usch!

Jag har kännt att d e på gång ett tag men vill verkligen inte.... Kände första gången för några veckor sen å nu igen.. hatar denna känsla och försöker göra annat för att inte tänka på d... har inte haft återfall på flera år men vet att allt blir värre när jag e stressad... har vart på massa läkarbesök men det enda dem kan se e att jag har lite brister så jag äter tabletter.. nu har jag dessutom blivit duktig på att komma ihåg dem.. H tvingar mig =) men ändå mår jag piss!

Ska jag nånsin bli frisk??

Ska iaf försöka ta igenom denna dag utan att svimma....

Siri 3 år!!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller Siri 3 år!! Helt sjukt vad tiden går fort, hon är fortfarande min lilla valp! Så idag ska hon verkligen skämmas bort!
Så vi tog en långis från Kallhäll vilket tog ca 1,5 timme å Siri tyckte det var jättekul! Å nu ligger hon i korgen och vilar med sitt tuggben! Sötaste!


Så liten va Siri när jag hämta henne!

Världens sötaste

Siri och Mormor Moa




Så GRATTIS till världens bästa hund!

.

Nu sätter jag punkt för detta samtalsämne.. tänker inte sitta å älta längre.. det som händer händer å jag e så trött på hela grejen!! Orkar inte prata om det mer å orkar inte skriva om det mer i bloggen... jag kan inte göra mer än vad jag har gjort..

Ikväll blir det hem till H... Han har bjudit på maten dem senaste veckan/veckorna så ikväll är det jag som står för maten.. Så passar på att laga hans favoritmat.. får hoppas på att d blir gott bara =) Blir iaf tzatziki med fläskfile å potatis provenscale! Är riktigt sugen så hoppas jag lyckas..
Han går antagligen till gymmet medans jag gör maten =) Inte ofta jag lagar mat som han kan äta när han kommer hem. d e oftast tvärtom! Ska bli en riktigt mysig fredag!

Nu ska jag lägga mig en stund på soffan.. ska verkligen kämpa me å va vaken länge ikväll så då kan jag vila lite nu!

Ha en bra fredag!

H = bäst!

Tur att jag har H iaf... Kändes så himla skönt å få prata å mysa me honom igår efter allt som hände igår. Känner mig fortfarande totalt bortgjord! men men... Känns skönt att jag har H som jag kan prata av me mig om allt! Han förstår min frustration å han har insett hur otålig jag är... =) Kände verkligen igår att jag vet inte vad jag skulle göra utan honom... Kommer inte ens ihåg hur mitt liv såg ut innan honom å vi har bara träffats i snart 5 månader =)

Han tycker ju att jag ska köpa en lägenhet! Å d kommer sluta med att jag gör det om jag inte fått någon lägenhet i slutet på februari.. för då måste jag säga upp min lägenhet som jag bor i.. kan ju inte betala den själv och tjejerna flyttar ju ut så då har jag inget val... men jag hoppas verkligen att det löser sig...
Det jag känner mest e att jag inte vill lägga typ 500 000 på en lägenhet som jag vet att jag knappt kommer vara i! Visst jag å H kanske gör slut, vem vet? men det tror jag inte.. men jag känner att jag hellre betalar en hyreslägenhet så länge... å sen får vi se vad som händer om typ 1-2 år! Då kanske jag känner mig redo för att köpa en lägenhet... å då kanske jag slipper ta så mycket hjälp av mina föräldrar... Känns hemskt å låna pengar av dem nu när mamma e arbetslös å allt...
men vi får se... ska först ta å vänta på 1:orna som jag har sökt till nästa vecka.. kan ju faktiskt hända att jag får någon utav dem jag har sökt! Men jag e så negativ mot mig själv, när jag verkligen vill ha nåt så blir jag oftast så besviken när det inte blir som jag vill!

Somnade redan vid 21 igår.. tror all stress gör att jag blir så trött just nu.. hjärnan går på högvarv hela tiden... stackars H fick inget vidare sällskap! Får gottgöra d ikväll!

Ha en bra dag!

Besviken..

Så besviken men jag får skylla mig själv... Visste att det var för bra för att vara sant! Mamma har kontakter på Centrumbostäder som sa att det alltid finns lediga lägenheter så länge man har rätt kontakter..så jag skulle bara gå dit å hälsa från Ulla så skulle det säkert lösa sig =) Så jag gick dit men det fanns inga lägenheter.. å jag kunde stå i kö i flera år innan jag får nåt! Kände mig bra dum när jag gick dit men men..

Så jag får tålmodigt vänta tills nästa vecka å sen ta tag i d hela då! Men usch för denna väntan!

Nu ska jag hem till min älskling å pussa massa på honom å bara glömma denna dag!!!!

Ha en bra kväll!

Spännande värre!!

Är så sjukt nervös nu samtidigt som det är sååååå spännande! Tänk om det faktiskt blir så som jag vill!
Håll tummarna för mig nu för om ca 1 timme får jag reda på svaret!!!! ÅHHH hoppas verkligen...

Datanörd!!?!

Igår var jag så duktigt att jag blåste om hela min data HELT själv och allt verkar funka som det ska! Fick virus i söndags så kände att det var dags att blåsa om datan.. Nu ska jag bara fixa ett antivirus program så e allt som det ska igen... Ska be en viss H om hjälp för virusprogram kan jag verkligen inget om! Vet bara att jag inte vill ha Norton, min data klarar inte riktigt av Norton så den blir så himla seg! E iaf stolt över mig själv att jag klara av å göra något sånt! Nu vet jag vad jag ska göra nästa gång (förhoppningsvis blir det ingen nästa gång)!

Pratade även med Jennas husse igår å han har kontakter här med centrum bostäder så om jag inte får någon av dessa lägenheter nästa vecka så kunde han hjälpa mig! Känns riktigt skönt! Ska ringa centrumbostäder idag å kolla vad hyrorna ligger på.. Kan tänka mig att det är lite dyrare att bo mitt i centrum men förhoppningsvis har jag råd med det! Ska även fråga lite om hemsidan, den e så sjukt dålig så kan ju passa på!

Just nu känns det som om tiden står stilla, men det är bara för att jag går å väntar på att det ska februari... för då kommer killen med lägenheten i barkarby hem å ska kolla på våran lägenhet.. då får jag svaret om han vill byta! Samt att jag har anmält mig till 2 andra 1:or som jag får svar på onsdag om vilken köplats jag har! Förhoppningsvis så är det bara jag som har anmält mig! men hur stor är den chansen? =)
Vill bara att tiden ska gå fortare... å så jobbar H i helgen så då kommer jag ha lite å göra då me... men ska städa lägenheten NOGA så att det inte blir så mycket å göra inför nästa helg, då barkarbykillen kommer å kollar på lägenheten!
Nu ska jag göra lite frukost.. Helena trimmar idag så d e jag å 2 prakikanter idag... får se hur detta går =)

Ha en bra dag?

Bostadslös?

Så allt med Agria löste sig till slut iaf någorlunda bra!  Fick iaf numret till han som hade sagt upp min försäkring på agria.. Han är även min uppfödares ombud, Ringde även Bibi och hon vart lika chockad som jag.. så han erkände sitt misstag å betalar nu ut 3100 för siris operation samtidigt som jag fick teckna en ny försäkring hos dem.. Jag skulle egentligen vilja byta men siri har haft rätt mkt problem och det skulle nya försäkringsbolag krångla massa med.. Nu skulle han fixa så att allt som hänt tidigare finns me i denna försäkring... så om hon får hudproblem, tumör eller liknande så kommer det gå på försäkringen... däremot så får jag inte pengarna tillbaka för den försäkring jag har betalar till i juni! Eftersom jag har betalat via uppfödaren så finns det inga papper på vad jag har betalar, inte ens bibi kunde få pengar tillbaka.. skumt men men.. får ju iaf mer pengar tillbaka från operationen som lite kompensation.. så det går nog jämt ut... Han som jag prata me var hur trevlig som helst och gjorde verkligen sitt bästa... Han ringde mig vid 21 igår kväll bara för att meddela allt verkade vara klart nu,,, Jag ringde honom vid 15 å förklarade allt.. vilket betyder att han satt hela kvällen för att fixa detta... =) så han va faktiskt den första vettiga människa jag har pratat me på Agria!
När jag fick mailet om att jag inte hade någon försäkring så fick jag prata me en tjej som inte verkade fatta vad problemet var eller varför jag var så arg! Aja alla kan ju inte vara smarta..

Så kan man ju passa på å gratta helena till lägenheten =) Blir vi grannar i kallhäll! Så lätt blir man inte av me henne =P =) haha skoja bara.. nu e d bara jag som e bostadslös... har precis anmält mig till en 1:a här i jakan via internbyten... Men man måste ha bott i lägenheten i 3 år för att få söka dem lägenheterna,. Vi har bott i 3 år nu i mars så jag hoppas att dem inte e så petiga.. Det skadar ju inte att söka iaf! Man kan ju hoppas på att det bara är jag som söker den lägenheten för då lär dem ju göra ett undantag! Det jobbiga med att söka lägenhet är att det är så mycket väntetid hela tiden... denna lägenhet som jag sökte nu får man svar på om 1 vecka...
Jag ska även ringa på 2:an jag vill ha här i Jakan... Har mailat henne men hon har inte svarat... Jag har inte sovit en blund i natt för att jag kom på att jag måste ringa henne idag... detta är en av mina stora fobier... jag hatar att va på folk, hatar att ringa å störa! Alla säger att jag borde ju va van eftersom jag har jobbat som telefonintervjuare... Men detta startade efter att jag börja jobba där.... man fick så mycket utskällningar hela tiden så jag har verkligen jättesvårt för att prata i telefon med främlingar... har svårt å prata i tele överhuvudtaget... å jag känner att eftersom jag redan har mailat henne så kanske hon inte svara för att hon inte var intresserad å så ringer jag å tjatar! USCH! jag har försökt ringa henne sen i söndags, men har verkligen inte klarat av det... får panik varje gång.. hon har dessutom bara lämnat ett hemnummer så får väl ringa lite senare... Vi kommer ju bo kvar till maj men jag vill ändå har det klart så jag vet att jag har nånstans att ta vägen i maj... visserligen kan jag alltid bo i Viksjö men det vill jag verkligen INTE! då kommer jag hamna från början på järfälla hus hemsida... å då kan det ta 2 år innan man får en lägenhet...
Om han i barkarby säger nej till vår 4:A eller om järfälla hus inte godkänner honom så känner jag att jag är helt körd... då vet jag att jag kommer hamna i Viksjö... Vill bara veta vad som kommer hända...

Va ju även hos veterinären med Siri igår och vaccinera samt kollade hennes ögon.. Hon har verkat lite irriterad i ögat ett tag så va lika bra att kolla.. men sanna kunde inte hitta något fel me ögonen =) Mops har ju ofta problem me ögon så det var skönt å höra att hon inte har det.. Men jag fick ögonsalva som skulle minska irritationen om hon var irriterad i ögot.. Hon kliar sig hela tiden så får hoppas på att det hjälper... annars får vi kolla hennes tårkanaler.. men det får jag vänta ett tag med tills min nya försäkring gäller =)

Är som en zombie idag... så himla trött med huvudvärk å riktigt ont i ryggen... bytta skift me helena så kommer ta ett bra tag innan jag får komma hem... men ska nog överleva...

NU ska jag göra mig iordning så jag kan gå ut me min grupp!

Ha en bra dag!

Å historien om agria fortsätter...

Mailade in mina kvitton förra veckan för 3:E gången! å idag fick jag som svar att försäkringen är uppsagd sen i 23/11 förra året alltså 4 dagar innan siri opererades!!! Så min hund har alltså vart oförsäkrad från dess å är fortfarande.. har nu ringt runt till en massa för å se om det kan lösas! Siris uppfödare har inte sagt upp den och fattar inte alls vad som har hänt! Den är betald fram till juni så om inte annat ska jag har pengarna tillbaka! Om det inte löser sig me agria å jag måste teckna ny försäkring så byter jag absolut försäkringbolag! För alla hennes problem kommer ändå inte gälla / få ersättning för om jag tecknar inom agria igen! Men först ska jag kämpa för att få rätt! Jag har ändå ett kvitto på nästan 12000 som jag ska ha pengar tillbaka för!

Nu väntar jag på att dem på agria ska ringa tillbaka... dem hade lite dataproblem samt att dem skulle kolla vad som har hänt!

HATA AGRIA!


Mitt hundval!

Har precis läst ut boken "Marley och jag" c Den handlar om en världens värsta hund och dess ägare! Tyckte om boken och alla borde läsa den! Jag uppskattar Siri mer efter att ha läst den =P Alla hennes sattyg är inget jämfört med Marley's =) Det är ju dessutom en av dem mest sålda böckerna i USA och ägaren har vart med i Ceasar Millans program och pratat om boken! Men jag läste den på svenska vilket gjorde att ibland var översättning lite konstig så läs den på orginalspråket engelska! Boken har även blivit film nu men som vanligt är nog filmen mycket sämre än boken. Såg att Sofie hade skrivit om sitt hundval häromdagen i sin blogg och efter att ha läst denna bok så blev jag lite inspirerad till att också göra det!

Mitt hundval

När jag var ca 8-9 år så började jag tjata på mina föräldrar att jag ville ha hund och framförallt en golden retriever. Mina föräldrar ville helst ha en vuxen hund och jag kommer ihåg att vi ringde på en annons där dem sålde en 1 årig golden retriever men att den redan var såld när vi ringde. Jag grät i flera dagar för jag ville verkligen ha hund! Efter ett tag kom min pappa hem och han hade pratat med en mopskennel som sökte fodervärd till en tik på 1,5 år. Jag visste inte riktigt vad det var för hund men jag brydde mig inte så mycket så länge jag fick en hund! Vi gick dit och hälsade på och jag tyckte att mopsen va bland det fulaste jag sett och verkligen inte alls lik den golden retrivern jag ville ha! Men hellre en mops än ingen hund alls! Så Moa flyttade hem till oss strax efter och vi var oskiljaktiga. Jag tyckte det var jättekul att ha hund!
När jag sedan flyttade hemifrån så fick Moa stanna kvar hos mina föräldrar och jag kände att det var riktigt tomt utan hund! Så jag började genast kolla upp golden retriver kennlar och hittade ganska snabbt en som låg i närheten och som hade riktigt fina hundar! Jag kontaktade kenneln och bokade tid för att komma och hälsa på! Några dagar innan jag ska åka och kolla på golden retriver valparna så ringer kenneln som Moa kommer ifrån! Moa hade blivit mormor till 6 jättesöta mopsvalpar och kenneln letade nu efter en fodervärd till en tik och tänkte då på mig! Jag sa inte ja på en gång för jag var inställd på min golden valp men jag gick med på att åka dit å titta iaf! Man ska aldrig bara åka och titta på valpar, slutar oftast med att man får med sig någon hem! Så vart det även här! Jag föll direkt för Siri men kenneln skulle ha sista ordet eftersom tiken skulle gå i avel! Siri var tjockast av alla och första gången vi träffades så gick hon och satte sig vid min sko och tugga skosnören =) Hon var bland det sötaste jag har sett så jag blev med mopsvalp! Och jag har inte ångrat mig alls. Mopsen är en ras för mig och passar mig perfekt! Den orkar gå i skogen länge samtidigt som den inte kräver det. Jag har nu i efterhand kommit fram till att jag inte skulle ha orkat med en golden retriever, dem kräver så mycket mer än vad en mops gör!
Siri och jag passar varandra perfekt! Hon har ju sina egenheter och sina sattyg men hon är ändå världens bästa hund!


Mysmåndag!

Hade en riktigt myskväll med H igår.. Vi har ju inte sett varandra på ett tag så det fanns massa massa å prata om =) Vi åkte å köpte sushi till middag å sen åt vi massa godis från båten =) H vart helt chockad att jag åt massa godis efter 19 (!!) bitar sushi! =) Men jag var verkligen grymt hungrig igår =)
Skönt iaf å höra att han har saknat mig minst lika mycket som jag har saknat honom! Å alla ni som ringde igår, jag stängde av ljudet eftersom jag ville umgås med H! Riktigt bra myskväll iaf! Va riktigt tungt å gå upp imorse! Båda va aströtta igår eftersom både hade gått upp vid 6 =) Men det är mycket svårare å gå upp när H ligger kvar i sängen =) Vill  bara lägga mig ner å mysa å somna om!
I helgen kan jag ju sova längre än han iaf! Å d känns ju iaf lite bättre....

Nya praktikanten på jobbet är jättetrevlig! Han pratar massa och är riktigt duktig! Alltid kul me praktikanter som pratar, blir lite roligare sällskap på promenaderna då!

Missade Bonde söker fru bröllopet igår men d borde ju gå i repris i helgen!
Nu e d dags för lite frukost!
Ha en bra dag!


Äntligen måndag!

Det är nog första å sista gången jag kommer säga Äntligen måndag! Har nog aldrig velat ha måndag så mycket som idag! Idag kommer H hem eller han är redan i skolan just nu så blir till å träffa honom ikväll! ÄNTLIGEN! Hoppas på att han slutar skolan någorlunda tidigt så jag kan åka dit direkt efter jobbet! Siri kommer nog oxå bli helt överlycklig när vi ska dit!

Hade riktigt svårt å sova igår för jag hade så mycket som jag skulle ha me mig till jobbet idag som jag inte fick glömma =) Ändå glömde jag lite men fick me mig det viktigaste iaf! Som tur är har man ju Helena så hon kommer ner med resten sen när hon kommer =)
Hon fick svar till den där hyres ettan hon sökte på söderhöjden.. Hon har köplats 322 =S tydligen var det 330 st som hade anmält intresse för den lägenheten! Jag blev (är) chockad! Hade trott att d kanske skulle vara typ 10 st eller så...
Hoppas på att d kommer fler ettor så hon kan få en! Allt löser sig alltid! Men tänk vad perfekt om jag får min etta i barkarby, anna sin lägenhet i sumpan å helena en etta i jakan =) Det skulle vara så perfekt!

På lördag blir Siri 3 år! Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen! Hon va ju precis min lilla valp! Iofs e hon nog fortfarande d! Så hon ska bli jättebortskämd på lördag =)

Idag får vi ny praktikant å denna gång är det en kille =) inte ofta vi har killar här så det är kul!

Nu ska jag fortsätta läsa min bok =) Ska försöka läsa ut den idag! Tycker att den är bra så det ska nog inte vara någon fara!

Ha en bra dag!

Lovebug!

Helgen har spenderats med att städa å rensa ut alla mina grejer.. har velat göra det ett tag men har bara inte haft orken/tiden. Så nu har jag fåt det gjort iaf! Man hittar massa saker som man inte fattar varför man sparat på =) Men siri blir iaf söt när jag klär ut henne till lovebug =)



Riktigt skönt å få det helrensat iaf!
Hade riktigt kul på IKEA med Anna!
Det är alltid lika kul å gå å drömma på IKEA. Har länge velat haft djupa skålar härhemma å nu lyckads jag hitta det 2 st för 5 kr styck! Alltid lika billigt på IKEA. Anna gick å plocka på sig massa å slutnotan blev ändå bara 500 kr... =) Älskar IKEA! Jag blir bara mer å mer ivrig till å köpa massa saker men ska hålla mig! Vet ju inte alls hur min lägenhet kommer se ut.. Vill verkligen ha den där 2:an eller 1:an... Har verkligen siktat in mig på dem =) Å d jobbiga e ju att jag kommer bli så besviken om jag inte får nån utav dem... Så håll tummarna för mig! Hur som helst så löser d sig alltid!
Har ju turen att mamma å pappa bor så nära.. Om jag inte skulle hitta någonstans å bo så kan jag alltid flytta hem.. Givetvis inget jag vill eller siktar på men det känns skönt å ha den möjligheten.. E ju ändå mest hemma hos H =) men vill iaf ha min egna lägenhet!

Helena är just nu på visning på lägenheter i Kallhäll.. Likadana lägenheter som H bor i! Ska bli kul å se vad hon tycker om dem... H's är ju fin och perfekt för 1 person...

Nu ska jag ta ett varmt bad.. E så himla kallt å rått ute så känns som om d kan behövas!


Snart...

så bär det av till IKEA  å sen vidare till Kista centrum för att gå på Clas Ohlson och sen äta god lunch! Ska bli riktigt kul å tyvärr e jag på riktigt shoppinghumör! Vill inte slösa pengar på onödigt så ska försöka hålla i plånboken =)

Fick bra mkt gjort igår å är riktigt stolt över mig själv att jag tog tag i allt! Har väldigt lätt för att bara lata bort en dag sådär men inte igår!

Satt även å prata me H massa igår.. Han börjar få lite långtråkigt där nu men snart kommer han hem... En natt till sen så e allt som vanligt igen =) Tror Siri saknar honom oxå så hon kommer nog bli riktigt glad på måndag när vi träffas igen! H e verkligen en klar favorit hos henne =) Sötnosen =)

Lägger in min favvolåt just nu =) Har denna på repeat på Spotify =)


Älskar den!
Ha en bra dag!

Hemmafru!

Klockan är strax innan 11 å jag har fått massa gjort! Ska snart ta å dammsuga mitt rum oxå!
Rally har kommit hit å tanken va att ta en långis imorse men det är verkligen skitväder ute så blev iaf 30 minuter.. Det regnar i princip is så verkligen inget trevligt väder och hundarna ville inte gå!
Efter det så åkte jag till Willys å handla så jag kan göra lunchlådor till jobbet! Kommer göra lite indiska maträtter som går att frysa in och sen nu har jag precis plockat ut lasagnen =) Jag har i princip köpt mat så jag klarar mig me luncher resten av måndaden å d hela gick på 200 kr =) HIttade massa extrapris grejer och det lönar sig altid å köpa storpack! Ibland är det bra att vara ekonomisk! Gäller att passa på med att laga massa mat nu när jag ändå e hemma! Skönt å ha massa mat på jobbet me!
Känner mig som en riktig hemmafru!

NU ska jag inte sitta här å lata mig. Ska gå igenom alla mina grejer härhemma å slänga massa.. Anna håller på å rensar så då vart jag lite sugen =) Vi ska gå till IKEA imorn och kolla lite.. Ser verkligen framemot d! Älskar IKEA! Kul å få drömma lite oxå!

Dags att fortsätta!

Ha en bra dag!

Kortspel!

Nu har vi suttit å spela kort i några timmar å jag vann faktiskt en omgång!
Kan bara sammanfatta det hela med detta youtube klipp =)
HAHA! NU ska jag gå å lägga mig! GOD NATT!

Gamla bilder på Moa!

Mamma hittade ,massa gamla bilder på Moa å hennes valpar! Så himla söta! Så Anna hjälpte mig att scanna in dem så nu kan jag visa dem för er! =)


Moa dräktig 1996


Moa med 4 av hennes valpar =)


Moas valpar 2 månader


Moas valpar 2 månader å sen Quinnie 3 månader (svarta)
Quinnie bodde hos oss ett tag men tyvärr funka det inte med Moa =( så vi fick tyvärr lämna tillbaka henne!
Men hon fick det bra i Värmland dit hon flytta istället, å jag tror att hon fortfarande lever och hon borde va
typ 12 år nu =)

H har äntligen fått trådlöst internet i Finland nu så nu kan vi prata mkt mer! *GLAD*

Ha en bra kväll!

...

å där gick fönsterskrapan sönder.... SUCK!!! J*vla ÖB-skit!
Får låna hem fönsterskrapan från jobbet, att jag inte kom på det tidigare!

Tomt utan H!

Tycker det är riktigt tomt utan H... Även om vi har vart ifrån varandra förrut så har man ju ändå pratat lite i tele å så... Men nu e han i finland å upptagen me å träffa släkt.. Han har ju inte vart där på ett tag så d e klart jag förstår d... Å han har ringt idag å pratat men jag e van å prata med honom så mycket mer! Han är grymt saknad iaf å jag hoppas han saknar mig me! Men d tror jag!

Försöker hålla mig sysselsatt iaf! Har precis kommit hem från ÖB och har köpt massa städgrejer.. Nu ska här putsas fönster!! Ska försöka göra köket idag iaf! Är sjukt motiverad skumt nog.. Blir så här när jag e rastlös! Får riktigt städmani så denna lägenhet kommer vara riktigt fin nu när jag verkligen känner för å städa =)

Har dessutom bjudit in mig själv på middag hos mina föräldrar imorn =) Skönt å slippa laga mat själv.. Har inte så mycket hemma heller... Sen så ska jag å Anna till IKEA på lördag... Hon vill ju självklart börja kolla på saker til hennes lägenhet! Å jag älskar IKEA så jag följer mer än gärna med!

Nu ska jag äta klart å sen börjar städningen.. Har aldrig putsat fönster förrut så önska mig lycka till =P =)

Onsdagkväll!

Så nu har vi haft våran onsdagskväll! Jag kom på att jag ville fixa ugnen =) Handtaget losnade för lite mer än 2 år sen så d kändes som om det vore dags att fixa det =) Så nu har vi en fin ugn med ett handtag! Fick hjälp av Helena  att hålla i allt glas!



I helgen blir det att ta hand om alla fönster härhemma =) E nog dags för det efter 3 år i denna lägenhet! Det kanske botar min rastlöshet över att H e bortrest...

Helena har även gjort klart "mitt" pussel! Jag är ju väldigt rastlös så pussel är ju inte riktigt min grej.. La nog några bitar iaf men Helena gjorde det mesta =) Jag ville ju gärna se det färdiga resultatet så tack Helena =)









Nu ska jag ut me Siri en sista gång innan vi ska lägga oss!

God natt!

Grattis!

Så Anna har nu köpt en lägenhet! Det vart en 1:a i sumpan på 37 kvm som hon gav nästan 1,6 miljoner för! Inflyttningsdatum är i mars men får se när hon flyttar =) Kul iaf!
Verkar även som om Helena kommer få ett lån på banken! Så grattis även där =) Så det verkar som om allt ordnar sig till slut..
Så nu håller vi tummarna över att killen vill ha våran lägenhet å att jag vill ha hans!

Verkar som om allt löser sig till slut! SKÖNT!
Synd bara att man är så ivrig! Vill verkligen att det här ska bli klart, vill se lägenheten, vill skriva kontrakt å allt sånt NU!! Men dem som väntar på något gott väntar aldrig för länge - eller vad det nu heter... men jag e grymt otålig å hatar att vänta... men men.. kan inte göra så mycket annat...

5 dagar utan H ='(

Så nu har jag mailat massa med killen som har lägenhet i Barkarby! Så vi ska träffas om 2 veckor när han kommer hem från frankrike å kolla på lägenheterna.. Hoppas verkligen att han gillar vår lägenhet... Känns som om det mest hänger på det faktiskt... Men jag ska storstäda å vädra ut hundlukten å inga hundar får va hemma när han kommer =) Så får vi se! Det ska va skinande rent iaf när han kommer.. Måste dessutom försöka fixa vår spis... Järfälla Hus har fortfarande inte hört av sig....
Sen så läste jag på Järfälla Hus hemsida att det kunde ta flera månader innan dem gör en besiktning på lägenheten å ingen får flytta innan denna gjorts... Dessutom så måste dem kolla den nya hyresgästens ekonomi.. Eftersom han flyttar till en lägenhet med högre hyra så måste dem kolla upp honom så jag hoppas att han har bra ekonomi för annars får inte jag byta... Så d känns lite halvkrånligt å byta men håll tummarna.. Jag hoppas verkligen att det går som jag vill!!
Känns riktigt spännande!!

Så idag åker H till finland å kommer tillbaka på måndag.. Känns jätteskumt! Sen i september har vi vart ifrån varandra max 2 dagar.. Så vet inte riktigt vad jag ska göra när jag har massa tid för annat =) Får se vad man hittar på...
Han kommer förbi senare ikväll å säger hej då... Han ville träffa mig en sista gång innan han åker =) Han kommer vara saknad iaf! å förhoppningsvis kommer han sakna mig me =)!

Gjorde fajitas till middag igår å d va nog det godaste jag ätit på länge.. vet inte om det var för att jag va grymt hungrig eller så men gud vad jag åt! H va på gymmet fram till ca 19.30 så jag gick förbi gymmet å hämta hemma nycklarna å ställde mig å gjorde iordning mat tills han kom hem =) Jag kommer ofta hem till honom å då har han gjort mat till oss så nu var det min tur att skämma bort honom å d funka =) Vi har lite olika matvanor så d e kul att han gillar det jag älskar! Gjorde fisk me potatis å sås häromdagen som han va lite skeptisk mot =) men när han väl åt så tyckte han att det var grymt gott!
Kul!

Så ikväll är det nachos å top model som gäller =) är grymt sugen på guacamole även om jag åt det igår! Det går inte att tröttna på =) Måste även komma ihåg att scanna in alla kvitton till Agria ikväll så jag kan maila iväg det hela...

Känner mig väldit nedstämd idag å inte alls på mitt bästa humör... Visserligen är det väl den tiden på månaden men ändå.. Är grymt känslig just nu... JOBBIGT!!

Ha en bra dag!

Bo i barkarby?

Har blivit erbjuden en 1:A i Barkarby! Det är självklart ett byte mot min 4:a på Söderhöjden.. Lägenheten låter riktigt bra och är billig.. 2740 kr i månaden för 30 kvm...

Här är beskrivningen:
Mycket charmig enrummare med kaklat badrum kokvrå med ny kyl/frys säkerhetsdörr. Nya tapeter och träparkett. Perfekt för den som vill ha trevligt boende med låg kostnad. tvättstuga och förråd endast 1 trappa ner och trevliga grannar. Gångavstånd till Pendeltågstation max 5 minuter.

Tycker det låter riktigt bra.. å jag tror det kommer bli svårt att få någon annan 1:a... Det enda e jag får så dåligt samvete för Helena... Vill verkligen få tag på 2 1:or så att vi får varsin men tror att det är rätt omöjligt.. Men prata precis me mamma å hon sa att allt löser sig alltid.. Kommer nog tacka ja till denna å ska hjälpa helena så gott som det går att fixa en lägenhet till henne... Undra om vi ska ta bort helena från vårt hyreskontrakt så hon kan ställa sig i kö igen? Undra om Järfällahus går med på det...
Känns iaf jättekul me egen lägenhet!

Ha en bra dag!

Hata agria!

Ringde precis Agria å dem har fortfarande inte fått mina kvitton/papper!!!! Blir så irriterad! Siri opererades i NOVEMBER å jag har skickat till rätt adress men jag tror inte att det e posten som har tappat bort mina kvitton! Så nu fick jag iaf en mailadress så jag kan maila in alla kvitton! Så nu ska jag scanna in allt på onsdag å skicka!
Fick iaf reda på att jag inte behöver stressa, kvittona blir inte gamla! Å d e ju skönt iaf!

OM jag kunde skulle jag byta försäkringsbolag, å jag skulle inte rekommendera agria till någon just nu!

ingen rubrik =)

Hade en riktigt myskväll hos H igår.. Vi åt lyxmiddag å bara tog det lugnt.. Vi skulle köpa lax men den va slut så vi fick röding för samma pris även om den kostade dubbelt så mycket i kilopris =) Så det var bara att tacka å ta emot =)

Fick även lite tråkiga nyheter igår.. H's mormor å sjuk igen å ligger på sjukhus så nu åker han till finland för å hälsa på henne.. Han kommer åka på onsdag å komma hem på måndag.. Kommer kännas som en evighet! Men jag tycker absolut att han ska åka dit! Men han kommer vara grymt saknad... Visserligen finns internet å telefon men vi träffas varje dag så d e inte riktigt samma sak... Jag hoppas verkligen att hans mormor kryar på sig!

Dagen idag kommer nog gå riktigt fort! Helena har en trimning som antagligen inte kommer ta så lång tid... som tur har jag vår praktikant som sällskap.. Dessutom kommer det en till praktikant nu i eftermiddag =) Det tråkigaste me att Helena har trimning är att jag blir helt själv men samtidigt så e d pengar =) Å jag vill höja lönen! Skulle va så himla skönt nu när vi kommer flytta isär! En tusenlapp mer skulle göra så mycket!

Nu ska jag äta lite godis så jag piggnar till å sen blir det 2 långpromenader efter varandra =)

Ha en bra dag!

Lyckad lördag!

Kvällen igår blev riktigt lyckad! Först åt vi middag som var riktigt gott! Sen gick vi vidare å spela bowling.. Har inte spelat på flera år så det var riktigt kul! Gick sådär men jag e nöjd att jag iaf fick någon strike =) Va väldigt jämnt mellan mig, martin å ulrika.. Men H drog ifrån rätt bra!

Efter bowlingen så gick vi vidare å spela lite biljard och guitar hero.. Guitar hero var mycket svårare än vad jag trott men grymt kul! Vi kom hem rätt sent men hade en riktigt bra kväll!
Vi missade pendeln me någon minut ås vi gick å satte oss på mcdonals ett tag å vänta på nästa.. Så vi kom hem strax innan halv 2 =)
Sov som en stock imorse å hörde inte ens att H's larm gick 3 ggr =) Han jobbar idag så när han åkte till jobbet så åkte jag å hämta Siri.. Va himla skönt att jag lämna bort Siri så jag inte behövde stressa hem!
När jag ändå va i Viksjö passa jag på att ta en långis i skogen med mamma å Siri! Så nu ligger Siri å sover å jag har precis gjort klart fakturorna denna månad...

Nu blir det lite mat å sen måste jag fixa lite tvätt! =( tråkigt men måste göras!
Ikväll blir det träffa H som vanligt =)
Ha en bra dag!

PS jag har börjat lägga detta mopspussel men det visade sig vara mycket svårare än vad jag trott! Så jag har i princip redan gett upp.. Helena har vart riktig duktig men jag har verkligen inget tålamod för pussel =)

Äntligen fredag!!

Trodde det var ett skämt när jag fick ett mess vid halv 6 imorse... Folk verkar tro att vi alltid är vakna när dem messar halv 6 å säger att deras hund är ledig idag! Skumt.. men som tur är så somnar jag om riktigt lätt! Stackars H som är ledig idag men som blir väckt av mig när jag går till jobbet vid 6 =)

Ska bli så himla skönt me helg! Att få sova iaf till kvart i nio =) Sen så kommer det bli en fullspäckad helg men det är bara kul! Imorn så blir det bowling med Ulrika å Martin å då kommer Siri få va hos mormor å morfar! Så jag får ännu längre sovmorgon på söndag när jag ska göra fakturor =)

Idag har vi inte så mkt hundar så då blir det en lite längre promenad med hela gruppen! Det är lite kallt ute men det verkar bli riktigt fint väder iaf! Så d ska bli skönt! Måste inventera hela butiken som vi glömde bort att göra innan julstängningen.. så ska snart börja med det! Skönt å bli klar med det idag!

Igår var jag å H på en vietnamesisk restaurang, inte speciellt stor skillnad mot en kinesisk restaurang men man fick grymt mycket mat för pengarna! Det jag valde var lite väl smaklöst men d H åt var grymt gott! =)

Nu e d dags för lite frukost innan jag måste börja jobba! =)

ha en bra dag!

Siri och Boris busar

Lyckades äntligen få bilder på när Siri å Boris busar!









Så himla söta =)

.....___

Nachokvällen igår blev riktigt lyckad! Åt för mycket som vanligt men det var grymt gott! After Eight glassen blev riktigt god! Verkade som alla tyckte om den för den tog slut =) Får se om man bakar något mer nu i helgen.. vet inte varför men jag känner för att baka =)  Mina hemmafrugener börjar komma fram =P =) (H kallar alltid mig för sin lilla hemmafru på skämt )

Idag börjar H skolan igen efter att ha vart ledig i 1,5 månad.. Känns lite halvskumt... E så van vid att han e ledig å jag kan åka direkt till honom efter jobbet men idag så går han i skolan längre än vad jag jobbar =) Skumt!
Igår va även första kvällen på typ 1,5 månad som vi inte träffades.. Saknade honom även om jag hade riktigt trevligt med tjejerna.. Kändes konstigt å sova själv men när jag väl somna så sov jag som en stock.. Siri ville inte sova i sängen utan hon låg i korgen... Hon får ju aldrig sova i sängen hos H så tror hon har vant sig vid d!




Gillar inte mig själv på denna bild å Siri ser lite rolig ut =) men detta är den enda bilden jag har på oss tillsammans =)

Så va bowlingen bokad oxå på lördag! Vi ska träffas vid 19 å äta å sen blir det bowling vid 20 i sumpan =) Ska bli riktigt kul! Va så länge sen jag spela och det är alltid lika kul å träffa Ulrika och Martin! Bokade i 1,5 timme så vi hinner spela lite!

Sitter å kollar över alla inackorderingar vi har i vår! Kommer bli rätt mkt nu i vår! Kommer nog antagligen bli så att vi kommer ha 3 hundar samtidigt en söndag! Men d ska nog gå bra.. Jag börjar tycka att det är jobbigt me alla passningar.. Jag känner mig så låst! Vill kunna åka å va hos H utan å känna dåligt samvete å mer kunna göra vad jag vill... Men vi behöver ju pengarna... Så H å jag får väl vara mer hemma hos mig under dem veckorna bara =)

Nu ska jag göra lite frukost innan d e dags för alla promenader!

Ha en bra dag!


Onsdag = nachos

Så ikväll blir det nachos med tjejerna! Är så himla sugen! Har ju även gjort after eight glass som jag har suktat efter i några dagar nu =) Ska bli grymt gott! Greys har ju inte börjat än men vi saknar ändå våra nachokvällar! Skönt å träffa alla en gång i veckan iaf å snacka lite =) H ville komma förbi ikväll.. Jag har fått honom å titta på Top Model så han kanske kommer förbi å ser det me oss.. Han ville se när tjejerna gråter när dem får makeovers! haha =)

Imorse va första dagen på riktigt länge som jag vakna pigg! Riktigt skönt.. min kropp kanske vänjer sig vid att gå upp vid 6 nu,.. lagom till helgen =) haha...  H vakna knappt när jag gick imorse.. väckte honom innan jag gick så jag kunde få en puss iaf vi inte ses ikväll =)
Siri är så trött på mornarna så vi tar oftast bussen till jobbet.. den tar ca 15 minuter istället för tåget som tar 4 minuter... men det är mycket skönare å åka bussen.. Siri hinner ta powernap å e lite piggare när vi kommer fram!

Ikväll ska jag boka bowlingbana.. måste bara kolla vilken tid H kan.. han jobbar ju i helgen =) Ska bli riktigt kul å träffa Ulrika å Martin igen =)

Nu är det dags för lite frukost!

ha en bra dag!

Paket!

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag fått en avi från posten om ett paket från Canada! Alltså en försenad julklapp från Lisa! Jag älskar paket! Så jag blev jätteglad..
Det visade sig vara ett mopspussel på 500 bitar =) Vet inte när jag ska hinna lägga det hela men kul iaf! Hinner kanske börja lite i helgen när H jobbar =)

Mådde inte så bra igår.. har helt å hållet tappat matlusten.... så fick knappt i mig någon mat alls å ögonen gick verkligen i kors.. så himla trött... så tog en promenad me Siri å köpte lite glass å d vart jag iaf lite piggare av.. Har nog aldrig vart så trött som jag va igår å jag fattar inte varför... så himla mycket hade vi inte igår..

Är riktigt svårt å gå upp på mornarna nu när jag börjar 6.45.... Att se H ligga kvar i sängen å bara vända på sig å somna om är tungt! =) Vill oxå sova mer! Snart är det helg!

I helgen blir det antagligen bowling med Ulrika å Martin! Det ska bli kul! Va riktigt länge sen jag spela! Dem ska även få träffa H =)

Igår såg vi första gremlins filmen =) Har inte sett den på evigheter å jag kallar ju alltid Siri för min lilla gremlin! Å jag tycker att hon å Gizmo har lite likheter =)



Nu är det dags för lite frukost!
Ha en bra dag!


Härlig låt!

Denna låt lyssnar alltid jag å H på =)


Nu ska jag iväg till kallhäll!
Ha en bra kväll!

Bra helg!

Så sittter man återigen på jobbet å e astrött! Somnade vid halv 10 hemma hos H igår =) Va igång hela dagen så va så himla trött efter middagen =)

Middagen me H's mamma och kille i lördags var jättetrevlig å god! Vi gick till en restaurang i Birkastan... Vi tog några drinkar som jag faktiskt kände av.. Hade iofs ätit väldigt dåligt under dagen =) Vi hade tänkt spela lite biljard efter maten men det var ca 1 timmes väntetid för att få ett bord å vi va ju tvungna att åka hem till Siri innan dess... Så det får bli en annan gång!

Va på mopsträff ute i Bålsta igår å det var riktigt trevligt! Hade med mig Jenna och det gick riktigt bra.. Hon skötte sig hur bra som helst även om ena mopsen va riktigt på henne.. man såg hur irriterad hon va men hon gjorde inget =)
Vi gick lite mer än 1 timme i skogen å sen vart vi bjudna på lunch å fika... Vi kom dit strax innan 11 å kom därifrån strax innan 15... Då va båda jag å hundarna grymt trötta!

Sen kom jag hem å gjorde ordning after eight glass till vår tjejkväll på onsdag =) Är så grymt sugen på den redan så får hoppas att den blev god! Jag å Helena hade i lite extra After eight så det blev glass med lite aftereight bitar istället för att allt mixa ihop =) Men det blir nog grymt gott ändå.. å det va väldigt lätt å göra =) Men nästa gång så kommer jag nog inte ha i så många after eight...

Sen gjorde jag iordning middag till mig å H... Vart potatisgratäng med kött å aoili! Så grymt gott å d va länge sen jag åt så mycket... vart dessutom över lite till lunch idag =) Hela maten bestod mest av vitlök så jag luktar säkert jättegott idag =) Men men... d e d värt.. Skönt å ha träffat en kille som e lika tokig i vitlök som en själv =)

Idag kommer en ny praktikant hit från Spånga Gymnasium.. Å d ska bli riktigt kul! Hon verkar riktigt trevlig så d ska nog gå jättebra! Vi har dessutom riktigt fullt idag så det känns jättebra!

Mina fötter är mycket bättre men dem har ju inte fått mycket vila! Har gått massa i helgen men jag har svårt å låta bli =) Men det gör inte lika ont i mina privata skor... utan det är ju värst i mina jobbskor... så får se hur allt känns efter idag! Är ju så tråkigt väder ute också!

Avslutar med en bild på Siri som GAP tog igår på mopsträffen =)



Ha en bra dag!

Lördag..

Så nu har jag äntligen lyckats logga in på bloggen =) Jag å Helena tog en långpromenad på ca 3 timmar i skogen vid Görväln idag... Helena tog tåget till Kallhäll så gick vi därifrån.. Så nu är Siri trött.. Vart en jättemysig promenad å d borde vi absolut göra igen!

Ikväll blir det middag me H's mamma å henne kille.. å kanske lite biljard efteråt =) Ska bli trevligt.. Måste bara komma på vad jag ska ha på mig! Men d löser sig! Ska iaf bli kul.. Siri får bli kvar hemma hos H men d e nog ingen fara.. Hon har ju sprungit 3 timmar i skogen =) Å så många timmar är vi inte borta =)

Imorn blir det mopsträff å d ska bli riktigt trevligt.. har inte vart på en mopsträff sen i typ augusti tror jag.. så d ska bli riktigt kul! Gäller bara för mig å hitta ut till Bålsta men d ska väl inte vara några problem.. Har ju hittat ut dit förrut =)  Tar även me mig Jenna.. Så Helena slipper tänka på henne =)

Nu måste jag göra mig fin, ska snart åka till H å lämna Siri å sen bär det av in till stan =)

ha en bra kväll =)

Inte min dag idag!

Fick äntligen tag på Agria efter lång telefonkö men dem har iaf inte fått in några kvitton..  vilket enligt mig betyder att dem har slarvat bort dem... skulle verkligen vilja byta bolag men har utnyttjat siris försäkring för mkt så vågar inte.. Tycker iaf inte om Agria! Dem strular alltid..+ att dem alltid har massa undanflykter..

Sen så börja jag min städning å självklart gick munstycket på dammsugaren sönder.. men allt går å laga me lite tejp =)

Fick iaf sluta tidigare så har nu kopierat alla kvitton för Siri å ska strax hem till H å laga lite middag... blir pasta carbonara ikväll =)

Imorn ska jag å Helena ta en långpromenad me hundarna runt i Görväln skogen.. Hon kommer till Kallhäll å så får vi se vart vi går.. Lär ju ta några timmar iaf =) Men d e ju bara kul!

Ha en bra kväll!

Äntligen fredag!!

Känns inte alls som fredag idag... vart helt fel när man blev ledig en dag mitt i veckan =) men skönt ska d bli iaf.. förutom all städning jag måste göra =) Men men... hade tänkt börja me städningen igår men såg att Helena har en trimning idag... så får vänta tills hon e klar me den =)

H va jättesöt igår... han gjorde hela kvällen för mig eftersom jag sa att jag va trött efter jobbet =) Så när jag kom hem så hade han lagat jättegod middag å sen tappa han upp ett varmt bad så jag fick slappna av lite =) Jättemysig kväll å jag kände mig så uppskattad å bortskämd... Så vill jag att alla kvällar ska va men då kanske man skulle tröttna??!? =)
Va så trött så jag somna vid 22 igår... tråkigt för H men han va oxå rätt trött... så jag vakna imorse vid 7 å va klarvaken =) men d va mysigt å ligga kvar å mysa lite =) Men jag vakna på helt fel sida imorse så va lite smågrinig... Har dåligt morronhumör egentligen men d va länge sen jag kände mig grinig så... va hemskt när jag va i tonåren.. då kunde man inte prata me mig på morronen... men nu har jag blivit bättre... Har ganska mycket humörsvängningar p.g.a. mina p-piller men brukar kunna kontrollera det mesta..

Nu ska jag ut på min första promenad för dagen! =) Har grymt ont i mina fötter men köpte någon salva igår så får hoppas att den hjälper.. har ju bara gått en dag men den verkar riktigt bra!

Ha en bra dag!

Gulligt!

Har bara en hund kvar å hoppas på å få gå snart.. Ska hem till H som har lagat middag till mig idag =) Han sa precis att maten e klar när du kommer hem =) Gulligt! Måste säga att jag är väldigt bortskämd =)

Att sluta bita på naglarna är rätt svårt... d har nu gått 5 dagar å jag hoppas att dt blir lättare om 1 vecka iaf.. har iaf fortfarande på mig detta fula rosa nagellack,. men d funkar.. har hänt att jag tänkt bita på naglarna men blir påmind av den fula färgen =)

Har iaf fått ett ärende gjort idag så d känns skönt.. ska ta å ringa agria på väg hem till H... Kommer sitta i världen längsta telefonkö! Å d e just såna tillfällen jag brukar bita på naglarna =)

Nu ska jag stänga av datan så jag kan gå när ägaren kommer... Hoppas på att hinna me 18.02 tåget till kallhäll... men som vanligt när man planerat nåt så är nån ägare alltid sen! Men än så länge är det 10 minuter kvar tills det tåget går.. =)

Ha en bra kväll!

Kompisar / pojkvänner

Gårdagen va riktigt skum... men det var nog lika bra att få ut allt.. Har pratat massa me vissa personer nu och hoppas på en förbättring.. Hur som helst så känns d bra å bara säga vad man tycker/känner =)

Anna är iaf hur lessen som helst över att jag umgås så mkt med H... Hon tycker att jag valt bort henne å väljer H framför henne... å jag vet inte vad jag ska göra.. Hon vill att jag ska va hemma minst 2 ggr / kvällar i veckan... å jag vill inte det.. Varför ska jag sitta hemma å uggla när jag kan va hemma hos H å ha det bra? =)  Jag trivs så himla bra hemma hos honom så vi är mest där... Men Anna blir så lessen.. å jag tycker det är jättejobbigt att jag inte kan göra som jag vill.. Jag vet att jag umgås mkt med honom, å d har blivit extra mycket nu när båda har vart lediga... men jag ser inte det som något negativt.. jag ser det som något positivt.. Jag tycker det är skönt å veta att vi kan umgås 2 dagar i sträck utan å tröttna på varandra =) Får se om det blir bättre...
Bjöd me Anna i helgen om vi ska bowla.... Men vet inte hur kul det är för henne å följa me om det blir så att vi blir 2 par å så blir hon 5:e hjulet... Vet inte alls hur jag ska göra med detta.. Kommer ju va hemma på onsdagar men det räcker tydligen inte... får se hur detta slutar... jobbigt är det iaf...

Siri var verkligen helt slut efter dagis igår å hon e fortfarande riktigt trött.. har nog aldrig sett henne så trött =) Men hon hade kul igår =) Hoppas hon busar lika mycket på mopsträffen i helgen...

Är riktigt trött idag.. försökte lägga mig tidigt igår... men det slutar alltid med att jag å H ligger å småpratar flera timmar efter vi stängt av filmen =) så det vart nog rätt sent.. men d e mysigt å ligga i sängen å småprata så det är värt d =)

Onsdag....

Så va man på jobbet igen.. Känns lite skumt å va ledig en dag å sen komma tillbaka igen.. Men d va grymt skönt å va ledig! Hade en slappdag hemma hos H.... Så himla skönt att han bara kan ta det lugnt en dag precis som jag kan.. Han måste inte hela tiden hitta på saker utan han kan ligga å mysa en hel dag!

Vi va även en snabbis på IKEA igår.. Vi har vart på IKEA typ 5 ggr den senaste veckan för att få tag på soffbordet som H ska ha... Å igår äntligen så fanns det.. Å det va typ hälften så stort som det förra så hans lägenhet känns mkt större nu! Vart riktigt bra!

Siri e hur busig som helst å har rusat / busat med Doris sen hon kom hit imorse =) Hon är så glad över å va tillbaka på dagis... Å d e så kul å se... Det planeras en mopsträff nu till helgen å den ska vi absolut gå på... Skulle va kul å se om Siri leker med dem andra nu när hon har sån energi? =)

Nu är det dags för min första promenad för dagen... Känns knappt kallt ute idag... Har ju vart -15 några dagar nu så nu när det bara är typ -7 (som igår) känns det nästan varmt!

Dagen idag kommer nog spenderas mycket i telefonkö.. Måste ringa runt till en massa folk! Mindre kul! Men skönt att man iaf kan ringa när man är på jobbet =)

Ha en bra dag!

Håller tummarna!

Just nu sitter mamma på sin första jobbintervju på typ 20 år... Håller verkligen tummarna för henne.. Hoppas hon får jobbet så hon kan sluta på sitt andra =)

Så ikväll blir det IKEA me H igen.. Nu har äntligen hans soffbord kommit in =) sen så e d en massa andra småsaker som behövs =)

Nu ska jag ta å läsa ut min bok som jag har kämpat me i några veckor.. Hinner aldrig läsa så det går typ 1 vecka mellan varje lästillfälle så hinner typ glömma massa =) men men...

Så va man tillbaka igen...

Så idag är första dagen på jobbet på 2,5 vecka... Känns helt ok fast d e extremt lugnt... Kommer ha 5 hundar idag ( 6 st om man räknar Siri) så förhoppningsvis får jag sluta tidigare..
Kändes bra dumt å gå till jobbet idag när H låg kvar i sängen... Va riktigt lockande å bara strunta i jobbet å gå å lägga sig igen =) Siri är iaf överlycklig över att va tillbaka även om hennes bästisar inte är här idag =)
Dessutom har jag å H umgåtts hela tiden nu i 1,5 vecka så känns lite skumt å va utan honom idag... Han tyckte oxå d va jättekonstigt å va ledig utan mig =) Så jag saknar honom massa nu även om jag vet att jag kommer träffa honom ikväll!

Nä nu e d dags för en promenad i det kalla vädret!

Ha en bra dag!

Det jag skrev igår gäller en viss person som jag har kämpat för länge nu för att förstå.. men personen verkar inte bry sig överhuvudtaget så nu gör inte jag heller det.... jag orkar inte mer.. vill personen inte så vill personen inte... jag har bara tyckt länge att personen verkar ensam å bland det värsta jag vet är ensamma människor.. men nu bryr jag mig inte längre.. personen har själv satt sig i denna sits!

Hem till kallhäll igen =)

Så ska jag snart iväg till H! Vi ska först förbi en snabbis å handla lite mat å laga å sen blir det hem till honom =) Vi har nog inte vart hemma hos mig på flera flera veckor men jag trivs så mkt bättre i hans lägenhet! Samma sak me Siri.. Hon älskar å va därborta =) 
Får se om vi börjar va härhemma mer nu när jag kommer börja jobba mer.. Men tror inte det =)

Nu har Helena kommit hem från kryssningen å dem verkar ha haft jättekul! =) Känner fortfarande att jag inte missade något.. Tyckte lite synd om Ellie som vart lite ensam när Helena fick ragg men men... Det är inte rätt anledning å åka på partykryss heller.,.. Det är verkligen inte min grej längre! Hade d mycket bättre hemma hos H iaf!

Det är mycket som jag inte skriver i bloggen eftersom jag vet vilka som läser.. Det är nog många som läser som jag inte vet om heller.. Så för att inte vara taskig / respektlös mot vissa så skriver jag inte allt här! Det finns mkt som jag vill säga, det finns människor som jag har så mkt som jag vill säga till men som jag håller inne med!
Jag orkar inte ens bry mig längre - saker å ting kommer aldrig ändras iaf.. Jag har gjort mitt å försökt men inget verkar funka.. så nu slutar jag bry mig!

Söndag..

Så kom precis hem från Viksjö å njuter av att ha hela lägenheten för mig själv! Riktigt skönt å d händer inte alls ofta! Har precis ätit lunch men är grymt sugen på något riktigt gott så får se om det blir en tripp till Ica snart.. Är inte speciellt lockande att gå ut i det här kalla vädret...

Va uppe i Viksjö å träffade Sofie.. Hon åker tillbaka till Skövde ikväll så vi tog en långpromenad me hundarna! Å d va grymt kallt men kul å träffas å snacka lite... Känns skönt å ha henne härhemma så kommer sakna henne när hon åker tillbaka nu!

Så imorn börjar man jobba igen.. Ska bli kul att träffa alla dagishundar igen och jag tror Siri kommer bli överlycklig! Men er inte framemot promenaderna i denna kyla... Hoppas på lite varmare imorn! Kommer va grymt kallt i lokalen annars oxå =)

Jag är riktigt glad att jag stannade hemma istället för kryssningen =) Har grymt ont i halsen å tror att d skulle nog ha blivit värre av en partykryssning =) Sen dessutom e jag glad att jag träffa Sofie istället =) Sen så fick jag ju sova med min älskling i natt oxå å d e inte helt fel!
Fick iaf ett mess av Helena att dem hade haft kul så det verka ju bra... Får väl höra lite skvaller när dem kommer hem eller på jobbet imorn.. Inte säkert att jag e hemma när dem kommer.. Ska väl antagligen till H ikväll =)

Nä nu blir d nog en snabbis till ICA! usch hata PMS när man får så mkt cravings! Är sugen på allt så kommer nog köpa upp halva ICA! =)

Ha en bra kväll..

Nu har jag bestämt mig...

Jag ska sluta bita på mina naglar.. en gång för alla =) Så nu har jag chockrosa naglar för att inte bita på dem... så får se om detta funkar.. jag hoppas på d! Har försökt sluta tidigare men har aldrig lyckats... har nog bitit på naglarna så länge jag kan komma ihåg! men ska iaf försöka göra mitt bästa!

Nu har Helena å Ellie åkt på kryssning.. tror dem kommer få jättekul.. vi hade ju planerat att åka den 25:e med vårt gäng å d hade nog vart roligare tror jag.. eller d hade vart roligare om fler hade kunnat åka på denna.. Dem komma iaf köpa min dricka som jag vill ha hem så d e bra! =)

Max å Paul ville att vi skulle äta middag me dem inne i stan idag men H kände inte att han orka... Han har ju jobbat hela dagen så han e rätt trött.. Så vi ska iväg å äta middag själva istället å sen bara mysa hemma hos honom =)

Imorn ska jag träffa Sofie innan hon åker tillbaka till Skövde.. Ska bli kul!

Ha en bra kväll!

Lite nyårsbilder =)

Fick lite nyårbilder av Helena men vi tog mest bilder med Sofie's kamera!











Så nu har ni fått sett lite bilder på H oxå =) Han är killen i den vita skjortan på den sista bilden =)
Nu e d dags för en dusch!

Ha en bra dag!

....

Kanske dags för en liten uppdatering!

Nyår vart bra... Hade himla trevlig även om jag inte drack.. Va riktigt skönt å ta bilen hem å slippa åka kommunalt.. Vi va hemma vid 2.30 å båda var rätt trötta... Perfekt utsikt med fyrverkerierna och det hördes ingenting in i lägenheten vilkte va skönt för Siri.. Hon märkte verkligen ingenting =) Vi stod på balkongen och det var rätt kallt men som tur va så hade jag H som värmde mig! =) Ska försöka få tag på lite bilder från nyår! Sofie tog dem flesta tror jag =) Kommer lägga upp massa bilder när jag får alla =)
H verkade iaf bli godkänd av alla där... Han tyckte det va lite väl lugn nyår men han va glad att han följde me.. Va så glad att han valde att fira nyår me oss =)
Tyckte att det var många som var tråkiga på nyår.. Ingen kändes på nyårshumör alls... Jag försökte även om jag körde men jag hade kul iaf!

Nyårsdagen tog vi det lugnt hela dagen .. Låg å mös hela dagen.. Vi har vart rätt duktiga dem senaste dagarna och har tagit långpromenader varje eftermiddag me Siri.. Hon tycker det är hur kul som helst eftersom H busar massa me henne =) å sen har vi vart ute å gått massa på isen och det ÄLSKAR hon...

Igår kväll var vi ute å spela biljard. Jag har inte spelat på flera år å har aldrig vart riktigt bra på det heller.. Men det var himla kul igår,, Å H e en riktigt bra lärare =) Vi tog några drinkar och hade riktigt kul... =) även om det vart svårare å svårare ju mer vi drack.. Men det kommer vi garanterat göra om =)

Idag är första dagen jag e hemma på typ 1 vecka.. va hemma å duscha å gjorde mig iordning lite snabbt i onsdags men annars har jag bara vart i kallhäll och hos H =) MYS! Känns skumt att H jobbar idag! Vi har ju vart me varandra dygnet runt i typ 1 vecka men vi lär ju träffas ikväll!

Blir ingen kryssning för min del ikväll.. Känner inte alls för det så stannar hemma.. Känner att jag bara kommer vara tråkig och känns som om jag bara kommer slösa pengar på å ha tråkigt.. Tror att Ellie å Helena kommer ha kul iaf även om dem verkar besvikna.. Men jag känner verkligen att jag kommer vara ett 3:e hjul å d känns inte så kul! Dessutom är det 58 personer som åker så det kommer nog bli jättekul... Men jag känner att det kommer bli för mycket! Läste precis om kryssningen å alla kommentarer runt den å alla säger typ "Fullt ös medvetslös" å d e verkligen inte jag! Känner inte alls för å dricka.. Så kommer umgås me Anna och med Sofie innan hon åker tillbaka till Skövde igen! Å sen självklart H även om han har fullt upp denna helg =)

Blir rätt skönt oxå å ta det lugnt innan man börjar jobba igen oxå.. Börjar jobba på måndag igen å d ska bli jättekul.. Tror Siri kommer bli jätteglad över att vara tillbaka på dagis igen.. Hon har inte vart där på typ 7 veckor så hon kommer nog bli överlycklig!

Nu ska jag fixa massa å sen blir det nog ner till centrum med Anna =)

Ha en bra dag!

RSS 2.0