Blommigt!

Så ikväll kör jag på en blommig tunika med svarta leggings! Blir lite färgglatt!
Har fortfarande inte bestämt mig om jag följer med ut. Får helt enkelt se hur jag mår när jag kommer dit!
H ska ut på bowlinghallen här å sen på fest hos en kollega som bor på nr 30 eller nåt sånt å ville sova här i natt! Det är inte ofta han sover här och skönt att han själv vill!

Vi ska på en libanesisk restaurang å jag har aldrig ätit libanesisk men d ska bli riktigt spännande. Är inte alls kräsen med maten utan gillar det mesta!

Här är tunikan jag ska ha ikväll!



Ha en riktigt bra lördagskväll! Det kommer jag ha! =)

Lördag!

Himla skönt me lördag! Jag å Helena har vart å storhandla på Willys.. Samt vart å titta på båda Bauhaus och IKEA! Hittade ett snyggt kakel som jag vill ha till mitt kök när det blir dags! Hämtade även lite broschyrer om kök å garderober på IKEA.
Tyvärr har min urinvägsinfektion blivit värre igen så kunde inte riktigt bara gå runt å strosa som jag ville.. Så nu sitter jag å dricker massa tranbärsjuice för att den ska lbi bättre till ikväll.. Ska på restaurang å fira Ulrika ikvälll å d ska bli riktigt trevligt.. Alla ska sedan vidare till Lemon å jag vill verkligen följa me men får se hur min blåsa mår!

Filmen igår va jättebra även om böckerna är så mkt bättre! Filmen va bra gjord även om man inte visa alla detaljer. Men filmen va lite lång för min blåsa så fick hålla mig så d e därför min urinvägsinfektion kom tillbaka...

Nu ska jag vila lite så jag orkar med allt ikväll!
Siri får va hemma med Helena å d ska nog gå jättebra! Hon brukar vara rätt snäll =P =)


Närmar sig helg!

Klockan är snart 16 å d e dags för mig å gå hem! Ska bli såååå skönt me helg! Har hela helgen fullbokad så den kommer nog gå fort!

Känns verkligen helt sjukt att jag flyttar om 4 veckor! Det är ju ingenting!!! Har suttit idag å kolla lite på ett ungefär vad "mitt" kök skulle kosta och min hall! Å det var inte alls så farligt dyrt som jag trodde.. Har ju inga mått så har bara tagit på ett ungefär men längtar massa till när jag kan börja göra det hela. Kommer nog kunna göra det till jul! =)
Åhh längtar sååååå!

Ikväll blir det bio! Ska se "Män som hatar kvinnor".. Ska bli kul å se den eftersom jag ÄLSKADE boken. Man brukar alltid bli lite småbesviken! Går med Sofie W, Ellie, Helena och Micke.. Fick inte me mig H eftersom han inte gillar svensk film! Så det blir till att åka hem till honom efter. Kommer knappt hinna se honom i helgen känns d som så lika bra å passa på!

Nä nu ska jag gå hem!

Ha en trevlig fredag!


Riktigt bra onsdag!

Det vart en riktigt lyckad onsdag igår! Trevligt å ha alla samlade igen! Överhuvudtaget var det en bra onsdag igår eftersom det enbart inträffade positiva saker igår! Känns så skönt å äntligen ha kontraktet.. Å dessutom säga upp våran egna lägenhet! Hoppas Järfälla Hus kan hitta nya hyresgäster snabbt!

Försöker få tag på min mäklare nu men har inte lyckats.. Skulle ha pratat me honom igår när jag hämta kontraktet men han va inte på kontoret utan det vara bara hans assistent där.. Hoppas han ringer upp snart!
När man pratar om trollen så ringar han,.. Tur att jag prata me honom nu iaf för han hade inte vart i kontakt me min bank.. Så himla skum mäklare... Alla som jag har pratat me som köpt bostad så pratar mäklarn alltid me banken å skickar in alla papper som behövs så slipper jag fixa allt. Han lät mest chockad när jag sa så. Han skulle iaf ringa så får hoppas att det hela löser sig!
Fan va jag önskar att detta inte hade vart så krångligt å han inte hade vart sååå skum! Jag har konstant en klump i magen om att allt kommer bara skita sig å jag kommer bli betalningskyldig på miljoner.. nu kan det typ inte hända men iaf! Att gå runt med denna känsla är bara så jobbigt! Varför kunde inte jag ha fått en bättre mäklare? som var mer samarbetsvillig? SUCK! Längtar såååå tills allt detta är över... Jag har ju en tenta oxå den 20 mars men jag känner att jag inte kan koncentrera mig alls! Ska kolla om jag kan boka om den.. Kommer inte kunna slappna av helt förräns allt detta är klart å d e ju i slutet på mars! Eller iaf tills jag har skrivit alla papper med banken! Å d kan jag inte göra förräns mamma å pappa kommer hem om 1 vecka!

Nä nu ska jag lägga mig å läsa lite!

Bostadsrättsägare!

Så nu är alla papper påskrivna å allt är klart! Så nu har jag fått min fina etta =) Så himla glad att allt löste sig! Ska åka å hämta kontraktet efter jobbet samt lämna in papper om uppsägning till Järfälla Hus! Känns jätteskönt men samtidigt läskigt! Kommer nog inte fatta det hela förräns jag flyttar helt å hållet =) Inflyttning sker 31 mars!
Nu har jag massa saker å säga upp på vår 4:a så nu blir det till att sitta i telekö ett tag! Men åhh vad allt känns bra!

Jag är inte längre bostadslös utan bostadsägare! Att jag skulle köpa en lägenhet trodde jag aldrig! Men d ska bli sååå kul å fixa den till min! Å jag vet ju att jag redan trivs i området!


Lyckosrus!!


Ingen vanlig onsdag!

Idag händer följande:

1) Sofie kommer till Sthlm! å stannar iaf till söndag =) Ska bli kul! Har inte träffat henne på ett tag nu!
2) Säljaren till "min" lägenhet kommer oxå till sthlm! Så idag lär jag få veta hur det går med mitt kontrakt!
3) Nachokväll med Sofie! Längesen hon va me nu!


Förresten Siris knölar har nu försvunnit så vet inte vad d va! Men skönt att dem är borta iaf.. Gissar nästan på en allergisk reaktion eller så, så har stenkoll på henne nu!

H blev jätteglad för semlan igår! Vi hade en riktigt myskväll igår å d behövdes! Känns som om det var evigheter sen vi bara låg å mös!

Nu är det dags för frukost!


Saknade!

Saknar faktiskt mamma å pappa lite nu! Pratar väldigt ofta me mamma i tele å idag har dem vart borta 1 vecka... Men det är nog mest för att det händer så mkt just nu! Jag har köpt lägenhet (om säljaren nu skriver på kontraket) och massa annat... Dem kommer hem igen torsdagen 5 mars..
Vet iaf att dem har det jättebra! Å dem e verkligen värda denna semester!

Idag är ju fettisdagen å man ska äta semlor.. tyvärr tycker inte jag om semlor men funderar ändå på att köpa iaf till H till ikväll! Han äter semlor.. så kan jag köpa något annat gott till mig =)

Måndag.

Så va nästan denna jobbdag över! Kändes inte så tungt att gå upp imorse fram tills jag kom till bilen.. Den har ju stått still sen igår å va nu täckt i snö! Så det tog ett tag å skrapa.. Sen hade den inte hunnit ploga vägarna riktigt när jag åkte till jobbet så låg i 40-50 hela vägen! Men kom iaf i tid! Tur att man alltid är ute i god tid!
Dagis har vart jättelugnt idag, många e lediga eftersom det är sportlov denna vecka!

Igår va H's mamma + kille över å bjöd på fika! Riktigt trevligt å dem är så söta.. Kom fram till att jag är väldigt petig när det gäller fikabröd! Det är inte mkt som jag gillar! Så igår åt jag mitt första wienerbröd på flera år å d va inte så illa som jag kom ihåg.. Men inget jag själv skulle köpa!

Har fortfarande urinvägsinfektion så jag hinkar vatten å tranbärstabletter... den är inte alls jobbig nu men jag känner av den fortfarande. Hoppas verkligen att den är över till helgen! På lördag ska jag på middag å fira Ulrika.. Ska bli riktigt trevligt å jag ska självklart gå. Men det planeras även utgång efter som jag oxå vill gå på men får se hur det är me min urinvägsinfektion då.. Inte så kul å gå på krogen med det.. Så håll tummarna för att det kommer försvinna!
H skulle oxå ha kommit på denna middag men hans jobb planera in en personalfest samma kväll..å dem har inte haft en personalfest på 4 år tror jag han sa så d e klart han ska gå på den =) Han skulle ändå inte följt me ut efteråt!

Snart kommer Sofie till Sthlmt igen!!! Å hon har verkligen vart saknad! Ska bli kul å skvallra me henne igen! Hoppas hon kan komma på vår nachokväll på onsdag!

Nu ska jag ta å klippa klorna på Siri innan det är dags å börja röra sig hemåt! Har massa städning å sånt kul å ta tag i ikväll! =( men sånt måste göras!

Söndag

Gårdagen vart riktigt trevlig! Vi gjorde hur mkt mat som helst så jag å H har det även till lunch / middag idag! Vart bakpotatis med aoili å skagenröra med rostbiff å sallad! Sen så gjorde vi äppelpaj å rabarberpaj till efterrätt! + massa godis! Så rullade hem från Viksjö igår!
Melodifestivalen va sådär.. riktigt tråkiga bidrag! Men EMD va väl dem som va bäst! Men det var en riktigt tråkig omgång!
Efter melodifestivalen spelade vi lite Besserwisser... jag å anna i ett lag mot ellie, helena å H! Gick riktigt dåligt å jag vann bara en omgång av 4... men kul var d iaf!

Siri å jag har hittat en ny morronpromenad nu! Finns en jättemysig liten park precis här.. Med en liten ankdamm å så! Hon tycker det är jättekul å gå någon annanstans!

Om 1 timme ska vi iväg å kolla på lite möbler med Helena.. Ska bli kul! Har hittat 2 butiker i Vällingby... Vissa saker var väldigt dyra så får se om det finns något för oss.. Står inga priser i katalogen och hemsidan har inte allt!

Ska försöka plugga fram tills dess! Dem har inte börja renovera här än! =)

Ha en bra dag!

Pluggdags!

Så sitter hemma hos H å försöker plugga men det går mindre bra.. Grannen ovanför renoverar sitt badrum denna helg så dem borrar hela tiden! Dem har förvarnat så detta visste jag om men trodde inte det skulle höras så mycket! Så imorn när jag ska plugga så lär jag inte sitta här.. dem tog precis en paus i borrandet så hann iaf me 3 kapitel.. har ju läst detta förrut så det mesta är bara repetition. Funderar på att ta en promenad me Siri istället.. kom fram till idag att vi nästan alltid går åt samma håll när vi tar promenader.. så nu ska vi utforska åt andra hållet tänkte jag! Får se om vi hittar någon rolig promenad väg!

H är just nu på gymmet å lär va typ 1 timme till... Sen åker vi nog upp til Viksjö å handlar å fixar! Ikväll kommer tjejerna upp til Viksjö å äter middag samt kollar på melodifestivalen.. ska bli riktigt trevligt! Jag e ju husvakt så jag måste upp dit å vattna blommor å lite så! Pratade me mamma igår å dem har det jättebra! Hon sa att dem har kommit till paradiset! Så lite avis är man! Dem hade ca 39 grader varmt när jag pratade me henne!

H å jag har idag haft diskussion om sängar igen! Han e lite speciell då han inte vill sova över hos mig för att jag har för liten säng! Jag har ju trott att d bara är bullshit men idag så sa han att d är så! Min säng är på 120cm å hans är på 140 cm.. för mig så är det verkligen ingen skillnad! Han säger att han verkligen inte kan sova i en så liten säng som 120 cm... Helskumt enligt mig.... men sen så e ju H en av dem mest envisa människorna jag känner! Så han skulle nog aldrig erkänna att han har fel heller =) Har ändå sagt åt honom att om jag nu flyttar närmare så kommer han få vänja sig vid att sova i en mindre säng! Just nu är vi ju mkt här för att jag inte bor själv (enligt mig iaf)! H säger att vi mest är här för att jag har för liten säng =)

Aja ska nog ta ut Siri nu! Dem borrar för fullt å jag som e sååå ljudkänslig vill inte få ont i huvet!

Ha en trevlig lördagskväll!

Kontrakt!

Så nu har jag skrivit kontrakt för min lägenhet! Det hela kändes jätteskumt så H lät sin mäklarkompis läsa kontraktet... Det var inget konstigt kontrakt utan standard kontrakt men ändå.. Mäklarn har vart riktigt skumt så d kändes riktigt bra att någon annan som kan tyckte till om det hela! Å allt såg bra ut så nu har jag skrivit under allt!
Men allt är inte klart än... så jag vågar fortfarande inte hoppas.. SÄljaren bor i Helsingborg å alla papper har skickats till honom så han kan skriva under.. Å inget e helt klart förräns han har skrivit under alla papper! Så får veta i början på nästa vecka om han skrivit under... Är iaf ett steg närmre...

Dagen idag har vart riktigt lugn å skön på dagis! Jag håller just nu på med all städning å det går framåt iaf! Har inte så mkt kvar.. som tur är så har det vart rätt lugnt idag så kunde göra mkt innan Helena gick!

Nu ska jag fortsätta städa så jag kommer hem till H!
Han har verkligen vart ett otroligt stöd å hjälp under hela denna grejen!

Skum mäklare nr 2

Så imorse vad jag å H på lägenhetsvisning igen.. Den va fräsch och med nytt badrum.. Mäklarn är lite småsnobbig å verkar inte gilla att småprata men d e ok! Utgångspriset på denna va 525.000 vilket kändes som lite mkt! Men den känns mer värd 525.000 jämfört med den andra eftersom den har renoverad badrum.. visserligen ganska många år sen men iaf!

Så jag tänkte på saken.. Prata me massa folk om d verkligen är värt så mkt pengar.. å alla sa ja! Även om dem inte har sett den... va även tvungen å fråga H så att den inte lukta - själv är jag tokförkyld så mitt luktsinne är obefintligt! Till slut kom jag fram till att det är värt d! Så jag ringde mäklarn å skulle lägga mitt bud på 525... Då börjar mäklarn med att säga att dem har nog ändrat priset för den å säljarn begär nu 550.000... å d e alldelles för mkt för mig! Så jag pratar ett tag me honom å säger att mitt bud är 525.000 å inget annat! Å frågar självkalrt om han fått något annat bud, vilket han inte har!! Mäklarn babblar på om att jag kan glömma denna lägenhet men om jag säger 550 så kan jag få den på en gång.. Håller iaf fast vid min sak å säger att om säljarn inte godtar mitt bud eller får ett bättre så får det va så. Jag tänkter INTE ge mer!
Efter det har gått många timmar så har jag redan gett upp tanken eftersom han va sååå negativ.. Vid 16 ringde han tillbaka å sa att lägenheten är min om jag vill ha den! Säljarn gick med på budet! Så nu ska jag skriva kontrakt imorn kl 12.. ska ta me mig H eftersom denna mäklare e såååååå skum! Han säger hela tiden att han har fler som är intresserade och att han ska visa lägenheten för fler imorgon em men om jag skriver kontrakt så ringer han runt å ställer in det hela! Vet verkligen inte vad jag ska tro om honom.. känns bara som om han försöker lura mig! Men d e ju mtk för att jag e så ung! Tror inte han hade räknat med att jag skulle säga emot så mkt! Så imorn ska jag ringa banken å bara dubbelkolla allt! Har redan ringt mamma å dubbelkolla mitt lånelöfte me henne eftersom det var hon som prata me banken å fixa med allt! Får lägga 80.000 i handpenning men det är helt ok! Jag vågar ju verkligen inte hoppas lika mkt denna gång, speciellt inte när mäklarn är som han är! Känns riktigt skönt att H följer med! Han säger alltid vad han tycker å tänker.. dessutom tror jag inte att mäklarn är lika kaxig mot H som han e mot mig! Om jag vore mäklarn skulle jag känna mig sååååå bortgjort å va lite smörig nu! Men tydligen inte!

Så nu får vi se hur detta går! Idag är ju även Moas födelsedag.. så känns kul å få någon positiv nyhet! Men än så länge så vågar jag inte hoppas som sagt!

Nu ska jag iväg till H... han står å lagar mat till mig! LYX! bättre pojkvän får man leta länge efter! Börjar inse hur bra jag har d!


-----

Att Helena känner sig skyldig för att hon köpt lägenhet tycker jag är jättejobbigt... inget av d här är hennes fel! Så sluta tänkt så!!!

Hur som helst så går jag på visningen imorn... känns iofs rätt onödigt! Men kan väl va kul å titta.. Hoppas bara att det e idag jag känner mig totalt hopplöst å hatar allt.. å att jag e på bättre humör imorn...
Har nu suttit lite mer än 1 timme i vardagsrummet å prata me tjejerna.. å känns iaf lite bättre! TACK!
Jag hatar å må dåligt inför folk så visar väldigt sällan hur jag egentligen mår... men ikväll kunde jag verkligen inte hålla d inne.. Jag har inte kännt såhär på länge om ens någonsin..
Det handlar inte om lägenheten.. visst jag blev jättebesviken... detta handlar om allt.. d e alldelles för mkt på en gång å jag hinner inte med... hur mkt jag än försöker så räcker det inte.. å nu efter jag hitta dessa knölar på Siri (IGEN) så kände jag bara att jag orkar inte mer! Nu har det bara blivit för mkt!

Har nog iaf kommit fram till att det är nog bättre om jag väntar med lägenheten! Att jag försöker me denna hyreslägenhet å får jag inte någon innan jag måste flytta ut så får jag flytta hem.. å då kan jag spara ihop mer pengar å ha råd med mer saker.. som det är nu så kommer jag inte ha råd me nåt.. inte en enda möbel när jag flyttar in... men man vet ju inte alls vad det är för bostader som kommer komma ut till försäljning å till vilka priser...
Får vänta å se vad mäklarn säger imorn.. Känns iaf skönt att jag tar me H! Jag måste bli bättre på att faktiskt släppa in honom.. att faktiskt våga be honom om hjälp är ett stort steg för mig! Jag vill liksom inte va i vägen.. å han vill inget hellre än å hjälpa mig.. bara jag som har så svårt att lita på folk tyvärr.. men han litar jag på! Han e d mest positiva som har hänt den senaste tiden. E så glad för honom!

Jag är dessutom väldigt tacksam för allt stöd å hjälp jag får! Vet att jag kan vara otroligt grinig just nu men jag e såååå stressad.. så jag ber om ursäkt om jag låter det gå ut över er!
Vill bara säga TACK! Ni betyder massa!

Nu om 5 minuter hade Moa fyllt 14 år! Hon är saknad varje dag!

....

så nu hittade jag fler knölar på Siri.. Jättekonstiga knölar som inte alls känns bra! Så blir till å ringa veterinären imorn IGEN och boka tid.. verkligen vad jag inte har råd med just nu!

Men ska väl se det lite positivt iaf! Har ju bil nu så nu kan jag åka till veterinären!

så arg!

fick inte lägenheten!! Kom in ett bud på 520.000 å d tyckte jag va lite mkt för den lägenheten.. eftersom det är ett renoveringsobjekt så tyckte jag att d va lite mkt!
Stackars mäklare som fick världens utskällning av mig! Men jag va arg å sååååå besviken... hoppas att jag aldrig behöver va i kontakt me honom igen!
Nu ska jag iaf gå på visning på en likadan lägenhet imorn vid halv 10.. den ligger på 525.000 så det kommer vara mitt bud å isåfall mitt enda bud... det är några som ska gå på den i helgen oxå... så vi får se! Den har iaf renoverat badrum så den känns mer värd pengarna!

Det var iaf riktigt pinsamt å ringa den mäklarn. Han ringde mig imorse om en annan som jag va å kolla på i måndags.. Sa nej till den imorse å sa att jag skulle köpa den 51:an... Jag sa att kontraken skrivs ikväll så nr 19 va inte aktuell längre å så va d samma mäklare som ska visa lägenheten imorn =) Så liiiite smått pinsamt men vafan!
Ska ta me mig H imorn på visningen.. alltid bra att gå 2.. man kollar ju på lite olika saker!

jag känner mig helt tom just nu! Känner att jag ger upp! Allt pekar emot att jag ska bo själv, att jag ska "få" en lägenhet! Allt verkar bara emot mig så jag känner mig extremt låg å besviken..



=(


=(

visste att d va för bra för å vara sant! Visste att jag inte skulle hoppas.. Vet ju att d aldrig blir som jag vill! Så nu har nån lagt ett högre bud på lägenheten än mig! Å jag vet inte vad jag ska göra. Han sa min maxgräns nu å jag vet inte om jag vill ge mer! Även om jag verkligen vill ha lägenheten så vet jag inte om den e värd så mkt!

Så ARG, LESSEN å BESVIKEN på en å samma gång..

känner mig t.o.m lite smådum som ens trodde att saker å ting för en gång skull kan bli som jag vill!

Så snart så...

Skriver kontraket på lägenheten ikväll!!!! Så länge ingen ringer å ångrar sig så e den min! Inflyttning sker 1 April! Åhh det känns så kul å skönt! Ska bli så kul å renovera! å lägenheten känns verkligen som JAG! jag kommer få den så fin som jag vill!





Så himla glad!!

Spännande

Har nu lagt mitt första budet på lägenheten..... det är jag å 2 till som budar.. hoppas ingen annan vill ha den!
Håll tummarna! 

Tidsfördriv

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, och svara på frågorna. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen du kopierar ifrån har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tack
3. Flicknamn: Tuva
4. Pojknamn: Tim
5. Yrke: Telefonförsäljare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt
8. Mat: Tacos =)
9. Sak i badrummet: Toalettpapper
10. Plats/stad: Tierp
11. En orsak att vara sen: Tågfel
12. Något man skriker: Titta!
13. Film: Taken
14. Något man dricker: Teguila
15. Band: The Ark
16. Djur: Tupp
17. Gatunamn: Termovägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: Tell me this night is over (The ark)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tennis

Berg och dalbana

Mår 10 ggr bättre idag när det gäller influensan.. H va jättegullig igår å lät mig spela WII, dricka cola å äta massa godis! Dessutom åkte han til apoteket å köpte några tabletter som skulle va bra för influensa.. lite läskiga tabletter men dem verkar ju funka.. mår mkt bättre idag..å börjar dessutom få tillbaka min röst..
men däremot e min urinvägsinfektion mkt mkt mkt värre idag... tog inte me mig några tabletter eller tranbär till H igår! Tänkte inte ens på att jag hade haft urinvägsinfektion hela dagen.. den gick ju bort så kände inte av den på kvällen.. dessutom hände så mkt annat igår så jag kände mig lagom stressad... så imorse vakna jag kl 4 å har sedan dess sprungit på toaletten.. har nog aldrig längtat så mkt till jobbet å mina tabletter =) Lyckades iaf somna om nån timme men springer på toaletten HELA tiden å känner mig hela tiden som om jag kommer kissa på mig.. får skylla mig själv när jag åt så mkt socker igår!

Va på en visning till igår å den va verkligen såååå fin! Men den kommer jag inte ha råd me! Fick inga positiva besked från banken igår.. Allt strula ihop sig och till slut fick jag iaf ett lån på 495,000 så jag ska buda på en lägenhet idag.. men den kräver renovering.. inget akut men ändå... det kommer ta ett tag innan jag har råd med det! Men d kan va kul å få det som jag vill.. dessutom trivdes jag riktigt bra i den lägenheten.. den kändes riktigt bra å jag kan se mig själv bo där! Så håll tummarna för mig idag!

Har annars lyckats hitta 2 triangelbyten som jag har som andra hands val.. dessutom prata jag med gubben som har 1:an i barkarby å allt flyter på bra i frankrike sådär kanske det oxå kan bli ett byte,.. men för mig är det mest intresant å köpa denna lägenhet! Ska ringa mäklarn snart å se om han har fått in några bud på den! Hoppas inte!

Detta är verkligen en berg och dalbana å jag e så himla trött på den! Igår gick jag från å tro att jag skulle få banklån till att inte få till att få lite mindre! Å d e så jobbigt! Jag vill bara ha allt detta klart!

Nu ska jag göra mig iordning för en promenad!

Ha en bra dag!

Dagens frukost!

Dagens frukost bestod idag av:
* 1 Ipren
* 1 noskapin
* 1 UVA - E (tror jag dem heter)
* 2 tranbärs tabletter
* 2 järntabletter
* 1 B-vitamin
* Nässpray

Känner mig som världens knarkare men jag hoppas allt detta kommer hjälpa lite iaf! Har iaf inte ont i halsen å hostan känns mkt bättre... Gick å la mig tidigt igår men har knappt fått någon sömn ändå... Har nyst å hostat om vartannat hela natten.. dessutom har jag nu fått början på urinvägsinfektion! Hoppas verkligen att jag upptäckte den i tid så den inte hinner bryta ut helt! Känner inte direkt för att va på jobbet idag men inte mkt man kan göra åt det när man är egen företagare.

Ikväll ska jag gå på ytterligare en visning å jag hoppas verkligen att jag får mitt lånelöfte idag! Ju mer jag tänker på lägenheterna igår så blir jag mer å mer intresserad av den ena! Känner mig iaf lite manad att renovera lite å få det som jag vill.. dessutom va grunden rätt fräscht där.. Vi va ju bara 2 st på visningen så hoppas på att d bara e jag som budar!
Spännande iaf!
Ikväll ska mormor me på visningen... hon är i sthlm å tyckte det lät spännande.. Ska bli kul å se mäklarens min när vi kommer.. Jag. mamma å min mormor =) Vi e rätt lika å man ser verkligen att vi e släkt!

Så imorn åker mamma å pappa till thailand.. är lite smått avis! Skulle oxå behöva lite semester känner jag! När dem är borta så är jag lite husvakt! Ska vattna lite blommor å så.. dessutom får jag tillgång till bilen i 2 veckor.. så behöver inte köpa nytt busskort som gick ut igår! Känns rätt skönt!

Nä nu ska jag nysa lite till och sen försöka få i mig en riktigt frukost oxå... finns inte mkt som lockar en dag som denna!

Sjuk

å tycker verkligen så synd om mig själv! Känner mig nästintill döende så får se om jag orkar att åka hem till H eller om jag ska gå å lägga mig tidigt istället =)

Har iaf vart på 2 visningar nu.. Den ena var verkligen HEMSK! Det var hål överallt å sen hade dem bara rollat färg överallt.. å dessutom var den bara ofräsch rakt igenom! Så den säger vi absolut nej till på en gång!
Den andra var mkt fräschare men behöver ändå renoveras. Den kostade "bara" 495.000 så då får jag lite pengar att renovera för å då får jag ju som jag vill ha det! Hon som bodde i den rökte i köket så den luktade rök men sånt går å fixa!
Ska ju gå på en visning imorn på en helrenoverad lägenhet för 595.000.. Så d känns skönt å se vad man har å jämföra med. Det enda jag skulle behöva göra i den lägenheten e att måla lite.. å d e ju inte alls farligt... men frågan e om det är värt 100.000 extra? för dem pengarna skulle jag kunna renovera den andra å få det helt å hållet som jag vill!
Sen är det visning på en jättefin1:a  för 575.000 nästa helg... Den är oxå totalrenoverad jättefint å helt i min smak! har mailat den mäklaren för att se om man kan få en privatvisning eller så innan...
Det är svårt å veta hur man vill göra.. dessutom har jag inte fått min lånelöfte än.. hoppas på att få det imorn iaf! Vill iaf ha klart allt sånt innan mamma å pappa åker till Thailand på tisdag kväll! Så jag slipper oroa mig! Så jag vet vad som händer! Men tror inte det ska vara några problem!
Men jag har ju otur när det gäller allt! Så för en gångs skull hoppas jag att jag får som jag vill!

Nu ska jag försöka göra lite middag.. e grymt seg men måste ju äta.. även om aptiten inte e på topp!


Gårdagen

Alla hjärtans dag igår blev riktigt lyckad! Vi åt riktigt god mat å mös till melodifestivalen! Tvingade H att se den men jag måste se melodifestivalen.. Tyckte att rätt bidrag gick vidare! Sen spela vi lite WII å mös framför en film. Såg inte mkt av filmen då jag somna rätt snabbt. Hade nog feber igår för jag har svettats/frysit hela natten men nu verkar den va borta iaf.. Nu väntar jag bara på att hostan ska försvinna oxå.. e så trött på å hosta..
Mina muffins + middag vart iaf riktigt populärt hos H =) Å jag fick paket.. Fick en bukett med tulpaner och en parfym.. Vart jätteglad.. han hade stått å valt ut en parfym bland alla på Vikingline när han va där! Å den lukta jättegott! Kände mig iaf grymt uppskattad å omtyckt igår! Lite jobbigt att jag inte kan prata å hostar hela tiden men försökte iaf göra det bästa av situationen...

Idag ska jag å mamma gå på 2 visningar i Kallhäll! Är inte direkt intresserad av någon utav dessa men kul att titta iaf.. Båda kräver renovering å jag känner att jag bara vill flytta in! Så vi får se... ska ju även på visning imorn!

Nu ska jag hosta lite till  å tycka synd om mig själv =P

Ha en bra dag!

Alla hjärtans dag muffins!

Nu har jag stått i köket å bakat länge å resultatet blev jättebra! Får vi hoppas att H tycker om dem oxå =) Kebbe godkände dem!





receptet hittade jag på http://www.kladdkakor.se/muffins =)
Så satte jag ett gelehjärta på eftersom det är alla hjärtans dag!
Har även fixat ett middag till H ikväll.. Synd bara att jag är rätt dålig så kommer nog inte kunna äta mkt!

Men men..
Ha en riktigt bra alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag!

Så idag är det alla hjärtans dag! H jobbar idag så vi "firar" ikväll.. Min förkylning har blivit mycket sämre så blir nog en hemmakväll.. Funderar på att baka till ikväll.. Är grymt sugen på antingen kladdkake muffins eller på kärleksmums.. Får se vad jag hinner med / orkar med. Får ju även paket av H ikväll! SPÄNNANDE!
Helenas mamma e på väg över å vi ska sitta me bokföringen idag! Kommer nog ta några timmar men hoppas iaf att jag kommer hinna baka... Ska även försöka installera bokfäöringsprogrammet på denna data! Hoppas verkligen att det funkar!

Imorn blir det att gå på lägenhetsvisningar med mamma.. ska bli kul! Ingen av dem imorn är speciellt intressanta men kul att titta iaf! Ingen av dessa är renoverade så om man köper någon av dessa så måste den renoveras.. Så känns lite lättare att köpa en renoverad på en gång.. men får se =)

Ha en riktigt bra alla hjärtans dag!



Fredag den 13:e!

Hade inte ens tänkt på att det är fredag den 13:e idag... några hundägare som har påpekat det när dem har lämnat sina hundar! Så idag ska vi ta d lugnt på dagis! Iofs så tror jag inte på sånt där men ändå..
Har iaf hamnat i målbrottet igen =) Min förkylning har satt sig på mina stämband så min röst e jättemörk å sexig =P =) Siri kände inte igen min röst så hon såg lite förvirrad ut imorse.

Jag å H hade riktigt kul igår.. Vi satt å spela WII typ hela kvällen! Så himla roligt även om det är lite svårt! Men man lär sig nog rätt snabbt! Grymt kul är det iaf!
Fick dessutom veta att jag kommer få en present av H på lördag! Nåt som han köpt för några veckor sen! Har verkligen ingen aning om vad d kan va! Så himla nyfiken! Hade inte räknat me att han skulle göra något på alla hjärtans dag
Jag har ju fixat lite inför alla hjärtans men inte alls mkt.. så funderar på om han ska få en present oxå? eller om jag ska bjuda honom på middag eller så? hmmm tåls att tänka på iaf! Vad köper man för alla hjärtans dag present till en kille?

Så igår så skickade jag in en ansökan om lånelöfte till banken... Så får vi se om jag får något lån.. men d borde inte vara några problem hoppas jag... Hoppas på svar idag! annars blir d svar senast på måndag hoppas jag.. vill iaf veta innan mamma å pappa åker till thailand på tisdag.. ifall dem måste gå i borgen så dem kan fylla i alla papper innan dem åker! Tror inte jag kommer köpa något innan dem kommer hem men skulle va skönt å ha alla papper klart iaf! Har även bokat in en visning på måndag! Mamma tyckte mkt om den lägenheten så tyckte det var värt å titta på den! Den ligger i Kallhäll så då blir det till å bo nära H =)
Sen så går triangelbytet sådär... En har hört av sig men dem skulle ha någon som skulle se deras lägenhet ikväll så om det inte blev något med det så skulle dem höra av sig.. Paret som har ettan är iaf riktigt trevliga och tycker jag gör världens jobb! Så dem är så grymt positiva så hoppas verkligen jag hittar en till dem! Deras lägenhet ligger som sagt på vasavägen riktigt nära centrum! Skulle va perfekt för mig å Siri =) Den är dessutom på 40 kvm! Känns lagom stort!

Nä nu ska jag ta å fixa lite här på jobbet!

Ha en bra dag!

Triangelbyte!

Så är det torsdag igen... denna vecka har känts grymt lång men snart e d helg =) Somnade som en stock igår å d va länge sen jag sov en hel natt så jag försov mig lite imorse.. Vaknade strax innan halv 7 men kom ner till jobbet innan 7 iaf.. Känns verkligen som en sten har släppt å jag kände igår hur musten gick ur mig! Ska ringa banken idag å kolla lånalternativ! Så håll tummarna för mig!
Håller även på å fixa med detta triangelbyte... Skulle va så skönt om d skulle funka.. sitter å väntar på svar från 5 olika håll just nu.. har mailat dem så om dem inte svarar innan imorn så får jag börja ringa.. Det känns lite halvkrångligt å svårt eftersom jag letar lägenhet åt ett par som jag inte träffat/känner. Det är svårt å veta vad dem vill ha.. så tänkte maila dem om vilka lägenheter jag tänkt kontakta å se ifall det är någon som är intressant! Annars är det ju ingen ide å ringa!
Sen får man ju hoppas att alla gillar varandras lägenheter! Jag har redan bestämt mig för ettan.. Jag är inte så petig så länge jag får bo i jakan! Sen så vet jag ju att Järfälla Hus besiktar alla lägenheter så SÅ himla hemska kan dem inte va! Dessutom är det inte så dyrt om man skulle vilja måla om eller så!
Men det är många som ska bli nöjda!

Va inne i stan igår me Anna å köpte lite nya snygga underkläder! HM hade 20 % i alla sina butiker så det var jättebra! Jag hittade ett jättesnyggt set så får vi hoppas att H gillar d oxå... Det är ju trots allt alla hjärtans dag på lördag så lite uppklädd kan man ju va =) Frågade honom häromdagen va han planerat å han har tydligen inte ens tänkt på att d e alla hjärtans dag! Vet inte om han säger så för att jag inte ska förvänta mig något på lördag eller om han inte "firar" alla hjärants dag.. I vilket fall som helst så jobbar han så jag hoppas på att vi hittar på något på kvällen!
Igår va H å köpte nintendo WII så ikväll blir det WII kväll! Ska bli grymt kul å han satt igår å fixa iordning allt å fixa me dem spelen jag vill ha! Han e så snäll!

Så har man blivit förkyld som alla andra... vet iofs att jag har blivit smittad av H... nyser hela tiden och har ont i halsen.. men d går nog över rätt snabbt! Har det rätt lugnt på jobbet nu när vi har hjälp me praktikant!

Kommer nog gå på några visningar i helgen med mamma! Ska bli kul å titta lite iaf... kommer nog inte köpa något förräns dem kommer hem från thailand... Dem kommer hem den 5:E mars så får vänta lite.. men d gör verkligen inget.. om det råkar diffa med någon månad så får jag väl flytta hem.. men d känns mkt bättre å flytta hem om man vet att man kommer flytta ut snart igen =) Det är synd att alla lägenheter i Jakan är så dyra... d e ju helst här jag vill bo... så får gå på lägenhetsvisningar i Kallhäll å hoppas på att Sofie vill hålla kontakt me mig iaf! =P
Säger nog upp vår lägenhet i slutet på februari nu om inte triangelbytet funkar! Lägenheten i barkarby har jag redan gett upp!

Ha en bra dag!

Från botten till någorlunda toppen =)

Har lyckats hitta en kille på vasavägen som kan tänka sig ett triangelbyte så eftermiddagen har spenderats till att maila folk om triangelbyte! Håller tummarna för detta.. Skulle jättegärna bo på vasavägen!

Sen fick mamma å pappa lånet så dem kan låna pengar till mig till en handpenning! Så jag kommer inte bli bostadslös!

En sten lätta från mitt hjärta! Å nu ska jag in till stan me Anna å fixa inför alla hjärtans dag! =) Sen blir d tjejkväll med nachos =) mums!

Ha en bra dag!


Less

Är så less på typ allt just nu... Är trött på å vänta, trött på att tiden känns som om den står stilla!
Trött på å ha denna känsla i kroppen hela tiden!
helt enkelt LESS!

Ingen bra start på dagen...

Kände imorse att jag va grymt grinig, gjorde iorning mig rätt snabbt å gick till jobbet.. Jag å H brukar ligga å mysa lite på mornarna men imorse sov han stenhårt... så han fick en snabb puss innan jag gick... Vi gick å la oss jättetidigt igår så känner mig iaf någorlunda utvilad men hade grymt svårt å somna igår.. H somna riktigt snabbt medans jag låg å vred å vände på mig... Har haft lite svårt å sova senaste tiden och sover väldigt oroligt... Men vet att det kommer lugna ner sig när jag vet vad som händer me min lägenhet! Har iaf accepterat tanken med att jag kanske flyttar hem! Då kan jag spara ihop massa pengar till en möbler och liknande tills jag "får" en lägenhet!

Va iaf grymt grinig på bussen å kände bara att jag ville sjunka genom jorden bland alla morronpigga personer... Så kom till jobbet vrålhungrig. Har dessutom bestämt mig för att börja äta riktigt frukost! Så köpte gröt igår så jag kan börja äta gröt på mornarna.. Så när gröten e klar å jag ska börja äta så märker jag att kanelen e slut! Så kan säga att gröten va rätt smaklös! å mitt "glada" humör va nu på topp!

Om 1 vecka åker mina föräldrar till Thailand, Måste säga att jag är lite avis... skulle oxå vilja åka bort på semester å bara slappa å njuta av solen.. har tröttnat lite på vintern nu å längtar massa till våren.. Det som är skönt är att jag får bil i 2 veckor! Ska oxå vara lite husvakt..

Pratade även med Sofie i Skövde igår.. Hon lät verkligen sjuk å jag hoppas hon kryar på sig snart! Hon kommer snart upp hit!! Vilket ska bli jättekul! Ulrika ska fira sin födelsedag så då kommer Sofie upp! Ska bli riktigt kul! Ska se om jag får me mig H på det hela me... han e lite anti till å gå ut.. men men..

Nu ska jag göra mig iordning å jobba lite!

ha en bra dag!


Känns mer positivt!

Så idag har jag vart grymt duktig å sökt 4 st lägenheter! Får se om man får napp på någon utan dem! Har dessutom prata me mamma som tycker att vi ska börja tänka på å köpa lägenhet istället eftersom det blir så mkt billigare för mig! Så mamma ska kolla upp lite hur vi ska gå tillväga.. börja mer å mer tycka om tanken me å köpa men jag vil inte hoppas på det för då kommer jag bara bli besviken... tänk om d inte går?
Allt känns iaf mkt mkt mer positivt just nu... Känner att jag kan slappna av mer iaf!

NU ska jag byta om å sen åka vidare till H!

ha en bra kväll!

Helgen!

Har haft en riktigt bra helg!

I fredags så va vi hemma hos mina föräldrar å åt riktigt god tacos även min brorsa + sambo kom dit! Vi spelade även besserwisser å d gick verkligen pinsamt dåligt för mig å h. Vi spelade i lag parvis och jag å H fick helt omöjliga frågor... Alla reagera på våra svåra frågor men sista omgången gick bättre för den vann vi! Tur d annars hade d vart riktigt pinsamt! Riktigt trevlig kväll å jag typ rullade hem!

I lördags så tog jag å Helena en långis i slasket vilket va riktigt skönt... På kvällen va vi på middag hos Sofie å en nyopererad Sally.. Så d va skönt att Siri blev lite trött eftersom hon skulle vart ensam hemma..Men H mådde inte bra utan är sjuk nu så han stanna hemma å va Sirivakt... Faktiskt första gången som han passa Siri å d hade gått jättebra.. Va grymt skönt å komma hem å slippa gå ut me hunden på en gång! LYX!! Kvällen hos Sofie va riktigt lyckad å återigen så rullade jag hem! Massa god mat å efterrätt.. Vi såg även på melodifestivalen å spelade WII.. Jag fattar verkligen inte vad svenska folket ser hos Caroline af Ugglas??! Men alla har väl olika smak men ändå... hoppas verkligen inte att hon kommer till globen, iofs spelar väl det ingen roll så länge hon inte vinner!

Igår tog vi det riktigt lugnt hela dagen.. Förutom en långis me Siri så spenderades hela dagen i sängen medans H spelade sina dataspel! Va länge sen som jag tog det så lugnt! Så vi åkte å köpte pizza till middag å mös till en film! H är som sagt sjuk!

I fredags mailade jag en person med en 2:a i barkarby om eventuellt byte... Fick personens nr å helgen har spenderats till att försöka få tag på personen utan att lyckas... så väntar på att personen ska ringa tillbaka idag annars mailar jag h*n ikväll.. Vet inte vilket kön det är på personen, namnet låter både som tjej/kille =)
Det roliga är att lägenheten ligger våningen över min brorsa =) haha men jag ska ju bara ha den till å byta bort den! Men det är lite roligt ändå!
Skulle va så skönt å byta bort lägenheten me denne person istället för gubben som var å titta på vår lägenhet i torsdags - blev så irriterad på honom! Dessutom kanske vi kan göra ett byte tidigare då =)

Nu kom vår praktikant för veckan så nu ska jag jobba lite!

Ha en bra dag!

Fredag kväll

Känns riktigt skönt me fredag! Kom precis hem från jobbet å har nu duschat.. hann nästan klar me all städning på jobbet, orkade inte göra butiken utan kände mest att jag ville hem! Ikväll ska vi på middag hemma hos mina föräldrar... Min bror + sambo kommer oxå... ska bli riktigt trevligt... föräldrarna bjuder på tacos så det kommer ätas massor!

Nu har H blivit lite sjuk, hoppas det går över lika snabbt för honom som det gjorde för mig! Mitt gick över på nästan 24 timmar vilket va jätteskönt!

Imorn blir det middag hemma hos Sofie W med tjejerna och H... Kommer ätas god mat, massa efterrätt å antagligen spela WII... kommer bli riktigt kul.. Operationen för hennes hund Sally gick iaf bra vilket känns jätteskönt! Men eftersom hon e nyopererad så får våra hundar stanna hemma! Tror det är lika bra.. så Siri får ligga å sova själv i några timmar, d brukar hon bara tycka e skönt!

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen!

Ha en trevlig kväll!

uppdatering bostad

Så nu har jag även vart i kontakt me Järfälla Hus å de kan inte hjälpa mig heller... Även min mamma ringde å tjata på dem... När jag ringde så sa dem bara att d fanns inget dem kunde göra. Dem tyckte jag va dum om jag sa upp lägenheten för då hamnar jag i ännu sämre läge... men jag har ju inte råd å bo i den själv... när mamma ringde så började tanten prata om att hon visste någon lägenhet på frihetsvägen som hon skulle kolla upp... å återkomma.. Nu räknar jag inte med att hon kommer höra av sig men jag tycker det är helt sjukt hur olika dem behandlar folk... Känner verkligen hur dem ser ner på mig för att jag "bara" är 23...
Men H nämnde nu att jag kan ju vänta me å säga upp lägenheten till 1:A april så får jag en månad extra på mig att hitta något... då får jag bara en månad som jag ska betala själv... å d klarar jag...
Jag ringde även banken å jag får inte låna om jag inte har kontantinsatsen själv... vilket jag inte har.. så den tanken har jag i princip redan gett upp.. mamma har ju sagt till mig att hon kanske kan låna pengar till handpenningen men känns fel å låna så mkt pengar av dem... mamma e ju arbetslös...
Men som det ser ut nu så flyttar jag hem igen i sommar.. å jag börjar iaf vänja mig vid tanken... ska nog iaf försöka hitta en lägenhet som jag kan bo i ´2.a hand... om någon har något bra förslag på hur jag ska hitta en andrahandslägenhet så säg till! För då kan jag bo i andra hand samtidigt som jag söker lägenhet via järfälla hus...

får se hur detta slutar... som H sa igår så ska jag va glad över att jag har någonstans att ta vägen iaf.. att jag har möjligheten att flytta hem igen... dessutom så är jag alltid hemma hos honom...

Bostadsletande!

Så jag har kontaktat ALLA som har lagt ut annonser om ettor på järfälla hus hemsida... INGEN vill ha så stort som en 4a förutom den där här gubben... så idag ska jag ringa järfälla hus å prata me dem.. samt ringa banken å se om jag kan få ett lånelöfte... har blivit mer inställd på å köpa bostad nu men jag vill inte köpa en bostad i kallhäll... men ska iaf ringa å kolla hur mkt jag kan låna å se om det ens är något å tänka på..

Just nu känns allt mest bara hopplöst!

besviken

så nu har killen vart här å titta... eller vet inte ens om man kan kalla d titta.. han gick inte ens igenom hela lägenheten... så nu springer helena runt å tar kort på lägenheten för att kunna maila hans flickvän bilder.. Hon är från frankrike å d e inte ens säkert att hon får flytta till sverige.. så bytet kanske inte ens blir av...

så nu mailar jag en massa andra å hoppas på svar där.. jag sa iaf att allt måste va klart innan sista mars... men vi verkar ju inte skriva några papper nu...

USCH!

Denna eviga väntan....

Så killen som skulle komma till kl 17 fick förhinder å ska komma efter 20... så himla trött på denna väntan hela tiden!! Jag som hade planerat allt så bra men nu orkar jag knappt bry mig! Är så otålig å d värsta jag vet e folk som e dåliga på å passa tider samt ställer in i sista sekund..
Han har heller inte fått tag på tjejen som bor i hans etta just nu.. så den kommer jag inte heller få se ikväll.. men vet att detta är min enda chans så kommer nog skriva papper utan att ha sett lägenheten... Järfälla Hus kommer besikta den innan jag flyttar in och är den hemsk så kommer han få renovera den innan jag flyttar in... men lägenheten e redan nyrenoverad så tror nog att den är rätt fräsch..

Va precis å käka middag me mamma å pappa å ska nu ta ett bad för att fördriva tiden...


Äntligen torsdag!

Åhh jag har verkligen längtat massa till denna dag å nu när den e här så blir jag lite smått nervös! Ikväll kommer killen som vill byta lägenhet och kollar på vår lägenhet.. Vi har städat som tokar hela veckan så jag hoppas verkligen att han gillar den! Håll även tummarna för att jag får se "min" lägenhet idag oxå.. Han hyr ut den i andra hand och hade inte fått tag på tjejen som bor där igår kväll när vi prata... Jag e så nyfiken!! Han kommer iaf förbi vid 17 och mina föräldrar kommer vara med. Vet ju inte alls vad detta är för kille och tjejerna jobbar så känns tryggt å ha någon hemma.. Sen är mina föräldrar jättenyfikna på "min" lägenhet =)

Igår hade vi vår nachokväll som vanligt! Å H kom förbi å åt =) Han tyckte det va rätt gott! Han fixade hela min data igår så nu är den hur snabb som helst.. Han har dessutom satt i Windows XP istället för Vista så nu tar det knappt 1 minut å starta / stänga av! Är så himla nöjd! Nu kan jag sköta all bokföring från min data!
H e verkligen det bästa som finns! Det är riktigt praktiskt å bra att dejta en datanörd =) Han har ju velat fixa min data jättelänge å nu lät jag honom göra det! Så nu är den som ny! Vi öppnade även helenas data och det var grymt mkt damm i den! haha... vilka tussar det kom ur den! Så nu kanske fläkten inte låter lika mycket!

Idag kastreras Sofie sin Sally.. å d kommer gå jättebra! Sofie har vart jättenervös hela veckan men d kommer gå bra! Skönt å ha d gjort sen å slippa tänka på löp å grejer =)

Nu ska jag äta lite frukost å vänta på alla hundar! Har massa endagspassningar idag vilket känns jättekul... Wilma kommer hit å hon har inte vart här sen innan sommarn förra året tror jag... =)

Ha en bra dag!

Bättre....

Mår iaf lite bättre idag... men helt återstäld är jag inte... Anna var ju sjuk hela helgen så jag har säkert fått hennes smitta... Alla symtom jag har just nu är exakt samma som hennes.. orkar inte vara sjuk just nu men d orkar man väl aldrig... skönt iaf att jag itne är jättedålig.. jag mår lite illa å är öm i kroppen men mer än så är det inte!

H fixade lite me min data igår å nu e d mkt mkt snabbare... å han ska fixa ännu mer den så att den blir ännu snabbare =) SKÖNT!

Anna sålde vårt matbord igår så nu ekar det tomt i vårt kök.. men men... skönt för henne.. Hon hade inte räknat med att det skulle gå så fort!

Har verkligen ingen ork till å anstränga mig å skriva.... så avslutar nu!
Ha en bra dag

Feber!

Så har man fått lite feber.. Inte tillräckligt för att jag ska va helt död men jag tänker lyssna på kroppen å faktiskt gå å lägga mig.. H gick precis hme så jag kan gå å lägga mig tidigt! Hoppas inte att jag har smittat honom...

GOD NATT!!

Köplats?

Fick svar på en lägenhet idag... Har köplats 436 så tror inte jag kommer få den =P Hade verkligen inte räknat me denna lägenhet... Detta var en 1:a som alla som står i kö på järfälla hus kan söka..  Å jag har hellre plats 436 än typ plats 5... för har man plats 5 så får man ju upp hoppet lite =)

Känns mest som om det blir lägenheten i barkarby... å jag tror faktiskt att jag kommer trivas där... Ser framemot att få se den.. hoppas verkligen att det blir på torsdag! Lägenheten har riktigt bra läge förutom att Barkarby känns riktigt dött... Men det är typ 2 minuter till tåget å typ 5 minuter till Willys... så d blir nog bra!

Gjorde Wok hemma hos H igår... Vart hur gott som helst... men H är ingen grönsaksmänniska så han tyckte inte att det var lika gott som jag tyckte =) Men det var han som ville göra wok... Vi har väldigt ovanliga matvanor... Jag får honom å prova massa nytt... hans matvanor bestod i princip av pasta med tonfisk innan vi träffades.. han har inte fått mig å prova så mycket nytt... men jag tycker det är mycket mycket roligare å laga mat om man är 2...
Vi har ju kommit ur det här "nykär" stadiet nu å det märks... på både gott och ont... H har vart på riktigt konstigt humör hela helgen men jag hoppas det går över.. Vet inte riktigt vad d har vart me honom men tror inte d har något me mig å göra... Känns bara skumt att han ska bli så "konstig" helt plötsligt... men imorse va han sig själv igen... Killar kan väl oxå ha PMS! =)
Själv har jag vart lite lessen hela helgen... vet inte varför.... har inget å va lessen för... vet ju att det är mina p-piller som spökar igen... har pms å känner att jag är jättekänslig =) så känner mig bara lessen.... det är mest irriterande för jag har inget å va lessen över...
Ställde mig dessutom på vågen igår hemma hos H.. kom fram till att den visade alldelles för mkt... eller så har jag gått upp ganska mycket i vikt sen vi träffades... känns hemskt... tänker inte säga vad vågen sa för alla som löser detta kommer tycka jag är dum för att min nuvarande vikt är verkligen ingenting =) H tyckte oxå jag va larvig... men ska väga mig på den idag igen... så får vi se... =)

Nu ska jag göra mig iordning för första promenaden.. har riktigt lugnt på dagis idag å dessutom inga praktikanter =)

Ha en bra dag!


Städa, städa å ännu mera städa!

Så mycket som jag har städat dem senaste veckorna har jag nog aldrig städat.. Vet inte hur många gånger vi har sprungit med skräp och gått till källsorteringen.. Fattar inte vad allt kommer ifrån! Dessutom när vi flyttar så kommer i princip kasta allt i denna lägenhet! Synd bara att dem har kastat massa färg på porten.. Hoppas dem städar bort d hela innan torsdag iaf! Känns inte som ett bra första intryck om han ska komma å titta på lägenheten =)

Dagens roligaste va nog ändå när jag å Ellie försökte få bort stolsdynorna på balkongen som hade fryst fast i själva betongen.. haha va länge sen jag skratta så mkt. Vi satt med varsin skruvmejsel, hammare och varmt vatten å kämpa..
Kan ju bara undra vad grannarna tänkte?
Men nu är vår balkong i princip tom... Det kommer vara så fint när han kommer hit å tittar på lägenheten.. Ska försöka få honom att komma hit på torsdag... e så nyfiken på hans 1:a så vill se den nu! å jag vill så gärna veta vad han tycker om vår lägenhet.. dessutom kommer jag va hemma på onsdag så då kan jag städa massa!

Har sagt till H att han borde köpa en wokpanna så jag kan bjuda på wok nångång. Det är verkligen nåt jag älskar! Så han ringde precis å sa att han köpte en wokpanna så nu blir det wok ikväll! Ska bli riktigt gott!

Jag å Anna va på outlet å IKEA idag, köpte lite småsaker.. Är på sånt himla shoppinghumör å d känns bättre å köpa lite småsaker till min lägenhet än kläder. Kläder har jag så det räcker och bli över!!!

Nu ska jag vila lite... Har sovit grymt dåligt dem senaste dagarna...

Ha en bra kväll!

RSS 2.0