Siri är HEMMA!!

Siri är nu hemma igen! :D :D :D
Hon mår bra och är väldigt pigg! Hon är extremt glad över å va hemma å hon höll på riva stället när vi skulle hämta henne!
HOn går nu på medicin för inflammerad lever och på special diet! Veterinär tyckte det var onödigt att hon skulle ligga inne hos dem å kosta pengar när hon är så pigg!
Så om 2 veckor blir det återbesök för att kolla alla värden igen.. Oftast brukar det har gått över då så man behöver inte fortsätta behandlingen vilket vi hoppas på annars kan hon behöva gå på specialfoder ett tag till!
Men jag är så glad att min lilla prinsessa mår bra igen!
Bagarmossen var oxå riktigt underbara! Dem kommer att direkreglera imorn å sen skicka en faktura till mig istället! Vilket känns jätteskönt!

Vi vet fortfarande inte vad hon har fått i sig! Men vi gick på en vanlig skogsstig å det var rätt svalt ute! Hon hade inte druckit ngt ute och det enda vi såg att hon åt var en morot! Hon har kräkts massa men veterinären hitta inget förutom moroten å hennes mat! Men det känns ju lite väl skumt att någon förgiftar en morot å lägger i skogen? :?

Man kan grubbla på det där hur länge som helst! Är bara så glad att min prinsessa mår bra igen! var verkligen hur läskigt som helst när hon bara föll ihop å blev okontaktbar!

Nu ska vi hem till H å vila oss lite innan det blir hem till mina föräldrar å grilla! Det är ju mors dag idag så ska plocka lite liljekonvaljer åt mamma (det är hennes favoritblomma)

Ha en bra söndag!

En till dag i solen...

Lyckades iaf somna om 1 timme vilket var riktigt skönt men jag är fortfarande sååå trött! Ska snart ner till stranden å lata mig med H å Helena..

Denna helg hade jag inte bokat in nånting för att jag ville bara lata mig på stranden hela helgen! Hade vart perfekt men nu hade det vart riktigt skönt å va uppbokad så man får något annat å tänka på!
Dessutom ska jag har min mens vilket dag som helst å jag e såååå himla känslig då.. så har gråten i halsen hela tiden för att mina hormoner e asjobbiga!

Nä nu ska jag göra mig iordning å gå!



Sömnlös!

Har vart vaken sen 3 imorse å är fortfarande klarvaken.. Känner att jag e grymt trött men kan verkligen inte sova... Gick hem från H så jag iaf kan titta lite på tv å sitta lite framför datan!! Vill inte förstöra hans sömn för att jag ligger sömnlös!  Dessutom har han en klocka som tickar asmkt och det är sjukt irriterande när man ligger sömnlös! Kanske sover bättre i min egna säng oxå om vi har tur! =)

Synd att det ska märkas så mkt när Siri inte är hemma.. Man saknar varenda lite ljud som hon gör å speciellt snarkandet på nätterna.. vet inte hur jag ska "överleva" en natt till eller hur jag överhuvudtaget ska orka jobba imorn om det fortsätter som det gör nu! Vill att dem ska öppna så dem kan ringa å säga hur hon mår iaf! Hoppas på att hon e mkt mkt piggare så hon får komma hem så kan vi åka tillbaka imorn å ta leverprover =)

Ligger även sömnlös p.g.a. pengarna.. Självklart så gör jag allt för Siri men vet att detta kommer gå på alldelles för mkt! Är redan 19000 back =( Siri är försäkrad men jag får ju ändå betala självrisk 1000 kr å sen 25% av resten... Hon kommer att ligga inne 2 RÖDA dagar å bara det kommer gå på asmkt! Tänkte fråga veterinären idag vad hon tror notan kommer sluta på! Jag ligger redan sömnlös pga av jag är skyldig alla pengar å nu ökar jag på mina skulder lite till!
Är iaf glad att jag upptäckte för några månader sen att Agria sagt upp hennes försäkring så att jag kunde bråka me dem tills jag fick rätt! Hade vart jobbigt om jag upptäckt det hela nu!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Skulle vilja läsa bok nr 2 i Twilight serien men har inte ro i kroppen och är grymt trött i ögonen även om jag inte kan sova!

Kanske ska ta å sätta på nån film eller nåt? Måste få timmarna å gå till imorn så jag får hämta hem henne igen! Jobbigast känns nog att inte gå en promenad nu på morronen...

H har iaf vart helt underbar! Utan honom hade jag nog gått under! Han har verkligen gjort sitt bästa för å få mig å tänka på annat.. å det har funkat riktigt bra! Vi åt god middag igår å hade det riktigt mysigt! Men så fort vi skulle gå å lägga oss så kunde inte jag somna... måste ha nån som snarkar! Sov ca 3 timmar innan mina tankar hann i fatt mig!
Känns jobbigt å veta att hon ligger själv i en bur å har ingen aning om vad som händer! H försöker trösta mig med å säga att hon ligger bara å sover! Jag vet att hon ligger å sover, hon om någon kan somna vart som helst! Men känns ändå så skumt!
Känner mig lite smådum för H vet inte riktigt hur han ska bete sig! Men han är världens bästa!

Uppdatering Siri!

Siri kommer antagligen få stanna tills på måndag =( Är grymt tomt härhemma men vet ju att hon har det bra iaf!
Dem har tagit blodprov på henne och hon har höjda levervärden vilket tyder på en förgiftning. Svårt å säga vad hon har fått i sig men nånting är det! Och labbet är stängt eftersom det är helg så dem kunde inte ta alla prover förräns på måndag då det öppnar. Vet inte om jag missuppfatta det hela men tycker att det hela låter lite småskumt! Siri lär ju inte vara den enda som har ätit något olämpligt en lördag?!
Men i vilket fall som helst har hon inte blivit sämre och det är ju skönt!

Imorn ska vi grilla hos mina föräldrar men min mamma ville ställa in det hela nu när Siri är sjuk!
Får se hur det blir!



Såg precis finalen av Robinson å trodde faktiskt (hoppades) på att Jarmo skulle vinna. Men det blev
ju Ellinor.. känns lite småskumt för hon har vart så anonym hela serien!

Nu ska jag äta massa plopp å se nån film! Kommer inte bli mkt sömn förräns Siri e hemma igen!
Vill att det ska bli söndag så dem kan ringa å säga att jag får hämta henne =)
Men just nu känns det väldigt avlägset!



Siri inlagd!!!

Denna dag har hittils vart så himla hemsk! Vet inte ens vart jag ska börja.. Jag hade sett framemot denna dag länge å hade velat lega å sola hela dagen!

Imorse så gick jag å Siri upp vid halv 8 för att ta en promenad med Helena å Meya! Vi gick vår vanliga skogsrunda men hann inte komma så långt. Siri började flåsa lite och till sist spy! Det var inte varmt eller så men hon kan ju spy ibland. Men sen satt hon sig ner å sen föll hon ihop! Jag fick ren panik! Å hon var som en säck potatis! Som tur är så ringde jag till H som var hemma å sov att han skulle hämta upp oss med bilen så vi kunde åka in till djursjukhuset.. Tyvärr var det bara Bagarmossen som var öppen eftersom detta hände vid 8 tiden... Vilket är på helt fel sida av stan för oss... Helena var hur snäll som helst å ringde å prata me dem så jag kunde fixa skjuts å pengar =) Vi kom dit akut men fick ändå sitta å vänta i ca 1,5 timme innan vi kom in.. Siri var riktigt slö å ville helst inte röra på sig alls.. Men medans vi satt där så kändes det ändå som om hon blev mer å mer medveten... Till slut kom vi in å dem började med att röntga hennes lungor eftersom hon andades så himla tungt. Röntgenbilderna visade ingenting så Siri fick stanna kvar över natten så dem kunde hålla koll på henne samt ta mer prover.. Kan inte ens förklara hur lessen jag är just nu! Å hur hemskt det känns!

Jag klarar inte av å va hemma i min lägenhet så jag å H ska åka å sola nu som vi hade tänkt från början.. Det ekar verkligen tomt men samtidigt e det skönt att veta att hon har det bra!! Veterinären å djursjukvårdarna var underbara! Men det är så tomt!

Hon va lite piggare när vi åkte men hon kunde fortfarande inte gå och ville helst inte röra på sig alls! Hon hade även undertemp och frös mkt! Vi tror på nån förgiftning! Hon går ju lös när vi är ute å hon kan ju äta saker ute.. Vet att hon hittade en bit morot som hon åt upp ca 5  minuter innan "anfallet" men morot brukar hon äta... Känns iaf grymt läskigt å jag vet inte vart jag ska ta vägen!

TACK till Helena för att hon hjälpte mig med telefonsamtal å bära Siri imorse!
TACK till H som körde som en biltjuv för att komma dit så fort som möjligt!
TACK till mamma å pappa för att dem utan tvekan ställde upp och följde med!

Utan er hade det aldrig gått så bra som det gjorde å jag hade inte vart lika lugn utan er! TACK!!!

Så håll tummarna för att Siri kryar på sig å att hon får komma hem imorn!



HELG!!!

Så är det äntligen helg! Helgen har redan börjat då jag fick gå hem tidigare från jobbet! Har hunnit med massa på jobbet idag å är riktigt trött nu! Har gjort all bokföring för denna månad samt städat lokalen! Efter nästan 4 år så har jag verkligen tröttnat på å städa lokalen! En städerska skulle va jätteskönt! Men frågan e om någon skulle vilja städa dagis när det är så dammigt å skitigt? =)

Igår var jag på min bostadsrättsförenings årsmöte med Helena! Det hela gick mkt snabbare än vad jag trodde men det var kul å gå iaf! Kommer nog fortsätta gå så att man hänger med lite!
Kom hem vid halv 9 å la mig i badet med H å vi låg alldelles för länge där å bara prata! Vi såg ut som russin när vi kom upp men det var grmt mysigt!

Nu ska jag iväg å spela lite minigolf med H! Ska honom till Kanaan badets golfbana å hoppas på att jag har lite mer flyt eftersom H aldrig vart där =)
LÄngtar massa till imorn då det ska bli 25 grader å jag å H bara ska ligga på beachen hela dagen! Inget inplanerat, ska bara ta det lugnt! SKÖNT!




Ha en bra fredagskväll! 

Torsdag!

Hade riktigt trevligt igår som vanligt! Blev det vanliga med nachos å sen kladdkakemuffins som efterrätt! Blir ett kladdkakemuffins till frukost idag oxå =) Jättekul att Ulrika kom! Vi måste absolut träffas oftare!
Tack så jättemkt för inflyttningspresenten! Tyckte verkligen om den å testade den igår kväll! Jättemysigt! Det var en jättefin ljusstake! Svårt å få någon riktigt bra bild på den så ni får lita på mig =P

Ikväll är det föreningsstämma här! Tänkte faktiskt gå på den! Är ju nyinflyttad så det kan ju va kul å se hur den går till! Helena ska oxå gå så det blir kul me lite sällskap! Har fortfarande inte fått någon hyresavi för nästa månad! Skumt! Men Helena har inte heller fått någon så då verkar dem ha missat det denna månad! Rätt skönt ändå att vi bor i samma hus å förening =)

Har verkligen fastnat helt i Twilight boken nu å vill inte sluta läsa! Men jag hinner inte läsa så mkt som jag vill! Har inte börja läsa nu för jag vet att jag kommer bli sen till jobbet då! Kommer inte hinna läsa så mkt som jag vill på jobbet heller eftersom jag måste göra lite bokföring idag =) Men men...

Nu måste jag göra mig iordning!
Ha en bra dag!

På jobbet...

har 4 hundar kvar som jag väntar på ska gå hem! Sen bli det hemfärd för mig å Siri! Ikväll är det storstädning av lägenheten som gäller! Imorn är tjejkvällen hemma hos mig å jag ser verkligen framemot d! Ulrika ska komma imorn oxå vilket ska bli jättekul! Hon har ju inte sett lägenheten än! Därför ska det städas riktigt ordentligt ikväll! Dessutom ska jag baka lite kladdkakemuffins till imorn! Alla älskar dem minst lika mkt som jag så det blir t.o.m. 3 satser ikväll! =) haha! Måste göra en special till Helena eftersom hon inte tål laktos eller gluten å sen blir det dubbelsats av den vanliga för att det är fler som äter dem! Idag fick vi även vår skylt och den är jättefin! Kommer bli så fint när vi kan sätta upp den! Ska bara vänta på att dem ska bli helt klara här utanför! Nä nu ska jag fixa det sista så jag kan åka hem! Nu är det bara Yordan kvar... =) Ha en bra kväll!

Design

Nu när Helena har gjort om sin design så blir jag oxå sugen! Har iofs tänkt på det ett bra tag men är så himla nöjd med designen jag har! Så blir till att fixa lite småsaker!
Gjorde en slideshow som jag tänkte ha i sidokolumnen men det blev verkligen helt fel så gav upp den iden! Men jag har ju ändå suttit med denna rätt länge så lägger in den här istället så får ni se mitt hårda arbete =P



Så det kommer komma lite småändringar nu så håll ögona öppna =)

Ikväll blir det freesbee golf med H å hans bror! Kommer bli riktigt skönt å va ute i detta fina väder!

Ha en bra kväll!


Zombie..

e fortfarande helt sjukt trött! Somnade vid halv 10 igår - helt slut å känner att jag skulle kunna sova många timmar till! Kanske piggnar till när jag kommer till jobbet!


Ha en bra måndag! Nu är det dags för mig å gå till jobbet =)

Flyttstädat!

Så var äntligen flyttstädningen klar på Söderhöjden! Känns så himla skönt å ha det gjort! Dem som ska flytta in ska ju komma förbi å titta på lägenheten så känns skönt att den är så fin då!
Tog ett antal timmar att städa men det gick ändå snabbare än vad jag trott!
Jag å Helena började dagen med att ta en 2 timmars promenad med hundarna till Jakan å jag var verkligen helt slut efter den promenaden... sen började vi städa och städningen tog ca 6 timmar inklusive lunchrast!
H kom ju hem sent igår så vi gick inte å la oss förräns 3 så vart ca 4 timmars sömn i natt så e verkligen bra trött nu!

Lägger in lite bilder från dagen:









Lyckades bara få en bild på Helena så va ju tvungen å lägga upp den för att visa att hon va ju me! =) STORT TACK till Sofie för all hjälp idag! Utan dig hade vi inte blivit klara så fort! Säg till om du behöver flyttstädningshjälp nångång =)


Nu ska jag hem till H å äta middag å pussa massa på honom! Känns som om vi knappt sett varandra alls denna helg å jag har saknat honom massor!

Hoppas ni får en bra söndagkväll!

Terre-dag!

Idag har jag haft en riktigt Terre-dag å bara gjort det jag kännt för! Haft en riktigt bra dag men H har vart saknad nästan hela tiden! Han har jobbat hela dagen å är just nu på firmafest!

Har iaf vart på IKEA med Helena å shoppat lite! Älskar IKEA! Tog även en sväng förbi Rusta där det blev en ny tvättkorg å en dörrmatta! Riktigt nöjd med dagens köp!
Sen åkte vi till Spånga där Helena bjöd på lunch på Gerds! TACK! grymt gott!

Annars har dagen gått åt till långpromenader å sen bara ta det lugnt! Har vart riktigt skönt!

Nu ska jag krypa ner i sängen å läsa lite på 1:a Twilight boken.. Har inte hunnit läsa denna helg men nu har jag lite tid medans jag väntar på att H ska komma hem (vilket lär dröja ett par timmar till)

 GOD NATT!

ÄLSKAR denna!



Sä himla bra låt! Å den finns på Spotify med!

Blir å lyssna på hans låtar medans jag fixar härhemma!

Ha en trevlig lördagskväll!


Kort uppdatering!

Denna långhelg har börjat riktigt bra! Har precis ätit en jättegod middag som bestod av potatisgratäng, kyckling å bearnaise sås! MUMS!
Idag har jag inte gjort speciellt mkt! Har tittat lite på Heroes säsong 2 men mest tagit det lugnt! Känns som om jag verkligen behövde en riktigt slappardag! H va i skolan idag så då passade jag på att inte göra någonting!
Har dessutom fått bredband nu å min gardinstång uppsatt igen! Så nu är det så fint härhemma igen!
Ska strax ut på promenad med Siri å H! Sen blir det nog en rätt lugn kväll eftersom H jobbar imorn + firmafest! Så jag blir helt solo imorn.. Ska faktiskt bli rätt skönt! Är i princip aldrig ensa m hemma så kan behöva lite Terre-tid! =)

Igår va vi på dop å det var min kusin Alvin som döptes! Han va riktigt söt å hela dopet var riktig trevligt! Kul å träffa släkten som jag träffar alldelles för sällan! Dessutom kul att dem fick träff a H =)

Min söta kusin Alvin! Kunde inte ladda upp bilden jag ville så denna får duga!

Imorn blir det iaf IKEA med Helena å det ska bli kul! Finns en del som jag vill titta på! Sen blir det nog mest ta det lugnt! På söndag städar vi ur lägenheten på söderhöjden! Ser inte alls framemot det! Men det måste göras!

Nu e d dags för promenad!

Ha en trevlig helg!

Långhelg!

Ska bli riktigt skönt me långhelg! Har inte många timmar kvar på jobbet innan jag blir ledig i 4 hela dagar! Kommer nog vara rätt upptagen hela helgen men ska va skönt ändå å få sova ut lite iaf!

I helgen städar vi ur vår lägenhet på Söderhöjden! Ska bli skönt å äntligen bli av med den! Å slippa tänka på den överhuvudtaget! Hoppas att familjen som flyttar in vill köpa lite saker av oss! =) Skulle va riktigt skönt!

Imorn är det dop i Östhammar som gäller! Ska bli riktigt kul å träffa släkten lite.. å så får dem ju träffa H oxå! Han har blivit "godkänd" av alla som han träffat så d ska nog inte vara några problem!

Har börjat läsa första Twilight boken nu å jag är redan fast i den! Man vill bara fortsätta läsa men hinner inte med det så mkt här idag... Får läsa när jag kommer hem istället!

Nu kom Helena tillbaka så nu ska jag ut me Siri å Lennox. Tyvärr så är Lennox halt så han får bara gå korta promenader just nu!

Ha en trevlig långhelg!

Uppdatering helgen!

Har verkligen haft fullt upp hela helgen så känner att jag är rätt trött nu när jag sitter på jobbet!

Lördag:
Vi hade "kalas" för H med hans familj! Tyvärr är H's brorsbarn allergiska mot hund så Siri fick vara hemma hos Helena ett tag! TACK! Men hon fick träffa barnen några minuter för å se hur dem reagera men ingen av dem visade några tecken! Så förhoppningsvis så kanske dem tål Siri ändå! Var iaf jättetrevligt med H's familj!
Sen på kvällen blev det sushi å Eurovision hemma hos Helena med gänget (sofie w, anna , ellie, micke, helena, jag, H) och det var riktigt trevligt! H tyckte t.o.m. om sushin så det kommer jag absolut göra snart igen!
Grattis Norge som vann! Trodde verkligen inte att dem skulle vinna! Låten va inte dålig men det kändes inte som en vinnarlåt heller! Kul för dem att vinna på sin nationaldag! =) Läste i expressen idag att Sverige hade fått sin sämsta placering på 17 år =) haha! I år tycker jag iaf att det inte har vart lika mkt vinnarsnack som innan! Tror kritikerna å experterna börjar ge upp!

Söndag:
Var grymt seg när jag gick upp vid 9... Drack några gin å tonic hemma hos Helena så vet inte dem spelade in! Iofs så gick vi å la oss rätt sent! Blev iaf en mysig promenad på typ 1,5 timme i skogen med Helena å Meya! Jag å H hade inte planerat nåt för igår för vi ville bara lägga oss i solen å njuta! Jag hade totalt glömt bort att det var mopsträff igår med picknik så vi hann iaf ligga i solen i timme innan vi åkte ut till Bålsta! Vi hade jättetrevligt och det vart ca 8 mopsar (tror jag) å jag tyckte d va jättekul att H följde me! Va helt slut efter mopsträffen så somnade till lite hemma hos H medans han fixa middag! LYX!! Sen vart det filmen Twilight hemma hos mig! Den var mkt bättre nu när jag såg den så ska nog läsa böckerna eftersom dem ska va ännu bättre! H tyckte filmen va lite väl puttinuttig å chickflick!

Så himla skönt att det bara är 3 jobbdagar denna vecka! Längtar verkligen till långhelgen även om jag känner att jag har en del å göra!
På torsdag blir det dop i Östhammar! Min kusin Alvin som ska döpas! Har inte träffat honom än så det ska bli kul! Dessutom ska H följa med å träffa hela min släkt däruppe med mormor, morbror å kusiner! Ska bli kul! Har inte träffat dem på ett tag nu!
Sen flyttar Elton in hos mig på fredag å bor hos mig över helgen! Han va så snäll sist så det kommer nog inte vara några problem!
Sen ska vi städa ur lägenheten på Söderhöjden nu i helgen! Helena fick tag på dem som ska flytta in å dem ville se alla vitvaror igen innan dem bestämde sig ifall dem ville ha dem! Va inte den familjen vi trodde som ska flytta in men förhoppningvis vill dem ha allt! Skulle va så skönt så vi slipper koppla bort allt å sälja på blocket! Så håll tummarna!

Vi har massa hundar här idag å typ alla har redan kommit! Känns som om klockan är mkt mer än vad den är!
Nu är det dags för lite frukost!

Ha en bra dag!

Pickniken!

Pickniken igår vart riktigt lyckad! Vi hade det riktigt varmt med solen och det blåste inte alls så mkt som jag trodde det skulle göra! Jag hade räknat med att det skulle blåsa så jag hade nog klätt på mig lite mkt! Vart iaf hur mysigt som helst å H verkade riktigt nöjd! Efter pickniken blev det en promenad hem å sen vart det mys i ett varmt bad! Riktigt lyckad kväll å H blev jätteglad! Han gillade t.o.m. skjortan jag köpte =) Va lite orolig för det för han är inte direkt någon skjort människa! Men den va grymt snygg (speciellt på honom)!

Här är lite bilder!










Detta ska vi definitivt göra om i sommar!
NU ska jag ut me Siri å lämna lite saker hos Helena! Sen blir det kalas hos H med hans familj! Ikväll blir det Eurovision kväll hemma hos Helena med sushi å massa annat gott!
Detta blir en riktigt bra lördag!

Idag är det ingen vanlig dag...

för idag fyller världens bästa H år! Han blir hela 26 år idag å ska vi fira ikväll! Böt skift med helena så jag slutar tidigt idag! Tänkte ha en picknik med god mat vid vattnet ikväll! =) Ska bli riktigt mysigt! Siri får vara hos mormor å ha d bra!

GRATTIS ÄLSKLING!


Mopstavlor!

Jag är ju aktiv på mopsmaffian.se ( ett forum för mopsägare) och där finns det en tjej som ritar mopsbilder av ens egna mops! Varje bild är unik och hon fångar hundens personlighet riktigt bra! Och dem är hur söta som helst så jag beställde 3 st (en på moa, en på siri å en på dem tillsammans) Och idag fick jag se hur dem kommer se ut å jag är jättenöjd! Dem är riktigt söta!
Här är resultatet:
Siri

Moa

Siri och Moa


Dessa ska jag rama in och sätta upp på någon bra plats i lägenheten =) Tack Kattah!

Torsdag!

Nu har det gått ett sen jag uppdaterade igen så nu kanske det är dags!
Allt flyter på som vanligt med både jobb å privat! Allt känns verkligen jättebra när det gäller allt!

Fick mitt diplom från ekonomikursen igår och det är jättefint! Så himla glad att jag klarade det till sist! Känns skönt å ha någon annan utbildning förutom djurutbildningen jag har.. Vet iofs att jag aldrig skulle vilja jobba med ekonomi på heltid å sitta på ett kontor men skönt ändå å ha utbildningen!

Igår va även jag å H på bio å såg Änglar och demoner. Filmen var ok, inte alls min typ av film men den var bra! H vart lite besviken eftersom han har läst boken å filmen va inte alls som boken. Men mysigt iaf å gå på bio! Vart rätt sent men jag jobbar ju sent denna vecka så det är lugnt!
Lyckades även "få" gratis parkering igår.. Vi ställde oss i garaget i Kista centrum och när jag skulle betala parkeringen så stod det att bilen inte är inkörd (vilket den självklart var) så vi fick ringa support å då fick vi free passage! Riktigt skönt! =) Ibland ska man ha tur!

Ikväll kommer jag förbereda massa till H's födelsedag imorn! Ska bli kul! Såg dessutom att vädret kommer bli riktigt fint imorn! Hoppas bara att det stämmer! Siri kommer få åka hem till min mamma imorn! Mamma blev jätteglad! Det var rätt länge sen Siri va där! Hon kommer bli så bortskämd med godis å sova i sängen =) Så hon kommer bli jätteglad!

Nu har vi äntligen beställt en skylt till jobbet! Den blev riktigt snygg! Jag å Helena har lite olika smak så det tog ett tag innan vi kom överens. Men fick iaf rosa tassar så jag e nöjd =P =) Måste ha något rosa med i skylten! Är även riktigt nöjd med företaget banderoll.se som var hur trevliga som helst! Så om ni nångång behöver en banderoll så vänd er till dem =P
Försökte få in en bild men den ville inte! Får ta en bild på den när den sitter uppe istället =)

Nu ska jag ta å slå Helena i Bejeweled som båda 2 har blivit typ besatta av! =) Jag vann iaf förra omgången men vill vinna denna oxå =)

Ha en bra dag!

Söndag!

Så va helgen snart över! Har fått mkt gjort denna helg vilket känns skönt! H jobbar denna helg så då hinner jag med lite mer! Har storstädat hela lägenheten å har bara dammsugningen kvar! Så himla skönt å städa en sån liten lägenhet, det går rätt snabbt! Har även hunnit med att fixa det sista inför H's födelsedag som är på fredag! Man märker att han e lite små nyfilen och det känns som om han fattar att nånting är på gång! Håll tummarna för att allt blir bra! Men det tror jag!

i fredags var Ulrika å hälsa på mig på jobbet! Riktigt trevligt å vi ses alldelles för sällan.. Jag har iofs haft fullt upp med min flytt å hon har haft fullt upp med sitt examens arbete.. Nu börjar saker å ting lugna ner sig för mig så nu får vi träffas oftare... När hela min lägenhet e klar så kommer jag bjuda hem alla! Har lite småsaker kvar som måste fixas!

Vill verkligen att denna vecka ska gå fort! Är så nyfiken på hur H kommer reagera på sin födelsedag! På onsdag ska vi även gå på bio å se Änglar och demoner! Hoppas att den är bra men det lär den nog va! Det är H's favoritbok så hoppas han tycker om filmen oxå!.

Nu ska jag ta ut min tokhund på en långis! Hoppas ni har haft en bra helg!



LYCKLIG!!!

 Klarade mitt prov!!! Om än på minsta marginal! MEN jag klarade mig! Är nu certifierad redovisningsassistent och får mitt diplom inom 1 vecka med posten! Känns riktigt bra! Å jag e sååååå himla glad!

Idag fyller även världens bästa ellie och Sofie W 24 år! Så ikväll blir det mkt firande på vår tjejkväll! Blir nachos, marängswiss och swartzwaldstårta! En riktig svullokväll med andra ord! Tur att man har svårt för att gå upp i vikt!
Förra året så firade vi Sofie å Ellie med sumobrottning! Vilket var hur kul som helst men iår ser alla vår ekonomi helt annorlunda ut så tyvärr blir det inte lika storslaget iår! Men det är tanken som räknas!

Födelsedagsbarnen
 

Grattis!


Tisdag...

Så var det tisdag.. är extremt trött å ska snart hem! Vart lite sent igår å alldelles för tidigt imorse så lär nog somna rätt tidigt ikväll! =)
Hade iaf en riktigt bra kväll igår hos H.. Fick världens PMS /mensvärk men han va så himla gullig å tog hand om mig! Vi åkte även till ängsjö å tog en långpromenad.. Man har rätt mkt minnen därifrån då jag har vart där mkt med klassen när man gick i mellanstadiet.. Äventyrsstigen å Indianbyn å allt sånt! Vart en himla mysig promenad längst vattnet =)

Dagen på jobbet idag har gått riktigt fort vilket känns skönt..Känner nu att jag vill bara att tiden ska gå å det ska bli nästa fredag... Då fyller H år å jag vill se hans min när han får paket å min överraskning! Tror att jag är mer ivrig än han =) Hoppas bara på fint väder!

Den 21 maj ska min kusin Alvin döpas (Måns barn) så då åker jag, mamma å H till Östhammar å går på dop! Är riktigt glad över att H följer med! Då kommer han få träffa hela mammas sida som min mormor, morbror + kusiner =) Dem är nog väldigt nyfikna på honom. Det är första gången jag är så "öppen" med mitt förhållande å låter min pojkvän träffa min familj! Känns riktigt bra å H gör mig extremt lycklig!

Nä nu ska jag mata siri å sen blir det hem...

Ha en bra kväll!

Bilder från promenaden!





















Helgen slut!

Så var valborgshelgen över! Imorn börjar jag jobba igen =)
Har haft en riktigt bra långhelg. Har hunnit med myckt mer än vad jag hade tänkt mig men det är bara bra! har hunnit med massa långpromenad, tvätta, handla å städa hemma hos H! Igår städade vi ur hans vindsförråd å alla garderober i hans lägenhet! Vi slängde hur mkt som helst så det ekar lite tomt där nu =)

Va även inne i stan med Anna igår å kika lite. Va himla längesen jag var inne i stan så det var kul. Men det verkade vara något kristet på g där inne för alla skrek "prisa gud", "jesus älskar dig" och "Gud är konungarnas konung" m.m. m.m. Hela platten och hela vägen till kungsan var det fullt med folk, konserter å människor som dela ut mini biblar..
Jag å Anna gick å titta i lite småbutiken å jag lyckades äntligen hitta en present till H! Kan inte skriva vad det blev, finns en risk att han läser denna blogg =) Men jag hoppas han kommer bli nöjd! Planerna för H's födelsedag (15 maj) går framåt å jag hoppas han kommer bli glad för det som jag planerar =)
Både jag å H va grymt trötta igår så vi somna redan vid 11... har nog aldrig hänt tidigare, iaf inte en lördag! Men vi har vart Eltonvakt några dagar å han vaknar vid 5-6 på morronen så man e rätt slut på kvällen =) dessutom har vi vart igång väldigt mkt denna helg!

Imorse tog vi en långpromenad runt Järvafältet tillsammans med Helena å Meya! Vi hade även med oss frukost så vi satte oss på en klippa å åt mackor å drack juice =) Riktigt mysig promenad! Tog iaf ca 2,5 timme å Siri har vart riktigt trött sedan dess.. Sen började H städa hela lägenheten å jag passa på å tvätta all min tvätt! Har inte vart i min tvättstuga ännu, det är fullbokat hela tiden och det är så himla konstiga tider! Hos H är det i princip alltid ledigt så tvättar där istället. Det är iofs nästan närmare för mig å gå dit! Sån himla tur att vi bor så nära =)
Snart ska vi iväg till Söderhöjden å hämta lite smågrejer å sen blir det nog sushi til middag idag =) Ska bli riktigt riktigt gott!

Bilder från promenaden imorse kommer i nästa inlägg! Blev rätt mkt text på detta =)

Hoppas ni har haft en bra valborg!

1 maj!

Så himla skönt med en extra dag ledigt!
Dagen idag har spenderats med långpromenad i skogen, storhandling och bakning! Vi ska strax hem till mina föräldrar å grilla å spela bezzerwizzer (frågesportspel) tillsammans med min bror + sambo! Ska bli riktigt trevligt å jag är grymt sugen på grillat! Har även bakat kladdkakemuffins samt har grejer till marängswiss =) så mkt ätande komer det bli!
Jag å H åker bil dit å åker kommunalt hem så att båda kan ta varsin drink =) Elton kommer bli himla glad över att ligga på tomten ikväll =)

Imorn blir det nog stan med Anna å på söndag en långis med hundarna runt järvafältet! Riktigt mysigt å gå där så ska visa Helena lite mysiga stigar =)Hoppas dock på att slippa gå in i en hästhage me massa hästar =)

Nu ska jag göra mig iordning!

Ha en trevlig kväll!



RSS 2.0