in.. D va ca en timme kvar på schlagern å dem hade satt upp stora tv-apparater så man kunde titta där. Men d va alldells för trångt för å se nåt även om d va lite folk så man fick lyssna istället men d vart riktigt tråkigt efter ett tag. Vi ville dansa men så fort schlagern va över så satte dem på musiken. D va då alla människor kom =) men d va inte lika mkt folk som d va sist.. Men jag hade jättekul.. tyvärr har jag fortfarande ont i min nacke efter sumobrottningen så jag kunde inte riktigt dansa som jag ville.. försökte ignorera men d gick inte...

Vi gick strax innan stängning å tog nattbussen hem... Förstår varför vi går ut så sällan, resvägen hem e sååå lång... d tog oss 1,5 timme hem.. Nattbussen gick assakta eftersom d va så mkt folk..
Träffade en gammal klasskompis när jag gick av nattbussen... Vi har inte sett varannan sen vi va typ 18 å d e ju ett tag sen. =) Vi kom fram till att vi borde ta en fika nån dag å prata om allt som hänt dem senaste åren =)
När vi väl kom hem så hade nåns nyckel gått av i vårt portlås vilket gjorde att vi inte kunde låsa upp vår port!! Så vi började ringa runt men allt stängde kl 4 å klockan va nu 4.30... Så himla irriterande.. men som tur va så märkte vi att våra ena grannar va vakna så dem släppte snällt in oss... Himla skönt för vi hade nog fått stått där ett bra tag annars.. å vi va så trötta å d va riktigt kallt. Kom i säng strax innan 5...

Bilder från igår =)

 





Delade upp d till 2 inlägg.. d vart så himla långt =) så skriver om dagen i ett annat inlägg =) Har fortfarane inte hört vinnarlåten från igår... men jag tyckte att Sverige förtjäna att placera sig bättre än vad dem gjorde... Fanns många låtar som va värre / sämre än Charlotte.
Men men... jag tror inte att vi någonsin kommer att vinna igen... men d e fortfarande tradition att se d
så jag kommer inte sluta titta =)

Lördag!!

Va skönt d e me sovmorgon =) Även om man har en hund som väcker en vid 7.30 så kändes d ändå som sovmorgon =)
Jag å Siri tog en långis imorse, d e riktigt skönt väder ute så d gäller å passa på... Siri åker ju snart hem till mina föräldrar å stannar över natten... Vi plockade lite liljekonvaljer me... D e min favvoblomma å dem luktar så himla gott =)



imorn är d morsdag vilket ska bli kul.. Har ju köpt massa halsband till mamma å d ska bli kul å se vad hon tycker =) å sen självklart så får hon liljekonvaljer me =) Plockar alltid massa liljekonvaljer till henne på morsdag =) d e även hennes favvoblomma =)

Ska bli riktigt kul ikväll =) Å min lillebror e så snäll så att han skjutsar oss till Ulrika... så himla skönt så slipper man åka dit kommunalt =) Vi va å köpte grymt mkt godis på godismonstret till ikväll.... =) hoppas alla blir nöjda..

Nu ska jag börja göra mig iordning.. måste duscha å lite så... Sen ska vi upp till viksjö till sofie å sen e d typ hem å börja fixa hår å så... sofie ska fixa håret på i princip alla så d kommer ta många timmar =)

Ha en bra dag kram

Fredag kväll...

E så himla trött efter denna vecka.. man märker så himla stor skillnad från när man jobbar sent jämfört me när man jobbar tidigt.... Men nu e jag så himla övertrött..

Dagen idag har vart helt ok.. tog en lite längre promenad i morse me dagishundarna så dem flesta hundarna har vart riktigt trötta hela dagen =)
Nikitas matte kom förbi jobbet imorse å tog en fika.. Hon är rätt trevlig men d e så mkt som kommit ivägen så d känns bara falskt.. vilket jag tycker e så himla tråkigt.. men men... man kan inte va vän me alla...

Ellie kom förbi nu på kvällen å visa vad hon skulle ha på sig... vilket resultera i att vi alla stod å prova kläder =) Å jag kan lova att alla kommer va assnygga imorn =) Vi spela även lite kort som vanligt =) Å jag fick t.o.m. vinna en gång me =) wohoo..

Samtalen me Helena gick bra häromdagen... å jag hoppas saker å ting kommer bli bättre... d känns som om d mest e jag som bara stör mig... å jag hade helt å hållet gett upp... d e faktiskt första gången som jag gav upp så.. första gången som jag kände som jag gjorde.. Jag vill flytta men denna vecka har jag kännt mig redo för å packa grejerna å flytta hem igen för att jag inte orkat mer... men vi har prata massa nu å d känns bättre.. bara hoppas på förbättring från bådas sidor. va bara skönt att få ventilera saker som jag velat ha sagt länge...

Lägger in en låt som jag blir glad av.. den e riktigt gammal men men =) Jag blir glad....




GOD NATT

.......

Så va d äntligen fredag idag å d känns skönt... Vi har lite färre hundar idag så vi planerar att ta en lite längre långpromenad idag me alla tillsammans =) ska bli kul... D är inte så himla ofta vi kan göra så... Men just nu har vi 2 praktikanter så då passar vi på =)

Helgen känns som om den kommer bli riktigt bra... Ska ut me tjejkompisar imorn på Lemon =)
Först ska vi föra hemma hos Ulrika å titta på finalen i Eurovision.. Måste ju ses!!
Så d e dricka å snacks som gäller =) Ska bli riktigt trevligt..
Ska lämna Siri till mamma imorn så hon kommer få en skön vilohelg utan mams =)
Hon har blivit riktigt skendräktig just nu så hon orkar inget å älskar mig =)
Får hoppas att d där går över snart.. Så fort jag får så kommer hon kastreras... helt klart..


Denna låt går just nu på repeat på min MP3 =) SÅ himla bra



Nu e d dags för mig å börja plocka lite å äta frukost =)
Ha en bra dag!

känns så mkt bättre..

Allt e utrett å vi har pratat massa så d känns mkt mkt bättre..

Vi sitter just nu å kolla på melodifestivalen =) Sjukt roliga bidrag å d e trevligt å prata massa =)

Men ena låten liknar Amy diamonds jättemkt..
Amy diamonds låt =)

 

Å så kopian =)
 
D e verkligen jättelikt även om d e olika språk =)


Jag tyckte om denna låt =) lätt å sjunga me i =)
Nu ska jag se klart på d hela å sen lägga mig =)
 God natt

Det löser sig...

Hoppas jag.. tycker denna låt passar i allt som pågår just nu =) Iaf refrängen passar bra =)




Det finns så mkt å skriva å säga... men inget kommer ut...
Har grymt ont i huvet å försöker plugga men har ingen koncenration alls.. Ska nog gå å lägga mig ett tag istället..
Så kanske jag kan plugga lite ikväll istället..

Det senaste som hänt tänker jag inte ens nämna. Dem som är inblandade ska jag prata me direkt istället
å så får vi hoppas att d löser sig.


Dålig start på dan

Just nu skakar jag.... blir såååååååå jävla irriterad / förbannad / arg / besviken  å jag kan inte ens skriva varför just nu... ord kan inte ens beskriva d jag känner just nu.. e bara helt tom i huvet å känner bara ännu mer att jag måste åka iväg, bara försvinna.. men har för mkt ansvar över allt... gråten sitter i halsen å jag e på jobebt å kan inte släppa ut d...

Stackars praktikanter idag! ska göra mitt bästa för å hålla humöret uppe.. vet att bäll löser denna blogg så hon vet redan att ngt e på gång antar jag... sen har hon nog märkt d lite på jobbet me.. hon har ju vart här så länge så hon känner oss bra =)

Men nu ska jag försökal lugna ner mig lite så jag kan va trevlig mot kunderna som kommer... Ska även träna på å va falsk idag för jag kommer försöka låtsas som om inget hänt.... å d värsta jag vet e falskhet...

Sumovärk!!!

Jag har fortfarande ont men d känns mkt bättre efter ett varmt bad =) Ska snart gå å lämna ut Jenna.. Hon fick följa me hem idag eftersom husse missa sitt flyg från Göteborg =) Har kommit på hur jag gör för å lägga in filmer/videoklipp så jag tänkte lägga upp en film från sumobrottningen igår =) ENJOY!!!



Har vart en helt ok dag på jobbet.. d e så lugnt eftersom vi har 2 praktikanter men jag va så trött idag.. kände att ögonen gick i kors hela tiden =) men men... lite piggare nu men inte mkt.. har lite ont i huvudet efter igår... Ramla ju rätt mkt =) haha

Ikväll blir d nachos å greys som vanligt... å jag e sååå sugen på nachos så d känns perfekt =)

Men nu ska jag klä på mig å sen bege mig mot ica för å möta Jennas husse =)

ha en trevlig kväll

Ont, ont å lite mer ont.

Har så himla ont efter sumobrottningen igår men d e d helt klart värt =) Va så himla roligt även om jag inte kan röra mina axlar nu =) Jag rekommenderar d till alla =) Jag är ju väldigt liten så jag flög som en vante hela tiden... Va tungen å lyfta upp dräkten medans jag sprang framåt för annars snubbla jag bara =)  Vår domare bara skratta hela tiden åt mig för att jag ramla så mkt =) Men d bjuder jag på =) Va länge sen jag skratta så mkt å d behövdes..
Jag vann iaf en match över Sofie W så jag e nöjd..

Efter sumobrottningen åkte vi till Max å köpte glass, d tycker jag att vi va värda.. Max har dessutom världens goaste glass just nu med maränger å chokladsås =)

Siri fick va hos mamma å pappa medans vi va på sumo eftersom jag ändå skulle dit å lämna bilen efteråt.
Jag ska försöka klura ut hur man lägger in videoklipp här.. Har massa videos från igår men jag fattar inte hur jag lägger upp dem =) Jag är inte speciellt teknisk alls =)

Prata massa me mamma igår å d känns jättebra.. Mamma är bra på å lyssna så jag kan få ventilera lite...

Nu ska jag äta lite frukost å jobba lite..

Ha en bra dag =)

Sumobrottning

E alldelles för trött för å skriva =) så jag skriver mer imorn.. Kan bara säga att d va askul =) å d va länge sen jag skratta så mkt.. men grymt ont i kroppen nu så vi får se hur d känns imorn =)
Lägger upp lite bilder =)







Så himla roligt men nu ska jag lägga mig =)
God natt =)

En ny dag = sumobrottning

Tisdag = den värsta dagen i veckan... jag har så svårt för å komma upp å jag e astrött hela dagen... även om jag går å lägger mig tidigt.. skumt d där... =)
Men idag ser d ut å bli riktigt fint väder vilket e skönt... Skönt att vi e så mkt folk på jobbet just nu.. Vi är 4 st eftersom vi just nu har 2 praktikanter... vilket vi kommer ha i 3 veckor till =) Kul =)

Ska ta en promenad me Siri upp till Viksjö efter jobbet... Ska upp å låna bilen eftersom vi ska prova på SUMOBROTTNING  ikväll =) Ska bli så himla kul... lovar att lägga upp bilder sen... =) Bara dräkterna väger ca 15 kg så får se hur mkt man kan röra sig =) Ngn sa till mig att om jag välter så kommer ju inte jag komma upp... haha =) säkert sant... e ju inte direkt stor =)

Pluggandet går just nu sådär men ska lägga på ett kol idag å imorn... mer imorn eftersom jag inte kommer va hemma ikväll.. målet är å göra en inlämningsuppgift i helgen =)

Nu ska jag äta lite frukost!
Ha en bra dag!



Min dag =)

Idag har d vart riktigt lugnt på jobbet... Skönt eftersom jag knappt sov igår... Vi har dessutom ny praktikant denna vecka.. Hon heter Moa å är jättetrevlig.. lätt å komma ihåg hennes namn eftersom hon heter likadant som min ena hund =) Men hon skötte sig riktigt bra idag... Hon fick duscha amigo å d gick jättebra..

Jag va inne i stan å träffa mickan efter jobbet idag... Vi käka lite middag ihop å snacka massa skit.. Riktigt trevligt å kul å träffas... Vi träffas inte så ofta eftersom hon bor på södra sidan av stan.. Så då blir d lätt så.. Satt å leta igenom massa bilder för å hitta en bild på oss tillsammans å d tog ett bra tag.. men till slut hitta jag en =)



När vi va på ålandskryss när vi va 18... Så d e en gammal bild... Vi e ju snart 23 båda 2 =)

Saker å ting har nu blivit värre men jag orkar inte längre... Varför ska jag alltid försöka när folk inte ens bryr sig?
Men jag håller skenet uppe... Kan ju inte gå runt på jobbet me praktikanter å va tjurig =)

Nu ska jag fixa inför imorn då d blir SUMOBROTTNING
ska bli riktigt kul =)

GOD NATT

.......

Har inte mkt å säga förutom att jag just nu e trött på allt... vill flytta.... nedräkningen har nu börjat på allvar.... lite mer än 1 år kvar.. hoppas denna känsla går över å inte kommer stanna ett år...

Dags att jobba lite..

Ha en bra dag

Världens bästa..

Världens sötaste å bästa hund e helt klart Siri =) Hur kan man inte tycka om denna lilltjej?



Siri hjälper mig me tvätten =)



SIri i hennes nya myshörna =)



Siri myser i ett täcke som precis kom ur torktumlaren =)

Kan man bli sötare?? tror inte d =)


Hur blev allt som d e?

Meningen me denna blogg e att jag ska kunna skriva av lite av mina tankar... Har väldigt mkt tankar som flyter omkring hela tiden å lite av d måste ibland komma ut...

Jag känner verkligen att jag vill flytta... inte för att jag vantrivs som d e nu men jag känner att allt har blivit fel... När vi alla flytta in i denna lägenhet så va vi väldigt bra kompisar å d känns som allt har förändrats.. d e inte d att vi e ovänner å bråkar, d e bara d att vi har slutat prata me varandra... D gäller nog främst mig å helena... Jag har försökt så många ggr men jag ger upp... d blir alldelles för mkt om man både jobbar å bor ihop - helt klart... men d skumma e att vi knappt träffas på jobbet heller efterom den ena alltid e ute på promenad.. D känns som om Helena drar sig undan mer å mer  från mig å Anna.. vet inte om man ska säga nåt.. Vi har pratat om d förrut så d känns så dumt å dra upp d igen...å jag hatar å tjata på folk... vill inte tvinga folk till å göra saker som dem inte vill... vill hon inte prata eller umgås me oss så ska hon slippa.. jag har bara märkt massa tydliga tecken denna helg.. jag har studerat mina rumskompisar noga :P =) tror d skulle va bättre om vi bodde isär.. för då skulle vi nog ha roligare när vi väl umgås.. å jag vill verkligen ha ngt eget... Detta inlägg e inte för å göra nån lessen utan mest för att jag känner att jag måste skriva av mig.. vet inte vem jag ska prata me detta om annars.

En gammal bild från förr =)


Jag har verkligen försökt plugga idag å jag tycker att jag har vart riktigt duktig.. men än är jag inte klar... men jag ger nog upp för idag.. har suttit i nästan sammanlagt 4 timmar.. å d e inte världens roligaste ämne heller.. men men d måste pluggas..

 Imorn ska jag å siri in till stan å fika me en gammal kompis från gymnasiet. D ska bli kul.. Vi hade planerat å sitta på en uteservering men om d e d här vädret så blir d nog för kallt.. så då får Siri stanna hemma några timmar istället... Lite jobbigt e d att man aldrig får ta me sig hunden in nånstans.. men men.. Siri hatar ju d här vädret så hon klagar nog inte på å få stanna inne i värmen istället =)
Så håll tummarna för att d blir fint väder imorn =) Kollade precis på SMHI å d verkar faktiskt bli sol imorn =)

Nu ska jag ta å äta min Tip Top å sen se finalen av Top model!

Ha en trevlig kväll!

Duktigt!!

Så nu har man vart duktigt å vart å träna en timme... Vart lite spinning å sen så pröva jag gå maskinen me... vart riktigt trött i bena så får se om d känns imorn..
Har vart riktigt duktig nu å pluggat i lite mer än 2 timmar så nu e d dags för en paus enligt mig =) Så då ska jag å siri mysa å titta på film i sängen =) Perfekt!! Är otroligt lat å ska egentligen plugga mkt mkt mer men känner att mitt huvud inte kan ta in mer nu... =)
Skulle egentligen skrivit om nåt helt annat men visste att d skulle blivit ett långt inlägg så jag orka inte ens börja.. så får ta senare ikväll =)

Nu blir d filmen Rockstar =)

Spinning

Ny dag å nya tag =) Lyckades lova tjejerna att följa me på å spinna nu på morronen... Börjar ångra mig lite å känner inte alls för å röra mig överhuvudtaget =) men men... d e nog bra å röra lite på fettet :P =)

Trivs mkt mkt bättre i mitt "nya" rum.. så d kommer nog stanna så =)
Nu ska jag ta å göra mig iordning för mitt träningspass =)
Wish me luck!

Idag har ...



Idag har jag vart riktigt duktig måste jag säga.. Har verkligen storstädat mitt rum å möblerat om =) Sen har jag dessutom pluggat allt som jag behövde för idag, d tog 2 timmar... Så nu e jag riktigt stolt över mig själv...

Blir en rätt lugn lördagskväll härhemma =) Ellie e på över för å spela kort å prata lite =) Alltid lika trevligt..



Imorn tänkte vi gå å va nyttiga å spinna lite =) Ska bli kul.. har aldrig spinnat förrut så får se om d e ngt för mig eller inte =) kul å prova på iaf..  Kanske kan få in ett spinnin pass i veckan me.. =) Köpte ju ett årskort å d känns som om jag borde uttnytja d bättre men om jag känner mig själv så kommer jag inte köpa ett nytt när detta går ut  =P =) haha  träna är inte riktigt min grej helt enkelt =) men men...

Har börja prata massa me J igen.. å d känns hur kul som helst.. han är hur rolig som helst =) Vi träffades via internet å har träffat en gång.. Vi va å bowla å åt middag tillsammans i oktober.. så d va ett tag sen.. men d blev inget mer eftersom jag inte kände mig redo.. å sen rann d mest ut i sanden... men vi har fortsätt prata lite då å då.. men nu verkar vi ha fått upp kontakten igen vilket känns jättekul... Snällare kille får man leta länge efter =)


 

Jag å anna sitter å tittar på VH 1 å dem spelar så mkt gamla låtar =) jättekul =)
Alldelles nyss spela dem bomfunks mc's låt freestyler.. den låten kom ut när jag gick på högstadiet å alla hade den som ringsignal =) så mkt minnen =)


 

Nu ska jag va social me Anna =)
Ha en trevlig kväll!


 


Tyck till =)

Nu har jag spenderat hela morgonen me att städa å möblera =) å d ser riktigt fint ut... men jag kan inte bestämma mig om jag trivs me möbleringen eller inte.... så jag lägger in bilder så får ni avgöra =)

Innan:






Efter:





Jag är nöjd me hur d blev men d kanske va bätte innan.. Kände bara att jag behövde en förändríng.. har haft d på samma sätt i 1 år nu =) kom gärna me kommentarer =)

Siri fick nu en egen myshörna som jag tror hon tycker mkt om =)



Tog bort hennes bur, d e så himla sällan hon sover där.. hon sover nästan alltid i sängen.. Men jag vill fortfarnade att hon ska ha en plats som e bara "hennes"... å hon verkade nöjd..

Nu är jag grymt hungrig så nu e d dags för lunch =)

Ha d!

God morgon ...

God morgon =)
Är redan uttråkad av å städa å jag har städat ca 10 minuter... tänkte va duktig å börja tidigt men jag e redan uttråkad.. men jag ska ta tag i d hela.. mitt rum ser verkligen ut som ett bombnedslag... d ligger kläder å saker överallt... jag har en vana till att ställa allt runt tv så man kommer knappt fram nu =) Får försöka lära Siri å städa så slipper jag... blir altid så uttråkad å hinner alltid klart.. för jag hittar alltid roliga saker jag kan göra =) haha

Ska försöka plugga lite idag men d e grymt tråkig... Har kommit in i kapitlet som handlar om lagar och bestämmelser... Saker som jag måste veta men d e grymt tråkigt... men men.. ska ta tag i d me =)

Va ute me Siri på en långis i morse å d e så skönt å börja dagen me en långpromenad =) Man kommer igång rätt bra... fast d e ju inte världens bästa väder idag men men... Siri tyckte d va kul iaf..



Känner att jag skulle vilja åka bort ett tag men vet inte vart jag ska åka eller hur jag ska ha råd me d hela.. men d skulle va riktigt skönt å bara komma bort.... åker iofs till Tunisien i sommar å d ska bli kul =) Ska bli så himla skönt å komma bort å bara ligga å sola en vecka =) å hoppas på att man bli lite brun iaf =) Ska sola massa innan å kanske gå till solarium så att jag inte bränner mig d första jag gör när jag kommer till Tunisien =) Siri kommer bo hos mina föräldrar å hon kommer ha d så bra.. Hon älskar å va däruppe.. dem har massa leksaker å en tomt så man kan ligga å sola hela dagarna =)

Å idag har min farfar namnsdag =) Så grattis farfar =) Tänker på dig ofta även om d va ca 12 år sen du gick bort..
Tänder ett ljus för min farfar idag =)



nä dax att fortsätta städa så jag blir klar ngn gång =)
Ha en bra dag!!

Onödigt inlägg...

Känner för att skriva av mig men vet inte om vad =) haha...
Har en lugn hemmakväll me tjejerna, har sett talang 2008 =) å rätt gick vidare....
Har egentligen så mkt jag måste göra men inget jag direkt känner för... MÅSTE verkligen städa mitt rum, MÅSTE verkligen plugga.. men allt känns för tråkigt å jag kan inte koncentrera mig..

Dessutom tänker jag alldelles för mkt hela tiden.. vill sluta tänka just nu.. jag önskar verkligen att jag kunde stänga av ibland.. när jag väl börjar tänka så kan jag inte sluta... kan tänka å verkligen analysera sönder saker.. när d verkligen händer saker som jag tycker e jobbigt så tar d e ett tag innan jag kan sova igen... som allt d här me bibi.. igår va första natten jag sov denna vecka..

men men allt löser sig till slut =)
Nu ska jag ta ut Siri å sen kolla på film =) känner inte för att sova på många timmar men jag lär ju somna snart iaf =)

GOD NATT


Dagens fynd =)

Så gick til Gina tricot efter städningen å jag hitta ett linne å en tunika/klänning..
Linnet har jag letat efter jättelänge å nu hitta jag d å til halva priset t.o.m... ibland har man tur =)
Försökte hitta bilder på deras hemsida men hitta inget så jag fick ta lite halvbra bilder på kläderna själv =)






Är riktigt nöjd, nu gäller d bara å hitta några skor =) Sofie ska även fixa håret på mig nästa helg =) ska bli kul..

Trevlig kväll =)

Snart hem från jobbet...

Snart har jag städat klart hela lokalen... d värsta me att jobba sent är att städa denna lokal.. den är ca 170 kvm stor å med 25 hundar här så blir d riktigt skitigt på en vecka.. speciellt me dett skitväder ute... vi sopor ju å så varje dag men vi kör dammsugning å skura varje fredag... grymt tråkigt men d måste göras... som tur e så har jag bara en hund kvar nu så jag hinner städa riktigt mycket.. när man har massa hundar kvar så måste man avbryta städningen hela tiden eftersom d blir utlämningar hela tiden.. så nu har jag bara butiken kvar =) känns bra...

Tänkte gå förbi centrum på vägen hem... Gina tricot har tydligen stor vårrea som börja igår... kunde inte gå å kolla igår så får kolla nu efter jobbet =) Vill hitta ngt snyggt till nästa lördag =) Ska nog ta Siri på en långis på vägen hem.. hon har blivit riktigt skendräktig nu vilket innebär att hon älskar mamma över allt... =) sötnosen vill inte va utan mig en sekund =)

Jag stör mig fortfarande nästan på allt... jobbigt.. känner hur d kryper i mig hela tiden... hoppas d försvinner snart....
Nu ska jag göra d sista så jag kan gå när sista ägaren kommer =)

Ha en fortsatt trevlig kväll =)

FREEEEEDDDAAAGGG!

Äntligen fredag.. så himla skönt... tråkigt att d ska regna hela helgen men men.. ska bli skönt å va ledig lite =)
Har inga planer i helgen förutom att plugga... får se om nåt roligare händer =) men d brukar d göra..

Måste bara säga att killar e bra skumma.... riktigt skumma.. förstår mig sällan på dem men d e väl lika bra =) Har pratat me en kille på internet länge nu å han tjatar om att vi ska träffas men d händer inget... vi har träffats en gång tidigare.. men ändå händer d inget... ena dagen e han jättepå, andra pratar han knappt.. så d kanske bara e han som e skum... har i princip gett upp d hela iaf... tror inte att d skulle kunna bli nåt iaf... men men.... som ulrika sa igår "du får ragga nytt på Lemon nästa helg" haha =) Planerna e i full gång inför nästa helg =) ska bli riktigt kul.. Vi ska ha förfest hemma hos Ulrika innan vi går ut.. Hon bor i världens mysigaste 1:A i Bergshamra tror jag d va =) vi blir 7 pers på 23 kvm så d blir lite trångt å mysigt...

Vi hade rätt några hundar idag så helena å bäll kunde ta alla tillsammans så kunde jag stanna kvar å va valpvakt =) så nu kan jag börja plugga lite... men jag skjuter hela tiden upp d för att d e såååå tråkigt... håller på me ett kapital om lagar å föreskrifter när man bokför... är t.o.m. tråkigare än vad d låter =) men nu ska jag skärpa mig å börja.. =)

Ha en bra dag i regnet =)

Mitt nya pass..

Så efter jobbet idag va jag å hämta ut mitt nya pass å d blev faktiskt riktigt bra... En helt vanlig bild å inget jag behöver skämmas för.. =)
 


D tog max 5 minuter att hämta ut passet å jag som hade räknat me att vi skulle få köa i evigheter =)
Så jag va hemma redan vid halv 7 vilket va skönt.. Åt lite middag å sen tog jag en långis me Siri =)

Snart e d fredag vilket känns riktigt skönt.. Har inget speciellt planerat denna helg förutom att plugga..
P.g.a allt me Bibi så har jag inte kunnat plugga alls så nu har jag massa å plugga =)
Ska ju regna iaf så då kan man lik bra sitta inne å plugga =)

Sitter å kollar på den nya serien på 3:an som heter Murder.
Verkar vara en riktigt bra serie å riktigt spännande =)

Ska lägga mig å se slutet å sen sova!
E grymt trött efter denna dag på jobbet!

God natt =)


Ännu en dag på jobbet...

Dagarna går så himla fort å nu e d snart dags att gå hem..
Idag kom Virre förbi vilket känns lite halvfalskt... Hon hade sin hund här på dagis förrut men krångla massa me betalningarna så hon fick sluta.. I samband me detta så sluta hon höra av sig å allt sånt eftersom hon va skyldig oss pengar.. Jag ringde henne va 10 ggr per dag i flera veckor utan svar... Va så himla trött men till slut svara hon... å då va jag redan bra irriterad... men vi fick våra pengar å allt löste sig... å nu tror hon typ av vi e bästisar igen... vilket bara känns jätteskumt.. men men.. d va ju kul å ha sällskap när jag gick till rastgården idag =)

Helena trimmade en till pudel idag.. Denna pudels ägare är föräldrar till en kille som jag har pratat me på nätet ett tag... Jättetrevlig kille men vi har inte träffats än.. Å han har världens gulligaste pappa.. Han va här å gjorde "reklam" för sin son =) så himla gulligt... Han visste vem jag va så han ställde massa frågor om hur vi kände varann å grejer... men d va lite pinsamt eftersom jag inte visste vad jag skulle säga =) å han va nöjd me klippningen me =) Dagarna går så himla fort när man tar alla promenader å sköter allt =)

Ikväll är d Rix Fm konserten i kungsan men jag vet inte om jag vill gå.. är bara en artist jag vill se.. å d e jason mraz... men d känns lite jobbigt å åka hela vägen dit i detta väder.. d e svinkallt ute å d kommer säkert börja regna me... å han kommer säkert va sist me.... ska iofs iväg efter jobbet så jag kanske inte ens hinner dit... lutar nog mer att jag stannar hemma...

Nu är d dags för middag =) har bara några få hundar kvar så d e snart dags å åka å hämta passet =) ska försöka lägga in en bild på om d inte e alldelles för hemskt =)

Trevlig kväll!

Nyvaken..

Har precis vaknat å är jättenyvaken... Mitt internet krångla massa igår men nu verkar d funka =) äntligen.. är jättetrött idag, blev rätt sent igår.. men men..
Nachokvällen va riktigt  trevlig som vanligt.. å gott.. =)
Idag har vi en till pudel som kommer för å trimmas så jag å Bäll sköter dagispromenaderna.. =) fast idag har vi inget möte me nån vilket känns skönt..
Ska iväg å hämta mitt pass idag, hoppas att d blev bra.. blir typ alrig nöjd så jag har inte så stora förhoppningar =) men nu har jag en sak mindre å tänka på till tunisien =)

Nu ska jag äta lite frukost innan jag går till jobbet =)

Ha en bra dag!

Känns 1000 ggr bättre

Siri's uppfödare är ju allt annat glad just nu men jag e desto gladare... =)  Ska ha nacho å greys kväll me tjejerna å d får en alltid på bra humör =).

Jobbet idag har vart ok... Dagen har gått ritkigt fort.. Helena har trimmat 2 dvärpudlar idag så jag å Bäll skötte dagiset =) ena pudel som helena trimma hette Astrid å va 3 månader gammal.. bland d sötaste jag sett.. Kanske blir en dvärgpudel i framtiden? =)


Nu e d dags att gå ut me hundarna å sen göra iordning nachosen =)

Ha en trevlig kväll =)

lite glada nyheter...

har pratat me SKK nu å siri's uppfödare kan inte komma å ta siri ifrån mig =) å d känns som en lättnad... har inte sovit en blund i natt å vart riktigt lessen hela dagen eftersom d känns som om jag kommer förlora siri... men d kommer jag inte göra... men jag kommer få kämpa för att få henne... men d e hon värd =)

Ger upp..

iaf för ett litet tag... orkar inte mer nu... d räcker.. ger upp å vi får se när jag orkar börja kämpa igen.....

orkar inte mer...

Siris uppfödare krånglar nu ännu mer så nu måste jag verkligen sita å läsa igenom alla lagar å sånt som finns när d gäller fodervärd.. Eler så håller vi tummarna för att hon får ut ngt på livförsäkringen... orkar inte ens berätta hela historen men håll tummarna för att d löser sig.. HON SKA INTE TA TILLBAKA SIRI... vet ju dessutom hur olycklig Siri skulle va där.. hon är min hund, å världens största mamma gris =)

Lite glada nyheter istället =)
Min mamma har nu sökt ett till jobb som lät jättebra.. Hon va där å prata me dem idag å dem lät positivt så nu håller vi tummar för henne me. =) vet hur glad å lycklig hon skulle bli om hon fick detta jobb å jag tycker verkligen att hon förtjänar d =)

Sen va jag å träna idag å d gick jättebra.. hela gruppen va fokuserad å duktig idag =) så d kändes bra iaf...

Nu ska jag äta massa massa glass å titta på desperate housewives...
Å hoppas på bättre tider =)


Så glad

för min mammas skull =) Hon har bestämt sig för å byta jobb... å hon har vart så nervös över å prata me sin chef.. Hon är ensam anställd så d e en liten annorlunda situation... så hon prata me sin chef idag å hon tog d hela jättebra.. Hon förståd mamma å erbjöd till och med att betala en datakurs till mamma =)  Min mamma har ingen datavana å d flesta jobb nu kräver lite datavana =) Så nu ska jag hjälpa mamma å hitta en bra datakurs =)

Lägger in hennes å min favvolåt just nu me =)

http://www.youtube.com/watch?v=QedgzsjouXU


Dags å gå tillbaka till jobbet =)

Ha en bra dag!

Tankspridd..

Just nu är jag grymt tankspridd... vet inte vad d är jag tänker på men jag känner att alla tankar bara flyter omkring... Känner att jag måste ta tag i vissa saker såsom pluggandet å allt sånt... men är helt omotiverad just nu... Känns som om mitt huvud är en stor tom bubbla... skitskumt.. men men.. d går nog över snart...
Lägger upp lite fina vårbilder från igår =)





Fick höra häromdagen att M hade nämnt mig när han pratat me en gemensam kompis till båda oss... Han hade inte sagt nåt speciellt eller så men d känns ändå skumt / bra att han kommer ihåg mig... alla som har vart me i ett riktigt dåligt förhållande vet nog vad jag menar... Vi slutade d hela som ovänner men d känns bra att han kommer ihåg mig... då måste jag ha betytt nåt iaf =) d vet jag att jag gjorde men nu fick jag d bekräftat =)

Just nu stör jag mig på allt oxå.. vet inte varför men jag stör mig så otroligt mkt på d mesta just nu,. Undra om d e PMS? Såna saker som jag tycker e lite störande tycker jag just nu är sjukt störande att jag knappt klarar av d..
I vanliga fall så stör jag mig mest på disken... speciellt härhemma... känns som om jag alltid tjatar på mina rumskompisar på att inte låta disken stå en vecka jämt... men jag har gett upp nu... Om jag stör mig på disken så diskar jag den själv... även om d inte e mina grejer.. lättast så... blir så mkt sura miner annars..

Så nu har jag bokat in sumbrottningen me... d blir nästa tisdag kl 19 =) ska bli kul =) dräkterna väger ju typ 15 kg så får se hur mkt man orkar röra på sig =)



Just d jag skulle lägga upp en bild på mammas halsband =)


Bilder från idag...

Efter jobbet idag så tog vi en promenad å så gick vi till rastgården me hundarna. Där träffa vi Bäll me hennes 2 shibor Ronja och Birk =) Riktigt trevligt va d å siri e jättetrött nu =)



Jag å Siri



Gänget i rastgården =)



Vi å praktianten Bäll =)



Birk och Ronja



Puss på Bäll



Bäll tokig



Bäll och Helena




Siri ville ha muffins =)



Anna =)

Vart ganska mkt bilder =) men som vanligt hade jag för lite batteri i min kamera så dem flesta bilderna blev suddiga... tråkigt nog =) Men nu ska jag å siri gå å lägga oss.. vi ska ju upp å jobba imorn =)


Så va d måndag igen..

Å man sitter på jobbet återigen =) ibland önskar att man hade längre helger samtidigt som d är skönt å va tillbaka på jobbet.. Jobbar sent denna vecka vilket innebär sovmorgon men även sena kvällar =) Tycker om å jobba sent.. man orkar va vaken mkt längre på kvällarna å man vaknar mkt mer utvilad =)
Idag har d vart jättelugnt på jobbet men d har blåst så himla mkt.. Vissa stunder trodde jag siri skulle blåsa bort men hon klara sig.. ¨D som va så fint hela helgen varför måste d bli blåsigt å kallt igen?  men men.. ska inte klaga... Siri e väldigt värmekänslig å i detta väder så orkar hon röra sig mkt mer =) Vilket e skönt eftersom vi ska till rastgården ikväll å busa me Bälls hundar =) Får hoppas på att siri vill å orkar leka lite iaf =)

Fick även halsbanden till mamma idag... Tog en bild på dem men jag hitta inte våran kortläsare nånstans.. helena har nog lagt den på något bra ställe =) så får lägga in bilderna när jag kommer hem istället... Tar ju förhoppningsvis några bilder i rastgården me så d blir d lite roliga bilder därifrån me..

Har typ bara 4 hundar kvar för utlämning å klockan e bara halv 5 =)

Dags å göra lite middag =)

Morsdagpresent =)

Så nu har jag redan fixat en morsdags present  =) ja. jag vet jag e ute i riktigt god tid. Vår praktikant Bäll gör smycken så nu har jag beställt jättefina halsband från henne =) mamma kommer nog bli jätteglad =)

Här är vad jag köpte:







Gå in på denna länk å se massa snygga smycken =)

http://www.freewebs.com/ellissmycken/index.htm

Tack Bäll å som ni märker har vi en praktkant som är duktig på många saker :P
Hon kan hundar, fotografera och göra smycken =)
Då är man ju riktigt duktig =)

Ha en riktigt bra kväll =)


Så va helgen nästan slut...

Helgerna går så himla fort.. Började dagen me å städa lägenheten.. Kände för att få d lite fint här.. Men d håller ju knappt en timme i denna lägenhet men man fick iaf se hur fint d kan va ett litet tag =) Sen åkte jag å lämna Moa hos mamma så jag å Siri kunde åka å ta en långis.. Moa orkar ju inte riktigt me så jag å Siri gick själva.. Vi tog en timmes promenad runt görväln så Siri kunde bada lite.. Riktigt mysigt va d å fick massa kommentarer på hur lydig å duktig Siri e =)



Sen idag har jag vart uppe i Viksjö å hjälpt mamma. Har vart riktigt trevligt =) hoppas på att man har fått lite färg efter 2 dgr i solen. Mina föräldrar hade italiensk kväll igår me sina kompisar så d fanns massa mat över så d va riktigt god lunch idag =)
Siri e helt slut nu å jag känner själv i mina ögon att jag har vart i solen hela dagen =)

Denna vecka känns redan fullbokad men jag jobbar sent denna vecka så sovmorgon känns riktigt skönt =)

Dags för lite middag =)

Lördag...

Va hur skönt som helst å få sova ut idag... Mata Siri vid 8 å sen gick vi å la oss en stund till innan vi gick upp för promenad.. Hon har blivit skendräktig å då blir hon så "mammig" =) men d e bara gulligt.

Sen åkte vi upp till Viksjö.. Låg i solen ett tag, spela tetris me pappa som alltid =) åt lite mat å sen åkte vi hem.. Mamma å pappa skulle ha en italiensk kväll me sina kompisar så jag erbjöd mig å passa Moa så då fick jag även bilen över helgen =) riktigt skönt.. d har vart så himla fint väder idag så jag hoppas på lika fint väder imorn me =) ska upp till viksjö å hjälpa mamma imorn så då kan jag passa på å sola me =) Mkt skönare å sola på deras tomt jämfört me våran balkong =)

Moa har tydligen vart lite deppig å trött denna vecka men hon har vart riktigt glad här idag.. Hon tycker d e så kul me Siri å hon älskar å få va me =) Hon ska ligga så nära hela tiden men d e bara mysigt.. Ska skämma bort henne lite idag eftersom hon har haft en jobbig vecka =)



Jag lämna in en bild på Siri å Moa till en konstnär å gjorde en tavla till mamma när hon fyllde år =) Så blev resultatet å mamma blev jätteglad =)

Jag å Anna va på bio idag.. Gäller å passa på när man har bilen =) På vägen dit blev vi stoppade av polisen.. Jag trodde d va för att jag körde ca 10 km för fort å fick lite panik... Vet ju hur dyrt d e å åka fast för fortkörning =( men d visa sig att d bara var en körkorts å nykterhetskontroll så d va ingen fara =) Har ju inte druckit sprit på typ 1 månad =) Sen åkte vidare till Kista å shoppe lite innan bion.. Vi såg "What happens i Vegas..." me Ashton Kutcher och Cameron Diaz å den va faktiskt helt ok.. Man skratta lite å den va väldigt lättsmält. Det var en perfekt film för mitt humör idag =)



Nu ska jag krypa ner i sängen å gosa me hundarna å titta på film!!

God natt =)

En bild från dagen =)



Jag å Helena på promenad =) Jag fick bära Siri för att d va alldelles för varmt.
Riktigt lugn dag på jobbet.. Bäll (vår praktikant) bestämde sig för att putsa våra fönster..
Vi har galler på våra glasdörrar så d blev ganska mkt jobb... Först skruva loss alla galler, tvätta fönster å sen sätta upp allt igen =) Men d blev riktigt bra så TACK!

Nu e d dags för middag =)

Ha en trevlig kväll =)

Äntligen fredag =)

Nu är d äntligen fredag å jag har verkligen längtat till denna helg... Känns som om denna vecka har gått i slow motion... varför vet jag inte... känns som om jag går å väntar på ngt... Har ingen aning om vad.... Men nu e d fredag å d ska bli så himla skönt me helg.. Har inga direkta planer i helgen föruom att försöka sova lite mer än vad jag gjort denna vecka.. =) är grymt trött så ska ta sovmorgon hela helgen =)

Igår va jag å fixa mitt pass å d gick bra.. Bilden blev väl inte den bästa men men... blir aldrig helt nöjd me såna foton =) Men polisen som satt i luckan trodde att jag va under 18... Ser jag verklingen SÅ liten ut? kan förstå att folk inte tror att jag e 23 men 17-18??? D tycker jag låter lite väl...

Sen gick jag å Anna å åt onyttigt på Daisy's... Jag va grymt sugen på Chicken bits så jag va tvungen =) Å vi satt ute i d fina vädret å sen tog vi en promenad me Siri hem,.. =) D va lite varmt för henne så hon va riktigt trött sen när hon kom hem =)

Tog ledigt från pluggandet igår så ska väl kolla igenom min kurs idag.. Kan börja plugga lite smått imorn =) Känns bra att d bara är en del kvar men jag e rätt nervös inför slutprovet... =) men d ska nog gå bra =)

Idag kommer d va en lugn dag på dagis =) Just nu har vi en valp som har gjort illa sitt ena ben å som absolut inte får röra sig här på dagis,, Lite jobbigt är d.. Vi måste bära ut henne genom hela garaget eftersom hon ska gå så lite som möjligt..  Å hon är en 7 månader labbevalp å hon är inte speciellt lätt heller =) Men d e helena som får bära, hur mkt jag än skulle försöka bära henne så skulle d aldrig gå... eller d skulle d säkert men då skulle jag nog knäcka / bryta ryggen på köpet... så jag låter bli.. Men ägarna ska köpa en vagn så vi kan dra ut henne istället så då blir d nog mkt lättare =)

Dags å börja dagen här på jobbet =)

Ha en bra dag =)

Min söta Siri =)

Vår praktikant Bäll tog me sig kameran å tog massa fina bilder =) TACK BÄLL =)








Kan man bli sötare?? =)

Passfoto =(

Så gårdagen va riktigt bra... Nachokvälen va trevlig å gud va vi åt.. Vi brukar i vanliga fall göra 2 skålar me dipp å igår gjorde vi 3 + en skål me guacamole å d vart ingenting över!!! Jag brukar alltid äta till middag dan efter men allt tog slut å d va nästan som om man slickade faten... Vi va tydligen hungriga igår =) Dessutom kom Ellie me en kladdkaka som alla åt av =)



Ellie å Sofie vart glada över presenten, Vi ska prova på sumobrottning vilket kommer bli askul =) Dräkterna väger typ 15 kg så får se hur mkt lilla jag kommer att röra på mig =) men kul kommer d bli =) Nu gäller d bara å boka in en dag som alla kan... D ligger i Spånga så d e inte så långt så vi kan nog göra d nån dag efter jobbet =) Ska försöka kontakta dem idag =)

Idag ska jag iväg å fixa mitt pass.. USCH.. Jag hatar att ta kort men d ska nog bli bra.. Självklart har jag fått världens största finne men d ska nog gå å sminka över.. Hur som helst så kommer jag ändå inte bli nöjd me kortet.... Har nedräkning på när jag kan byta ut mitt körkortsfoto =) D e bara 7 år kvar nu :P =) Men d ska nog gå bra.. Mamma å pappa måste oxå förnya sina pass, så jag får skjuts av dem.. Skönt å slippa åka dit själv å vänta.. Antar att d kommer va rätt lång väntetid...

Denna vecka har vart helt sjuk, har vart så himla trött.. Tror d e för att jag drömmer så konstigt... men snart e d helg... bara 2 dgr kvar på jobbet.... å denna helg blir nog rätt lugn... =)

Så vi har redan bokat in vår nästa utekväll =) den 24 maj kör vi en schlagerkväll på Lemon igen å d ska bli riktigt kul =) Ska fråga om mamma kan ta siri över natten... Så kan jag slappna av lite mer.. =) å kanske t.o.m. dricka... Annars när jag har siri hemma när vi går ut så åker jag vid 22-23 å så e jag hemma vid 2-3 igen.. å oftast dricker jag inte så mkt då för jag vet att jag måste ut me henne vid 8 på morron igen... Man är grymt trött efter en sån kväll... men men.. d e ju inte så ofta... jag e ute kanske 1 gång var 3:E månad å inte ens så ofta.. D e bara nu d blir 3 ggr på en månad =) haha..

Idag ska vi ha en valp på dagis som är nyopererad så hon ska helst inte röra på sig... Får se hur d går... D är ju lite svårt att hålla en valp stilla, dem har ju hur mkt energi som helst... Men d ska nog gå bra.. D gäller bara idag å kanske imorn.. beroende på hur d går idag.,..

Nu ska jag ta å käka lite frukost innan alla hundar dyker upp.. Än så länge har d bara kommit 5 hundar =) riktigt lugnt här.. Dem flesta av våra hundar på dagis är väldigt morrontrötta.. Så dem brukar komma hit å sova 1 timme innan dem kommer igång =) så himla söta..

 

Ha en bra dag =)

Klarade mitt prov!

Nu är jag klar med prov 2 från min utbildning.. Känns jätteskönt =) Va ett poäng ifrån VG vilket känns lite surt men jag e glad att jag klara mig iaf =) Ska ta en paus ikväll å sen börja me d nya imorn eller fredag...

None

Ikväll kommer tjejerna hit på nachokväll å d ska bli riktigt kul.. Är så himla sugen på nachos =)
Ska bli kul å se vad Sofie å Ellie tycker om sina presenter =)

Nu är d dags för lite middag...

Ha en trevlig kväll =)


Så va d onsdag...

Igår va en av dem flummigaste dagarna på länge... =) va länge sen jag va så himla trött å fnittrig =) men kul hade jag iaf.... Jag å Anna missuppfatta varandra hela tiden vilket ledde till massa skratt =)
Va å träna igår å jag kände verkligen inte för d... kände mer för å lägga sig i soffan å vräka i sig godis å lata sig =) men jag träna å d gick bättre än vad jag trodde att d skulle göra... men trött va jag =)

Idag ska vi fira Sofie å Ellie som fyllde år igår =) D blir nachos som vanligt ikväll å lite greys... Men även presentöppning =) ska bli kul...

Ska göra mitt prov idag me!! SKA VERKLIGEN DET!! Hade tänkt göra d igår men flumma för mkt å glömde mina provgrejer på jobbet.. SUCK... så ska försöka hinna me idag.. idag har jag dessutom mer tid...
Har helt tappat motivationen... E bara så tankspridd just nu å jag vet inte ens vad d e jag tänker på... =) tänker väl på allt annat förutom ekonomi, balansräkningar å allt sånt som jag borde tänka på =)

Nu ska jag sätta mig å plugga lite så kanske jag hinner skriva provet under dagen här =) verkar bli en rätt lugn dag =)

Ha en bra dag =)

Tisdag...

Tisdagar är nog den värsta dagen på hela veckan, jag är alltid tröttast på tisdagar... Kommer knappt upp ur sängen.. Iofs så somna jag rätt sent igår.. Försökte plugga men kunde inte koncentrera mig alls... Amerikanen hörde av sig =) så d vart att jag låg å messa me honom istället.. Men jag hinner plugga lite på jobbet idag så d e nog lugnt =)

Ikväll är d träning som gäller me.. lite dans aerobics.. jag har verkligen vart lat senaste tiden, tränar bara 1 gång i veckan,,, orkar inte mer å känner inte för mer.. men men.. helt lat e jag iofs inte.. går ju hela dagarna på jobbet, skulle vart värre om jag satt inne hela dagarna =)

Å idag fyller ju Sofie å Ellie 23 =) så vi firar dem imorn på våran nachokväll =) hoppas dem kommer gilla sin present =) men d tror jag.,.. jag skulle bli jätteglad =) men jag blir iofs glad för minsta lilla =) haha

Dags för lite frukost å sen börja plugga lite..
Förresten jag hade rätt om övningsuppgifterna... Jag kunde inte lösa 2 uppgifter å d visa sig att d va tryckfel..
Så jag kanske inte e helt dum i huvet ändå :P =)

Ha en bra dag

Min nya skor =)

Va precis å shoppa me Anna på skopunkten.. Hitta ett par jättesöta vita ballerinaskor =)



RIKTIGT NÖJD =)

Tröttare än tröttast..

Så va d måndag igen å man e tillbaks på jobbet.. Känns rätt skönt men jag e så himla trött.. Va länge sen jag va så seg..
Trodde d va ett skämt när klockan ringde imorse.. D va skönt å va ledig 4 dgr men jag känner att en dag till hade vart perfekt men d e snart helg igen =)
Så nu bor Bella hos oss i 2 veckor.... Igår va hon helt ok... så fort hon hälsat å lugnat ner sig så somna hon å va rätt lugn... Glömde till och med att hon va hos oss när jag skulle gå å lägga mig...d e alltid den som börjar tidigt som brukar ta veckans inackordering till jobbet.. =) Iofs så va jag i princip som en zombie igår kväll...

Å imorn fyller Ellie och Sofie år... Å vi har hittat världens bästa present =) Får se vad dem tycker men jag tycker d e asbra =)

Nu är d dags för lite frukost å sen mys hela dagen =)

Ha en bra dag!

Draft: Äntligen kan ...

Äntligen kan jag blogga igen.. har inte kunnat logga in sen i fredags... man inser inte hur beroende man e förräns man inte kan blogga =) hehe

Denna helg har vart så himla bra... Är så trött nu att jag knappt kan hålla ögonen öppna... Ska blogga å sen vila lite..

Igår (lördag) va jag, helena å mamma å shoppa i Kista... Vart en riktigt lyckad shopping.. Vart en jacka, 2 tröjor å leggins å allt gick på ca 500 kr =) Jackan va d rea på så den kosta bara 150 kr.. Kan man ha mer tur? Å d bästa e att jackan verkligen e perfekt.. D va länge sen jag hitta en jacka som jag verkligen e så nöjd me så d känns kul..



Riktigt nöjd me mina inköp =)
Efter d åkte jag hem till Viksjö å tog en promenad med Sofie å prata lite. D va så himla fint väder men Siri tyckte d va lite för varmt.. =) Bestämde mig för å gå ut på Lemon =)
Tog bilen in till Lemon vilket va hur skönt som helst.. =)
Denna kväll va riktigt lyckad å vi ha så himla kul.. VI dansa å skratta å sjöng me., Alla va på så himla bra humör!
Va riktigt länge sen jag dansa så mkt å hade så kul  =)
Träffade några utbytesstudenter som vi dansa me å prata massa me. RIktigt roliga killar, böt nr me en av dem ifall vi ville gå ut me dem igen =) så vi får se om han hör av sig =)

Vet inte vad jag tycker om denna nya domänen.. Försökte trycka på publicera men d va tydligen forbidden..
Försöker igen å ser vad som händer =)

Om 1 timme kommer vår inackordering Bella å hon har hur mkt energi som helst..
Hon ska bo hos i 2 veckor, men d kommer nog gå bra!

Nu ska jag äta massa godis å slötitta på tv =)

Ha en fortsatt trevlig kväll =)

Mkt på gång nu =)

Har haft fullt upp dem senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga.. men nu ska jag uppdatera lite..

Torsdag:

Jag och Siri åkte till Sumpan och tog en fika me Sofia.. D va riktigt trevligt å vi fick se hennes mysiga lilla lägenhet. Jag å Sofia har inte träffats på 6 år så d va trevligt... Sumpan är riktigt mysigt me.. Jag å Siri tog en långpromenad från Barkarby på vägen hem... Siri låg å sov hela kvällen sen.. Hon va så himla trött... Ellie kom förbi å spela kort, så vi satt uppe å spela till halv 12.. Hon sov över för att hon skulle passa Meya idag..
Va en riktigt bra dag men jag va riktigt trött efter å sitta i solen halva dagen =) hehe

image59

Siri på pendelstågsstationen =)

Fredag:

Vi gick upp strax innan 8.. Matade siri, tog en promenad så skjutsade Ellie ner mig till jobbet... Städade d sista i lokalen å sedan kom Esther.. Esther är en mopsvalp på 8 månader som vi passa idag... Hon hade så himla mkt energi å Siri tröttna ganska snabbt =) men Esther fick t.o.m Moa att busa.. Dem 2 sprang runt på tomten tillsammans.. Moa har aldrig lekt me Siri men hon tyckte om Esther.. D va nog första gången jag såg Moa leka på flera flera år =) D va så gulligt så..

image60

Alla 3 (Siri, Moa och Esther)

Lämnade av Esther vid 15 å då åkte jag å Sofie till vällingby å shoppa lite.. Meningen va att jag skulle hitta en jacka. Men allt e för stort.. eller rättare sagt jag är för liten.. Storleken 34 är för stort för mig å d e den minsta storleken... SUCK!! Det är inte alltid så himla lätt å va liten... Ska till Kista imorn å titta om jag kan hitta ngt där... Har en vårjacka men d e mer en regnjacka som inte är världens snyggaste.. Skulle vilja ha nåt kavajaktigt som är lite snyggare när man ska typ bort eller så... Får se om man hittar något imorn...
Första gången jag va i vällingby sen dem byggde om.. D va typ likadant å d fanns inte så mkt iaf.. dem har ju fått fler butiken men d va inte så speciellt iaf.. Men kul å se hur d såg ut iaf..

Sen åkte jag tillbaka till mamma å pappa åt grillat fläskfile med klyftpotatis me sallad =) hur gott som helst.. Bjöd in mig själv men d va inga problem =)
Spela även lite tetris me pappa å vann som vanligt med 3-1 =) hehe
Tog bilen hem så kan jag hämta upp mamma när vi ska til kista imorn.. =) Ska även träna imorn så d ska bli kul =)

Ulrika å Sofie ska kanske till Lemon imorn, får se om man hänger me.. Skulle va kul =)

Ska försöka plugga lite ikväll, har vart dålig på d dem senaste dagarna... men ska ta tag i dela hela snart  =)

Hitta förresten den här på en av bilarna här utanför... Tyckte den va rolig men d kanske bara e jag som har dålig humor =) haha

image61

Hehe

Trevlig helg!!!

...

Så nu va valborg över =) Hade en helt ok valborg. Va å käka sallad på Järfälla Pizzeria å sen gick vi hem å spela lite kort innan vi gick å titta på brasan.
image58

Sen gick vi hem å satte oss i soffan å snacka lite...
Ellie,max å oskar åkte precis hem å jag ska snart gå å lägga mig.
Ska ju snart ut me hundarna igen. Dem vaknar alltid vid 8 =)

Å imorn hoppas vi på fint väder, vi ska in till sumpan å ta en fika me en gammal kompis å hoppas på att kunna sitta ute å fika, jag vill ha me mig siri =)

Nä nu ska jag sova, skriver mer imorn =)

GOD NATT

RSS 2.0