....

Har en konstig känsla i hela kroppen som inte går att beskriva. Vet inte om det är en positiv känsla eller negativ men lite små jobbigt är d! Önskar att mkt var annorlunda men det finns inte så mkt jag kan göra åt det hela. Orkar helt enkelt inte engagera mig!

Lördag!

Idag är jag jätteseg men tänker inte gå å lägga mig igen! H jobbar idag så han går ju upp vid 8 vilket gjorde Siri jättepigg så ingen sovmorgon här inte =) Ska snart bege mig till Jakobsbergs centrum å titta lite.. Är på shoppinghumör så får se om jag hittar något!
Ikväll tänkte jag överraska H lite. Jag har vart lite (ganska mkt) PMSig denna vecka så ska skämma bort honom lite.. Så blir till att göra god mat med fruktsallad till efterrätt! Ska försöka mig på å göra köttfärslimpa.. Har aldrig gjort det och det var väldigt länge sen jag åt det så vart sugen på det idag!

Igår var vi hemma hos Ulrika och Martin och åt pizza samt titta på nya lägenheten + nya kattungen. Det var jättetrevligt! Lägenheten var jättefin och mysig! Baileys (kattungen) var det full fart på men hon var otroligt söt! Jag har nog aldrig tänkt på att det är lite jobb med en kattunge! Har alltid kännt att det är så mkt lättare me katt eftersom man man inte behöver springa ut hela tiden =)  Hon hade mkt bus i kroppen men var otroligt kelig oxå!

Nä nu måste jag springa till tåget. Tänkte ta centrum rätt tidigt å hoppas på att ingen vaknat än så det inte är så mkt folk!

Ha en bra dag!


Läskigt!

För första gången e mitt liv så är jag tillsammans med en kille som jag verkligen älskar och som jag verkligen vill vara med. Detta skrämmer mig! I mina tidigare relationer så har jag alltid haft ett "bäst-före" datum och kännt ganska snabbt att jag inte vill! Men inte nu... vilket är jättebra! Men det har oxå gjort att jag är livrädd för att bli lämnad å sårad.
Jag VET hur mkt H tycker om mig och jag VET att han inte kommer lämna mig men jag är ändå rädd. Varför vet jag inte!
När vi va i Finland i somras så drömde jag en mardröm där H dog å det var så verkligt å så himla hemskt. Tror det hela vart värre efter det även om det bara var en dröm!

Mkt är ju hormoner oxå.. Just nu är jag ett riktigt PMS-monster =) Fast jag blir ju inte arg utan mer lessen... vet inte vad som är värst egentligen.. Det är lika jobbigt å va arg över ingenting som att gråta när man egentligen inte är speciellt lessen. Tycker mest synd om H - han tycker det är grymt jobbigt å se mig lessen. Inget e ju hans fel å det finns inte mkt han kan göra åt det! Men det mesta känns bättre när man blir omkramad å pussad på av någon man tycker om!


Äntligen!

Efter 2 års tid är vår jobbdata äntligen fixad.. Vi har ju hela tiden haft Vista på denna data men nu har vi Windows XP å jag är jättenöjd! TACK H! Så jag har suttit hela morronen å installera alla program men nu tror jag att allt e klart.. Nu saknas bara bokföringsprogrammet sen så e jag helt å hållet nöjd! Hoppas verkligen att detta funkar för det skulle verkligen underlätta.
Så himla skönt att H kan så mkt om sånt här så han kan hjälpa mig  - det betyder massa!

Igår var jag verkligen helt slut, tisdagar är verkligen inte min dag! Men jag såg iaf nya avsnittet av "How i met your mother" som hade säsongsstart precis. Åhh vad jag har saknat den serien =) Tråkigt nu bara att det bara kommer 1 avsnitt i veckan men det var ett riktigt bra avsnitt!

Idag känner jag mig mkt mkt piggare! Jenny kommer dessutom idag vilket e kul! Det är riktigt skönt när hon är här, hon hjälper till på dagis samtidigt som hon faktiskt går att prata med. Många av våra praktikanter som kommer hit går inte att prata med å man blir bara irriterad. Men Jenny är duktig vilket e skönt!
Sa även upp vår andra praktikant igår som egentligen ska vara här i 3,5 vecka till men jag kände att det inte funka alls så hon fick sluta.. På 2,5 vecka har hon vart här 1 heldag så känns väldigt onödigt å ha henne här.

Nu ska jag ta å leta efter bokföringsskivan å hoppas på att den finns här på jobbet =) Annars har Helenas mamma den å då lär det dröja innan jag får tag på den tyvärr.. så håll tummarna!

Tisdag....

Så var det tisdag igen.. veckorna går så himla fort så man hänger knappt med! Är grymt trött som alltid när jag öppnar, det är himla svårt att komma upp kl 6 när det är så mörkt ute.. Känns verkligen som om man går upp mitt i natten.. Men idag gick det lite lättare, H gick upp samtidigt som mig å tände lite lampor å så...

Igår var vi å spela freesbee golf med H bror Johan å hans kompis Henrik. Det var riktigt skönt väder ute även om det var lite kallt.. Siri va rätt pigg hela banan så hon däcka när hon kom hem =)

Idag har jag me mig min data till jobbet. H ska fixa vår jobbdata så vi äntligen kan få vårt bokföringsprogram på den! Som det är nu så får jag ta me min privata data några ggr i veckan å jag har tröttnat.. Men vårt bokföringsprogram funkar inte med Vista som vi har på jobbdatan så han ska fixa XP till den =) Hoppas verkligen att detta funkar för det skulle underlätta så himla mkt för mig! E så glad att jag har H =)
Så jag tog me mig min data så jag har nått sällskap idag! Blir ju att jag jobbar mkt själv eftersom Helena trimmar... Så då är det lite skönt å ha datan så kan man prata lite med H på msn! Känns inte lika ensamt då!

Nä nu e d dags för lite frukost å hoppas på att jag blir lite piggare!

Griffon!

Så är vi hemma från kalset hos H's bror. Kom rätt mkt folk men det komiska är att ALLA redan kände igen mig eftersom ALLA nångång har bott på Högby (där mina föräldrar bor) =) Så det var lite roligt!
Va iaf jättegott fika å jag e grymt mätt nu!
Siri har även kommit hem vilket e skönt! E alldelles för tyst härhemma utan henne =)

Dessutom ska H'r brorsas svärmor skaffa valp!!! Hon ska dessutom skaffa en griffon, vilket e en ras som jag LÄNGE velat ha! Kenneln hade dessutom 2 otingade tikvalpar så kan säga att jag e grymt sugen! men ska iaf få hälsa på hennes valp när den blivit 12 veckor.. å d lär ju verkligen inte minska suget! Men kul för Siri att träffa valp iaf!
Hon älskar ju valpar!



1 år!

Idag firar jag å H 1 år!

Att det har gått ett helt år sen vi träffades på nattbussen känns helt sjukt!

Detta firas med middag å bowling ikväll och det ser jah verkligen framemot =)

Siri blir lämnad hos mina föräldrar så vi slipper stressa hem ikväll + att jag får sovmorgon imorn! =)

MIN snygging! =)

 


Fullt fart mot en grym helg!

Ser verkligen framemot denna helg! Har fullt upp men det bästa är nog att H e ledig hela helgen oxå!

Imorn kväll så ska vi gå på premiären av "Flickan som lekte med elden". Jag älskar hela millenium-trilogin så det ska bli riktigt kul å se denna film. Jag har läst boken nu en andra gång för jag kom knappt ihåg den alls =) Det blir jag, H, Helena, Anna å Ellie som går imorn!

På lördag firar jag å H 1 år! Helt sjukt att det har gått ett år sen vi träffades samtidigt som det känns som om vi alltid har kännt varandra! Det blir bowling och sen grymt god middag på Corners krog i Märsta (samma restaurang vi gick till på min födelsedag) Är grymt sugen på deras potatisgratäng redan nu =)

Sen på söndag så fyllers H's brorsdotter ett år så det blir det barnkalas med hela hans familj. Ska bli kul.

Siri kommer va hos mina föräldrar hela helgen! Dels för att jag tycker det är taskigt å lämna henne hemma 2 kvällar i rad å sen så är H's brorsdöttrar pälsdjursallergiker.. Så då får hon va hos mina föräldrar så slipper jag å H känna oss stressade. Mamma blev jätteglad eftersom det var så länge sen dem passa Siri =)


Mitt humör är mkt bättre nu och det känns så himla skönt. Jag har verkligen gått å ältade å tänkt för mkt den senaste tiden. Å nu känns det skönt när jag verkligen sagt vad jag tycker. Det var som en sten som lättade från mitt samvete å hjärta!

Jag å Anna var å såg "The ugly truth" i stan igår. Tyckte om filmen och tyckte absolut att den är sevärd. Det var en relativt förutsägbar komedi men den var ändå rolig =) Kul att hitta på nåt mitt i veckan med Anna oxå =)
I filmen var det även en grym bra låt som både jag å Anna fastna för så avslutar detta inlägg med den låten!

Ha d bra!

Tydligen så går det inte att lägga in videon här så klicka på länken så kan ni höra den =)

Natascha Bedingfield - Pocketful of sunshine

Creepy!

I söndags så var ju jag å Anna inne i stan! På väg hem från stan så började en kille prata med mig om Siri, han pratade på om allt möjligt och han försökte ragga upp mig men misslyckades.
Men ikväll nu när jag va på väg hem från jobbet så ringde han upp! Tog ett bra tag innan jag fatta vem det var! Trodde t.o.m. att det var en gammal tant som ringde.. Han vart lite småchockad över att jag inte kände igen hans röst (??!!) och över att jag typ glömt bort honom. Han tyckte det var lite romantiskt att han kollat upp mitt nr och ringde mig.. men jag vet inte.. tycker nog att det är lite creepy.
Jag är ju så lätt att hitta pga av att jag har ett eget företag. När han börja prata me mig så verkade han mer intresserad av Siri å inte mig så jag tänkte ju inte på att jag sa att jag äger ett hunddagis. Får helt enkelt ta å tänka på vad jag säger.. Har tänkt på det flera ggr, att nån gång kommer det säkert hända.. Men jag måste ju säga att jag blev bra chockad nu!

Messade H som nu är på jobbet så får se vad han säger om det hela =)

Nu e d dags för mig å gå till tåget igen å bege sig in mot stan!

Ha en bra kväll!

Bio ikväll!

Ikväll blir det bio med Anna inne i stan! Ska bli riktigt kul =) Vi ska se "the ugly truth". Vet inte riktigt vad den handlar om men det känns som en förutsägbar amerikansk romantiks komedi, en film som man inte behöver tänka så mkt på när man ser =) Känns perfekt! Tyvärr slutar jag sent idag så blir till å åka lite fram å tillbaka men det är det värt!
Känner att jag kan behöva komma bort lite, hormonerna spökar som vanligt så är extremt rastlös just nu. Kul att hitta på något då, speciellt när H ändå jobbar...

Ska ta å förberede första gruppen nu =)

ha en bra onsdag.

Bortglömd?

Har ett tag nu kännt mig ganska bortglömd och "oviktigt"... Verkligen inte när det gäller H men när det kommer till mina kompisar! Detta har gjort mig extremt ledsen ett bra tag så i helgen kände jag bara att jag måste sluta älta det hela.. Jag kan inte tvinga folk att umgås med mig å jag kommer heller aldrig vara personen som bjuder in sig själv. Det känns iaf mkt bättre efter denna helg och efter jag har kommit fram till att jag måste sluta klandra mig själv.
Vet att jag umgås med H mkt men det betyder inte att jag inte kan vara utan honom. Jag hittar på saker utan honom oxå även om jag älskar att umgås med honom å vill vara med honom jämt!

Känner iaf nu att mitt humör är mkt mkt bättre!

LYCKLIGT lottad!

Hade en riktigt myskväll med H igår! God mat, skön långpromenad å sen ett mysigt bad =) En riktig lugn å skön kväll! Fattar inte hur jag lyckats "hitta" en sån perfekt kille =) E verkligen lyckligt lottad!

DU betyder ALLT för mig!

Dagens planer är att strax åka in till stan med Siri å träffa Anna.. Blir antagligen en långpromenad å lite lunch! Vädret verkar bli bättre å bättre hela tiden =)
Tyvärr har jag fortfarande ont i mitt knä men känner inte av det så länge jag rör på mig... det är bara när jag legat still ett tag å ska börja röra mig som det gör sjukt ont! =(

Ha en bra söndag!

Lördag!

Så idag har jag verkligen vart effektiv vilket känns jätteskönt! Började med att ta Siri på en långis imorse på lite mer än 1 timme å nu har jag precis tvättat å städat =) Är ju lite extra nu när jag städar både min å H's lägenhet å samt bådas tvätt! Iofs så e 90 % v all tvätt min! Jag lånar ju alltid hans dammsugare, har inte haft råd å köpa en egen än så då passar jag på att även dammsuga hans lägenhet! Tar ju inte direkt lång tid men det är iaf ett litet tack för att jag får låna hans dammsugare!

Hormornerna har idag lugnar ner sig massa å det är så himla skönt! Upptäckte även imorse att jag faktiskt har gått ner 1 kg så nu har jag bara 1 kg kvar å gå ner å så e jag nöjd! Dessa extra kilon måste bara vara från semestern!

Nä nu kollar Siri på mig med sina hundögon å vill busa! Så nu ska jag ge mig å faktiskt aktivera min hund! Tyvärr har jag skadat mitt knä! Har ingen aning om hur men kan inte riktigt sträcka ut mitt ben helt så nu haltar jag! Kände av det efter jobbet igår men jag har inte gjort nåt speciellt så vet inte varför jag har ont! Har så himla svårt för å sitta still oxå så det lär ju inte göra saken bättre! Men efter denna busrunda med Siri så ska jag nog lägga mig i sängen å titta på film eller nåt å vila! Har faktiskt lite choklad hemma oxå! MUMS!

Ha en bra lördag!

Söndag!

Helgerna går så himla fort å det är redan söndag!
Å jag känner direkt att jag inte hunnit med det som jag velat denna helg =) Men det är bara jag som skjuter upp saker hela tiden! Så nu ska jag skärpa mig å ta tag i lite saker!

Har haft en riktigt bra helg i övrigt! H jobbar denna helg så har haft mkt Terre-tid! Igår var vi hemma hos Anki å hälsade på hennes 10 veckors schabrador Lattja (blandning schäfer/labrador). Siri tyckte om Lattja massa å dem busade en hel del så Siri var helt slut igår kväll! Gick en promenad med henne å rally på ca 3 timmar på morronen å för första gången på länge så rejsa dem massa =) Så vart mkt bus för Siri igår så hon e rätt trött idag!

Nu ska jag sluta skjuta upp det som jag velat göra hela helgen! Lägenheten ska rensas! Jag har hur mkt kläder å massa annat skit som jag inte behöver ha kvar så ska gå igenom allt å förhoppningsvis lyckas kasta en del oxå!
Har några timmar på mig innan H slutar jobba! Behöver iofs inte bli klar idag då H jobbar mån,ons,fre,lör och söndag nästa vecka =S så då kan jag ha nåt å sysselsätta mig me.. funderar även på att hälsa på min familj lite oxå..

Nä nu måste jag sluta skjuta upp detta! DAGS ATT BÖRJA RENSA!

Lista!



5 positiva saker just nu:

1) Henke =)
2) Att jag äntligen fixat Virusscan på vår jobbdata =) Den hitta en trojansk häst som satts i karantän =) Antar att det är bra!
3) Att det är fredag vilket innebär att det snart är helg =)
4) Bio ikväll med älskling, blir att se distrikt 9 =)
5) Att min UVI är över!

5 negativa saker just nu:

1) Min nya mobil gick sönder igår! Kan inte svara eller ringa med den men det funkar å skicka sms. Så nu är jag tillbaka till min gamla mobil igen som lägger på av sig själv! Men H jobbar ju på Elgiganten så han lämnar in min nya mobil imorn!
2) Sömnbrist
3) Att det är fredag vilket innebär storstädning på jobbet!
4) Att det regnar
5) Att H jobbar hela helgen


RSS 2.0