Blir inte alltid som man tänkt....

Åkte iväg idag efter jobbet till Coop bygg för att köpa trall till balkongen.. Trallen visade sig vara rätt ful och konstig å inte alls vad jag var ute efter tråkigt nog! Dessutom satt jag å åkte hela vägen till Rotebro i en bil utan ac! Denna värme är verkligen för mkt!

Men däremot så hitta jag den perfekta krukan till mina blommor =) så jag har äntligen blommor på balkongen... så himla fint!

Kom precis hem.. ska slänga i mig lite mat, ta ett varv med siri och vänta på H =) Han jobbar till halv 9 ikväll å jag har verkligen saknat honom hela dagen!

Nu är det dags för en kall dusch! Känner att jag håller på å rinna bort!


Utflykt med dagishundarna!

Idag har vi vart på utflykt med alla dagishundar! Vi gick ner till görväln i skogen och var borta i ca 4.5 timme! Kom precis tillbaka och hundarna är helt slut!

Bilder från promenaden:
















Skinande rent!

Så nu är jag snart klar med dagens to-do list =) Har lyckats städa hela lägenheten skinande rent samt tvättat medans! Så nu blir det riktigt fint här hemma vilket e skönt! Börjar min semester snart å vill inte börja den med å storstäda =)
Var även första gången som jag provade min tvättstuga härnere och allt har flytit på bra. Däremot vet jag inte om jag gilar att det är torkrum istället för torkskåp.. tar verkligen evigheter för saker å torka! Håller på å tvätta soffklädslar till dagis å vågar inte torktumla dem!

Ska ner å hämta sista tvätten nu å sen ska jag, H å hans bror Fredrik åka å kolla på en båt! Dem funderar på att köpa en båt tll nästa sommar vilket jag tycker låter som en jättebra ide! =)

Ha en bra lördag i solen =)

Fredag = städa

Är grymt trött på att städa men är snart klar! Har bara stora rummet + butiken kvar =) men måste vänta tills fler hundar går hem!
Har vart en himla lugn vecka här på jobbet och det lär vara ännu lugnare nästa vecka! Vilket e helt ok men man blir lätt lite uttråkad.. Hundarna klarar inte riktigt av värmen så bra å vill gärna vara inne där det är svalt =)
På måndag blir det utflykt med hela dagis vilket ska bli jättekul! Siri får vara hos min mamma på hennes jobb! Eftersom hon fortfarande går på mediciner och blir mkt tröttare då. Vi kommer vara borta ca 4 timmar vid görväln å bada lite med hundarna! Även vår praktikant Jenny ska med! Vi kommer mestadels gå i skogen så det inte blir för varmt för hundarna..

Känner mig smått rastlös när man sitter still så mkt så ikväll ska jag å H åka å spela lite minigolf.. Kan bli riktigt mysigt när det är så fint väder =) Minigolf ger mig riktiga sommarkänslor! MIn familj spelade alltid mkt minigolf på somrarna.. Å även om jag ALLTID förlorar så är det kul!

Helgen kommer gå åt till å storstäda min lägenhet samt tvätta.. Tråkigt men sant! Måste ju göras nångång så det gäller att passa på när man är ledig!

Fick en stor chock imorse när jag läste på löpsedlarna att Michael Jackson är död! Har fortfarande svårt att tro att det är sant! Dem har spelat extra mkt michael jackson på radion idag och han har gjort så himla mkt bra låtar! Så jag tänkte avsluta detta inlägg me min favorit Michael Jackson låt!


Grattis Anna!

Idag fyller världens bästa Anna 24 år! GRATTIS GRATTIS!! Det blir till att fira henne ikväll! Jag hoppas hon gillar sin present men det ska nog inte vara någon fara =)







Detta betyder att jag fyller ju oxå 24 snart =) Börjar ju nästan bli gammal...

Midsommar!

Så var det måndag igen och jag sitter på jobbet! Är verkligen helt slut efter helgen men jobbar sent denna vecka så hinner nog komma ifatt i lite sömn!
Har haft en riktigt bra midsommar uppe hos Farmor! Vart riktigt fint väder, massa god mat och trevlig sällskap... Vi har spelat massa kort men ätit desto mer! Det enda som saknades denna helg var Henke.. Var riktigt tomt utan honom!
Vi hade iaf lite tur, det var inga köer alls på hela vägen hem så kom hem vid 21 igårkväll.. Skönt å komma hem igen! Borta bra med hemma bäst som man säger!
Men det var kul att träffa Farmor! Var ca 2 år sen jag var där uppe sist så kände att det var dags! Fick även träffa min faster + man + mina kusinbarn! Var riktigt länge sen jag träffa någon utav dem så det var kul!
Siri har njutit hela helgen med att ligga på tomten å sola samt pussat på korna =)

Lite bilder från helgen:













Avslutar med en rolig bild på mig å H =)



Sommarplåga?!

Man blir så himla glad av denna låt! Kommer nog lyssna på den mkt i sommar!



Hade en perfekt kväll igår me H! Mkt mys och god mat!
Ikväll bär det av till Vallsta och min farmor! Kommer hem på söndag kväll
och kommer sakna H massa!

GLAD MIDSOMMAR!

Provresultat!

Så nu har siris prover kommit tillbaka å hennes värden är inte helt ok än. Hon har 3,5 och normalt är 1,2 så hon kommer fortsätta gå på sin diet och sina tabletter 1 månad till och sen får vi gå på återbesök igen!
Tydligen så hade hennes värde vart över 100 när vi kom in på bagarmossen...

Så nu hoppas vi att hon blir bättre snabbt!


Hemma igen

Så nu har vi kommit hem från veterinären och allt gick bra! Får antagligen inte provsvaren förräns imorn! Är mkt mer nöjd med vården hos Albano än hos Bagarmossen.. Självklart så funkade det inte och direktreglera idag av någon anldening.. verkade funka för alla utom mig och efter ett tag så hade agria stängt så fick betala hela summan på 1600 kr på plats! Sitter nu och fyller i alla försäkringsuppgifter så att jag kan skicka in alla papper imorn så jag får lite pengar tillbaka =)
Siri har nu plåster på båda sin tassar för hon var tydligen svårstucken idag.. Men som vanligt så lyckades hon charma alla...
Siri är så himla glad när hon kommer in på Albano... Hon älskar alla där och får mkt uppmärksamhet och godis!

Sen åkte jag å mamma å käka på mcdonalds.. Jag bjöd som tack för skjutsen.. Å nu är jag hemma å försöker logga in på min bank som av någon anledning vägrar! Verkar ha otur idag iaf när det gäller pengar!

Nu ska jag hem till H å kolla på The terminal tror jag! Han har inte sett den och det är verkligen ett måste! En av mina favoritfilmer helt klart!

ha en bra kväll!

Återbesök hos veterinären!

Idag ska vi på återbesök på Albano för att kolla Siri's lever! Är lite smått nervös men det ska nog gå bra! Siri är mkt mkt piggare nu så det borde inte vara några fel på hennes lever =) Åker dit me mamma så ska nog bjuda henne på middag som tack för hjälpen!
Tyvärr så måste Siri fasta inför provtagningen å kan redan nu säga att hon e asjobbig! Så nu är hon instängd för att jag orkar inte ha henne springande runt mina fötter =) Dessutom är hon asgrinig så lugnast för resten av hundarna å ha henne instängd!
Vi gick vår första långpromenad på 2 veckor i helgen.. Va riktigt skönt att ta en lågpromenad även om det var riktigt tråkigt väder! Igår var vi ute i 2 timmar i regnet med Helena, Meya och pudlarna som vi passar just nu! Skönt för Siri att springa av sig lite!

Jag å H åkte in till stan igår å åt middag å gick på bio! MYS! Vi såg "My bloddy valentine" i 3D! Det var rätt annorlunda och coolt å se en film i 3D men tyvärr var det alldelles för mkt fjortisar som såg denna film igår! Det var verkligen så himla mkt folk på bio igår! Har nog aldrig sett så mkt folk på Sergel förrut.. Men det var ju verkligen bioväder igår!

Nu ska jag ta å göra lite frukost till mig!

Lördag!

Har vart en riktigt bra lördag även om det har vart rätt tråkigt väder =) Imorse tog jag å Siri en långpromenad tillsammans med Helena och Meya.. Det var Siris första långpromenad på 2 veckor och det gick jättebra! Hon verkade inte alls bli överansträngd eller så! Så det var riktigt skönt! Ska bli så skönt å återgå till det normala snart!
Hon är så himla pigg idag så nu håller vi på med lite godislekar! Hon älskar det! =) SÅ nu har hon fått 3 st toarullar fyllda med godis som hon ska försöka få ut! Hon är så ivrig så hon vet inte vilken rulle hon ska börja me! Sötnosen =)

Men jag ska försöka läsa lite och det är lite svårt när man har en mops som ska sitta på magen å stirra på en! Hon har så himla mkt energi nu! Får se om det kanske blir en lekpromenad senare ikväll oxå =)

Ska ta å läsa en timme sen ska jag hem till H å förbereda middag! Blir lax med färskpotatis och romsås idag! Ska bli sjukt gott! Han jobbar till 17 idag och är sjuk! Så kan ju va lite snäll å fixa middag tills han kommer hem =)

Nu ska jag försöka läsa lite i min twilight  bok! Vill att den ska ta slut snart å målet är att läsa ut den senast imorn!

Ha en bra lördag!

LÄTTAD!

Idag är nog första gången som jag blir glad över en räkning! =) Fick räkningen från Bagarmossen idag å jag har verkligen förväntat mig det värsta och minst 6000 kr för Siris vistelse där.. Men räkningen slutade på 2300!! Å det är en sån lättnad! Det kommer jag absolut kunna betala tillbaka rätt snart! Vilket känns såååå himla skönt! Tror inte det kommer bli så dyrt på måndag heller eftersom jag redan har betalat självrisken så då betalar jag bara 25%,
Dessutom vart jag ju 1000 kr rikare tack vare att vi sålde våra vitvaror!
Bra start på helgen å ett orosmoment mindre! Känns så himla skönt!!!!!!

Väntar nu på att H ska komma över å laga lite middag! Börjar bli grymt hungrig men idag blir det thaigryta vilket ska bli så himla gott! Ellie va på jobbet häromdagen å åt det å jag vart så himla sugen!

Nu ska jag pussa lite på min hund å vänta vidare!

Ha en bra fredagskväll!


Midsommar...

Så blir till att åka till Farmor och Vallsta över midsommar! Ser faktiskt framemot det och det ska bli riktigt skönt å komma bort lite.. blir verkligen som en semester =)

Idag får vi även pengarna för våra vitvaror så idag blir jag 1000 kr rikare! Hade planerat att shoppa lite för pengarna å spara resten till semestern.. Men det var innan Siri blev sjuk! Så nu går alla pengar dit istället... Men men.. Har ju iaf en frisk hund!

Nu ska Helena ta å klippa mig å sen e dags att börja me städningen =(

Fredag!

Idag är det äntligen fredag men idag innebär det även städning här på jobbet... Inget jag ser framemot men måste göras.. Min lägenhet behöver oxå städas så kanske tar det ikväll när jag ändå är igång!

H har blivit sjuk nu! Stackarn. Han har legat å hosta hela natten så jag känner att jag är lite trött å seg idag! Åt iaf riktigt god mat igår med fruktsallad med grädde till efterrätt! GOTT!

Nästa vecka är det midsommar... Å jag vet inte alls vad man ska hitta på! Ska iaf bli riktigt skönt med långhelg.. Vet inte om mina föräldrar ska upp till farmor! Va ett tag sen man va där så kanske ska passa på! Det jobbiga är då att man är borta torsdag - söndag... men ska kolla först om dem ska upp dit eller inte.. Skulle iofs va rätt skönt å åka bort ett tag =)

Rätt lugn dag idag vilket e skönt! Har inte så mkt kvar av min Twilight bok så kanske hinner läsa lite idag! =)

Ha en bra fredag!

PS Det gick inte å ladda ner några Greys avsnitt eftersom säsong 6 inte börjat visas i USA än =( DS

torsdag...

Att försova sig är bara mänskligt men synd när det händer! Är fortfarande lite seg i huvet.. tog ett bra tag innan jag vakna imorse! Tror inte ens Siri märkte att hon blev flyttat från sin säng till soffan på dagis för hon sov hela morronen.. Fick väcka henne för att ge henne mat! Å d händer typ aldrig!

Nu har jag även vart duktig å uppdatera vår dagis hemsida med lite bilder på dem nya hundara - va typ 1 år sen så kände att det var dags nu! Bara några kvar som jag/vi måste ta kort på! Skönt å ha det gjort iaf!

Nachokvällen igår var lika mysig som vanligt! Kul att Sofie J va me... Igår var det även säsongsavslutning på Greys och det slutade jättespännande! Så ska nog be H ladda ner fortsättningen om den finns! Hoppas på d! Jag vill inte vänta tills i höst!

Nu ska jag ta å lägga mig i soffan 5 minuter innan det är dags för promenad igen!

Första gången....

Arg!!! Eller vet inte riktigt om jag kan kalla det arg heller! Mer tycker jag att det är såå grymt klantigt och blir bra j*vla irriterad! Vet inte ens vart jag ska börja.. Men jag sitter iaf på jobbet å helena ligger hemma.. Jag skulle ha börjat sent idag men vaknar av ett samtal från en av våra ägare om att helena inte har kommit! Så det var bara att klä på sig å åka! Som tur är så erbjöd sig H att skjutsa så va här på ca 10 minuter så himla glad att jag har honom!
Helenas mobil hade dött och eftersom hon använder den som väckarklocka så ringer inte den! Hon ringde precis å lät typ chockad... Efter H hade skjutsat mig till jobbet så bad jag honom gå förbi å banka på hennes dörr så hon vakna! Agnes matte hann inte stanna å vänta på oss så hon gick till hennes svärföräldrar å lämna agnes.. Känns jättedumt!
Det här är iaf första gången detta händer!
För å se det från ljusa sidan så slutar ju jag tidigt idag! Men jag e grymt trött och jag hann inte gå ut me Siri så stackarn får hålla sig tills Helena kommer... Men hon ligger å sover nu så det borde inte vara någon fara.

Ingen bra start på denna dag! Dessutom har Helena trimmning idag så blir jag som tar dem flesta promenaderna oxå.. förhoppningsvis blir det lugnt!
Men den kommer nog sluta bättre! Ska nog bjuda H på nån riktigt god middag idag! Ska bara komma på vad först! Bara för å visa lite hur tacksam jag är!

Fånigt lycklig!

Idag känner jag mig sådär fånigt lycklig å kan inte riktigt sluta le! =) Känner mig bara otroligt glad vilket e jätteskönt! Att somna å vakna brevid H är det bästa som finns! Det är nog därför jag känner mig så lycklig idag!

 

Söndag!

Dagens planer:

  • Träffa Anna =)
  • Rösta - måste bara bestämma mig vad jag ska rösta på!
  • Se Twilight filmen igen - har på den i bakgrunden nu!
  • Gå på restaurangernas dag ikväll med tjejgänget å H =) Kommer att ta me Siri ikväll.. Hoppas att hon orkar men det borde inte vara någon fara... Testade henne igår, hon fick busa å springa hur mkt hon ville å det var ingen fara! Känns fel å inte ha me henne för hon följer alltid med!
PS! Det var en mops me på VI i femmen igår! Barnen skulle gissa vilken ras det var å ena klassen svarade pitbull! =) haha

Här kan ni se skillnanden =) Siri till vänster å pitbull blandning till höger =)

Ny header!

Så nu har jag fixat en ny header! Vad tycks?
Jag är faktiskt riktigt nöjd!



Minnen (bilder)

Sitter å försöker göra en ny header i Photoshop men det kommer nog ta ett tag men kul är det! Iaf så har jag suttit å kollat igenom massa massa bilder å skrattat en hel del åt alla våra minnen! Har haft så himla kul med alla kompisar!

Här är några exemplar:

















Skulle kunna lägga upp hur mkt bilder som helst men det får nu räcka nu! Kul har vi haft det och har fortfarnade!
NI ÄR BÄST!

Studenten!

Idag är det ca 60 skolor i Stockholm tar studenten så det kryllar av studenter överallt! Det får ju mig att tänka på min student och det är verkligen helt sjukt att det är 5 år sen JAG tog studenten... Jag kommer ihåg det mesta och minns det som en av dem roligaste dagarna i mitt liv även om mycket gick fel!
Massa champagne, skratt och åka flak var hur kul som helst!
Så grattis till alla som tar studenten idag!!

Comviq ringde precis å dem ska nu uppgradera våra abbonemang! Helena står tydligen med dem i centrum! Så nu får vi hoppas att det blir billigare å mindre krångligt! Vi får även nya mobiler på köpet! Jag har länge velat ha en ny mobil men det lär ju inte vara någon WOW mobil iaf.. Blir en sony ericson så vet inte om jag kommer byta även om min nuvarande mobil e jättekonstigt.. Men gillar samsung mkt mkt mer än Ericsson.. Men man vänjer sig säkert!

Nu ska jag passa på när det är lugnt här å lägga mig i soffan å läsa min bok! Är på bok 3 i TWilight serien.. denna är mkt mkt bättre än 2.an än så länge iaf!

Ha en bra fredag!

Twilight!

Väntar på att en sista hund ska komma sen blir det promenad!
Satt å kolla på MTV movie awards igår å dem hade så himla roliga parodier på twilight å nu när jag leta upp dem så hitta jag även denna!


 Nu blir det promenad!

Smakråd?

Vet inte vilken header jag vill ha! Gillar den jag har men känner ändå för en förändring! Så nu behöver jag smakråd!
Vilken tycker ni bäst om?

Header 1: Den som är nu!



Eller denna:
¨
Header nr 2:



TYCK TILL!


Färgändring!

Vad tycks om den nya färgen på bloggen? Funderar även på att göra om min header men har inga riktigt bra ideer just nu så den får helt klart duga ett tag till! Men gillar nog färgförändringen iaf!

Tyck till! Och kom gärna med ideer om ni har några! Det uppskattas alltid!

Tjejkväll!

Kom precis hem från en tjejkväll och det var lika trevligt som vanligt! Denna gång var vi hos Sofie och det var första gången jag fick åka tåg hem från en tjejkväll! Är lika mätt som vanligt! Är alltid lika onyttigt men gott!

Siri är mkt bättre nu men grymt hungrig stackarn! Hoppas det går över snart! Hon är dessutom grymt svår att ge tabletter.. Hon vägrar ta emot ngt om hon misstänker att det är tabletter i, imorse lyckades hon till och med spotta ut tabletten när jag hade stoppat in den i bröd! Hon åt upp brödet men spotta ut tabletten.. Hon är ju dessutom grymt svår att öppna munnen på men jag hoppas att hon vänjer sig snart å gör det lite lättare för mig!

Nu har jag börjat läsa bok nr 3  "Eclipse" i Twilight serien och jag hoppas den är bättre än bok nr 2 som jag tycker var rätt seg och frustrerande!



H är på bio ikväll å ser nya Terminatorfilmen! Tror filmen kommer sluta runt 24 så han lär ju komma hem rätt sent ikväll.. Å jag som jobbar tidigt imorn! Men det är det värt!

Nu ska jag läsa lite och vänta på H!



Tisdag!

Är så trött att jag tror jag ska kunna somna ståendes! Idag är varken min kropp eller huvuv på topp.. Siri vart lite dålig igår när vi skulle gå å lägga oss så låg å vaka henne i natt! Hon va helt besatt av att dricka vatten så fick ta bort vattenskålen.. Hon kräktes även några ggr igår stackarn! Så hon fick ligga brevid mig i sängen så jag kunde ha koll på hennes andning å så.. Så varken jag eller H har sovit speciellt bra i natt - båda är ju väldigt oroliga.. men nu verkar hon va sig själv! Svårt å avgöra när det är så dåligt väder ute - hon hatar ju regn så hon vill ju inte gå..
Tyvärr vet jag att det spelar ingen roll om jag går å lägger mig nu - har absolut ingen ro i kroppen överhuvudtaget! Hoppas på att Siri kommer må bra ikväll så jag kan somna i lugn å ro brevid H =)

Pratade med en av våra ägare imorse vars hund hade blivit förgiftad.. Men den hunden hade inte överlevt! Så himla hemskt! Den hunden var bara en av många hundar som blev förgiftade samtidigt eftersom en person MED FLIT hade lagt ut gift åt hundarna. Så jag e glad att det inte var något så allvarligt som Siri har fått i sig!

Hann iaf tvätta igår! Så himla skönt å få det gjort.. dessutom var alla maskiner lediga så jag körde 4 maskiner på en gång å blev klar me all tvätt på 1,5 timme =) Så himla skönt!

Så himla jobbigt med allt regn! Hundarna tycker inte om att gå å det blir blött å rått härinne... Ingen bra dag alls än så länge! Hoppas att denna dag blir bättre!
Nu är det dags för lunch för hundarna snart så dags å förberede lite!

Förresten - GRATTIS till Martin och Ulrika som har köpt en lägenhet! Säg till om ni behöver flytthjälp =)

Ha en bra dag i regnet!

Uttråkad = onödiga inlägg =P

DIG:
1. Hur lång är du ?- 159 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor ? hmmm vet inte... drömde om hunddagisfröken å det är jag nu! Har inga nya mål!
3. Har du långt hår ? - Ja, ganska men vill ha längre!
4. Vilken hårfärg har du ? - mörkbrunt
5. Sminkar du dig ? - Typ aldirg! Bara om det är något speciellt vilket blir typ 1 gång varannan månad =P =)
6. Har du haft sex senaste månaden? - Ja!
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? - Svarta
9. Har du kysst någon idag ? - Ja!

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? - Ja dem bor i ett radhus i Viksjö!
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? - Båda! Dem ställer alltid upp och är bra på olika saker!
3. Hur många syskon har du ? - 1 bror Robin!
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? - tack för maten!
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? - Vi grillade igår!
6. Hur många ställen har du bott på ? - 4 ställen. 2 olika i Jakobsberg, radhus i Viksjö och nu lägenhet i Kallhäll!
7. Vem i din familj stör du dig mest på ? - Ingen just nu.
8. Vilken familjemedlem är snällast ? - Alla är supersnälla!
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon ? Grillade hela familjen tillsammans igår!

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? - Igår var jag med H och Helena samt min familj. Jobbar ju dessutom med Helena så kommer umgås med henne hela dagen idag oxå!
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar ? - Henke, vet inte om han räknas eftersom vi är tillsammans men han är ju en av mina bästa kompisar!
3. Har du kysst nån kompis ? - Hmm... tror faktiskt inte det.  
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Nej umgås inte direkt med några av mina ex.
5. Vem har du varit kompis med längst ? Ulrika och Sofie
6. Vem känner dig bäst ? - H, Helena, Sofie och Ulrika
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? - Ingen aning. Eller har ju några från gymnasiet som vägrat prata me mig på 6år! Men anser inte dem som kompisar direkt.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? - Ja! Är väldigt ärlig me mina kompisar och tror inte att någon skulle ta illa upp. Alla har vi olika smak!
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?- Nej! Absolut inte!

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? -  Jobbkläder = mysbyxor å tjocktröja!
2. Har du bytt om idag ? - Ja.
3. Favorittröja ? - Allt med mkt färger!
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? - Jeans och skjortor!
5. Har du gett bort kläder nån gång ? - Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? - Ja
7. Har du handlat kläder genom internet ? - Ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ? - Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? - Speedo =P
10. Vad använder du för skor ? - Tycker det är skönast med flipflopp eller ballerina!

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? - Ja men har aldrig behövt!
2. Klä dig annorlunda ? - Ja, Klär mig enbart i kläder jag trivs i.
3. Vara dig själv ? - Ja, absolut!
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? - Ja!
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? - Ja!
6. Pierca dig ? - Ja har ju en piercing i naveln.
8. Ha sex på offentlig plats ? - Ja
9. Vara omogen ? - Ja
10. Äta småkryp ? - Har nog gjortdet när jag var liten men inget jag skulle göra nu!

RANDOM:
2. När tuggade du tuggummi senast ? - Ingen aning!
3. När var du på semester senast ? - Förra sommaren när tjejgänget åkte till Tunisien!
4. Vilken färg är det på din tandborste ? - ROSA!
5. Är ditt hår tråkigt ? - Ja lite tråkigt är det just nu! Låter min naturliga hårfärg växa ut!
6. Vad har du för påslakan just nu ? - Beige vita randiga!
7. Vem såg dig naken senast ? - H ;)
8. Hur ofta duschar du? - Varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER ? - Vet ej vad det är!
10. När ska du gå och lägga dig ? - Blir nog rätt tidigt ikväll så typ 23.

Måndag igen..

SÅ himla skönt å ha Siri hemma igen! Hon är hur glad som helst men ändå lite trött. Kan tänka mig att hon kanske inte sov lika bra där som hemma! Hon rev typ hela stället när vi kom å hämta henne! Har nog aldrig sett henne så himla glad! Hade lite svårt å hålla henne lugn igår för hon var verkligen såååå överlycklig! Kommer nog bli en lugn dag för henne idag med!

Igår var vi hemma hos mina föräldrar å grilla! Hur mysigt som helst och verkligen så himla god mat! Rullade i princip därifrån! Vi satt även å spela kort vilket jag älskar och H tyckte det var riktigt roligt! Han tycker om att umgås med min familj vilket gör mig så glad! Dem är väldigt lätta att umgås med och vi skrattar alltid så mycket!
Jag vann till och med ena gången vi spela kort! Men det blev rätt sent! Kändes inte som söndag igår så vi kom hem strax innan 23... Jag som skulle upp kl 6 för å gå till jobbet... Dessutom var det strömavbrott i hela huset (och större delen av Järfälla tror jag) och det är då man önskar att man inte bor 8 trappor upp! Lite jobbigt å gå alla dem trapporna men ena grannen hade satt ut ljus hela vägen till våning 6 vilket var jättegulligt! Elen kom iaf igång rätt snabbt igen vilket var tur! Jg hade lite svårt å somna när jag kom på att det säkert är strömavbrott på jobbet! Skulle ju vara becksvart här å vi har ju ingen ficklampa här! Så är väldigt trött idag men piggare än vad jag trodde!

Ikväll hoppas jag på att hinna tvätta lite! Min tvättkorg är mer än överfull just nu!

Nu är det dags för lite frukost!

Ha en bra dag i värmen!

RSS 2.0