Lunch med mamma

Idag var mamma på infomöte om ett jobb så när hon va klar med det kom hon förbi och åt lunch! Riktigt trevligt att få lite sällskap.. Det är väldigt sällan jag å Helena äter samtidigt! Dessutom är det alltid lika kul att umgås och prata me mamma! Hon e världens bästa! Nu håller vi tummarna att hon får detta jobb hon sökte - mamma ville verkligen ha det!

Jag tror mest att jag bara har några dåliga dagar nu. Kan få det ibland - då kännar jag bara att jag orkar ingenting alls! Hoppas på att det går över. Tror att jag behöver mer ensamtid än vad jag har. Jag är i princip aldrig själv.. Eller jag e mkt själv på jobbet men det är inte riktigt samma sak. Jag e alltid antingen på jobbet eller med Henke. Å är jag inte me henke så är jag alltid med någon kompis. Behöver nog lite mer tid för mig själv! Jag är nog lite av en ensamvarg!

Nä nu e d dags för promenader så jag hinner klart till mötet halv 3 =)

Orkeslös

Vet inte ens vart jag ska börja.. Känner mig helt tomt samtidigt som jag känner att jag har massa å säga. Är så himla trött psykiskt! Har bara en känsla i hela kroppen som jag verkligen INTE orkar med. Jag orkar inte mer!

Jag har hela tiden skyllt mkt av min pms på min p-piller men jag tror inte jag är nöjd med vissa saker i mitt liv. Jag tror det kan vara en stor bidragande faktor till att jag alltid känner mig trött å less.
Att vara särbo känns inte rätt för mig alls. Men jag tror mkt är för att jag alltid är på resande fot! Jag har alltid 300 grejer i huvudet som jag måste tänka på eftersom jag i princip ALDRIG e hemma. Det är verkligen inget fel på H eller hans lägenhet men det är inte hemma för mig! Jag trivs i hans lägenhet men jag har inte mina grejer där. Alla grejer e hans grejer. Detta är det största problemet för mig i vårt förhållande. Jag kan inte göra något åt saken.
Igår provade vi att va hemma hos mig! Jag visste redan innan hur det skulle sluta och självklart sov vi inte hos mig.
Jag väljer att "ge mig" istället för att tvinga honom att vara hos mig. Jag sover hellre borta än å sover själv. Han har så himla svårt å slappna av hemma hos mig så då är det skönare att vara hemma hos honom. Men det gör ju oxå att jag ALLTID glömmer hälften av allt jag ska ha me mig till jobbet... Detta är en onödig stress för mig! Jag känner mig konstant stressad över saker jag glömmer eller inte hinner me för att jag ska iväg.

Min blogg är till för att jag ska få ventilera. Om jag inte kan ventilera i bloggen så vet jag inte vad jag ska göra. Många inlägg som jag skriver missuppfattas och tolkas på helt fel sätt. Jag hoppas inte detta inlägg gör d.
Jag ÄLSKAR min henke över allt annat och han är det bästa som har hänt mig!

Tror bara att jag är less på mkt just nu!
Trött på alla idioter å praktikanter som inte sköter sig. Trött på folk som det ska vara så synd om och som vill att jag ska tycka synd om dem. Jag orkar inte! Så nu har vi rensat lite på dagis å då hoppas jag situationen här bli bättre.. då kanske jag får mer tålamod och ork över!

Nä nu e d dags för min första promenad!

Ha en bra dag!

Hemma från Ullared!

Så va man hemma från Ullared igen.. Har haft grymt kul och Ullared rekommenderas verkligen.. Har köpt massa grejer inklusive de flesta julklapparna så nu är jag 2500 kr fattigare men det är det värt.

Klockan 8 på morrongen i lördags började vi åka mot Skövde för att droppa av / hälsa på Sofie. Vi åt grymt god lunch samt träffade alla Sofies trevliga kompisar! Skönt med en paus ungefär halvvägs till Ullared.
Vi kom fram till Ullared vid 19.. Väl framme satt vi å spela Sequence och åt godis! Riktigt mysig och stugan var bättre än vad vi trott!
Söndagen gick vi upp halv 7 för å göra oss iordning samt städa stugan. Ullared öppna kl 8 å vi ville va ute i god tid! Vi köa i ca 1 timme men då var vi även bland dem första in! Hur mkt folk som helst men vi hann bli klara innan det blev som värst kändes det som!
Vi åkte från Ullared strax innan 14 och var hemma här i Kallhäll ca 20. Vi hade så mkt grejer så jag å Anna satt "fast" i baksätet med grejer runt omkring oss samt i knät. Lite smått obekvämt att sitta i samma ställning i 5-6 timmar men men.

Bästa köpet: Min fake skinnjacka! Grymt snygg!
Onödigt köp: Blev inte så mkt faktiskt! Men det får nog bli 2 söta tavlor som jag hittade!

Ullared rekommenderas verkligen! Vill definitiv åka dit igen!

Bästa med hela resan var faktiskt att få komma hem igen! Så himla underbart å komma hem till H som saknat mig minst lika mkt som jag saknat honom! Kändes som om vi inte setts på flera år även om jag bara vart borta 1,5 dag! Skönt å ha nån å komma hem till! Hade även saknat Siri massa! Min lilla familj =)

Hoppas ni har haft en bra helg!

Ullared!

Imorn bär det äntligen av till ULLARED! Vi åker kl 8 imorron bitti =) Ska bli grymt kul! Det blir jag, Ellie, Anna och Helena som åker. Vi har bokat stuga lördag - söndag å planerar att gå på ullared hela söndagen. Men innan vi åker till Ullared så åker vi förbi Skövde å hälsar på Sofie. Sofie är just nu i Sthlm så hon åker med oss ner! Kommer bli jättekul!
Så nu är jag hemma å packar lite till imorn å sen ska jag hem till H! Siri är redan hos mina föräldrar å det är jättetomt utan henne här..

Helena har vart borta hela dagen så jag har vart själv på jobbet mkt men Sofie å Ellie kom förbi å hjälpte till! TACK!
Så dagen har känts rätt lång! Men men..

Nä nu måste jag packa klart så jag kan gå hem till Henke.. Kommer bli tomt å va utan honom en hel helg men jag ska nog överleva.. Får pussa massa på honom ikväll!





Ha en bra helg!

Kaosdag!

Idag har det verkligen vart en kaosdag! Har haft fullt upp hela dagen på jobbet så dagen har gått så himla fort!

Imorse var alla tåg inställde mellan kungsängen och Jakobsberg vilket gjorde att folk i princip hade panik! I vanliga fall sitter jag själv på bussen på jobbet men nu fick jag inte ens sittplats. Sen precis när bussen skulle åka kom det en ersättningsbuss bakom så då skulle alla krångla med om dem skulle ta den eller stanna.. Det slutade iaf med att nästan alla gick av så då fick jag iaf sitta ner =)

På väg hem från jobbet så la Comviq/Tele2 av. Vilket var grymt frustrerande eftersom jag försökte få tag på Helena men jag lyckades få tag på henne via facebook iaf. Ellie ringde å sa att hon va på väg men satt fast i bilkö. Mer än så hörde jag inte så jag har ingen aning om vart hon och Sofie e.. Perfekt för telefonerna att lägga av precis just nu!

Å nu har jag iaf bakat klart mina kladdkakemuffins. Krossade polkagrisar å hade i samt strössel å glasyr på! Får hoppas det blir gott! Å precis när jag hoppa in i duschen så ringer det på dörren. Fick snabbt skölja ur schampoot å öppna. Då var det H som ville låna mitt busskort! Sån himla timing!

Får se hur denna tjejkväll slutar med tanke på denna dag!

Ha en bra onsdag!

Helgen!

3 bra saker med helgen:

  • Henke - att få höra hur mkt han älskar mig å för mig att ÄNTLIGEN inse själv att han faktiskt älskar mig lika mkt som jag älskar honom! Igår överraskade han mig med 3-rätters med mina favvorätter!
  • Städningen av lägenheten är klar! Det är så fint hemma nu! Bara köket kvar!
  • Motion - powerwalk å långa promenader samt städning. Känns som om jag rört mkt på mig i helgen!
3 dåliga saker med helgen:

  • Helgen har mest bestått av att städa å tvätta. Skönt å få det gjort!
  • Vädret - verkligen jättetrist å tråkigt!
  • Torra läppar som spricker hela tiden =( Gör ont å pussas och det är så svårt å låta bli!


Har iaf haft en jättemysig helg! Igår satt jag å H å spela det nya Super Mario Bros spelet till WII och det är verkligen hur kul som helst!

Verkar bli en riktigt lugn måndag idag vilket känns skönt! Vår praktikant kommer inte så det är bara jag å Helena här. Helena trimmar dessutom. Hoppas verkligen att vi klarar oss från regn idag!
Denna vecka kommer gå grymt snabbt känner jag! Har nästan alla dagar uppbokade utom ikväll!

Veckans planer:

Måndag:
Mysa med H!
Tisdag: Bio med Anna. Fick biljetter till filmen 2012 så får se om den är bra!
Onsdag: Tjejkväll hos mig!
Torsdag: Mamma å pappa kommer antagligen förbi å ser nya tapeten samt borrar upp gardinstången!
Fredag: Bytt skift med Helena som ska på begravning så Ellie är här! Jobbar sent å Siri åker hem till mina föräldrar. Sen blir det massa mys med H eftersom jag e borta hela helgen!
Lördag: Åker vi på tjejweekend ner till Ullared via Skövde!
Söndag: ULLARED!

Ser verkligen framemot denna vecka! Ska bli grymt kul att åka till Ullared! Hoppas på fint väder å lite folk =)

Nä nu e d dags för frukost!

ha en bra måndag!

Söndag......

Gårkvällen igår var helt ok.. Det gick bra med hundarna även om det var tråkigt att hela tiden behöva ha dem åtskillda.. Men men.. När vi kom hem så spela vi nya Mario spelet för Wii å det var verkligen jättekul! Verkligen ett Terre-spel =)

Idag blir det en rätt lugn dag =) Rally ligger brevid mig i sängen å myser å åker hem om ca 1 timme =) Myshund! När Rally åker hem så blir jag Meya-vakt! Jag ska ändå bara tvätta idag så då får Siri lite sällskap iaf medans jag springer fram å tillbaka..

Har mensvärk idag å är lite allmänt låg! Detta trista, gråa väder gör ju verkligen inte att man blir piggare.. Men blir nog iaf en långis i skogen efter tvätten!

Aja har inte så mkt mer å säga!

Ha en bra söndag!

Hundvakt i Viksjö...

Just nu är jag hundvakt å en schäfer/rottweiler tik. Å det funkar inte alls med Siri. Siri är väldigt underlägsen och det är första gången det inte funkar med en annan hund. Tiken (som heter Jojo) har knappt nosat på Siri utan hugger bara efter henne hela tiden... Siri är livrädd å jag vågar inte släppa fram Siri eftersom Jojo hugger efter henne.. Ett bett å hon biter över hela Siri.
Så nu sitter dem åtskillda men det funkar bra. Båda ligger och sover i olika rum.. men lite tråkigt är det ändå. hade vart roligt om Jojo kunde vara med oss.

Aja nu är det dags för middag! Blir lövbiff med rotgrönsaker och aoili =) MUMS!

Ha en bra lördagskväll!

Min tapet!

Så nu börjar städningen bli klar efter renoveringen härhemma.. Började igår kväll å ska nu bara gå upp å hämta det sista på vinden =) Är riktigt nöjd!

Det var grymt svårt att ta kort på tapeten då den skimmrar men jag gjorde ett försök!

Före:


Efter:



Närbild på mönstret!


Det vart mkt bättre än vad jag trott så jag e verkligen grymt nöjd! Nu blir tjejkvällen här på onsdag så får vi se vad tjejerna tycker!

Nu ska jag göra det sista sen blir det till att åka upp till Viksjö å va hundvakt! Så H å jag passar på att bada lite jacuzzi å har mys däruppe istället =)

ha en trevlig lördag!


Helvetesvecka!

Nu börjar min helvetesvecka.. Veckan innan mens är verkligen ett rent helvete för mig! Jag känner mig hela tiden lessen å gråtfärdig, vill bara gräva ner mig nånstans å inte komma upp på ett tag! Vet att det är mina p-piller som får mig å känna så här så i december kommer jag sluta! Orkar inte ha denna känsla hela tiden + att jag tycker det går ut över H! Kan ju inte va kul för honom att jag går runt å e lessen 1-2 veckor varje månad utan att han kan hjälpa mig! Så jag hoppas verkligen att det hjälper att sluta med p-pillrena. Men får stå ut ett litet tag till! Måste komma på en bra ersättning till p-piller först innan jag slutar!

Min lägenhet börjar snart bli klar! Målningen e klar så nu är det bara tapetseringen kvar! Hoppas på att han gör klart den idag! Ska bli "kul" å se vad slutnotan för det hela blir! Men det kommer helt klart vara värt pengarna! Det hade tagit mkt längre tid för mig å fixa allt samt att det antagligen inte hade blivit lika bra gjort!


Nu ska jag gosa lite med hundarna innan det är dags för lunch! Hoppas på att dem kan göra mig lite gladare iaf!

Jag lever...

Jag lever å mår jättebra! Känns rätt skönt å inte blogga just nu!
Allt är som vanligt! H är fortfarande världens bästa å det är fullt upp på jobbet som vanligt!

Just nu bor jag hemma hos H för att min lägenhet ska bli ommålad! Ska bli så kul å se resultatet å det hela kommer vara klart nästa onsdag! Sen ska jag fixa en fondvägg oxå så idag blir det till att åka å kolla tapeter med mamma! KUL!

Nä ville bara ge ett livstecken å säga att jag mår bra!

Ha en bra dag!

RSS 2.0