Helgen!

Har haft en riktigt skön helg! Har bara gjort saker som jag vill å har faktiskt inte städat eller tvättat även om det har behövts! Jag kände bara att jag städar å tvättar alltid när H jobbar så denna helg ville jag faktiskt strunta i d!

Kräftskivan vart lyckad och jag vart lite salongsberusad! =) Vi åt massa kräftor å sen spela vi spelet Partyalias vilket var jättekul! Spelet går ut på att man ska förklara ord å ska en lagkamrater komma på vilka ord det är man förklarar =) Låter svårare än vad det faktiskt var! Sen var det lite olika twister på det hela, man kunde få förklara ord samtidigt som man hoppa på ett ben, eller samtidigt som man var hysterisk eller som en berättelse =) Vart många skratt å ett riktigt bra sällskapspel!

Söndagen spenderades med en heldag med Anna =) Vi åkte och shoppa i Upplands Väsby för att kunna gå på New Yorker! Fanns massa roliga kläder men vart till slut bara en bolero. Men dit kommer jag garanterat åka tillbaka. Mkt kläder för väldigt låga priser =) Sen åt vi lite lunch på Subway innan vi åkte hem! Passade på att lämna tillbaka bilen å ta en långpromenad hem från Viksjö till Kallhäll! Det tog nästan 2.5 timme för mig å Anna! Men vi gick rätt sakta å prata massa! Var helt slut efter den promenaden å lite sömn natten innan så vart en lugn kväll med H sen. H kommer att jobba 3 helger i rad nu vilket e rätt tråkigt men han behöver pengarna så det är bra! Han har även fått några kvällspass från och med nästa vecka men som sagt han behöver pengarna =)

Vet att många utav er vill se min nya frisyr men det är svårt! Jag har ingen kamera! Vet inte alls när den kommer tillbaka, just nu känns det som om jag kommer bli långhårig igen innan den e lagad =)


Kräftskiva ikväll!

Igår va en sån där dag då jag bara kände att jag orkar inte mer! Har stört mig på så mkt småsaker hela veckan å igår rann det bara över! Var grymt irriterad å grinig på det mesta! Men Anna kom förbi på jobbet så jag kunde ventilera lite =) TACK! Men jag e fortfarande grymt trött på det mesta. Känns som om alla alltid förväntar sig att jag ska fixa allt / planera allt! Så på senaste tiden har jag låtit alla andra fixa allt men då blir det fel eller inte som jag gjort det å då blir jag irriterad på det! SKUMT! Så kanske bara är lättare å göra allt själv ändå? Men det känns verkligen inte som om man får någon uppskattning alls men då blir det iaf som jag vill! Är bara trött på det mesta just nu!

Så det var grymt skönt att åka hem till mina föräldrar å grilla igår! Det fick mig på mkt mkt mkt bättre humör! Åt riktigt god mat å spela Bezzerwizzer! Jag å H va i samma lag å vi vann alla 3 omgångar =) Riktigt mysig å bra kväll!
Vi firade ju att pappa fylde år i torsdags så jag å Robin hade köpt ett fiskespö till honom =) Så H åkte å köpte lite olika drag till honom som han oxå blev jätteglad för! H plockar bara mer å mer pluspoäng hos mig! Vart så chockad när han ville köpa present til min pappa, på ett bra sätt! Han e verkligen för underbar! Jag är verkligen inte van å bli behandlad så bra som jag blir å han tycker dessutom om min familj! Jag är otroligt bortskämd! Han får mig hela tiden å inse hur mkt jag faktiskt älskar honom! Börjar till och med att le bara jag tänker på honom =)

Kom precis hem från en långis med Siri! Vi packade lite frukost imorse å tog bilen till Ängsjö för en långpromenad! Är så himla fint väder ute så vi tog en promenad å åt sen frukost vid vattnet! Riktigt mysigt å Siri skötte sig examplariskt som alltid! Hade henne lös hela tiden även när det gick andra hundar runt omkring! Hon håller sig til mig hela tiden! Jag måste snart ta å inse att hon e duktigare än vad jag tror hela tiden =) Så nu ligger hon å sover!

Ikväll är det kräftskiva hos Anna! Ska bli riktigt trevligt å gott! Jag ska strax ta å göra lite tacopaj till H som inte äter kräftor! Men det är lugnt! Jag ÄLSKAR kräftor å äter nog tillräckligt för oss båda =)

Kom massa bra gamla låtar på radion när jag var ute å körde idag! Så avslutar med att lägga upp dessa låtar som jag sitter å sjunger med i bilen =)

Ha en bra dag!




Nyklippt!

Så nu e jag korthårig! Klippte av ca 2 dm igår å är faktiskt riktigt nöjd! Har bara fått positiva kommentarer =) Tyvärr har jag ingen kamera så jag kan inte visa hur det ser ut! Men bilder kommer inom kort, vi kommer ju ha kräftskiva på lördag så då lär det knäppas lite kort =) Ska försöka hamna på nåt =P
Är riktigt glad över att H verkligen tyckte om det! Många säger att det här är bättre än innan å det tycker nog jag me! Men det känns tomt utan mitt långa hår =) Men jag kommer vänja mig!

Denna vecka har vart riktigt bra än så länge =) har vart på så himla bra humör vilket känns jätteskönt!  H har vart så himla mysig (vilket han iofs alltid e) å jag e så lyckligt lottad eftersom han e min =)

Nä nu e d dags för lite frukost! Har alldelles för mkt energi i kroppen för å sitta still idag känner jag =)

Hemskt!

Barn ramlade ur fönster på skola i Järfälla

Detta hände igår på en skola i närheten här. Åker förbi där varje dag fram å tillbaka till jobbet! Hoppas verkligen att barnen klarar sig utan bestående men. Stackars föräldrar! Barnen var tydligen 5,6 å 7 år gamla!

Klippning imorn

Nu har jag bokat tid hos frisören!! Jag ska gå å klippa mig hos en elev på Hair Academy här i Jakan, imorn kl 16.30.. För första gången är jag faktiskt rätt nervös! Inte för att det ska bli dåligt eller att jag kommer ångra mig utan mer att det är en elev som ska klippa mig! Fast jag vet ju att dem inte låter nån klippa som inte kan å jag borde ju verkligen inte bry mig heller.. Jag brukade göra en inbakad fläta å sen klippa den själv! Vart ju inte jättesnyggt alla gånger =) Dessutom kostar det bara 95 kronor å bli klippt av en elev!
Kommer iaf ge i princip fria händer (men samtidigt säga vad jag kan tänka mig) så får vi se hur det blir.. Kommer nog iaf bli betydligt kortare än det jag har nu! Känner för nått nytt så då är det lika bra å passa på. Blir det hemskt så växer det ju ut igen! Men jag tror jag kommer bli nöjd!

Så BYE BYE till mitt långa hår =)



Ska iaf bli riktigt spännande! Har me mig Anna som moralisk stöd!

Frisyrtips!!

Jag har tänkt gå till frisören nästa vecka och klippa mig så jag behöver frisyrtips! Jag har haft samma typ av frisyr väldigt länge nu så känner verkligen för ngt nytt! Så jag vill ha smakråd.. Jag funderar på att klippa mitt hår lite kortare..
Så vilken av dessa tycker ni bäst om och tror ni jag kommer passa i:

Frisyr 1

Frisyr från Frilla.se

Frisyr 2:

 

Det är så himla svårt!
eller så funderar jag bara på att behålla mitt långa hår å bara toppa lite! Men det känns ju lite småtråkigt!

Tar gärna emot tips! Kommer nog ge frisörer lite fria händer så får vi ser vad det blir!



Det bästa!



Han är den FÖRSTA som jag har vart tillsammans med som jag verkligen tycker om och älskar!
Han är den ENDA som umgås med min familj och mina vänner!
Han är den ENDA som fått mig å känna mig omtyckt och trygg!
Är inte van att bli så bortskämd men det känns riktigt bra =)

Han är det bästa som har hänt mig!

Ny mobil!

Så igår var vi å köpte nya mobiler.. Dem vi har haft på jobbet nu har börja gått sönder men det är ju förståligt efter ca 3 år =) Min hade ingen mottagning nånstans å började lägga på mitt i samtal så kände att det var dags å byta! Så efter jobbet kom älskling å Helena å hämta upp mig så åkte vi till elgiganten =) Finns verkligen hur mkt mobiler som helst! Men det blev till slut en samsung som jag e jättenöjd med!



Sen åkte vi hem å hade myskväll! Drack några drinkar å spela lite kort! Riktigt skön fredag!
Älskling har precis gått å ska snart åka å jobba  å jag tänkte ta en långis i skogen med hundarna!
Väntade på Rally igår men dem hörde aldrig av sig så antar att han kommer idag!
Lisa åker hem idag å rally flyttar in =)

Nu e d dags för lite frukost innan promenaden =)
Ha en bra lördag!

Muse!

Så igår överraskade jag H med att köpa biljetter till Muse (ett av hans favoritband) som kommer till hovet i oktober!! Han blev riktigt glad och det fick bli en lite för tidigt ett års present =) Kunde inte hålla mig för å ge biljetterna och han hade dessutom haft en jobbig dag på jobbet så då pigga jag upp honom lite! Kul å göra honom glad!

Ser verkligen framemot denna konsert! Ska lyssna massa på dem nu, tur att dem faktiskt är bra! Har dessutom hört att dem ska va grymma live vilket e jättekul!

Här är några av deras låtar:




Onsdag...

Sitter på jobbet å det är rätt lugnt! Har suttit med bokföringen nu några dagar så idag slipper jag den! SKÖNT!
Ikväll är det tjejkväll igen och det ska bli trevligt! H jobbar till 20.30 så får se om han kommer förbi då eller om jag går hem! Vi jobbar om varandra denna vecka så känns inte som om vi hinner träffas så mkt! Som tur är så sover vi alltid tillsammans iaf! Kan verkligen inte sova utan honom!!

Har riktigt PMS idag vilket e asjobbig! Är så trött på att bli lessen så fort jag får PMS! Det sätter sig mest på humöret men jag är hellre lite låg å lessen än grinig som jag var förrut.. Men lite jobbigt är det! Har verkligen inget å va lessen över =)
Har världens bästa pojkvän, sötaste hunden, fin lägenhet och ett bra jobb som jag trivs me =) Men man kan inte styra sina hormoner, tyvärr!

Nu ska jag ta å fixa lite lunch!

Ha en bra dag!


En bild säger mer än 1000 ord....



Min favorit!

Första dagen....

på jobbet idag efter semestern! Känns helt ok även om jag hade velat sova nån/några timmar till! Har verkligen sovit som en stock hela natten och det har vart så skönt! Kom upp rätt snabbt imorse men det var grymt lockande att gå å lägga sig när H ligger kvar å sover! Hans första lediga dag idag sen i tisdags så han förtjänar att få sova!

Ska bli kul å träffa alla hundarna idag men jag har massa bokföring å sånt som jag måste göra å det ser jag inte fram emot! Men jag får skylla mig själv! Har själv valt att inte jobba alls under semestern =) Så då blir det att ta igen nu!
Skönt att iaf få börja sent! Hade nog vart en zombie om jag hade behövt gå upp vid 6 imorse =) Jag är dessutom värre dagen efter dagen efter haha =) Så idag har jag små ont i huvet å e rätt seg men jag ska nog komma igång =)

NU är det nog dags för mig å börja göra mig iordning å väcka min lilla hund igen! Hon tyckte inte om det där med att gå upp kl 7 imorse =)

Ha en bra dag!

Grillfest!

Igår hade jag en grillfest hemma hos mina föräldrar för att fira min födelsedag! Grillfesten vart riktigt lyckad och jag tackar alla som kom för att fira mig! Tack för presenterna!

Här är lite bilder från kvällen:













En extremt lyckad kväll =) Idag är jag väldigt seg å har spenderat hela dagen
till att städa huset här i Viksjö! Sofie kom även förbi på lite lunch =)
Sitter nu å väntar på att H ska sluta jobbet så han kan komma å hämta mig!
Har en massa grejer jag ska ha me mig hem så kunde inte ta pendeln hem =)

Imorn börjar jag jobba igen och det känns lite halvskumt! Men ska nog gå bra!

RSS 2.0