På obestämd tid!


Ger upp för idag!


Känner mig bara helt tom å lite småless idag! Hur mkt JAG än försöker så blir det inte som jag vill.. Funderar starkt på att sluta försöka å se vad som händer? Kommer saker å ting ändras då? Förhoppningsvis slipper jag bli så besviken iaf!

Jag är en väldigt krävande person och det vet jag om. Samtidigt som jag kräver mkt så blir jag rädd att folk ska tröttna, tycka jag e jobbig, att jag e för på. Mkt därför jag e så dålig på å att höra av mig t.ex.


USCH! Inte min dag alls idag!

Jag älskar...

- att han kramar om mig i sömnen och ibland även ger mig en puss fast han sover!
- att vi ALLTID sover tillsammans!
- att jag börjar le så fort jag hör hans namn eller tänker på honom!

men framförallt älskar jag att han kommer å möter mig vid pendeln när jag kommer hem sent UTAN att jag behöver fråga! Han får mig å känna mig speciell å han får mig att må bra!



Jag är världens lyckligaste tjej som har en sån underbar pojkvän!


Sååå

Nu har Elton gått hem så då e d dags för mig å ta ut Siri å gå hem till H =) Han jobbar idag men slutar jobbet vid halv 9 så han kommer nog hem snart! =)
Tog en långpromenad hem med Siri och Elton idag.. Väldigt skönt å ta en promenad efter jobbet men det är sån stor skillnad på hundarna =) Siri går sakta å har inte alls bråttom å Elton tyckte det var så kul så han skulle framåt hela tiden =) Måste sätt lite roligt ut när vi va ute å gick. en gick långt fram å den andra långt bak!

Har iaf äntligen fått igång värmen här hemma så nu e d inte så kallt längre.. Satt å frös hela helgen! Så vi kan ha tjejkvällen här imorn! Längtar redan efter nachos =)

Nä nu måste jag gå!

Ha en bra tisdag!

Så himla bra!


Fullt upp!

Kom precis hem från att skjutsa H till jobbet samt städa klart det sista i lokalen. Om ca 20 minuter ska jag å Siri röra på oss igen å åka ut till Bålsta för mopsrus! Ska bli kul, va länge sen jag va på mopsrus.. Hoppas vi slipper regnet bara!
Sen ikväll blir det hämta H från jobbet och gå ut å äta pizza me tjejerna. Jag e nog mer sugen på sallad men får se hur jag känner ikväll! H går till gymmet istället för pizza =)

Igår överraskade jag honom med riktigt god mat och levande ljus. Hade en mysig kväll och vi såg filmen "The propsal". Jag gillade den och det var en äkta Terre-film =) H har ju jobbat så mkt senaste tiden så kände att han kunde få komma hem till lite mys!

Jag har lånat H's bil över dagen (därför jag måste hämta å lämna honom på jobbet)! Känns iaf hur kul som helst att jag får låna hans bil! Innan fick jag knappt köra den å nu får jag låna den =)Känns jättebra!

Nä nu måste jag göra mig iordning så jag hinner med allt! Ingen lugn söndag här inte!

Fredagsmys!

H har fortfarande inte kommit hem från jobbet å klockan är strax över halv 12.. Stackarn har haft jättemkt på jobbet å fick jobba över.. dessutom jobbar han imorn å ska upp kl 7... Men är iaf överlycklig över att han kommer hit å sover så jag iaf får krama på honom lite...

Får inte igång värmen här i lägenheten så det är lite små kallt härhemma! H ska ha me sig nån nyckel till elementen så ska vi se om vi kan få igång värmen. Vore skönt! Annars får vi värma varandra!

Har rally över helgen vilket e jättemysigt! Han e så snäll å söt! Det är dessutom mopsträff på söndag vilket ska bli kul! Men det ska tydligen regna hela helgen så får se om den blir av... skulle iaf va grymt kul! Var alldelles för länge sen jag gick på en mopsträff!

Aja nu ska jag bädda ner mig i sängen å titta på tv å vänta på min älskling!
Är på grymt bra humör - har haft en riktigt bra kväll! Kunde nog inte ha vart bättre!

GOD NATT!


Ullared bokat!

Så har vi bokat stuga till Ullared. Så blir en tjejhelg ner till Ullared helgen 21-22 november. Ska bli riktigt kul! Tyvärr fick vi inte den stugan vi ville ha men det är ju bara en natt så det gör inte så mkt! Kostar iaf 100 kr per person så billigare än så kan man nog inte få!
Ser verkligen framemot att få shoppa! Håller hårt i mitt kort nu så jag inte gör några onödiga inköp, spara så mkt till Ullared! Har ju aldrig vart där så ska bli kul å se om det är som jag tror. Tråkigt om man har för höga förväntningar bara men men...

Så här fint kommer vi bo:

Längtar! Är inte så långt kvar! Det är ju redan oktober =)

RSS 2.0