Betydelsefulla ord!


Att ord kan få en att må så mycket bättre, att ord kan göra en så glad!
Har vart på riktigt dålig humör hela kvällen å såg riktigt framemot å krama lite på H... Men H har punka på däcken på bilen så han kunde inte komma hit.. å eftersom jag har en nyopererad Siri så kan inte jag åka dit kommunalt heller... =(
Kändes astråkigt men H fick mig iaf att må bättre när han säger att han saknar mig! Att något sånt litet kan få en på bättre humör.. kommer förhoppningsvis träffa honom imorn istället =)

Nu ska jag mysa i sängen me Siri.. Öppnar denna vecka så det blir att gå upp klockan 6 imorn!

GOD NATT!

Min FÅNtratt



Så söt!

Uttråkad!

Så idag är första dagen som jag e hemma å tar hand om Siri... Är lite smått uttråkad men jag tror det är mycket bara för att jag känner att jag inte kan lämna lägenheten eller henne.. behöver egentligen ingenting men ändå... Känns bara "instängt" eller hur man nu ska förklara..

Siri mår iaf hur bra som helst å är precis som vanligt... vilket e lite jobbigt för jag vill att hon ska ta det lugnt vilket hon iofs gör oxå... men hon är verkligen uttråkad! vilket jag iofs oxå börjar bli!! Så fort jag rör på mig så springer Siri in i köket å vill ha lunch så jag har suttit still för att hon ska ligga still.. Tycker iaf det går rätt bra att ta bort lunchen =)
Siri har knappt tratten på sig, bara på nätterna när hon sover eller när jag inte har 100% koll.. Hon har knappt tittat på såret men tror det kan komma mer när det börjar läka mer å börjar klia.. Tycker iaf att hon är världens duktigaste =)

Får se vad som händer ikväll.. är helt ensam hemma just nu,,, H är i enköping å byter till vinterdäck (äntligen!) å sen ska han antagligen ut me jobbet ikväll... har ingen aning om vad tjejerna har för planer... känner iaf inte för att sitta härhemma men d e d jag kommer göra nu i 10 dgr!

Nu ska jag nog ta ett varmt bad innan d e dags att ta ut hundarna igen!

Ha en bra dag!


Så trött...

Natten gick faktiskt helt okej även om jag knappt sovit.. Har haft koll på Siri hela natten å har inte kunnat slappna av helt.. så har mest legat å vilat i natt.. känner mig lite som en zombie nu... Känns iaf riktit skönt å ha det gjort nu!
Hon fick stygn som försvinner av sig själv så behöver inte åka å ta bort stygnen vilket känns jätteskönt...  Kommer bli en slapp kväll idag... Hoppas på att H kommer över iaf! Kommer ha fullt me hundar oxå men d ska nog gå bra.... Siri å jag kommer nog mest ligga å mysa i sängen iaf! Hon verkar inte ha speciellt ont vilket känns skönt.. Iofs så går hon på smärtstillande men ändå... Dessutom bryr hon sig knappt om tratten.. tror det kan bli mer problem me tratten ikväll eftersom igår va hon riktigt trött efter sövningen.. Hon är iaf grymt söt i sin tratt å hennes sår ser riktigt fint ut.. funderar på att försöka hitta någon som kanske kan passa henne måndag och tisdag nästa vecka?? Om det är någon som känner sig manad så säg till =)

Detta inlägg blev riktigt skumt men om man bara sovit 1,5 timme i natt så e inte hjärnan 100 % med =)



Nu ska jag mysa lite i soffan innan d e dags för promenad! Är rätt lugnt på jobbet idag men måste städa iaf!
Hoppas på att få sluta tidigare iaf!

Nyopererad Siri

Så nu har vi äntligen kommit hem från djursjukhuset =) Operationen gick jättebra å Siri är jättesöt i sin tratt.. Känns riktigt skönt även om d känns tungt å se henne me stygn! Men hon har vart riktigt duktig å vart snabbt populär på Albano..

Nu ska vi försöka sova lite.. även om jag tror att  blir lite sömn för min del... Siri är helt groggy å jättetrött.. Hon kommer få va hemma med Anna imorn =) TACK!

GOD NATT

Tomt utan Siri..

Så nu har jag lämnat ifrån mig Siri å d känns jättetomt.. Jag hoppas verkligen att allt går bra så hon slipper vara kvar över natten.. dem hade bara antagit att jag ville lämna henne över natten men aldrig!! Så hoppas på att allt går bra så jag får hämta henne ikväll.. kommer få hämta henne precis innan stängning då... men hellre d än att hon ska sova borta..

Hon är så snäll min lilla tjej men hon såg lite lessen ut när vi båda gick.. första gången hon blir bortlämnad till någon hon inte känner.. usch vad man e blödig =) hahah

Nu ska jag sysselsätta mig me å städa lite på jobbet tror jag.. har lite svårt att sitta still.. sen blir d middag me mamma å pappa för att fördriva tiden... hade ju trott att jag skulle få hämta henne rätt tidigt så boka in en middag me föräldrarna =) men nu får dem stå ut me mig några fler timmar istället =)

Saknar H massa men d e nog mest för att d händer så mkt nu.. men imorn ska vi träffas å då blir d mkt mys! =)

Ha en bra kväll =)

Så idag är det dags...

Idag ska Siri opereras... Är lite smånervös men det kommer gå bra! Hon ska lämnas in vid 15 å får bara äta en halv frukost idag.. får se hur det går på dagis när alla andra får lunch.. kommer ta bort hennes lunch varje dag nu =)
Får skjuts av mamma å pappa idag så bjuder dem på middag som tack för hjälpen =)



Nu är det dags för mig å gå till jobbet =) Skönt att hålla sig sysselsatt så man kan tänka lite på annat =)

Ha en bra dag!

Rastlös...

Sitter å e lite smått uttråkad på jobbet.. Helena har trimkund idag så hon står i bak å klipper pudel... Så här sitter jag själv med massa hundar.. tur att man kan slösurfa lite för att fördriva tiden men d känns ändå som om tiden står still... tror att d e mkt för att jag vill att morgondagen redan ska va över... vill att siri ska ha tagit bort livmoder å sen att det läker direkt... vet ju att det inte går men förhoppningsvis läker det fint iaf... men jag kommer va så mkt lugnare efter operationen å när Siri har kommit hem igen... just nu känner jag att jag e grymt rastlös...
Undra om Siri märker att hon får extra mkt pussar idag å massa mys hela tiden =) Hittade denna bild på mig å Siri från i somras på mopsträff.. D e Sir doglas matte som tagit bilden =)



Tack Sofie W för att du hjälper oss imorn =) Det betyder massa!! TACK!
Skönt att man har så bra kompisar som alltid ställer upp när vi behöver hjälp! Jag försöker hjälpa er så mkt som jag kan tillbaka, bara säga till om ni behöver hjälp!

Ikväll blir det nachos å jag e så himla sugen på guacamole.. senaste veckorna har jag haft sådana "cravings" när det gäller guacamole... är så himla gott.. tror till och med att helena köpte 4 avokados till ikväll.. vi är bara 2 st som ska äta guacamole =) Så ikväll lär jag iaf kunna äta det tills jag verkligen tröttnar =)

Nu ska jag ta tag i disken å städningen som behövs göras... synd bara att d e så himla tråkigt.. men vi har hundkurs här ikväll å det är det lite roligare om det är någorlunda rent =)

Ha en trevlig kväll!

Så trött så trött!

Har haft ont i huvet hela dagen idag å e så himla trött.. har ca 4 timmar kvar på jobbet sen så blir det hem å duscha siri inför imorn... Har grymt ont i handen idag så kan inte ens skriva på datan... skriver detta med en hand emellanåt =) haha snacka om i-landsproblem!
Fullt upp på jobbet idag igen å jag längtar bara mer å mer till helgen... vill bara sova!! Å jag kommer ju inte kunna göra så mkt när siri e nyopererad så det kommer bli en riktigt lugnt helg!!! =) SKÖNT!

Är ganska nervös inför imorn även om jag vet att d kommer gå bra! Å jag vet att jag gör rätt som kastrerar Siri.. Hon mår inte bra av att löpa.... Men d e ändå jobbigt! Jobbigast e nog mest att jag lämnar bort henne.... själva operationen e jag inte orolig för, dem vet vad dem gör! Men att Siri ska sitta där ensam å lessen utan mams.. Hon e ju en sån mamma gris.. Hon tycker inte om att vara utan mig... men d e bara några timmar å bara en gång! Snacka om att man har en bortskämd hund =)

Nu ska jag koppla min grupp å ta en till promenad i snön.. Riktigt bra benträning för oss att gå i snön hela dagarna =)

ha d bra!


Hata SL!

Jag är så himla glad att jag inte pendlar varje dag... I natt sov jag hos H vilket gör att jag måste ta tåget till jobbet... vilket absolut inte gör någonting eftersom det är bara 1 station.. Imorse satt jag å Siri å vänta 25 minuter på tåget!!! Siri frös som bara den å jag försökte värma henne så mkt som möjligt.. Kallhäll station är bra liten så vi fick inte plats inomhus. Ok att tågen kan vara sena men jag bli irriterad på den dåliga informationen... När tåget var 13 minuter sent då passar dem på att säga att tåget e inställt... dem kunde ju ha sagt d lite tidigare så jag kunde ha tagit bussen eller så istället... Tur att jag bara åker tåg någon gång i veckan...

H bjöd på middag igår vilket va riktigt gott.. Vart även massa godis å filmen Da Vinci Koden... fick även honom å ladda hem filmen Mamma Mia så får se när vi ser den =) Passar på å sova hos honom mkt nu innan operationen för sen kommer inte jag kunna sova där på 2 veckor typ... Han kom å hämta mig igår även fast han har sommardäck på bilen... men d gick bra.. han körde riktigt lugnt så det gick bra! Tog bra lång tid bara men hellre det än att vi krockar... han ska förbi verkstan idag å iaf få bort låsbultarna! Så snart kommer nog vinterdäcken på! =) så slipper jag vara så orolig för honom!

Ikväll blir det nog dans... måste bara hinna hem å hämta mina träningkläder... men d ska jag nog hinna...

Nu e d dags för min första promenad för idag! Helena har trimning idag så blir mkt promenader för mig idag men d e bara bra.. kan behöva gå bort godiset jag åt igår! Det enda jobbiga e att dem typ inte plogar några gångvägar... så igår fick vi pulsa i snö typ hela dagen... d e bra tungt! men bra träning oxå antar jag!

Ha en bra dag!


Så va d måndag igen..

Helgerna går alldelles för fort! Men denna helg har jag iaf haft chansen till att verkligen sova ut! Så himla skönt.. hur ofta får man chansen till att sova 10-11 timmar en natt?? =) å speciellt när man sover tillsammans med nån man verkligen tycker om! =) MYS!

Inte jättemysigt att gå till jobbet ímorse när det är typ snöstorm ute! Siri ville verkligen inte gå även om hon hade sin musse pigg tröja =) På torsdag kommer hon opereras så hon kommer nog tycka om att bara ta korta kissrunder dem närmaste veckorna =) Hon gillar verkligen inte när det snöar ute!
Är lite nervös inför operationen men vet att det kommer gå bra! Hon går ju till Albano och dem är riktigt duktiga! Dem kan mops så d känns skönt! Men lite läskigt är det...

Hoppas på att få träffa H idag... Men vi får se.. Han har fortfarande sommardäck på bilen (!!) så han kanske skulle fixa det ikväll... Han måste åka ut till enköping å göra det så då kanske han inte hinner träffa mig! Men d e viktigare att få på vinterdäcken nu i detta väder än å pussa på mig! Vi kan ju alltid träffas imorn annars! =)

Gårdagen gick åt till kortspel å fruktsallad! Riktigt kul å gott... sista spelet gick lite väl segt, jag som inte har så mkt tålamod =)



Nu ska jag gosa lite me hundarna innan det är dags för å gå ut på promenad!

Ha en bra dag!

Nu är hon MIN!

Så nu har vi kommit tillbaka från uppfödaren å allt gick väldigt snabbt å smärtfritt! Vi skrev under alla papper och det var inget tjafs.. Uppfödaren är väldigt emot kastraktioner så hon påpeka det hela tiden men annars gick det mycket bättre än förväntat! Hade me mig Helena ifall uppfödaren skulle va otrevlig eller så men d behövdes ju inte =)
Fick en kladdkaka å ett tuggben till Siri av Helena som ett grattis! Tack så jättemkt!

Hon är äntligen MIN nu! Känns så otroligt skönt! Hon kommer nu att bli kastrerad å sen slippa löpa å alla promblem som det medför! Känns verkligen jättebra!



Så detta firades me en långpromenad i all snö med Siri i hennes fina musse pigg tröja =) å självklart har SIri fått sitt tuggben... tror inte hon märker så stor skillnad men iaf!

Ikväll blir det nog till å träffa H! Måste passa på å hitta på saker nu innan Siri opereras å man får passa henne ett bra tag innan saker går tillbaka till det vanliga =)

HELG!

Nu blir det till å ta en långis upp till Viksjö för å hämta bilen.. synd att det blir mörkt så himla snabbt! Har vart jättemysigt väder hela dagen å nu måste vi gå i mörkret.. tror inte vi kommer kunna gena genom skogen så blir lite längre promenad!

Sen blir det hem till H ikväll! Ovanligt va? =) eller inte....

Trevlig helg!


Tillägg på hunddagis

Kom precis in från min första promenad idag! Jag hade 6 hundar i blandade storlekar bl.a. labrador. flatte, bordercollie och en mops. Ingen jaga fåglar eller gjorde utfall mot dem 3 hundar vi träffa! Den ena hundägaren som hade en svart liten hund gick å prata i telefon (!) samtidigt som hon mötte en annan ägare med labrador. Labradoren gjorde utfalll medans hon med svarta hunden bara gick förbi FASTÄN hon prata i telefon!  Den svarta hunden brydde sig inte alls om labradoren!

Tyckte d va riktigt komiskt!

Äntligen fredag!

Så är det äntligen fredag! Längtar massa till imorn då jag får sovmorgon! Slippa gå upp kl 6! Ska förbi mamma å pappa idag å hämta bilen så har jag den nu i helgen! Tänkte stanna i kallhäll ett tag imorn när H åker till jobbet å ta en riktigt långis me Siri i görvälnsområdet som ligger där! Hoppas på fint väder annars blir d nog inget!

Siris uppfödare har fortfarande inte hört av sig om vilken tid eller dag hon vill träffas, tycker det är grymt irriterande! Fattar inte varför hon ska krångla så... vad tjänar hon på d? Jag blir ju bara mer irriterad! Hoppas verkligen att det blir av iaf.. Om inte hört av sig ikväll så får väl jag kontakta henne även om jag tycker att jag ska slippa det!  Jag kommer bli så himla glad om allt faktiskt går som jag vill! Om Siri blir min å att hon kommer kastreras å tumören visar sig vara godartad! Det blir ju 3 goda nyheter på en gång!

Har inga direkt planer inför helgen förutom uppfödaren... å jag e grymt nervös redan! Har sovit dåligt hela veckan men i natt sov jag gott! Sov hemma hos H å då sover jag alltid stenhårt!

Förresten ett filmtips! Om ni vill se en bra film så se "Taken"! Grym film vi såg igår... den har inte haft biopremiär i sverige än å lyckades inte hitta igår när den har biopremiär här.. den har premiär i finland i slutet på januari 2009... Den va grym så den borde komma hit oxå!

Nä nu e d dags för frukost innan helena kommer å d blir dags för första promenaden!

Ha en bra dag!

Hunddagis bra eller dåligt?

Läste precis ett inlägg i en blogg där en tjej skriver att hon tycker det är helt fel att hunddagis går med 6 hundar i taget på sina promenader! å att dessutom den dagisfröken hon såg hade pratat i telefon samtidigt!
Tydligen inte bra att prata i telefon när man är ute å går med hunden, inte ens privat.. lite väl överdrivet tycker jag! Man märker väl själv vad man klarar av å inte klarar av! Det beror helt å hållet på hund å ägare!
Vi går i grupper med ca 3-8 hundar när vi tar promenader å det funkar jättebra annars skulle vi inte göra så! Hundarna på dagis vet vad som gäller så det är hur snälla som helst! Dem drar inte i koppel å dem jagar in fåglar! Visst när dem börjar dagis så brukar dem testa men dem lär sig snabbt!

Tycker det är riktigt synd att det är så många som är emot hunddagis. Visst det finns vissa dagis som är sämre än andra men man ska inte dra alla över samma kam. Själv tycker jag hunddagis är bra för att många skulle inte kunna ha hund annars.. dessutom tycker hundarna det är kul med kompisar och dem lär sig vara sociala med andra hundar!  Det är inte synd om hundarna som går på dagis! Våra hundar på dagis älskar att komma hit å busa med sina kompisar!

Sitter å diskuterar detta inlägg med Helena å hon sa "tänk bara människodagis där dem går med 15 småbarn med 1-2 vuxna, vad kan inte alla dem barnen få för sig å hitta på?" riktigt bra sagt!

vart ju iaf dagens skratt!
Inlägget som hon skrev kan ni läsa här!

Tror att jag håller 6 hundar på denna bild! =)

Vill gärna höra era åsikter om detta, skulle kunna skriva om detta hur mkt som helst! Det är alltid kul å höra hur folk uppfattar hunddagis!

torsdag...

Försökte publicera ett kort inlägg igår innan jag gick å la mig men d funka inte så det vart publicerat nu istället!

Känns konstigt att inte ha me sig alla pluggrejer överallt, att inte behöva plugga HELA tiden... känns lite tomt men samtidigt skönt... Känns som om jag har mer fritid igen! =)

Verkar bli en riktigt lugn dag på dagis idag! Skönt! Är så himla trött idag! Har sovit så dåligt i natt så kan behöva lite lugnt idag! Har 'även praktikant idag så då får man lite sällskap på promenaderna iaf!

Nu är det dags för frukost!

Ha en bra dag!


Utkast: Kändes inte ...

Kändes inte riktigt bra med provet men håller tummarna iaf.... Det var mkt svårare denna gång... men d kanske blir 3:e gången gillt för mig men d märker vi!

Har precis sett klart greys å är proppmätt som vanligt! Vi har börjat äta tidigare å tidigare för varje gång.. Ikväll började vi äta redan vid 19 =) så nu får vi snart "komma på" en efterrätt som vi kan äta till greys =)

Är grymt trött å ska gå å lägga mig nu! Först ut me Siri en snabbis!

God natt!

Så va d provdags IGEN!

Så idag skrivs mitt ekonomiprov igen.. hoppas verkligen att jag klarar det denna gång men har pluggat som en tok så d borde nog gå.. Bytte skift me Helena eftersom jag ska va i stan kl 9, Ellie hjälper till på jobbet idag!
Siri va mindre glad över att behöva gå till jobbet redan 6.20... men hon va tungen.... då hann jag gå igenom det som jag tycker är lite svårt inför provet... så håll tummarna för mig idag!

Igår vart det lite pluggande gjort.. H kom förbi strax innan 19 å så åkte vi å köpte grekiskt till middag.. Hur gott som helst.. Vi skulle egentligen lagat middag ihop men det vart så sent.... å jag höll på att dö av hunger =)

Siri's uppfödare hörde av sig igår.. Hon ville att vi skulle träffas i helgen å fixa alla papper! Hoppas verkligen att d blir av... Har inte vågat hoppats på för mkt innan alla papper är skrivna... Har vart så nära en gång förrut å då ändra hon sig... Tror inte hon kommer ändra sig denna gång pga tumören... Tror hon börjar inse att Siri kanske inte är det bästa avelsmaterialet, eller jag hoppas iaf att hon inser det.. Mamma å pappa är bortresta denna helg så dem kan inte följa med dit.. Blir Helena som får följa med.. Behöver både stöd å vittnen när jag går dit! Kommer bli grymt tungt å jobbigt... men efter detta så behöver jag aldrig mer ha kontakt me henne!



Tänk om hon äntligen blir MIN! Helt å hållet MIN! Vem skulle inte bli glad för denna sötnos? =)

Nu ska jag göra mig iordning så jag kan gå å göra provet!

Ha en bra dag!

Ingen vanlig dag...

Så idag är det älskade Moas namnsdag! Så grattis Moa! Du e saknad!



Har suttit å pluggat massa nu på morronen men det är svårt när det är inlämningar..
Hundarna kommer hela tiden å man hinner liksom aldrig sätta sig in i det hela..
Blir bättre efter 9 då händer det inte lika mkt å jag kan koncentrera mig mer!
Känner mig iaf rätt redo för provet imorn...
Hoppar över träningen idag för att kunna plugga å för att träffa H!

Ha en bra dag!

Så va operation inbokad...

Så nu har jag bokat operations tid för Siri, d blir torsdagen den 27 oktober kl 15.00... Är redan nervös men d ska nog gå bra... Kommer nog bli riktigt dyrt men d är d helt klart värt.. nu ska jag bara fixa alla papper så jag kan operera! Men d ska nog inte va några problem hoppas jag.. ska fixa alla papper ikväll å skriva allt å sen skicka till uppfödaren... Så hon bara kan skriva under... Det borde hon klara även om hon e "sjuk".

Nu är även julbordet bokat till den 11 december kl 19.. Det blir även första gången som H träffar mina föräldrar... så d blir spännande.. Mina föräldrar har aldrig träffat någon av mina ex så detta blir den första pojkvännen dem träffar =)
Så jag förstår om H e nervös! =) Men d ska bli kul!

Har inte pluggat mkt alls idag men har fått massa andra gjort istället.. men jag har bara små repetitioner kvar ändå.. ska sätta mig å plugga lite nu innan jag går hem från jobbet =)

Dags å gå ut me valpen först innan jag pluggar!

Underbar å älskad av alla!

Har vart asdålig på å plugga idag... har verkligen inte haft någon motivation alls så det har inte blivit mkt gjort alls.. men jag hinnar ju plugga lite på jobbet! Följde me Anna å handla mat istället å sen bestämde jag mig för att se filmen "Underbar å älskad av alla". Har ju läst boken å har länge velat se filmen.. men filmen va nog d segaste å tråkigaste jag har sett! Fick 2 filmer av Blixtvik för att jag gjort en enkät åt dem så jag förlorade inga pengar på det hela men ändå.. har inte ens sett klart filmen... kommer nog antagligen inte göra d heller =)

Nu väntar jag på att H ska hämta upp mig å sen blir d mys hemma hos honom!

Ha en bra kväll!

Perfekt helg

Har haft fullt upp hela helgen å haft massa massa mys med H! En perfekt helg helt enkelt! Igår gick jag upp rätt tidigt å plugga så jag skulle kunna umgås massa me H! Gick rätt bra å jag har inte alls mkt var nu!

Sen följde jag å Siri me H å spela lite freesbee golf! Va faktiskt riktigt kul å mysigt! H's brorsa å hans ena kompis var oxå me så nu har jag träffat flera av hans familj! Än så länge är alla riktigt trevliga! Kompisen hade även med sig sin rottweiler å d funka jättebra med Siri! Siri fick springa lös hela tiden å va bra trött när vi kom hem! Det var riktigt skönt väder men riktigt geggigt å blöt så man va lite lerig när man kom hem igen! Sen vart d bara en slappkväll med pizza å film! Riktigt mys! Igår va även första gången som H sov över! Han har lite sömnproblem så han kan inte sova borta! Men i natt valde han att stanna å jag var verkligen så glad! Han visar verkligen hela tiden hur mkt han tycker om mig å hur mkt jag betyder! Är verkligen inte van att bli så bortskämd som jag blir men d känns riktigt bra! Om möjligt så tycker jag bara om honom mer å mer...

Nu på morronen så tog vi en sovmorgon.. gick upp strax innan halv 12 =) iofs inte jag.. jag va uppe vid 8 å gick me Siri men gick sen å la mig igen.. somna om direkt... sover verkligen så mkt bättre tillammans med H än själv! Så är lite seg i huvet nu.... men ska få d sista pluggandet klart!

H åkte precis hem så jag kan plugga, han hade oxå lite å göra! Får se om vi träffas ikväll!

Usch! Har fortfarande massa cravings på allt som är onyttigt! Typ mcdonalds, max, sibylla, pizza ALLT! å då har jag ändå ätit kebab å salladsrulle dem senaste dagarna!

Aja dags å plugga lite!


Ha en bra dag!

Äntligen helg!

Så nu har jag äntligen satt mig ner! Ska snart börja plugga oxå! Kul att plugga en fredagkväll men d måste göras.. Ska inte träffa H ikväll utan träffar honom imorn istället.. så då passar jag på att få så mkt av pluggandet gjort så jag slipper känna mig stressad! å så jag kan mysa massa mer me honom nu i helgen!

Har städat massa härhemma å satt igång en tvättmaskin! Himla skönt å få sånt allt gjort... Är lite dålig på båda två sakerna men jag är sällan hemma numera.. å när jag väl e hemma så e H här =) så gäller att ta tag i d hela när man väl är hemma!

Vart god lunch på Emils idag å god kladdkaka till efterrätt! MUMS!

Nä nu ska jag sluta fördriva tiden på onödigt å börja plugga!


Bra text!

Älskar texten på denna låt! Tror iaf att några vet vad jag menar! Hittade ingen bra version på denna låt så denna får duga!



Gårdagen...

Hela gårdagen igår kändes bara skum! Gick iaf bra å lämna ut Selma, det var deras dotters pojkvän som hämta.. Familjen är nog fortfarande i stor chock efter gårdagen. Jag är redan nervös inför öppningen på måndag då jag ska få träffa matte! Kommer kännas skumt även om vi inte nämner att husse gått bort! Ska försöka å bara va som vanligt iaf!

Fick även lite glada nyheter igår! Siri e nu äntligen min! Kommer få kastrera henne, Bibi har nu tröttnat på mitt tjat =) men hon måste förstå lite hur jag känner oxå.. vill inte ha en hund som mår dåligt varje gång hon löper! Så nu kan jag boka in kastraktion! Men vill att hon ska fixa alla papper å så först.. Kommer inte våga kastrera henne innan jag har alla papper på att hon verkligen e min! Kommer bli grymt jobbigt å behöva gå dit å träffa uppfödaren för hon är grymt arg nu! Men sen behöver jag aldrig mer ta kontakt me henne eller träffa henne igen så d ska nog gå bra! Tar me mig mamma som stöd! Tanten e opålitlig så lika bra å ta me sig mamma!

Hela dagen igår va så himla skum så kändes riktigt skönt å åka hem till H å prata av sig... Under tiden vi vart tillsammans så har 2 dödsfall inträffat! Stackarn får trösta å lyssna på mig mkt! Men jag e så glad att jag har honom!

Helena å Josefin tog nu alla hundar på en promenad så jag kan börja städa lite! Ska bara ta ut Lisa en snabbis först så hon inte gör nåt inne medans jag dammsuger!

Det är Josefins sista dag här idag vilket e lite tråkigt! Det har vart riktigt kul å ha henne här! Hon har vart jätteduktig å trevlig! Men hon får komma å hälsa på.
Vi kommer iaf äta på Emils idag å sen har Josefin bakat! Så mkt gott blir d idag!

Nä dags å börja göra lite nytta!

Ha en bra dag!

D gick alldelles för fort!

Är så chockad just nu.. fick precis reda på att person som jag träffar varje dag har gått bort! Det känns så skumt... Det var 2 veckor sen både du å jag fick reda på att du hade cancer! Allt har gått så himla fort.. Har så svårt å tänka mig att du inte kommer komma in här på dagis varje dag mer... känns verkligen jättefel! Så idag går mina tankar till din fru och din dotter! Det gick alldelles för fort!


Cancer är nog den sjukdom som jag är mest "rädd" för...
Har haft flera släktingar / vänner som har gått bort i cancer...
 Verkligen så himla läskigt!

R.I.P

Duktig!

Idag måste jag ändå säga att jag har vart duktig.. har gått igenom hela cd skiva 1 idag å ska börja med 2:an imorn! Så mitt pluggande går rätt bra nu.. men d e bara för att jag har rätt bra motivation just nu! Om jag pluggar mkt på dagarna så hinner jag träffa H på kvällarna!

Nu gick sista hunden så nu ska jag hem å duscha å sen blir d middag me H å massa mys!!

Ha en bra kväll!

helgen i bilder!

Här är bilderna som jag lovade från helgen! Sofie har även lagt upp en rolig film på facebook! =) Så himla roligt men kanske inte för folk som inte va där!

Här är iaf lite bilder:






Sofie har spritt mitt rykte om att jag e tiny å att jag alltid blir upplyft! Ingen utekväll utan att någon kastar runt på mig! =)

H åkte precis hem så att jag skulle kunna plugga lite, gör ju provet om 1 vecka.. men tror faktiskt att jag ska lägga mig tidigt å sen plugga lite innan jobbet imorn istället! Är så grymt trött å behöver sova tidigt!

Så god natt!!

fortfarande nykär?

Idag har vart en grymt bra dag även om jag har vart riktigt trött å lite smått huvudvärk.... Men har haft en sån där härlig känsla i kroppen hela dagen... har verkligen kännt mig nykär hela dagen med massa fjärilar i magen! Jag å H funkar verkligen jättebra! Å jag e verkligen så glad å lycklig med honom! Vi har bara kännt varandra i några månader men d känns sjukt bra iaf! Å så här länge har jag nog aldrig vart sådär äckligt nykär!

Ikväll blir d pizza me Anna å sen ska jag plugga lite... har inget bättre för mig iaf eftersom H jobbar! Så ska få lite gjort... får se bara när jag kommer ifrån jobbet! Pendeltågen strular så får se när ägarna kommer! Så sjukt irriterande... är grymt trött å vill bara HEM! har inte vart hemma sen i fredags så känner att jag har lite å göra!

NU ska jag stänga klart så jag kan gå när hunden blir hämtad!

Ha en bra kväll!

helgen!

Har verkligen haft en jätterolig helg nere i Skövde... Skövde var mkt större än vad jag trott å mkt mer människor! Men d e ju en studentstad! Sofie har en jättemysig lägenhet som verkligen var perfekt för henne! Hon hade verkligen nära till allt och flera kompisar bodde i samma hus!
Alla som jag träffa nere i Skövde va riktigt trevliga å så himla roliga.. Har faktiskt kramp i mina kinder för att jag skrattat så mkt!

Jag kom ju dit i lördagsmorse å då tog vi ett varv runt stan å en fika me Malin på rådhuscafe't... kändes som om halva Skövde va där inne då men vi lyckades få sittplats iaf!
Sen åt vi middag me Johan å Danne på Voda... Vart riktigt god sushi! Sen vart d förfest å sen ut på Bogrens(den lokala krogen)... Hade verkligen askul även om jag fick kraftig urinvägsinfektion... Men som tur va så försvann den lika snabbt som den kom! Men tog d rätt lugnt iaf! Men dansa massa å skratta ännu mer! Kom i säng vid halv 5....
Dagen efter gick vi upp vid 12 å tog en liten promenad... Alltid skönt me en promenad dagen efter även om jag tog d lugnt! Sen vart d lunch me killarna på en kinarestaurang å sen pannkakor hemma hos Malin innan jag åkte hem vid 18.30. Tågresan hem kändes riktigt lång å d va verkligen kaos på tåget! Jättemycket folk som hade bokat STÅplats så d va folk verkligen överallt så lite svårt å plugga men men... har ju lite mer än 1 vecka på mig så d e lugnt!

TACK SOFIE för en jätterolig helg!!! Kommer absolut komma tillbaka!! Men snart kommer du ju hem oxå!! Kul å veta hur bra du har d där nere!

Så va d måndag igen å jag sitter på jobbet med huvudvärk... har ingen aning om varför men kanske sov lite liite i natt.. Åkte direkt hem till H från tåget... å vi har ju inte setts sen i lördags morse så vi hade en del å prata om! Känns iaf skönt att man har vart saknad när man har vart borta!

Fick även träffa min Siri igen! Hon vart riktigt överlycklig! Min mamma ville inte lämna tillbaka henne imorse men jag vill ha tillbaka min hund! Har saknat henne massa!

Bilder från helgen kommer när jag fått dem av Sofie! Tog inte så mkt kort men en del roliga iaf!

Ha en bra dag!


Packat å klart!

SÅ nu har jag packat allt å jag tror inte jag har glömt något! Det viktigaste e ändå leg, pengar å tågbiljetter å d har jag packat! Nu ska jag äta lite choklad å kolla på Färjan i väntan på att H ska sluta jobbet! Sen blir det till att åka hem till honom å mysa lite! Kommer åka rätt tidigt imorn.. Måste ta tåget från kallhäll kl 7... men kan ju vila/sova lite på tåget ner till Skövde!

Ska bli så himla kul!!!!!







haha hemska men roliga bilder!
Ha en riktigt bra helg!! Det ska jag ha!!

Äntligen fredag!!

Så himla skönt me fredag, riktigt skönt att dessutom vakna relativt pigg! Låg ändå kvar i sängen en stund å krama lite på Siri =) Hon flyttar in till mormor å morfar över helgen idag... så då kommer vi inte ses förräns på måndag... känns som en evighet men hon tycker om att vara där.. d e nog bara ikväll som d e jobbigt eftersom resten av helgen kommer jag vara upptagen å inte tänka på henne så mkt! Men jag åker så tidigt imorn så d e lika bra att hon sover hos mina föräldrar!

Hade d riktigt mysigt me H igår.. Både va grymt trötta å mös å slötitta på EMA på MTV! Alltid lika kul å se alla kläder! Tyckte att Katy Perry gjorde ett bra jobb som host å d bästa framträdandet var av Beyonce! Hon kan verkligen sjunga!

Ikväll blir det till att börja plugga å sen packa d sista... Sen träffa H oxå... han jobbar till 20.30 idag igen så jag hinner lite innan han slutar jobbet =) Har packat så jag klarar mig en vecka redan så vi får se hur detta slutar =)

Nu e d dags för lite frukost!!

Ha en bra dag!

Försökte iaf!

Hade planerat att göra så mkt efter jobbet.. Skulle städa, tvätta, packa och framförallt plugga!  Har iaf lyckats få igång en tvättmaskin å börjat småpacka lite... har med mig alldelles för mkt men d e nog lika bra! Ska ju bara va i skövde i typ 36 timmar men har me mig typ 5 ombyten... men hellre för mkt än för lite! =) LÄNGTAR massa!

Siri kommer få va hos mormor å morfar över helgen å d tycker hon e kul! Där sover hon i sängen me mormor å myser! Dessutom blir hon extremt bortskämd! Mamma nämnde något om att Siri skulle få nya leksaker =)
Känns skumt att imorn är d 2 veckor som Moa försvann... Är lite skumt å va uppe i Viksjö nu å mamma tycker d e jättetomt.. tur att hon kan låna Siri iaf! Undra hur lång tid d kommer ta innan sorgen försvinner? Kan fortfarande komma på mig själv å tänka att jag måste upp till Viksjö å hälsa på Moa, undrar hur hon mår? Undra när man slutar tänka så?? Jag undrar vad Siri tänker, om hon märker att d e tomt hemma hos mormor å morfar!

Hon fick ju ärva Moa's gamla säng å hon älskar den! Hon ligger å sover där just nu medans jag bloggar lite å packar! Vi ska strax ut på en långis innan H kommer.. Ikväll blir d massa mys me H!!! Har inte hunnit träffa honom sen i måndags så han e verkligen saknad! Han jobbar till 20.30 sen kommer han förbi =)



It's over and done
But the heartache lives on inside
And where are you now?
Now that I need you
Tears on my pillow
Wherever you go, go
I'll cry me a river


Nä nu är d dags för långis!
Ha en bra kväll!



Torsdag...

Har suttit me denna design hela morronen men d e svårt å sluta när man väl har börjat.. men nu måste jag säga att jag e riktigt nöjd! Fick in bilden som jag ville ha till slut å äntligen kan jag ha en egen header! Det är vissa småsaker som jag inte fattar hur jag ska ändra... men jag kanske kommer på d hela till slut.. d märker vi.

Idag är det torsdag å relativt lugnt på dagis. Riktigt skönt väder ute så det är skönt å va ute å gå! Gillar när det är lite kyligt och solen skiner... Då är det mysigt med vinter, d gäller bara att klä på sig rätt!

Idag ska jag börja packa till Skövde å sen plugga. Måste bara komma på vad jag ska ha på mig på lördag när vi ska ut... Kommer sluta med att jag kommer ta me mig alldelles för mkt! Men d kanske e lika bra! Kul ska d bli iaf, satt å prata me Sofie igår å längtar massa nu!
Kom även på att d bara är 2 veckor kvar till mitt prov nu så d e nog dags att börja plugga! Vet bara inte hur jag ska hinna, prioriterar hela tiden annat :D ska försöka plugga på tågresan i helgen... å sen ska jag passa på ikväll å imorn kväll när H ändå jobbar! Hoppas verkligen att jag klarar mig denna gång! Skulle va jätteskönt!

Nu e d dags för mig å klä på mig å ta en till promenad!



ps måste säga att jag e så nöjd me denna blogg!! Tar inte ens 30 sekunder å lägga upp en bild =)

Så...

nu börjar jag bli rätt nöjd med designen... mkt rosa men d tycker jag om! Har även fått anna å skaffa en blogg nu så gå in å läs hennes blogg www.akrohn.blogg.se så kan ni läsa om min bästa kompis och rumskompis!

Är grymt hungrig å sugen på nachos.. Tänker inte äta något innan för å orka äta hur mkt nachos som helst! GOTT!

Dagen på jobbet idag gick riktigt snabbt även om vi bara hade 2 grupper.. Kändes som om klockan gick i slow motion men sen helt plötsligt va kl 16... Vi hade vår praktikant å hennes dotter hos oss idag, och det gick riktigt bra. Tog även en grupp me 10 hundar idag å d va riktigt länge sen men d gick hur bra som helst.. Våra dagishundar är så himla snälla!

Har fått lite ny inspiration / bloggglädje nu med denna nya blogg.. kan hända att jag uppdaterar oftare nu...

Ha en bra kväll!

RSS 2.0