Perfekt födelsedag!

Hade verkligen en perfekt dag med H igår!
Dagen började med paketöppning i sängen och då fick jag smycken och sen presentkort på valfri specialbehandling där fick jag välja på massa saker! Det fanns pedikyr, manikyr, ansiktsbehandling, massage m.m.m. så får se vad jag ska ta!
Smyckena vart jag överlyckliga för! Dem var verkligen jättefina! Det var ett halsband med matchande örhängen! Skönt å ha en pojkvän som har smak! =)

Sen tog H ut siri på morronkissen och sen fick jag underbart god frukost! sen spelade jag lite tv-spel! Är världens tv-spels nörd =)
Sen tog vi ut siri på 2 timmar i skogen vilket var ritkigt mysigt även om det regnade lite! Men skönt å få röra lite på sig!

Vi åt middag på Corner krog i Märsta och maten var så himla god! Kan verkligen rekommendera det stället! Jag tog grillbricka och då fick man lamm, oxfile och BBQ ribs med potatisgratäng och bearnaisesås! Potatisgratängen var grym, nästan som om jag hade gjort den själv =) Så riktigt nöjd med maten!
H tog pasta carbonara vilket oxå var jättegott! Han tog tabletter mot sin laktosintolerans igår så då passade han på å äta carbonara =) Tabletterna verkade funka riktigt bra för han reagera inte på maten =)

Sen tog vi en tur till sigtuna som var en riktigt mysig liten stad! Där hittade vi en minigolf  bana så då spelade vi lite! Jag vann över H!!!!! Första gången och det var så himla kul! Sist vi spela så vann han med 2 slag men denna gång vann jag!

Sen vart det tårta å film när vi kom hem! En helt perfekt dag å jag e så glad att jag fick spendera hela min födelsedag med H!

Han jobbar ju 6 dagar denna vecka men han fick iaf ledigt på min födelsedag!

På lördag firar jag med alla mina kompisar med en grillkväll hos mina föräldrar och sen blir det utgång till garbo =) Ska bli riktit kul!

Idag bli det picknik med Anna på djurgården =) Ska bli mys!

Ha en bra dag!

MIN FÖDELSEDAG!

Idag fyller jag 24 år! Helt sjukt å jag börjar nästan känna mig gammal =)
H håller på å gör frukost till mig men han hade glömt köpa mjölk till oboyen så  han fick gå å köpa det! Har redan fått paket! Jättefint halsband + örhängen samt massage! Dessutom tog han ut siri på morronrundan! Så himla gulligt!

Han e verkligen min favorit! Ser framemot att spendera hela dagen med honom!


....

Less.
Å funderar helt ärligt på å lägga ner denna blogg!

Förkyld =(

Kolmården igår var mysigt även om det regna ganska mkt! Tyvärr var det alldelles för mkt folk så vi kunde inte se delfinshowen men jag har sett den ganska många ggr så överlever nog! Var iaf skönt å komma iväg lite! På kvällen bjöd mamma å pappa på grillat och blev även lite kort!

Idag är jag dunder förkyld och har sovit rätt dåligt! Ska snart iväg till Albano för att kolla Siris lever för förhoppningsvis sista gången! Sen blir det nog lunch med H's mamma + kille =)

Nu måste jag göra mig klar! Ha en bra onsdag!


Fullt upp!

Hinner inte alls med att uppdatera bloggen! Har verkligen fullt upp just nu! Jag å H har semester tillsamans denna vecka så vi hittar på så mkt som möjligt!
Igår fyllde min lillebror Robin 22 år så vi va där på fika! Idag är det kolmården som gäller!

Sen har vi fult upp resten av veckan oxå =)

Onsdag: Veterinären med Siri! Lunch el. middag me H's föräldrar!
Torsdag: Bygga trall till min balkong!

Sen vill H's pappa att vi ska komma ut till enköping någon dag =)

Skönt med semester!


True love!♥

Jag å min älskling


Bilden är tagen av sofie J på hennes grillkväll! Tycker den e rätt söt!




Finland!

Har haft en riktigt bra semester i Finland! Den vart 10 ggr bättre än vad jag trott! Vi har badat i havet och solat massor. Ätit massa god mat och spelat minigolf! Har verkligen kännt som en riktigt semester!
Det jag gillade mest var att få se vart H har spenderat sina somrar som liten - riktigt kul! Kändes som om man lärde känna honom lite mer då!
H's släkt bor ju på en gård i finska skärgården så det var hur mysigt som helst! Alla pratade ju svenska där även om det är finlandssvenska! Vissa ord var riktigt roliga eler så var det bara vi som har dålig humor (bilden längst ner)
Som vanligt har jag vart rätt dålig på å ta kort men här kommer några iaf!










Nu ska jag åka in till stan å hitta en present åt min bror som fyller 22 på måndag =)
Sen blir det till VIksjö å hämta SIri! Hon har vart så himla saknad!
Självklart har jag köpt en ny snuttis till henne =)

Ha en bra lördag!

Grillkväll!

Vart en riktigt lyckad grillkväll hos sofie igår! Kom mkt folk som jag aldrig hade träffat så det var kul! Vi grillade, spelade kubb och drack! Är idag lite småbakis och seg! Så blir nog en lugn söndag idag!













Nu ska jag vila lite! Tog ut siri på en långis imorse å sen nu har jag precis ätit frukost!
Siri är hur trött som helst idag! Dessutom har stackarn fått ett myggbett precis vid ögat så
hennes ögonlock har svullnat upp.. Hon va iaf riktigt populär igår! Hon tycker om att få mkt uppmärksamhet!



Myskväll!

Igår vart det en riktigt bra dag! Hade fullt upp nästan hela dagen vilket var rätt skönt!
Åkte till Sumpan och åt lunch med Anna! Var riktigt mysigt och det vart grekiskt! Sen tog vi en långis med Siri och sen hem till Anna å prata massa! Kul å träffa Anna. försöker träffa henne iaf 1 gång i veckan men det är svårt eftersom hon jobbar så mkt skift!

Sen kom jag hem å storstäda lägenheten och tog sen en långis til med Helena å meya!
Sen gick jag hem till H å städa å dammsög hans lägenhet! Fixade även middag som var klar när han kom hem från jobbet 20.30.. Han sa för några dagar sen att köttbullar med potatis å brunsås vore ju gott! Så då passade jag på att överraska honom med det när han kom hem från jobbet igår! Å d va väldigt uppskattat! Han jobbar så långa skift så igår vart han riktigt bortskämd! Ville bara visa hur mkt han betyder för mig å at han skulle känna sig uppskattad! Han blev riktigt glad å vi hade en riktigt myskväll igår med film! Vart rätt sent så jag e lite trött idag!

Ikväll ska till Sofie i Viksjö å grilla! Ska bli riktigt gott! Har precis gjort tzatziki till ikväll - H älskar tzatziki så gjorde den till honom! Var osäker på om Sofie skulle ha någon sås som han kan äta då han e laktosintolerant. men hon hade fixat massa såser för laktosintoleranta! Ska i vilket fall bli riktigt mysigt!

H är just nu på gymmet å jag tänkte vila lite medans han e där.. sen blir det lunch å sen promenad me Siri!

Hopas ni får en bra lördag!

Onsdag!

Bloggen hamnar lite i skymundan nu när jag har semester! Prioriterar helt enkelt annat =)

Idag har det vart en rätt lugn dag vilket e hur skönt som helst! Har tvättat å fixat! Är dessutom Elton vakt och det har funkat riktigt bra! Han har legat på balkongen hela dagen! Siri är helt överlycklig över att ha Elton här, hon pussar på honom hela tiden så fort han rör sig å han e alldelles för snäll för å säga ifrån =) Söta är dem iaf! Kom precis in från 1,5 timmes promenad i skogen så nu är båda lagom trötta! H 'r på väg över - han har jobbat hela dagen idag så blir en lugn kväll!

Igår va jag å H på stinsen å shoppa lite. meningen va att jag skulle hitta en födelsedagspresent till min bror som fyller 20 snart men hitta ingenting.. så jakten får fortsätta någon annan dag! Kände bara att det skulle va skönt å ha det gjort innan jag åker till finland på tisdag! Hur som helst så hitta H massa snyggt! Han passade verkligen i allt han prova så det blev lite dyrt för honom! Jag hittade en hylla till duschen så nu slipper allt stå på golvet! Dessutom var fastighetsskötarn här igår å fixa min dusch så nu kan jag duscha igen! Vet inte vad den förra ägaren av denna lägenhet gjorde men rören va fyllda me jord.. men nu e d iaf åtgärdat!

Imorn är H ledig så får se vad vi hittar på! Tydligen ska det regna hela dagen imorn - annars hade det vart mysigt med en dag på stranden eller så..

På fredag blir det lunch med Anna vilket ska bli jättemysigt! Jag håller ju på å planerar min födelsedag å Anna ska hjälpa mig med allt! TACK!
På lördag blir det till å grilla hemma hos Sofie J vilket ska bli riktigt mysigt! Hennes föräldrar är just nu i Kina! Det är även därför jag passar Elton idag!

Ellie kom förbi å visa sin nya bil! Den var verkligen jättesöt å passar henne perfekt! Kände direkt att jag vill ha en egen bil men jag har iofs en privat chaufför istället =P =) Fick även reda på att hon fick jobbet på universitet til hösten vilket känns hur kul som helst! Äntligen har hon fått jobb - dessutom är det som djurvårdare då hon kommer jobba med försöksdjur! Så ett stort GRATTIS till Ellie för nya jobbet å bilen!
Tjejerna kommer att åka ner til Göteborg om ca 2 veckor så då får dem inviga den nya bilen! Känns lite halvtrist att inte kunna följa me.. hade vart en perfekt helg eftersom H jobbar den helgen.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. ingen är hemma i sthlm och H jobbar.. hmmm... nåt borde jag kunna hitta på!



Planeringen har börjat!

Så nu har jag börjat planerat min födelsedag! Det blir en grillfest med utgång till Garbo efteråt! Eftersom jag bor i lägenhet så lånar jag mina föräldrars hus för kvällen =) Dem får gå till grannen eller några kompisar så länge... Kommer dessutom lämna kvar Siri där så kan jag ta sovmorgon dagen efter!
Det blev lördagen den 1 augusti för det kändes som om ala jobbade helgen innan.. tyvärr är det några som jobar den helgen oxå men förhoppningsvis så kommer dem på grillkvällen iaf =)

Nu är det dags för lite middag här å sen ut med Siri innan H kommer hem från jobbet =)

Ha en bra måndag!

SEMESTER!

Så nu har jag äntligen semester! Börjar jobba igen den 3 augusti och det känns ritkigt riktigt skönt!
Planer för semestern är:

  • Finland 14-17 juli! Ska bli riktigt kul å åka till Finland! Har aldrig vart där! Jag åker med Henke å hans bror Johan. Min å H första semesterresa tillsammans =) MYS!
  • Återbesök hos veterinären med Siri efter vi kommit hem från Finland! Måste kolla hennes levervärden igen så hoppas att allt ser bra ut!
  • Bygga trall till min balkong! Jag å H ska bygga en själv å jag tror att det kommer bli riktigt bra!
  • Fira min födelsedag! Fyller ju hela 24 år den 28 juli =) Börjar ju nästan bli gammal
Sen kommer jag mest ta dagen som den kommer.. Hoppas på fint väder så man kan bada och sola massa!

Har haft fullt upp denna helg så har inte hunnit uppdatera så mkt!
I fredags var jag å H på bio och såg Baksmällan! En typisk Terre-film och jag gillade den! Riktigt rolig! Vi åt även middag i Kista C! Riktigt bra sätt å fira in semstern =)

Sen igår så var jag med Anna hela dagen! Vi började med att shoppa lite i Kista å sen åkte vi hem hit till Kallhäll! Vi hade planerat å sola men det  var molnigt å regna så det blev kortspel å riktigt god middag inne istället =) Vart en riktigt trevlig kväll med några drinkar å mkt prat! Det får definitivt göras om!

Idag har jag mest slappat å tagit det lugnt! Så himla skönt! Har fixat lite småsaker men inte mer än så! H jobbar idag å kommer snart hem. å då blir det lasagne till middag å sen får vi se vad vi hittar på!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Sista dagen innan semestern...

Hade en riktigt bra kväll igår! Träffade Sofie för att köpa sushi å gå å sätta oss på stranden... Råkade även springa på Anna vid stationen så hon följde oxå med =) Vi satt på stranden och gick sedan en promenad! Kul å träffa båda två nu när man inte träffas så ofta. Vi gick sen hem till mig å spela kort och Sofie utklassade totalt =) Hon lär ju leva på det länge för det kommer inte hända igen =P =) Sen gick vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp å träffade Christian (Sofies sommarflört).. H följde mer til stranden på kvällen, han kom precis hem från jobbet då! Han var den enda av oss som faktiskt tog ett kvällsdopp om man inte räknar med Siri som simmade lite =) Man får ju inte ha hundar på kallhällsbadet vilket jag tycker är lite dumt men men... Så igår var det bara 3 barn å en tant som bada så då passade vi på å låta Siri bada men självklart skulle tanten klaga... Tråkigt med så tjuriga människor! När jag blir tant så ska jag bli en glad sådan!

Idag är jag riktigt trött.. Av nån anledning har jag sovit riktigt dåligt i natt.. vaknade redan vid halv 3 å kunde verkligen inte somna om! Vet inte om det är för min visdomstand som jag har grymt ont i! Kände nästan inte av den alls igår så åt på som vanligt å när vi skulle gå å lägga oss hade jag grymt ont! Men det hjälper å gurgla lite corsodyl iaf!

Ikväll tänkte jag å H gå på bio! Får se vad vi kommer att se... Just nu lutar det åt Ice Age 3... har ju älskat dem andra 2 så hoppas denna är bra med =) Idag är den enda dagen denna vecka som H är ledig!
Jag vill verkligen inte jobba över idag men det känns som om vi inte har alls mkt städning kvar... Så borde kunna åka som vanligt idag! Ska städa lite nu på morronen så jag kan åka vid 16 =)

Vi får även mer å mer sommarpresenter.. Nu fick vi trisslotter av Selmas matte så får hoppas att det blir nån vinst på dem =) Det är skönt att känna sig uppskattad av alla hundägare här!

Nu ska jag börja med städningen =)

Ha en bra fredag! Från och med kl 16 idag så har jag semester fram till 3 augusti =) WOHOO!!!

Fjärilar i magen

Det blev ingen tjejkväll igår.. Det kändes rätt onödigt när både Ellie å Anna skulle komma sent! Så jag fick chansen å pussa på min älskling istället =) Riktigt mysigt! Han jobbar ju så mkt denna vecka så vi hinner knappt träffas =( Så är glad att det inte blev någon tjejkväll igår! Hade det riktigt mysigt med H =) Han ger mig fjärilar i magen =) Å idag ler jag sådär fånigt igen =)

Idag är det näst sista dagen på jobbet innan semestern.. ska ta å städa lite smått idag så man slipper städa så mkt imorn! Känns inte som om det är så mkt kvar å städa.. Jag vill slippa jobba över imorn! Imorn är den enda kvällen denna vecka som H inte jobbar =) Iofs kan jag komma hit på lördag istället annars...
Är dessutom Lisa vakt hela helgen, skönt me lite extra pengar nu innan semestern!

Ikväll ska jag träffa Sofie å äta sushi! Ska bli riktigt mysigt! Vi hinner inte träffas så mkt för vi har så olika arbetstider så det ska bli kul å träffas... Hon skulle kolla om hennes sommar-flört christian kunde komma oxå =) Skulle va kul å få träffa honom med. Hoppas på fint väder även senare eftersom vi lär sitta ute å äta =)

Igår var Jennys sista dag här innan semestern.. Hon kommer ju tillbaka när vi öppnar igen.. Men iaf så bjöd hon på fika.. Riktigt snällt å trevligt! Hon hade köpt den nya glassen med Äpple och kanel smak! Riktigt gott.. Glassen smakade inte så mkt men hade man extra kanel på så blev det grymt gott!

Idag är nog den tyngsta dagen denna vecka =) Vi har haft runt 10 hundar varje dag denna vecka men idag kommer vi nog upp i 15 =) Inte alls mkt det heller men ändå!

Nu ska jag ta å mysa lite me hundarna innan det är dags för promenader!



RSS 2.0