Om 2 timmar...

så får jag se min lägenhet! mkt tjat om lägenheter nu men ska snart sluta prata om det! Kommer inte ha något internet eller tv hemma på söderhöjden från och med imorn så då blir det till å ha det rätt tråkigt hemma!

Ska även äta middag på Mcdonalds idag! Mamma som ville å jag säger aldrig nej till det! Sen blir det myskväll hemma hos H.. Länge sen han å jag umgicks hemma hos honom å bara mös med varandra! Så det ser jag verkligen framemot..
Kommer nu inte uppdatera på ett tag förräns jag har flyttat tror jag! Å då kommer det massa bilder!

Mäklarn va faktiskt riktigt trevlig idag och det gick hur bra som helst hos banken.. så allt känns på topp nu! Det är nu jag känner att jag kan slappna av lite!

Nu e d dags för bokföring!


Om 2 timmar...

Så ska jag till banken å få nycklarna till min lägenhet!!!! Längtar massa! Ska dit ikväll å se om jag behöver renovera ngt!
KUL KUL KUL!!!

Tack Ellie för att du sitter på jobbet en liten stund medans jag e på banken! Uppskattas verkligen!

Tack Anna!

Idag fick jag bra mkt gjort.. Anna kom förbi å färga håret och det blev riktigt snyggt! Hon hade även med sig pannkakor till middag och blåbärssylt! Känns lite skumt när hon åker hem till sig! även om denna lägenhet är riktigt tom..
Vi kastade även en byrå och min sänggavel nu.. Men när vi kom ner med byrån å massa andra grejer så hade dem låst sopprummet.. hade ingen aning om att det stängs kl 20... Så vi ställde allt utanför så får jag gå dit imorn om jag hinner!
TACK Anna för all hjälp idag.. Jag hade inte vart klar på långa vägar annars!

Nu är det dags för sängen för min del.. har precis packat klart det sisita å har bara mina kläder kvar =) H är på filmkväll hos e kompis här på söderhöjden å ville komma förbi en snabbis senare så får se om jag e vaken då =)
Hundarna har vart ute å jag e lite nervös inför banken imorn.. Mamma lyckades iaf få ledig så då har jag lite stöd... Allt kommer bli bra!

Dessutom kommer praktiakant Moa tillbaka imorn! Ska bli riktigt kul!

GOD NATT!


Imorn gäller det!

Åhh känner att jag knappt kan sitta still! Vill verkligen ha tisdag nu! Vill ha nycklarna och se lägenheten! Imorn vid den här tiden så är jag i MIN lägenhet! Hoppas allt går bra hos banken men det borde inte vara några problem!



Ikväll kommer Anna förbi å hämtar routern samt färgar mitt hår! Har inte sett henne på ett tag så det blir trevligt..
Helena tog dessutom Zingo för kvällen vilket e grymt skönt.. så kan jag få slappna av lite ikväll! Ska fixa me bokföring å packa d sista! =) KUL KUL!

Nä nu kan jag inte sitta här längre måste sysselsätta mig med nåt!

Ha en bra kväll!

Helgen!

Helgen vart inte riktigt så långtråkig som jag trodde att den skulle bli! Höll mig sysselsatt och det var rätt skönt å va ensam hemma... Man får ju börja vänja sig nu när man kommer bo själv från och med denna helg!

Imorn skriver vi på alla papper + att vi får nycklar till lägenheten!!! Känns riktigt spännande å jag e så nyfiken.. vill verkligen se den igen! Hoppas mamma kan ta ledig å följa me mig till banken.. Skulle kännas riktigt skönt å ha nån å hålla i handen! =)
Var å kolla på Helenas lägenhet en snabbis igår och den va jättefin! Hon har ju vart å renovera hela helgen så har knappt sett henne... Det kommer nog bli jättesnyggt!

H tog åt sig av vårt samtal i lördags å har nu sovit hos mig 2 nätter i rad! =) Han e riktigt mysig å tror han fick sig en tankeställare! =)

Nu ska jag ut me min grupp!

Ha en bra dag!

Min soffa!

Så nu har jag hittat min soffa som jag hoppas på å få hämta denna vecka. Säljaren är borta över helgen men skulle höra av sig när hon kommer hem =)
Jag har iaf blivit helt kär i denna soffa så jag hoppas den ser bra ut i verkligenheten oxå! =)


Ska bli riktigt kul å se hur allt kommer att se ut tillsammans! Hoppas verkligen att allt kommer bli lika snyggt som bilden jag har i mitt huvud!

Nu ska jag packa det sista.. Långpromenaden gick jättebra å alla hundar e helt slut! Amigo å Rally har sprungit massa!
Helena är i sin lägenhet å fixar och jag är återigen själv hemma =)
Har en del å göra idag men får se hur långt jag kommer med allt!

Många hundar!

Så idag ska vi ut på långis runt Säby me alla hundar (Siri, meya, zingo, rally, amigo)! Vi tänkte gå vid 9 men vet inte om Helena e medveten om att man har flyttat fram klockan en timme.. undra om jag ska väcka henne?! Låter henne sova ett litet tag till iaf!

Igår hade Jag å H mys me alla hundar å robinson! Märkte ingen skillnad av att det var earth hour igår.. Vi släckte alla lampor men lät robinson va på. Tittade ut genom fönstret för å se hur grannarna gjorde och det såg ut precis som vanligt!
Hade även ett snack me H igår och det känns mkt mkt bättre nu.. Jag har gått å grubblat en massa ett tag utan att direkt våga säga något till honom. Men nu när vi har pratat ut känns d jättebra! Han sov dessutom över här för å göra mig glad!

Idag känns d som om jag kommer ha fullt upp! Ska ut på denna långpromenad å räknar me å va tillbaka till lunch, sen bokföring, packa och kasta möbler! =)

Ha en bra söndag!

Dans!

Såg ju som sagt Let's dance igår och tyckte nog att Laila skulle vunnit! Hon var bäst igår och jag vart riktigt imponerad av hennes sista dans, showdansen.

Nytt inlägg

Tittade även mkt på So u think u can dance förrut och detta är mitt favoritklipp från den serien =)





Lördagmorron

Är grymt trött idag.. Amigo är van att gå upp vid 6 vilket jag inte är! Hade tänkt ta lite sovmorgon men tröttna på hans pipande strax efter 7! Så det var bara att klä på sig å gå ut me alla hundar! Just nu har vi Amigo och Zingo här + våra 2 egna... Ikväll kommer även Rally  så det är verkligen fullt hus härhemma!

Igår kom H över på middag å vi titta på finalen av Lets dance.. Va så himla trött då jag fick ca 4 timmars sömn natten innan.. H åkte hem runt midnatt så jag kunde få gå å lägga mig! Men vart inte så många timmar inatt heller...
Zingo har av någon anledning blivit "besatt" av Helena så han va riktigt jobbig igår när Helena åkte på bio men idag verkar han lugnare även om hon inte e hemma.
Helena är å fixar i sin lägenhet hela dagen så jag har hand om alla hundar.. Kommer antagligen vara så imorn oxå men det e helt ok.. för då får hon hundarna när jag börjar fixa i min lägenhet! Skönt att vi kan dela upp det någorlunda iaf!

Funderar på å sälja min sängstomme på Blocket.. vet inte om det är något nån vill ha men den ska ju ändå kastas annars.. måste bara kolla om jag kan fisa til den lite då den har några repor!

Ikväll blir det Robinson!

Hoppas ni har en bra lördag!

Fredag!

SÅ va d äntligen fredag.. E verkligen helt slut! Åkte hem till H igår efter hans möte som sluta vid 23.... Vart en rätt sen kväll å jag somna nog inte förräns halv 2.. Har ju inte träffats på ett tag så vi hade mkt å prata om =)  Jag sov mkt bättre dem få timmarna jag fick sova men jag tror jag börjar lugna ner mig lite iaf! Men d va rätt tungt å gå upp kl 6 iaf!

Nu har Helena fått nycklarna till sin lägenhet! Jättekul! Tror hon kommer börja måla i helgen så jag kommer ha fullt upp me alla extra hundar vi har.. Ikväll flyttar Amigo in och imorn kväll flyttar Rally in... Så då har vi 3 extra hundar med Zingo + våra 2 egna.. Längtar massa till denna helg e över.. Hade tänkt packa hela helgen men har typ redan packat klart så vet inte riktigt vad jag ska göra förutom passa alla hundar.. Känns som om det kommer bli en rätt långtråkig helg faktiskt.. H jobbar dessutom men honom lär jag iaf få träffa på kvällarna... Får ta mkt långpromenader å fördriva tiden me.. Tror vi ska ta ett varv runt säby på söndag så är hundarna lite trötta resten av dagen!
Men om jag passar hundarna denna helg så kan helena passa dem nästa helg när jag flyttar /fixar..
Känner mig bara lite låst denna helg men men.. Vi kunde ju inte veta att vi skulle flytta nu när vi boka in alla dessa hundar.. å vi behöver dem extra pengarna.

Idag skriver mamma å pappa på alla papper =) känns riktigt skönt.. å sen efter jobbet så åker jag å mamma till IKEA =)
Kommer nog vara en del å göra idag... Helena trimmar och det är Moas sista dag... Känns lite tråkigt att hennes praktik redan är slut, hon funkar så bra här! Både jag å Helena har sagt om vi nångång får råd å anställa någon så skulle Moa passa in perfekt här!

Nä nu är det nog dags för lite frukost!
Ha en bra dag!

Riktigt bra dag!

Så nu är alla papper fixade me banken å mamma å pappa åker dit imorn å skriva under å så skriver jag under på tisdag... Allt känns mkt mer verkligt nu! Känns skönt!

Har packat dem första kartongerna nu.. Kommer nog inte bli så många. Har fyllt 2 nu å har då packat det mesta så kanske får ihop 2 till =) Är mest stora grejer som ska me! Känns rätt skönt! Tycker det är riktigt kul å packa men det går så fort! Har inte så mkt grejer =) Men då går det nog snabbt å komma iordning på Kopparvägen också. =)

Imorn ska jag å mamma till IKEA å titta lite.. Såg att dem hade mitt balkongset för halva priset just nu! Det gäller endast till på söndag så gäller att passa på innan det tar slut! Sen vill jag kolla runt på lite andra småsaker! Ska bli riktigt kul iaf!

Nä nu ska jag packa den sista kartongen =)

H kom förbi en snabbis å gav mig en puss innan han åkte på möte! Som tur är så jobbar han på elgiganten här i Barkarby så han hämtar upp mig efter så jag kan åka dit å sova.. =) Men mötet slutar nog itne förräns 23 så kommer nog bli rätt sent.. Men har så svårt å sova själv å har sovit själv hela veckan.. Känner att jag behöver en bra nattsömn iaf!

Hoppas ni har haft en bra dag!

=(

Så blev det inte till å träffa H ikväll heller =( Jag jobbar till 18 å ska sitta lite med bokföringen efter å han vart inkallad på möte med jobbet kl 20.. =(
Så får bli imorn! Tur att det finns telefoner å msn så jag får prata me honom iaf! Men jag vill kramas! Behöver en kram!

Får tålmodigt vänta tills imorn!

5 dagar kvar...

å jag kan verkligen inte sova! Har legat å vridit å vänt på mig hela natten och nu gav jag till slut upp!
Blir bara mer å mer nervös inför flytten men är trött på att inte kunna sova nu! Detta med att köpa bostad har bara vart en enda stor stress för mig! Men det är mkt för att jag lyckades hitta en sån hemskt mäklare! Nu har jag iaf fått en kallelse till banken å då känns d iaf lite bättre.. Hoppas jag får sova när allt

Byte skift me Helena idag för hon ska till banken å fixa alla papper..  Ikväll ska antagligen vi sitta lite me bokföingen.. Har fortfarande inte hittat felet =( Hoppas att det inte tar allt för lång tid för jag vill verkligen hinna träffa H ikväll.. Har inte träffat honom sen i söndags om man inte räknar dem 5 minuterna på jobbet... Han är verkligen saknad!

Ska börja packa nu till helgen när H ändå jobbar... Tror att det kommer gå rätt snabbt, har inte allt för mkt grejer! Ser iaf framemot att börja packa! Får se hur Siri kommer reagera!

ha en bra dag!

6 dagar kvar...

Nu har jag fått en kallelse till banken. Å på tisdag kl 10 så får jag nycklarna till MIN lägenhet! Jobbar egentligen sent den dagen men har bytt me Helena.. Kommer inte kunna sitta still på jobbet ända till klockan 18 =) E sååå nyfiken på att se lägenheten igen!


Känns som om jag kan slappna av lite mer nu men kommer nog inte vara helt lugn förräns alla papprena e klara å jag har flyttat in!


Ikväll blir d nachos me tjejerna som vanligt å för en gång skulle är jag riktigt riktigt sugen! =)


7 dagar kvar....

Om 1 vecka så får jag nyckeln till min nya fina lägenhet! Känns sjukt att det är såååå himla nära nu! Åhh längtar längtar LÄNGTAR!

Va uppe i Viksjö efter jobbet för å se om dem hade något som jag ville ha till den nya lägenheten. Blev en liten hög me kastruller, stekpannor, stolar å lite sånt! Får se hur mkt jag får plats med!

Har såååå himla mkt denna vecka så känner att jag inte hinner med H alls =( känns riktigt hemskt.. Har inte träffat honom sen i söndags men han var förbi en snabbis på jobbet idag så lite fick jag pussa på honom! Å imorn är det tjejkväll å på torsdag måste jag sitta me bokföringen... USCH! Saknar honom massa!

Nu ska jag ta å kolla klart på desperate housewifes å sen blir det till å lägga sig!

GOD NATT!


GLAD!

Så va både besiktning å visning över! Besiktning gick jättebra och det fanns inget å anmärka på. Både jag å Helena va riktigt nervösa efter alla skräckhistorier vi har hört men han var här i knappt 10 minuter innan han va klar!

Visningen gick oxå bra och det kom 5 familjer varav 2 st verkade riktigt intresserade så det känns jättebra! Skulle va så himla skönt om vi blev av med denna lägenhet lite snabbare!

Jag som har vart sååå himla nervös för denna dag å så blev denna dag riktigt lyckad!

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt! Är grymt trött å nu när all stress å nervositet har släppt så vart jag så himla trött! Ska orka med en dag imorn me!
Ska antagligen upp till Viksjö imorn efter jobbet. Mamma å pappa ska renovera så vinden ska rensas ut.. Så ska kolla om det finns något som jag vill ha till min lägenhet där!

Skumt hur mkt man saknar H vissa dagar.. Träffade honom imorse å ändå saknar jag honom massa MASSA nu.. Hoppas iaf på att hinna träffa honom imorn!

Åhhhh är så himla GLAD! Vill börja packa å fixa men d kan jag ta i helgen!

Nervöst!

Så nu är det bara några timmar kvar till besiktning + visning.. Är lite smånervös men d ska nog gå bra! Skönt att Anna kunde sitta på dagis så länge så jag å Helena kan ta besiktningen tillsammans.. Hade inte vart speciellt kul för nån utav oss att gå själv.. Har förberett mig på att dem kommer klaga på allt å försöka få oss å betala för en massa saker så är beredd på å försvara mig!
Hoppas på att någon kommer på visningen ikväll... Annars kommer vi göra mer reklam i vårt område.. Eftersom lägenheten hyrs ut genom Stockholms bostäder så undrar jag ifall folk härifrån går in å tittar där? Jag visste inte att jag kunde söka lägenheter därigenom!

Så håll tummarna för oss!



Idag har jag även haft körkort i 4 år!!! Helt sjukt - börjar känna mig lite smågammal =)

Helt slut!

Idag har vi vart riktigt duktiga! Vi har städat hela dagen och rensat ut denna lägenhet så nu är den fin till både besiktning + visningen imorn =) Vi har burit så mkt idag å skrubbat så nu e jag verkligen helt slut! Är dessutom lite nervös inför besiktningen imorn.. Undra hur hårda dem kommer va och vad dem kommer säga om lägenheten...
Ska bli spännande å se hur många som kommer på visningen oxå! Hoppas verkligen att vi blir av med den så snabbt som möjligt...
Vill bara att morrondagen ska vara över för då får jag svar på många frågor... dessutom kan jag börja packa! å d ser jag verkligen framemot! Helt sjukt att om 9 dagar får jag tillgång till MIN lägenhet!

Ikväll flyttar Zingo in här så får se om jag åker till H! Denna vecka har jag rätt mkt å göra så skulle kännas skönt å sova där inatt iaf!

Robinsonkvällen igår blev riktigt lyckad! God mat och trevlig sällskap.. Vart inte så sent utan vi kom hem strax efter 11..
Denna helg har gått så himla fort! Hoppas dem närmaste dagarna går lika fort!

Ha d bra!

Lördag!

Va riktigt trött igår men hade en riktigt bra dag! Såg "Låt den rätta komma in" och den va helt ok.. lite småskum å seg men ändå helt ok för att vara svensk!

Imorse fick jag sovmorgon å H tog ut siri på sin morronkiss! Rktigt skönt å kunna ligga kvar å dra sig lite extra.. dessutom fick jag frukost å allt =) Riktigt bra start!
Ska snart ta ut Siri på en långis tänkte jag! Ska utforska området lite!

Ikväll bar det av till Sumpan å Anna.. Ska bli kul å se hur hon har fått det! Blir även tacos till middag å Robinson! Skönt att Siri får följa oxå.. hon kommer tycka det är sååå spännande å roligt!

Idag är det 6 månader sen jag å H träffades på nattbussen =) Helt otroligt =) Glad att vi lyckades träffas.. Va så mkt som berodde på ödet så att vi hamna på samma nattbuss!
Han spillde ut en fanta å jag fick upp ögonen för honom.. Han bjöd mig på pommes å d va tydligen allt som behövdes =) haha...

Nu ska jag tag i denna dag å ge mig ut i skogen!!!
Ha en bra dag!

Torsdag...

Så va det torsdag... veckorna går rätt snabbt även om det känns som att tiden står stilla ibland... Känner att jag ska njuta av dem kommande dagarna sen kommer jag vara fullt upptagen ett bra tag framöver med flytt, visningar, besiktningar, plugg, städning å hundpassningar!

Sitter just nu med bokföringen som ahr blivit fel.. Det är 570 kr som saknas så nånstans har jag missat något.. Har kollat igenom allt men hittar inget fel.. hmm.. krångligt värre.. Helenas mamma e på lunch så får ringa henne om ett tag.. Hon är ju van så hon vet nog vart dem vanligaste felen är!

Idag tycker jag synd om Helena.. Hon har en trimning av en tovig Shih tzu vars ägare ska vara med hela trimningen.. Kan tänkta mig att det är lite stressande å ha ägaren med! Dessutom verkade hunden lukta riktigt illa.. Va därbak en snabbis å vet inte vad det var som lukta illa där men antar hunden.. Dessutom verkar det vara riktigt mkt jobb på den.. Hon har hållt på i ca 1.5 timme utan å va klar med tovutredningen.. stackarn..

Nu ska jag fortsätta leta "fel" =)
Ikväll blir det hem till H... Har inte träffat honom sen i måndags så känns som en evighet... Kommer dessutom va rätt upptagen ett tag framöver så får passa på när jag väl känner att jag har tid!

Ha d bra!

Nedräkningen har börjat...

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag får min nyckel till min EGNA lägenhet! Börjar kännas lite mer på riktigt nu! Fick min första hyresavi igår, var nog första gången man blev lite glad av en räkning!

Ikväll ska jag sätta mig ner å plugga lite.. Måste verkligen komma igång! Mina tankar är på helt andra håll men ska iaf försöka! NU har jag bostad å slipper oroa mig för det, men samtidigt så tänker man hela tiden på allt man ska köpa! =)

Nu e d dags för lite promenader igen!

Så va vi bara 2 kvar...

Nu har Anna flyttat ut! Känns lite skumt att det är så tomt i hennes rum! Vi hjälpte henne å flytta igår så idag har jag träningsvärk i vader och lite ont i nacken =) Hon bor 4 LÅNGA trappor upp utan hiss! Å vi fyllde 3 bilar varav en liten lastbil med grejer. Fattar inte hur hon kan ha så mkt grejer... För allt kommer typ från hennes rum oxå så det är inte jättetomt hemma! Så va faktiskt helt slut igår!
Åkte hem till H å spela wii å titta film! Ingen av oss hade ork till mer!

Har haft en grymt effektiv helg känner jag! Har fått mkt gjort så är lite trött idag! Å nästa helg ska vi städa hela lägenheten... Kommer ta ett tag men det kommer bli så fint till både besiktningen/visningen på måndag! Skönt att ha båda på samma dag så slipper vi städa 2 ggr =P =) Längtar massa för efter besiktningen kan vi verkligen börja packa å kasta möbler! Helt sjukt att det bara är 2 veckor kvar nu! Längtar såååååå mkt! Ska bli så spännande å visa lägenheten för mamma å pappa =) Å se vad dem tycker! Är så himla glad över min fina lägenhet!

Nu fick vi leverans så nu ska jag kolla vad vi fick för roligt!

Ha en bra måndag!

Söndag!

Vart en riktigt lyckad schlagerkväll igår.. Jag, H, Sofie, Micke, Ellie å Anna satt å titta på Melodifestivalen med chips å cola! Hade hoppats på Alcazar men va nöjd så länge INTE Caroline af Ugglas vann!



Tyckte att Tingeling låten va riktigt bra oxå!


haha ÄLSKAR den!!!!

H åkte hem rätt tidigt men tjejerna va kvar ett tag! Gick å la mig rätt sent å e riktigt seg idag! Ska hjälpa Anna å flytta hela dagen å d lär ju ta ett tag! Känns skumt att d bara kommer jag å Helena som bor här nu!

Ska även försöka hinna åka till IKEA en snabbis samt lämna tillbaka bilen... Denna dag kommer nog gå riktigt fort! Har fullt upp hela dagen!

Nä nu ska jag ta tag i denna dag!

Ha en bra söndag!

Lördag!

Kom precis innanför dörrn å både jag å Siri e rätt trötta. Vi tog en långpromenad från Kallhäll till Viksjö imorse som tog ca 2 timmar.. Riktigt härligt å börja dagen med en riktigt långis! Dessutom är det bara skogsväg från Kallhäll till Viksjö så Siri kan gå lös hela vägen! Riktigt mysigt!

Idag är det tvätta som gäller... USCH! Ska tvätta allt från dagis så har tvätttid mellan 13-16.. Så va precis å hämta upp alla grejer från dagis, det blev 2 stora säckar den här gången! Men skönt å ha det gjort sen iaf!

Ikväll är det melodifestivalen final! Det måste man bara se på! Får se om vi blir ett gäng som samlas eller om det bara blir jag å H. Ingen är hemma ikväll så får se... Tycker verkligen att det är hemskt att Caroline af Ugglas är favorittippad.. Kommer verkligen bojkotta melodifestivalen om hon vinner.. Hon kan ju inte ens sjunga! Verkligen hemsk låt!

Det var även någon som hörde av sig om min kontorsstol! Satte in annons för typ 1 månad sen om inte längre å d är ingen som har hört av sig. tänkte faktiskt kasta den idag t.o.m. men får vänta å se om han vill ha den! Kommer sälja den för typ en symbolisk summa.

Nä nu e d dags å börja tvätta!

Ha en bra lördag!

Visning!

Har nu bokat in en visning av vår 4:A =) Det blev den 23 mars kl 19.. Så får vi hoppas att någon kommer å tittar å vill ha den! Så himla glad å allt känns så bra! Vår lägenhet kommer hyras ut via Stockholms bostadsförmedling så antar att det kommer vara en öppen visning å så får dem som är intresserade komma och titta.

Så håll tummarna!

Ingen vanlig dag idag..

för idag fyller världens bästa Sofie 24 år!!! GRATTIS GRATTIS!









Vi har haft grymt mkt kul under dem 18 år (!!!) vi kännt varandra!

GRATTIS!
Hoppas du får en riktigt bra dag!


Onsdagkväll!

Så va ännu en nachokväll över å den va lika trevlig som alltid! Börjar dock tycka att serien Greys anatomy börjar spåra ur lite å e inte alls lika bra som förrut.. Men den måste ändå ses =)

Va på IKEA med mamma å pappa idag å kollade på massa småsaker. Har så mkt ideer till nya lägenheten å d ska bli så kul å se ifall allt kan bli som jag vill ha d eller om det blir för trångt! Lyckades iaf hitta mitt matbord nu å d känns väldigt bra.. Tyckte inte riktigt om bordet när jag såg det på internet men det var mkt finare i verkligheten. Mamma ska ju dessutom lacka det hela vitt så tror att det kommer bli riktigt bra!



Har dessutom mailat fram och tillbaka med en kille som säljer en spis som jag vill ha. Han har svarat väldigt snabbt på alla mail jag har skickat men nu när jag fråga när å var jag kan hämta spisen så vart det tyst! Jättekonstigt. Men han verkar inte direkt bra på svenska så vet inte om han kanske inte fattar. Spisen är iaf knappt ett år, väldigt lite använd å passar perfekt till min lägenhet å kostar dessutom bara 500 kr.. Så vill verkligen ha den! Spisen som nu är i min lägenhet är verkligen uråldrig! Så får nog ringa honom imorgon å hoppas på att han förstår svenska =) Annars kanske det inte är så smart å lägga ut annons på blocket =)

Saknar H massa just idag.. vet inte varför! Träffade honom imorse men det var tydligen inte tillräckligt av min dagliga dos! Aja nu e d dags för mig å sova... Ska ju upp tidigt imorn igen! Längtar massa till helgen å få sova!

GOD NATT

bra dag!

Än så länge har denna dag varit riktigt bra! Jag som va på riktigt dåligt humör igår känner mig mkt gladare idag! Fast vart inte direkt jätteglad över all snö å att det snöar idag men hundarna älskar det! Kom precis in från promenad där vi va i rastgården å alla hade jättekul!

Helena lyckades boka om vår besiktningstid till den 23 mars istället för 20 april! Verkligen helt perfekt! Då borde dem hinna hyra ut den till 1 maj utan problem men man ska aldrig säga aldrig.. Järfälla Hus verkar ju göra allt för att det ska ta sååå lång tid som möjligt! Stod nånting om att denna bostad kommer att gå till Stockholm stads bostadsförening å annonseras via dem. Lite halvskumt men d blir nog bra! Skönt å få besiktningen gjord så snart så kan vi alla flytta ut alla våra möbler =)

Vart inte till å träffa H igår så hoppas på å få träffa honom ikväll istället... Han har tenta imorn så får se om han har tid =) Men d borde han ha.. Han fick lite dåligt samvete när han inte kom igår å jag va på så dåligt humör! =) stackarn.. Han muntra iaf upp mig med ett mess senare eftersom jag gick å la mig tidigare än han.. 

Nu är det dags för lite lunch! Lyckades få in ett kortkommando för fet text å d går inte å ta bort! hmm jag å mina knapptryckningar =) Haha =)

Ha en bra dag!

Besiktningstid!

Så idag fick vi papprena för vår besiktningstid för lägenheten! Blev den 20 april!!!! Hur långt kvar som helst! Dessutom den en dagen som inte passar för oss. Jag gör mitt ekonomiprov den morronen och besiktningen är 10.30! Helena ska ringa å prata me gubben som har hand om det hela imorn! Hoppas vi kan boka om det hela till en tidigare dag eller iaf en annan tid. Annars får vi lösa det hela på något annat sätt!
Har redan bokat om mitt prov en gång å känner inte för å göra det igen! MEn allt löser sig nog.. Får se vad dem säger imorn!

På onsdag ska jag å mamma gå på IKEA å kolla matbord som hon ska lacka vit. Hon var där å titta idag så får jag se vad jag tycker på onsdag! Bordet jag ville ha verkar inte så jättebra tyvärr! Så får se vad vi hittar! Ska även kolla min soffa å se om det verkligen är den jag vill ha!

H e på väg över! Han ska plugga.  Han kan inte koncentrera sig hemma så han kommer hit å läser! Så får vi hoppas att han  klarar tentan på onsdag!

Har världens PMS idag så tyckte jag förtjäna lite choklad.. Så nu e d dags för choklad å lite sex and the city!

Ha en bra måndagskväll!

...

Detta me flytt ska bli riktigt spännande.. Ska bli kul å se hur saker å ting kommer bli mellan mig å H nu när vi kommer bli grannar!
Känns lite skumt att Anna flyttar ut nästa helg! Hela vårt kök är fullt av flyttkartonger.. Vi har ändå bott här i 3 år å d känns lite skumt att vi flyttar isär.. Kommer bli skumt att flytta från en 4:a till en 1:a..
Men jag ser verkligen framemot att bo själv! Ska bli riktigt skönt!

Kommer sakna både min rumskompisar å Söderhöjden!

Söndag!

Så va d söndag igen å en riktig slappdag! Tog en långis med Siri direkt när vi vakna.. Måste börja hitta lite mer här! Än så länge har vi gått samma promenader hela tiden så idag gick vi 1 timme åt andra hållet.. Finns mkt fina promenadvägar här! Jag å Siri kommer nog trivas riktigt bra här! Kommer bli härligt till våren å gå massa långpromenader i skogen! =)

Vi va hemma hos H's mamma igår å firade henne. Fick träffa H's äldsta brorsa + familj! Riktigt trevligt å jag åt alldelles för mkt! Hans äldsta brorsas fru (vad incvecklat d lät) växte upp på Högby som jag å jag kände igen henne direkt! Världen e bra liten! Har tagit det rätt lugnt hela helgen vilket har vart riktigt skönt! Känns som om det kommer vara fullt upp några helger nu framöver med passningar, flytt m.m.

Har äntligen spelat klart mitt Mario på Wii... Va riktigt svårt men nu va d gjort!  I slutet satt jag med youtube och kollade hur alla andra hade gjort! =) Fusk jag vet men hade inte klarat det annars!

För en gångs skull ser jag framemot att de måndag imorn. Kommer ringa banken å prata om våra lånepapper å så... Ska bli så skönt när allt sånt är klart! Ännu skönare blir det när jag flyttat in å allt e klart! Å jag bara kan bo! =)

Nu är det dags å ta ut Siri igen å sen får vi se vad som händer.. H ska plugga så får se om jag åker hem eller så då.. Han e så lättstörd när han pluggar!

Ha en bra söndag!

Mammagris

Måste nog säga att jag är lite av en mammagris =) Tycker det är så skönt å ha henne hemma igen! Idag har vi träffats 2 ggr samt prata i mobilen några ggr.. Vi pratar massa om flytten å planerar å så.. Hon är lika glad som jag! Å tycker det är grymt kul att planera och det är kul å ha nån att prata ideer me! Hon sitter me ikeakatalogen å jag sitter å slår på internet =) Bästa e att om man hittar något i fel färg så kan hon alltid lacka om det!
Tycker det är så grymt skönt och kul att vi har fått så bra kontakt efter att jag flytta hemifrån!

Nu måste jag gå hem så jag hinner byta om å lite så innan H plockar upp mig!

Ha en riktigt bra fredag!

Älska blocket!

Så nu är mamma å pappa hemma i Sverige igen! Dem är just nu på väg hem från Arlanda.. Måste va lite av en chock å åka från 39 grader å sol till detta slaskväder! Men dem har haft det riktigt bra iaf!

Ikväll ska jag åka å hämta mitt vardagsrumsbord.. Det kostar 599 kr nypris men hittade det för 200 kr på Blocket! Ska tydligen vara knappt användt så det blir nog jättebra! Finns i Sollentuna så det är inte så långt å åka iaf! Gäller bara å hitta men d ska nog inte vara så svårt! Ska försöka få me mig sällskap oxå.. nån som kan läsa kartan =P =)


Riktigt snyggt enligt mig!
Å jag har bestämt mig för den här svarta soffan! Blir nog riktigt snyggt!
Kommer köpa massa kuddar så kommer det inte se lika svart ut! =)


Kommer bli så fint hemma! =)

Smakråd!

Har det rätt lugnt på jobbet nu när det är stängning så sitter å kollar på IKEA's hemsida efter en soffa! Är ju bara 1 månad kvar tills jag flyttar.. kommer inte kunna köpa soffa på en gång men kul att titta iaf!
Men jag vet inte vilken jag vill ha! Har inte så stora valmöjligeheter eftersom jag behöver en liten soffa men det står iaf mellan dessa 2. Skulle behöva lite smakråd! Vilken tycker ni bäst om?

Soffa 1


Soffa 2

Kommer ha ett vitt matbord med stolar å sen antagligen ett mörkt vardagsrumsbord i brunsvart.
TYCK TILL! =)

29 dagar kvar..

tills jag får tillgång till min lägenhet! Längtar massa.. Ska bli så kul å visa den för mamma å pappa å sen att få se den igen! Har ju bara sett den en gång..
Pratade även med järfälla hus nu å hon sa att vi ska räkna med att det tar 3 månader å få ny hyresgäst till vår lägenhet.. å att d kommer ta lång tid innan vi får besiktningstid... tydligen så har dem massa å göra.. E så himla trött på dem för dem gör allt för å förstöra/göra det svårt för oss.. Dem är inte mkt för service eller för att hjälpa till. Bästa med att flytta är å slippa Järfälla Hus!

På torsdag kommer mamma å pappa hem igen.. å dem har vart saknade.. Ska bli kul å höra allt om deras resa! Ska dit på onsdag å fixa lite så det är fint när dem kommer hem på torsdag morron =)

Just nu känns allt jättebra.. börjar slappna av lite mer å försöker sluta tänka på att jag kommer bli skuldsatt... Har extremt svårt för att va skyldig folk pengar så att låna till en lägenhet känns rätt tungt.. Men jag får min lägenhet å jag känner verkligen att jag kan bo där länge.. Trivs riktigt bra i området och gillar verkligen naturområdena =) (Oroa dig inte Sofie, nåndag kommer jag flytta tillbaka till jakan/viksjö =) )




Lyckad lördag!

Det var riktigt god mat igår! Vi åt på Hoummus inne i stan. Det var libanesisk mat å vi beställa in 6 smårätter så det vart som en liten buffe å man rulla typ ut från stället! det hela kosta 200 kr å va inte alls speciellt dyrt å helt klart värt pengarna.
Riktigt bra val av restaurang Ulrika =)
Jag följde inte me ut på kvällen pga av UVI som e helt borta idag... riktigt skumt! 
Åkte iaf hem å va hema vid midnatt.. H va på fest här på söderhöjden så gick förbi där å hämta honom så han kunde sova här... SLutade iaf me att vi kom hem vid halv 2 å H var allt annat än nykter =) Han blir iaf jätteglad å pratglad när han dricker så d gjorde inget! KOm i säng riktigt sent  å upp vid 8 imorse..
H har redan åkt til jobbet å e riktigt trött.. Stackarn ska jobba hela dagen!

Vart iaf en riktigt lyckad lördag!!!
Ska ta å fixa lite bokföring å börja rensa lite mer härhemma! E lite småseg idag!

RSS 2.0