GOTT NYTT ÅR!

vill bara önska alla ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas att alla får en riktigt bra kväll... Nu är det dags för mig att sminka mig å göra mig fin! Kommer åka tidigare till Max och hjälpa honom med allt! Så jag å H åker om ca 1 timme... =)
Är så glad att han följer me på nyår.. ska bli så himla kul!

Ha en riktigt bra kväll!

Bästa ur 2008 =)

Januari:

I Januari gjorde vi om i butiken! Vi köpte massa nya möbler och gjorde vår fotovägg! Resultatet blev riktigt bra å jag e fortfarande grymt nöjd!
Siri fyllde även 2 år och vi hade kalas härhemma med min familj och fajitas!

 

Februari
Jag och Siri flyttade upp till Viksjö 1 vecka för att vara Moa-vakt medans mamma å pappa va i Gran Canaria =)
Moa fyllde 13 år!
Vi va även Eltonvakt medans Sofie va i Malaysia



Mars
Ulrika fyllde år vilket firades på Patricia.. Hade en riktigt kul kväll!
Jag anmälde mig till min bokföringskurs som jag nu bara har slutprovet kvar på.
Sofie fyllde 23 vilket firades med en nachokväll.
Ställde ut Siri på Lilla Sthlm, hon skötte sig jättebra men det vart ingen placering. Det var då jag insåg att utställningar inte är för oss.. Siri tycker inte att det är jättekul.

April
Jag och Anna va på Kelly Clarkson konserten som va riktigt riktigt bra!
Första gången vi va på Lemon.
Vår nya hemsida för Vovvens Lekis kom upp =)

Maj
Sofie W och Ellie fyllde år så vi provade sumobrottning! Hur kul som helst!
Vi hade även vår schlagerkväll som var hur kul som helst.



Juni
Vi skulle få renoverat på jobbet så vi städa hela lokalen jättenoga å stapplade möbler i flera dagar!
Anna tog examen som undersköterska och hon fyllde även år!

Juli
Hade semester på jobbet vilket va riktigt skönt!
Vi åkte till tunisien 1 vecka vilket var grymt kul!
Jag fyllde även 23 vilket firades på "Ett ställe"!

Augusti
Kräftskiva vilket innebär massa kräftor å sprit! Lite kallt å sitta ute men vi gjorde det ändå.
Sofie flyttar till Skövde för att plugga! Lessamt men samtidigt glad för hennes skull.
Fick träffa Ulrikas katt Maxime för första gången... världens mysigaste!

September
Sofie kom upp till Sthlm över en helg vilket firades me sushikväll och utgång!
Jag träffa även H på nattbussen hem! Så det var en riktigt lyckad kväll! Han är helt klart det bästa med detta år!

Oktober
Min älskade hund Moa fick somna in. Vet att det var rätt beslut men hon e saknad varje dag!
Vovvens Lekis firade även 3 år!

November
Jag åkte ner till Skövde över en helg å hade grymt kul! Träffa massa trevliga och roliga människor å kommer absolut att åka dit igen!
Siri blev äntligen MIN och kastrerades!

December
Stora Sthlm vad i början av december och va riktigt kul.. Alltid lika kul att träffa alla mopsmänniskor!
Julen firades hemma hos föräldrar vilket var hur bra som helst.
Har haft julledigt i 2 veckor vilket e hur skönt som helst - behövdes verkligen!

2008 har vart ett riktigt bra år å jag hoppas att 2009 blir minst lika bra!
Nyår firas hemma hos Max imorn och H kommer.. Blir mitt första nyår som jag firar tillsammans med min pojkvän.. Har alltid vart singel på nyår! Så det ska bli kul.. Kommer vara nykter i år och köra bil... Största anledningen är för att jag kommer ha me mig Siri och känner inte för att åka nattbuss me henne hem... Så jag får agera taxi istället när alla ska hem! Men d e helt ok.. Jag kan ha grymt kul utan alkohol oxå =)

Uppdatering!

Har verkligen haft fullt upp dem senaste dagarna å har det iofs fortfarande!
Har vart hemma hos H sen i söndags å kom hem imorse då han åkte till jobbet... Dagen idag har spenderats i centrum och så åkte jag en snabbis till Kista! Letar efter en klänning till nyår men hitta inget som jag direkt gillade så det får bli klänningen som jag redan har! Har köpt lite nytt smink å accosiarer (stavning?) istället..
Prata precis me Max å han har inte bestämt någonting än.. Han e lite sent ute å ska åka å handla allt imorn.. Spännande å se vad det blir för mat! Jag å H å Siri ska iaf dit lite tidigare å hjälpa till med allt!

H jobbar till 20 ikväll så ska försöka hinna färga håret innan dess.. Hoppas bara på att Anna kommer hem så hon kan hjälpa mig me det! Har även lite annat smått å fixa inför morrondagen...
Känner att jag inte har så mkt å säga! Kommer dröja ett tag innan jag uppdaterar igen.. Tänkte skriva lite om året 2008 i nästa inlägg.. får se om jag hinner med ikväll eller om det får bli närmare helgen istället..
Imorn är det massa shopping som gäller.. H å jag va på Ikea igår men soffbordet vi ville ha va slut å ska komma in imorn så då får vi åka dit igen... Sen ska vi till Kista å försöka hitta en snygg skjorta till H =) Ska bli kul...

Nu ska jag mata Siri å sen dags för en långprommis.. Idag blir det bakad potatis med skagenröra till middag! GOTT!!

Ha en bra kväll!


Beslutsångest!

Vet inte alls hur jag ska göra me denna kryssning! Jag hade i princip bestämt mig att INTE åka och trodde helt ärligt inte att nån skulle bry sig! Men både Helena å Ellie blev jättebesvikna över det hela... så får se... kanske bara e just nu som jag känner som jag gör! Kanske tycker att det ska bli kul nästa helg så jag ska betala för resan å sen se på lördag hur jag gör... Känner mig mest som ett 3:e hjul men det kanske inte blir så... ähh får helt enkelt se.. idag är jag rätt off på allt iofs! e såååå sjukt trött!

Är vrålhungrig å väntar på att H ska ringa så vi kan åka å köpa sushi =) sen ska vi hem till honom å mysa lite!

Ha en bra kväll..


Roligt klipp!

 

Haha! Nu ska jag ta å städa mitt rum!!

Gårdagen..

Hade riktigt trevligt igår! Är alltid lika kul att umgås med Sofie, Ulrika och Martin! Först va vi hemma hos Ulrika å käka chips, lyssna på musik och snacka lite! Riktigt mysigt! Jag är helt kär i Ulrikas katt Maxime! Hon är så lik Pyret!
Sen åkte vi in till Lemon å dansa massa å hade riktigt kul!
Tyvärr är det ju lite fel årstid för mig å mina fötter ger mig ett helvete! Min psoriasis blir 10 ggr värre på vintern å jag kände av mina sprickor i hälarna igår i slutet på kvällen.. Försökte ignorera men d gör verkligen grymt ont! Men jag dansa så länge jag kunde å jag hade riktigt kul! Va kul att Anna hade så kul oxå! =)

Igår va även första gången jag pissa utomhus på fyllan.. Har nog aldrig vart så kissnödig i hela mitt liv!!! Så tack Rådhusparken för den fina kissplatsen =)

Fick även världens sämsta raggningsreplik igår.. En gubbe (40-45) kom fram till mig å Anna å sa att vi var bubbelgum! Vi fatta ingenting å visste inte om det var bra eller dåligt... Å då peka han på en annan tjej å sa att hon va stimorol eller spearmint å vi va bubbelgum! Så tydligen skulle det vara något positivt! Dem blev lite besvikna när vi inte fatta vad han snacka om å gick därifrån.. Han var från USA!

Vi tog sista tåget hem igår vilket va så himla skönt.. Vi va hemma vid halv 3 å jag sov faktiskt till 8 =) Är lite småtrött men har svårt att sova när jag druckit!
När vi kom in me tåget på jakobsbergs station så va d 1 timme kvar tills nattbussen mot Viksjö skulle gå! Så Sofie fick följa me oss hem å sova här.. Hon va ju allt annat än nykter så det kändes bäst så! Vi hade ju sån tur att vår buss gick så vi slapp gå!

Ska snart åka upp till Viksjö å min älskade hund!! Ska snylta lite frukost från dem oxå... va å handla för några dagar sen å butiken här i jakan har väl inte fått så mkt leverans nu när det vart jul å allt så det fanns typ inget bröd eller fräscha grönsaker... så blir att snylta på föräldrarna =)

Ikväll blir det iaf till å träffa H å äta sushi! Han hämtar upp mig å Siri efter jobbet så åker vi dit! Har saknat honom, har bara hunnit träffa honom kort nu 2 dagar i rad... Å allt jag tänker på är hur det kommer bli efter han tagit examen? Han funderar på / kommer att resa runt massa efter examen... Å då kommer han nog vara borta några veckor iaf! Hur kommer det gå när jag saknar honom efter 1 dag?
Det funkar så himla bra mellan oss å jag e verkligen lycklig! har nog inte vart kär på väldigt länge för jag kommer inte ihåg att d känns såhär!!

Nä nu ska jag göra mig iordning å sen se om Sofie e vaken! Sofie tog massa roliga bilder igår så dem kanske kommer upp på bloggen senare!

Ha e bra dag!

Nu e vi på G!

Så nu är alla iordning gjorda å grymt snygga! Om 10 minuter kommer min lillebror å skjutsar oss till Ulrika där förfesten hålls! Ska bli himla kul ikväll å jag har redan druckit några drinkar å känner absolut av det hela.. Är ingen van drickare så kräver inte alls mkt för å bli lullig!

H kom förbi för å pussas lite.. Han passar på att träffa sina kompisar ikväll medans jag går ut me mina... Han vart rätt sugen på å gå ut när han kom hit... Han har typ aldrig sett mig sminkad å så uppklädd å tillfixad! Så han vart glatt överraskad! Han är verkligen min älskling!

Nä nu ska vi åka!

Ha en bra kväll! Det kommer vi garanterat ha!

Ännu mer shopping!

Så idag blir det ännu mer shopping men denna gång blir det i Kista.. Ska strax åka för att vara där precis när dem öppnar.. Det blir Sofie, jag å Anna som åker idag igen!

Det var riktigt trevligt på middagen igår. Å maten var grymt god! Har massa över så det blir nog tacos till både lunch å middag idag! H kom över å åt men var grymt trött så han stanna inte så länge... Han hade jobbat 11.5 timme så jag förstår honom. Inte kul å jobba i butik på mellandagsrean! Dessutom skulle han jobba idag me så han åkte hem strax efter 20.30... Men nu har Sofie fått träffa honom iaf =)

Ikväll blir det utgång! Ska bli himla kul! Ska först till Ulrika å snacka lite å mysa å sen blir det Lemon å massa dans! LÄNGTAR!!! Måste bara komma på vad jag ska ha på mig! Men kanske hittar nåt i Kista idag så väntar å ser!
H kommer även förbi en snabbis efter jobbet å säger Hej.. han ska inte me ut ikväll. Han jobbar imorn me å dessutom tror jag inte att schlagerbaren Lemon e hans typ av ställe.. Så jag sa att han måste komma förbi å ge mig en puss eftersom vi inte kommer träffas förräns söndag kväll!!  Så självklart kommer han förbi!
Vi får dessutom skjuts av min bror till Ulrika idag så vi slipper åka dit kommunalt! Så himla skönt! TACK LILLEBROR!

Nä nu måste jag göra mig iordning!

Ha en bra dag!

Fredag!

E helt slut efter en dag i stan! Så himla mycket folk överallt men det var trevligt å kul iaf.. Tycker om att bara gå å titta... Vart iaf 2 tröjor å ett  par tights! Så är rätt nöjd! Ska till Kista imorn med Anna en snabbis å titta oxå... Måste ju passa på!

Ikväll kommer Sofie över på middag å jag bjuder på tacos.. Hon ska även få träffa H för första gången.. ska bli kul å se vad hon tycker om honom!

Siri verkar må mycket bättre nu iaf, vilket e grymt skönt! Hon är inte lika pigg som hon brukar men hon verkar inte må konstant illa iaf!

Imorn blir det utgång! Ska till lemon med Sofie, Ulrika, Anna och Bea! Ska bli hur kul som helst.. Ser verkligen framemot det hela! Känner för å dansa massa! Vi ska hem till Ulrika innan å förfesta lite!

Nästa helg är det kryssning å jag har inte bestämt mig om jag kommer åka eller inte.. kommer nog bestämma mig typ nästa helg.. Känner verkligen inte alls för å åka.. Känns inte som om det kommer bli ens i närheten lika kul som förra året.. Dessutom tycker jag att det är så grymt tråkigt att varken anna eller någon av sofie:s följer med! Kommer känna mig som 3:e hjulet med dem som kommer åka nu.. å jag vet precis hur det hela kommer sluta.. så kanske ska stanna hemma.. men vet inte vad jag ska göra hemma heller.. Både anna å H jobbar... Får helt enkelt vänta å så vad jag känner nästa helg!

Nä nu e d dags å börja me maten!

Ha en bra kväll!


Mellandagsrea!

Nu ska jag in till stan med Anna och Sofie å gå på mellandagsrean! Ska bli riktigt kul även om d säkert kommer vara massa massa folk!

Ha en bra dag!

Bästa kommentaren

Vi åker ju alltid till minneslunden/graven på julafton å tänder ljus... Jag tycker det är en jättemysig tradition å vi gör det främst för min farfar som dog på julafton när jag va liten..
Men iaf.. När vi sitter i bilen så säger mamma (utan att tänka på vad hon sa) "Här var det dött"... Hon mena självklart att det inte var några andra där förutom vi men d lät så himla kul när vi stod på en stor gravplats! Jag å pappa höll på å dö av skratt! Va rätt bra att vi va själva där =) Hade vart riktigt pinsamt annars =)

Min mamma e så söt!



Är relativt uttråkad just nu å saknar H! Kommer nog inte träffa honom ikväll heller... får vänta till imorn... men d e nog bra att man hinner sakna varandra lite =) H börjar jobba kl 7 imorn så kommer nog inte sova där inatt... men ska aldrig säga aldrig!
Ikväll är iaf sista avsnittet av Bonde söker fru! Åhh jag e så nyfiken även om jag vet vad som händer.. ska bli kul å se iaf!

Tycker så synd om min lilla Siri som mår illa av sin antibiotika... Hon verkar må lite bättre nu efter att ha fått extra ris i maten men hon e inte lika pigg å glad som hon brukar.. men d e bara några dagar till.. å såret ser mkt mkt bättre ut så det är värt d... men ändå.. hon e ju min lilla älskling! Hon e så rolig nu, hon har blivit så himla kär i H! Hon vägrar gå promenader på morronen om inte han följer me... det är en sak om han går till bilen å åker till skolan eller så, då kan hon gå me mig... men om hon märker att han ligger kvar i sängen så vill hon bara hem igen...så himla söt.. å sen kan hon sitta å bara titta sådär kärleksfullt på honom hela tiden! Hon busar även me honom hela tiden precis som hon busar me mig... å d e ovanligt... hon gör d knappt me mina föräldrar... Sötnosen har blivit kär! tur att det är någon som matte e upp över öronen kär i oxå! Siri har bra smak =P =)

Nä nu ska jag slappa lite i soffan, sen ut me Siri å sen ta ett varmt bad!

Ha en bra kväll!

Så va julen slut!

Det var ett bra tag sen jag uppdatera denna blogg märker jag nu! Har verkligen haft fullt upp fram tills nu.. Har vart hos H sen i måndags å idag är första gången jag e hemma... H åkte till sin mamma å fira jul men jag vill inte lämna Siri så länge när hon mår så illa som hon gör nu... Så jag passa på å åka hem några timmar å fixa lite... har lite saker som måste fixas... Måste tvätta lite å massa sånt kul!

Har iaf haft det hur bra som helst hos H! Han fixade Supernintendo till mig på sin projektor så jag kunde spela Super Mario World! Spelade alltid det med Ulrika när jag var yngre å har inte spelat det på flera år så det var en riktigt nostalgitripp! Å hur kul som helst!  Å när jag väl hade börjat så var jag tvungen å spela klart HELA spelet =P =)

Julafton firades hos mamma å pappa med min lillebror å Siri! Hur trevligt å kul som helst... Vi åt MASSA julmat även om det vart hur mycket som helst över! Pappa fick ju spelet Besserwisser i julklapp så vi satt å spela det till 23 igår.. Va rätt kul men riktigt svåra frågor...
Bästa med hela julafton var att H kom förbi på kvällen och kom in å spela med oss... Så himla mysigt! Å mina föräldrar tycker jättemkt om honom... å jag tycker bara mer om honom när han kan umgås me min familj! Jag är väldigt tajt me min familj å vi är rätt högljudda men snälla.. Men det verkade som han hade trevligt iaf... Jag hade jättetrevligt å d va en av dem bästa julaftonarna på länge! Efter allt spelande så åkte vi hem till H å somna nästan på en gång! Båda var helt slut!
¨
Helena tog hem Meya igår med kennelhosta så jag fick inte komma hem igår! Men hade ändå tänkt sova hos H... Jag fick stanna kvar hos honom nu även om han åkte tills sin mamma men jag kände att jag ville åka hem å fixa lite... Så jag å Siri gick en långpromenad i väntan på att klockan skulle bli kvart i 2 för då skulle helena åka bort me meya...

NU har jag suttit å läst igenom allt jag "missat" dem senaste dagarna på bloggkoll å facebook... Hade över 80 inlägg på bloggkoll så jag verkar vara den enda som e dålig på att uppdatera...
H kommer från och med imorn jobba massor så då kommer jag nog få massa dödtid!

Nä nu ska jag göra lite nytta!


Måndag igen..

å idag är väl första dagen på semestern antar jag! Känns iaf riktigt skönt å va ledig!

Siri går nu på antibiotika å verkar lite halvlåg.. så blir nog inga långpromenader med henne idag även om det är fint väder.. Tror att hon mår lite illa av medicinen.. men d går över.. hoppas verkligen att detta ska hjälpa  men d kommer det göra... längtar så tills detta är över så man slipper tänka på det!

Vi håller just nu på att tvätta alla dagisgrejer å d verkar som om vi kommer hinna klart!!! Känns riktigt skönt... vi har tvättat 7 maskiner så ska snart ner å sätta allt på tork! Skönt å få d hela gjort så man slipper tänka på d under semestern!
När jag å Helena gör något så är vi oftast väldigt effektiva, vilket är skönt!

Är på riktigt shoppinghumör eller mest sugen på å köpa julklapp till H.. men ska inte... har lovat att jag ska hålla mig! Fick lön idag å d va 1500 kr mer denna månad vilket känns skönt! Ska ut i helgen å sen på krysning i början av januari så dem extra pengarna behövdes verkligen =)

Nu är d dags att gå ner i tvättstugan!

Ha en bra dag!

Bo själv?

Så nu har jag kommit hem från Robin.. Riktigt mysig lägenhet! Fick lite fika å sen tog jag å Siri en promenad hem... Det tog bara 25 minuter för oss att gå hem! Så nu ligger vi i sängen å myser lite!

Har vart ensam hemma hela helgen så d känns som om jag bor själv! Kom då på att d va riktigt länge sen som jag kollade efter lediga lägenheter.. Är så sällan hemma numer så jag hinner aldrig "tröttna" eller vad man ska säga.. Men måste säga att jag trivs väldigt bra med att vara ensam hemma... å skulle nog trivas utmärkt i en egen lägenhet! Fanns inte så många lediga just nu men ska ju inte flytta förrän i sommar så d e lugnt!

Nu ska jag mysa lite me Siri innan d e dags för hennes middag!

Ledig!!

Hade fullt upp hela dagen igår men d va bara kul! Alltid lika kul å träffa Sofie å skvallra lite! Kom hem å va hemma i ca 1 timme innan H hämta upp mig... Vi åkte å köpa middag å åkte hem till hans kompisar å hade filmkväll.. Jag tycker att H har stor duk å projektor men hans kompis Micke's duk va tydligen på strax över 100 tum!! Men d va riktigt trevligt... Har ju aldrig träffat H's kompisar innan å dem jag träffa igår va precis som jag trodde.. Riktigt lika H vilket bara e bra! Hade me mig Siri å hon käka allt överallt hela tiden så hade fullt upp me å hålla koll på henne... til slut fick hon bara va i soffan... Men hon verkade populär iaf.. Hans kompisar verkade gilla henne! =) Dem bor ca 100 m från mitt hus =)

Siris sår har börjat vätska så ska gå ner å hämta ut antibiotika till henne nu.. Sen ska jag träffa mamma, pappa å mormor å åka hem till min lillebror Robin å koll på hans lägenhet!

NU måste jag skynda mig.. SKa träffa mamma om 20 minuter i centrum å har inte ens klätt på mig! =)

Ha en bra dag!

Julledig!

Känns så himla skönt å va julledig!!! Är ledig fram till den 5:e januari å ska verkligen abra ta d lugnt å njuta av att vara ledig!

Kom precis hem från Viksjö, tog en promenad hem till mamma å pappa från H.. Tog ca 1,5 timme å va jättemysig promenad.. Vi klara oss precis från regnet å Siri rejsa hela promenaden... Så nu e hon rätt trött...

Hade en riktig myskväll igår... Åt sushi med pappa å Robin å sen åkte jag hem till H... Tog ett varmt skumbad med hur mkt skum som helst.. vi såg inte varandra när vi satte oss i badet pga av allt skum... men d va riktigt mysigt iaf! Har velat se simpson filmen några ggr å fick se den igår.. tyckte faktiskt att den va riktigt rolig.. Mycket bättre än vad jag trott..

H jobbar idag så snart ska jag å Siri ner till centrum å träffa Sofie för en fika... Eller siri får nog vänta i lokalen istället.. tyvärr får hon inte komma in i centrumet :( men men. hon kan sova i lokalen ett tag =)
Ska bli kul å skvallra lite! =)

Nu ska jag göra mig iordning å sen gå... ska ta en promenad ner så ska snart gå!

Ha en bra dag!

En hund och kattdagbok!

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

Kanske bara va jag me min dåliga humor som tyckte den här va rolig! =) haha

FREDAG!!!

Hade det riktigt mysigt i Viksjö igår.. Vart god mat å massa mys med Siri! Hon va glad över att ha matte hemma... mer än glad.. Hon rejsa konstant från 16-21... fanns ingen off knapp å vi va ändå ute på långis på 1 timme... Sen när hon väl la sig ner så somna hon stenhårt å sov tills imorse... Hon e för söt.. Hon blev lite lessen när hon märkte att hon inte skulle följa me mig idag.. men ikväll får hon komma med hem!!!! Äntligen!!

Märkte igår att jag fortfarande står skriven i djursholm på både eniro.se å hitta.se... När helenas mamma flytta för 1 år sen så vart även mina uppgifter ändrade på dessa 2 sidor.. Men jag ändrade d.. å d står fortfarande djursholm.. så ändrade d hela igår igen så får se om d ändras.. Men nu börjar jag undra om jag har blivit adressändrad dit helt å hållet? Jag får ju all min post hem så d borde inte va så... Men man kanske ska ringa å kolla? Vart ringar man då?
Ska klura lite på d där.. Fattar inte varför d hände från början överhuvudtaget!

Det bästa igår va en telefonförsäljare som ville att jag skulle byta från kabeltv till digitalbox hemma... Han försökte verkligen LÄNGE å jag va trevlig väldigt länge... Jag har ju själv jobbat som telefonintervjuare så jag brukar va trevlig när dessa ringer... Efter ett långt samtal å vi kom fram till att jag behöver minst 6 boxar till alla våra tv-apparater å inspelningsbara dvd.. för endast 69 kr i månaden STYCK fram till mars sen så höjdes avgiften... så han tyckte jag skulle byta för d blev billigare än d jag betalar nu... men sen kom han fram till när han räkna på d att jag kommer betala 4 kr mer PER DAG men jag kunde ju få playboy channel då... som om d va värsta argumenten.. Kände mig lite taskig när jag skratta åt honom men d va så kul!! Haha

Å vi har fått ännu mer julklappar.. Undra om våra ägare tycker att vi behöver äta upp oss? Vet inte hur mkt godis/choklad vi fått än så länge.... men choklad kan ju inte helena äta.. så jag har flera KG att äta upp.. men kommer nog ge bort mkt för jag orkar inte.... Tack för alla julklappar blir jätteglad.... men man tröttnar faktiskt på all choklad.. helt sjukt men sant!

Å idag är d fredag vilket innebär sista dagen innan julledigt! Så från och med kl 16 idag är jag ledig fram till den 5 januari!!! Ska bli så himla skönt.. Detta kommer firas med sushi både till lunch å middag =) å sen hem till H! Han har jag saknat så mkt dem senaste dagarna.. Nu har jag all tid i världen å träffa honom men han kommer jobba massa.... men så e d ibland... han kommer iaf bli jätteglad över å träffa Siri ikväll...Han saknar henne massa med!

Å idag kommer även Sofie hem till Sthlm!! Äntligen!!
Jag träffas gärna imorn! Måste ju skvallara lite! Bara att höra av dig när du vaknat =P =)

Nu ska jag smaska lite mer godis (har ingen frukost på jobbet) så d blir nyttig frukost idag =)

Ha en bra dag!

Torsdag men snart fredag!

Vart rätt sent igår.. Vi satt å spela kort några timmar efter "Bonde söker fru" så jag var riktigt seg imorse... Hatar verkligen att gå upp vid 6.20... Undra om jag någonsin kommer vänja mig?  Har inte gjort d på 3 år så har inte så höga förhoppningar!

Idag är det äntligen torsdag vilket innebär att jag ska till Viksjö å äntligen få träffa min SIRI! Ska bjuda mamma å pappa på middag samt sova över där... Det blir kycklingwok med färska grönsaker! Är himla sugen så jag hoppas d blir riktigt gott...
Det gick bra hos veterinären imorse.. Siri är antagligen känslig mot tråden som dem använde vid operationen... Men veterinären skrev ut ett recept på antibiotika som vi kan hämta ut OM det blir värre... så nu e d bara å avvakta å hoppas på d bästa..

Snart är det fredag vilket innebär julledigt vilket jag verkligen längtar till! Ska bli så himla skönt å bara slappa massa!!!! H jobber mkt extra nu i jul men men... Sofie kommer även upp till sthlm imorn så d ska bli kul! Har saknat henne massa å vill höra massa skvaller!


Nu e d dags för lite eftermiddags promenader!  Vi har nästan inga hundar på dagis men 3 hanar som inte kommer överens.. så d e typ 3 hundar i varje grupp =) Så d e inte direkt kämpigt på jobbet nu! =)


Ha en bra dag!


Skärp er tv4!

Å nu i reklampausen innan Bonde Peter gjort sitt val så visar dem en reklam om kommande avsnitt om när paren ska på romantisk resa.. å man får se Bonde Peter å hans val hångla å mysa! Så nu vet man gånger 2. Riktigt klantigt!!!


SUCK!


Klantigt!

Klantigt av hallåan å avslöja vem som bonde Peter väljer innan ens programmet börjar... Han sägar "Efter programmet kan ni chatta med den som Peter väljer..." samtidigt som en text kommer upp med texten "Chatta med Wille efter programmet".. Så där försvann spänningen... men jag e iaf nöjd med det valet =) Nyfiken på å se hur det går för alla par efter programmet... =)

Nu ska jag dippa lite mer chips å se klart bonde söker fru! 

Inte min dag!

Så nu har jag äntligen bokat tvättid för all tvätt från dagis... kunde bara boka 1 pass per dag så kunde inte boka in flera pass på rad så får hoppas på att 3 timmar räcker.. vi borde komma en bra bit iaf!

Siri kommer åka till veterinären imorn =( Hennes sår på magen har blivit svullet å lite rött.. Å idag började hon blöda lite.. så lika bra att få d kollat.. Det är mamma som tar henne dit.. Ska bli skönt å få d kollat iaf.. I värsta fal så kommer hon få gå på en kur antibiotika.. Veterinären tror att hon kanske har reagerat på tråden å isåfall tror jag att man bara ska vänta ut det... Kommer träffa henne imorn å d ska bli så kul! Hon e så saknad..

Så himla irriterande.. jag skulle betala en räkning å då kom det upp en ruta där d står att min e-legitimation måste förnyas... Så står det klicka här om du vil förnya. Självklart så gör jag det å nu kan jag inte logga in på banken alls.. Orkar inte ringa kundtjänst men ska nog göra d iaf..

Nu ska jag slöa i soffan å vänta på att tjejerna ska komma sen blir d chips å dipp å Bonde söker fru!! =)

Ha en bra kväll!

Julklappar!

Alla dagishundar på dagis får en julklapp av oss och i år består julklappen av:
*Ett grisöra
*En tjurmuskel
*Små tuggben / tuggpinnar
*Hjärtekex
*Boll eller repknut (beror på vad vi tror dem skulle gilla mest)

Både hundägarna å hunden blir jätteglad! Men även vi dagisfröknar får julklappar å idag har vi fått 2 st... Vi fick en jättesöt tomteprydnad, kakor å en Paradis-chokladask! Chokladasken är redan öppnad å den sitter jag å mumsar på nu! Det är nog rätt tråkigt för Helena me dessa julklappar för det är nästan inget hon kan äta.. Det är ingen som tänker på / vet att hon e både gluten å laktos intolerant...  Men vi tackar så mkt ändå! Kul att känna sig uppskattad!

Så idag är det onsdag vilket innebär att d e final i "Bonde söker fru" å jag har verkligen längtat... Blir ingen nachos för mig ikväll, har tröttnat lite... Så börjar me nachosen igen när nästa säsong av Greys startar... Men ikväll blir det chips med dipp istället å d e ju minst lika gott...

Träffade H lite snabbt igår.. Han har ju tenta på fredag som tydligen va mkt svårare än han hade trott så vi får träffas efter han har skrivit tentan... Lika bra att han koncentrerar sig på att plugga.. Jag ska ju ändå ha tjejkväll ikväll å sen blir  d hem till Viksjö imorn å pussa massa på Siri... Ska även bjuda mina föräldrar på middag som tack för hjälpen.. Blir lite kycklignwok med färska grönsaker... Hoppas att det går hem.. men d borde d göra =)
Ska även ut å äta middag me pappa på fredag, har lovat honom att ta honom till det nya sushistället här i Jakan så vi passar på på fredag när mamma ändå är på julbord.. Mamma hatar sushi så pappa äter inte sushi speciellt ofta... Så d ska bli trevligt.. Inte ofta jag bara umgås me pappa sådär.. men han blev iaf jätteglad när jag sa att det borde vi göra =)
Så får jag åka hem till H efteråt!



Saknar min Siri massa men imorn får jag träffa henne igen.. Å snart är det jullov å då har jag all tid i världen för henne =)

Ha en bra dag!


Perfekt kväll!

Igår hade jag å H en riktigt myskväll! Kände mig riktigt bortskämd å d va hur msyigt som helst......Riktigt romantisk va han igår!  Han fixade ett varmt skumdbad med ljus till oss igår... Så himla mysigt å bara ligga å småprata =) Han gör mig så lycklig!

Dum nog som jag är så smaka jag på rödvinet han drack igår..  Å jag tål verkligen inte vin... Men d va många år sen jag drack så tänkte att d kanske gått över.. Jag reagerade inte på vitt vin sist jag drack d men jag har alltid reagerat starkare på rödvin.. Så jag får skylla mig själv när jag fick ont i huvet igår å har det fortfarande.. samt har haft värmeattacker hela natten... men jag somna inte iaf! Får riktigt bakis symptom fast jag bara drack en klunk! Å d e verkligen inte värt det när vin är så himla äckligt!

Lämnade även Siri i Viksjö igen... å d känns förjävligt! Känns som om jag bara lämpar över min hund på mina föräldrar...dem har inget emot att passa henne men ändå.. känner mig så taskig mot Siri.. Hon blev jättelessen när jag åkte igår... å jag saknar henne så mkt... men ska åka dit på torsdag å träffa henne å sen får hon komma hem på fredag... Hoppas på att kunna bo hemma sen men vi får se... Meya har ju fortfarande inte blivit frisk å om hon kommer hem så måste väl vi flytta antar jag... vill inte att Siri ska smittas.. känns så onödigt nu när hon klarat sig så länge...

Nä nu e d dags att lägga sig i soffan å mysa me lite hundar....

Ha en bra dag!

Tidsfördriv =)

Snodde den här från Bälls blogg.. Lite tidsfördriv nu på morgonen i väntan på att mina dagishundar ska komma =)

Du & din partner

Vad heter ni? Therese och Henrik (H)
Hur träffades ni? På nattbussen =)
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 månader typ
Är ni förlovade?  Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej men jag har Siri =P =)
Har båda körkort? Ja =)
Isåfall, vem kör bäst? H
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem är äldst? H
-----------------
Vilka stjärntecken är ni? Therese = Lejon, H = Oxe
Vem fyller först på året? H
Vem är längst? H ca 20 centimeter längre =P
Vem sjunger bäst? vi är lika dåliga
Håller ni i handen på stan? Ja typ alltid =)
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej eller vi lärde ju känna varann innan vi blev tillsammans =)
Vad har ni gemensamt? En del.. Vi är rätt lika när det gäller det mesta =)
Blev du kär i första ögonkastet? Kär vet jag inte.. men jag kände att det fanns något där..
Har ni någon speciell låt? Nej vi lyssnar inte på samma sorts musik =)
Har ni några "fri kort"? Vet inte... Vi har aldrig diskuterat d =)
Har ni stora framtidsplaner? Vi tar en dag i taget
Har ni gråtit i varandras armar? Therese har gråtit
Har ni varit utomlands tillammans? Nej inte än..
Vilket är ert bästa minne? För mig (therese) så är det den kvällen vi blev tillsammans =)
Vem lagar bäst mat? Therese
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Film å myser... Går ut me Siri, lagar mat
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej några kilometer =)
Blir du lätt svartsjuk? Nej inte alls..
Brukar ni bråka? Nej. Det har inte hänt än å kommer nog inte hända heller..
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer fast vi pratar mest vi msn.. vi träffas varje dag så vi behöver inte ringa/sms så mkt.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? H:s är händer å armarna =) Å min enligt H är nog rumpan =)

5 dagar kvar..

sen e d JULLEDIGT!!! Ska verkligen bli så skönt å jag räknar verkligen timmarna.. dem senaste veckorna har inte vart speciellt roliga på jobbet.. man sitter på helspän hela tiden å får i princip panik varje gång telefonen ringer... Men snart e d jullov å då behöver jag bara koncentrera mig på Siri å på H... Tänker stänga av jobbet helt å bara vila upp mig! Sofie kommer ju upp till sthlm oxå vilket ska bli jättekul! Hon är saknad!

Tror att d kommer bli rätt lugnt på dagis idag så jag har förberett med en bok! Lite tidsfördriv.. Siri flyttar hem till min mamma ikväll.. så jag kommer nog va i viksjö rätt mkt denna vecka.. H har tenta på fredag som han kommer behöve plugga massa till.. Ska iaf försöka träffa honom idag... Han har tenta idag me.... stackarn...

Nä nu e d dags för lite frukost.. Än så länge har jag bara en hund här =)

Ha en bra dag!


Julpynta!

Så idag har vi klätt julgranen =) Det vart riktigt fint å Siri tyckte d va jättekul å sno alla julkulor som skulle upp i granen.. Hon e så busig i glad min lilla tjej =) Hon busar å rusar hela tiden å e så glad hela tiden.. Känns så himla skönt att hon äntligen e helt sig själv =)  Lite mörk film men man ser lite ändå =)








Sov hos H i natt å gick upp strax efter 11 idag =) Jag va uppe å gick ut me Siri vid 8 men gick å la mig igen.. Så himla mysigt å bara ligga i sängen å mysa!
Sen åkte jag hem å lämna SIri å sen bär det av till Kista.. Va å köpte en ny vinterjacka å jag e riktigt nöjd! Så himla snygg å d va min julklapp från mina föräldrar.. så TACK!



Nu ska jag ta ut Siri på en prommis å sen lägga mig å slappa i soffan.. H har en stor tenta imorn så kommer nog inte träffa honom ikväll... Han vill men jag ska nog låta honom plugga.. vet ju hur d blir om jag kommer dit =)

Ha en trevlig kväll!

En bild säger mer än 1000 ord =)



Å jag som alltid klagar på att jag inte har något att ha på mig?

Har gått igenom hela min rena tvätt (bilden) å insett att jag har alldelles för mkt kläder =) Jag som dessutom längtar till mellandagsrean å all shopping.. vet inte vart jag ska få plats med allt som jag kommer köpa =) Dessutom har min garderob börja gå sönder.. hyllorna siter inte som dem ska å lådorna e helt trasiga.. Kanske ska se det som ett tecken på att jag verkligen inte behöver mer kläder.. Försökte rensa ut lite å jag lyckades "slänga" ett par byxor å 2 tröjor... Allt jag har är verkligen nytt, vissa saker har till och med prislapparna kvar för att jag inte hunnit använda d... E lite av en shopoholic!!

Njuter iaf av att d e helg! Hade en myskväll med H igår.. Jag lagade maten och han älskade den..Båda vart grymt mätta.. Sen vart det film å mys i sängen.. Han sov faktiskt över här men han åkte rätt tidigt... Hans bror åker till Thailand idag å han hade lovat å skjutsa till Arlanda.. E rätt avis.. Skulle mkt hellre va i Thailand än här med allt slask!

Nu ska jag ta ut Siri på en promenad å sen blir d lunch.. Riktigt skönt å va helt ensam hemma! Ikväll har Anna tjejmiddag här med sina kompisar så får se om jag åker hem till H då. =)

Tänkte gå på jakt efter en ny vinterjacka imorn... min har gått sönder helt! Någon som har något bra tips så tipsa gärna =)

Ha en bra dag!

Tiden står still..

Denna dag har vart så otroligt seg!! Händer verkligen ingenting på jobbet.. Helena fick gå 1 timme tidigare från jobbet... Tyckte d va lika bra så kan hon hålla Siri lite sällskap hemma istället för att bara sitta här å tråka.. Jag har ju lite städning kvar å göra.. Hoppas verkligen på å få gå tidigare idag!!! Håll tummarna för mig! Ikväll blir det till å laga middag till H... Har lovat honom den här middagen jättelänge nu men d har inte blivit av... Men ikväll så... gäller å passa på när vi har lägenheten för oss själva... Han har ingen aning om vad d kommer bjudas på... det blir iaf fläskfile med potatis provenscale och aoili... grymt gott... får hoppas H tycker det oxå =) Nä nu ska jag sluta fördriva tiden på massa onödigt! Dags att fortsätta städa.. Ha en trevlig kväll!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Gårdagen!

Gårdagen va verkligen PERFEKT! 
Min familj skötte sig å H skötte sig... Inte för att jag trodde d skulle gå dåligt men va rädd för lite pinsam tystnad å så... men d vart d inte... d gick jättebra.. Å H e nu godkänd =P men tror inte mina föräldar skulle säga emot någon som jag skulle dejta..
Har ju aldrig tagit hem någon till mina föräldrar förrut så H kände sig lite hedrad iaf =) Riktigt glad att han fått träfffa min familj! Det känns riktigt bra å rätt!
Julbordet var riktigt bra å gott! Åt så att jag i princip rulla ut därifrån.. äter alltid för mkt å speciellt av laxen! Så himla god...

Är grymt tråkigt på jobbet idag.. Har bara 5 hundar... å alla går tidigt utom 1.. så lär ju få sitta tills 18 iaf... har dessutom städat halva lokalen så har inte alls mkt å göra idag... Å jag vill bara hem till Siri som e ensam hemma idag... Hon är själv till lunch å sen kommer Anna å tar ut henne innan hon åker till jobbet... sen får siri va ensam någon timme till å sen kommer Helena.. Men d e bara idag.. d finns hundar som har så varje dag... Jag kommer iaf skynda mig hem efter jobbet idag... Lite tur är det att det regnar idag, för då vill Siri helst bara ligga hemma å mysa iaf!

Haha.. klockan e bara 9.20 å jag har vart på jobbet ca 40 minuter å e redan så grymt uttråkad =) verkar bli en bra dag d här =)

Ha d bra!

Torsdag =)

Har redan hunnit städa nästan halva lokalen så städningen kommer gå fortare imorn =) Vilket e skönt.. Siri kommer få va ensam hemma ganska mkt imorn så jag vill hem fort till henne =)

Är grymt hungrig men d e inte många timmar kvar till julbordet nu så ska försöka hålla mig lite =) Är så himla sugen.. Jag hoppas verkligen att det e ett bra julbord! Har aldrig ätit julbord på Viksjö GK förrut... Vi äter julbord varje år men byter typ alltid ställe =) det är riktigt kul å se olika julbord... Förra årets julbord var helt ok men dem hade en stor skål med räksallad med Rhode Island dressing mitt på julbordet... d va lite skumt, d kändes inte så julaktigt! Men gott va d..

Synd att d e så tråkigt väder här nu, hade tänkt ta Siri på en långis när jag kommer hem men hon lär ju inte vilja gå promenad nu! Ringde även veterinären idag å fråga om hennes tass.. Operationssåret ser lite rött å svullet ut.. Ska hem å ta tempen på henne å sen avvakta tills imorn.. om jag vill gå in å kolla tassen så hade hon en eftermiddags tid imorn =) Ska även förbi apoteket å köpa något som jag kan tvätta med.... Är inte så orolig, i värsta fall får hon gå på antibiotika... Hon har ju inget nedsatt allmäntillstånd...

Nä nu ska jag mysa lite i soffan innan d e dags å gå hem!

Ha d bra!

Så va Siri hemma igen...

Det är så skönt å ha Siri hemma igen! Hon har verkligen vart saknad å hon va så himla lycklig över å va hemma.. Hon sprang runt å busa å pussades massa... Hon e så söt min lilla tjej... Sen i natt har hon sovit i sängen hela natten å myst! Hon kommer inte gå komma tillbaka till dagis förräns efter jul... Hon har ju inte träffat hundar på 2 veckor så hon har ju verkligen klarat sig från kennelhostan så d känns onödigt å ta me henne till dagis å chansa.. så hon e hemma,.. nu torsdag å fredag tar anna hand om henne å nästa vecka får vi se om Ellie tar henne iaf någon dag... annars får jag pendla hem på lunchen å ta ut henne.. d gäller ju bara en vecka.. å d e ju för hennes eget bästa =) Får se om vi flyttar upp till Viksjö oxå.. då blir d lite längre å pendla... men mina föräldrar är iaf förbereda på att jag å Siri kanske flyttar in.. d gäller ju bara typ 5 dagar... d beror helt på när Helena tar hem Meya,... vill inte att Siri ska träffa henne eftersom Meya har kennelhosta...

Idag är det dessutom den stora dagen då H ska få träffa min familj för första gången... tror att jag e mer nervös än vad han är! Men d kommer gå bra.. Vi ska på julbord ikväll på Viksjö GK kl 19 med mina föräldrar å min bror + sambo =) Ska bli riktigt trevligt å gott! Är så sugen på lax!
Böt skift me Helena idag så jag ska hinna hem å fixa mig lite innan vi ska åka iväg... Spännande värre =)
Synd bara att både jag å H e nu dunderförkylda men men... Ett julbord ställer man inte in! =)

Nu ska jag vänta på att fler hundar ska komma... är en riktigt lugn vecka på jobbet... alldelles för många som har fått kennelhosta nu =( men alla ägare tar det så bra vilket känns jätteskönt.. Vi gör ju verkligen allt vi kan!


Ha en bra dag!

.....

så blir det till att flytta till Viksjö i helgen.. kommer antagligen bo där hela nästa vecka.. eller d blir väl att jag kommer va mkt i Kallhäll också.. Meya har ju fått kennelhosta å hon kommer hem i helgen å jag vågar inte riskera att Siri ska bli dålig så det blir till att flytta.. har iaf redan förvarnat mamma.. å vi va välkomna =)

Denna dag har vart den värsta på länge å saknaden efter H är stor! Dumma KTH som ska ta upp så mkt av min pojkväns tid =P =)

GOD NATT

helt tom...

Känner mig verkligen hel tom.. Har vart så arg/besviken/less hela dagen å kände att d iaf börja bli lite bättre.. men jag vet inte vad jag ska göra... va så länge sen jag kände så här.. tror inte ens personen fattar varför jag e så arg... men d kanske lossnar snart... spelar iofs ingen roll hur arg jag än e, saker å ting går inte att göra ogjorda..

Pratade me mamma nyss i tele å hennes moster är just nu jättesjuk... å mamma e hennes enda släkting så d e mamma som kommer få ta hand om henne... tycker så synd om henne... Siri kommer hem imorn så "slipper" hon iaf ta hand om henne också.. hoppas verkligen att Gun kryar på sig!

Blev inget till å träffa H ikväll =( han har så himla mycket i skolan + tenta på måndag å fredag nästa vecka.. så han måste plugga... så låter honom plugga ikväll... så träffas vi på torsdag! Då ska vi ju på julbord med min familj! Ska bli kul.. Känns riktigt bra att han ska få träffa min familj! Jag kommer nog vara mer nervös än vad han kommer vara =) Men jag tror verkligen att dem kommer gilla honom! Hur kan man inte gilla honom? =)

Kommer bli en julkryssning i år fast den blir i januari... ska bli kul... tyvärr kunde inte Sofie J följa med men nästa gång kanske =) Ska iaf bli så kul att hon kommer hem nästa helg! Hon e så saknad! Kommer även bli utgång när hon kommer hem, blir til Lemon med ulrika å sofie.. ska bli kul! Längtar verkligen tills Sofie å Ulrika får träffa H =) får se vad dem tycker om honom =) Vi har ju kännt varandra i typ 17 år så dem känner verkligen mig!

Skumt inlägg men nu blir det ett varmt bad för mig.. Förkylningen börjar nu släppa så känner mig inte så sjuk.. d sitter mest i rösten nu. men d går över!

Ha en trevlig kväll!


Finns inget å säga

Så arg så arg!! Tänker inte ta upp d hela i bloggen eftersom jag vet vilka som läser denna blogg.. men allt annat än glad är jag! Bra start på denna dag!

Fick iaf vakna upp hos H så lite bra har denna dag var iaf! Allt är verkligen perfekt mellan oss just nu, inte för att det har vart dåligt innan men jag känner att senaste veckan har allt verkligen vart perfekt! Jag e så lycklig med honom å så glad att jag har honom! Ska bli skönt å få pussa på honom ikväll efter denna dag.. Att man kan hitta så rätt på nattbussen genom lite Mcdonalds mat?? =) haha helt otroligt!

Fick dessutom tillbaka min tentamen igår.. Fick det skrattretande resultatet 28 av 100! Vilket inte var godkänd! Skratta mest när jag läste det hela! =)

Nu e d dags för första promenaden...

Ha en bra dag! Det kommer inte jag ha!

Bra start på dagen...

Har sovit som en stock i natt.. Va så mysigt att sova med Siri igen! Trodde hon skulle va lite lessen över att gå upp tidigt å följa med mormor till jobbet.. men hon va riktigt pigg å vakna dessutom innan mormor kom å hämta henne.. sen somna jag om en timme till.. Denna förkyldning jag har är mkt mkt bättre idag men hatar verkligen å va täppt i näsan.. men men.. förhoppningsvis går den över snabbt..

Pussade massa på H igår så nu e han säkert också smittat.. men d e så svårt å låta bli! Kan inte inte pussa på honom =) Men d va snällt av han å komma hit å ta hand om mig när jag är sjuk! Mådde iofs mkt sämre igår men tror d va mkt för att jag va igång hela dagen... Idag har jag ingen feber iaf! Fick även H att se på Mamma Mia... han tyckte den va helt ok men ingen film han kommer se igen.. men vi kom överens om att d e nog en film som alla svenskar borde se =) Det är så svenskt det kan bli =)

Nä nu e d dags å gå til jobbet.. Har turen att bli hämtad av Ellie här i Viksjö  så slipper ta bussen... Går ju inga bussar härifrån längre... så d e skönt..

Ha en bra dag!

Underbar helg!

Har haft en riktigt brah elg även om jag nu har lyckats få feber å e riktigt förklyd,.. men glad e jag ändå =) är just nu i Viksjö å myser med min hund som jag har saknat såååååå!!

Igår va jag å H å såg filmen Twilight på bio... hade hört så mycket bra om den så jag blev lite besviken... Den va ju inte jättedålig men väldigt seg!! Va alldelles för lång men men.. vi hade mysigt iaf...

Idag har hela dagen spenderats på Stora Sthlm å d e alltid lika kul.. Fastnade länge vid mopsringen när jag väl hittat människorna jag känner =) Så e lite trött idag efter allt skratt å prat! Men det var riktigt kul.. Å siri fick 2 nya leksaker å ett jättefint halsband me hjärtan... Gjorde inte av med farligt mycket pengar men det är nog lika bra! Skönt att vi tog bilen dit iaf.. Alla betala en 20 lapp var för parkering å bensin.. Tyckte det var en jättebra lösning på det hela... å d e skönt när man kommer hem så fort...

Blev MCdonalds till middag eftersom jag verkligen inte orka åka å handla å sen laga till nåt... Sen kom H hit å mös lite me mig men han ville låte mig vila så han åkte hem.. Han vill dessutom inte bli sjuk.. Så jag satte på Mamma Mia å hann se inledningen när jag insåg att han glömt sin mobil här.. Så nu e han på väg över igen å kommer antagligen stanna å mysa lite till framför Mamma Mia =) Mysigt! Siri är iaf överlycklig över att jag e här! Får se hur glad hon blir imorn när hon får följa me min mamma till jobbet...

Är lite nervös inför jobbet imorn, är orolig över alla ägare som kommer ringa å säga att deras hund e sjuk! Förhoppningsvis så är det många som har klarat sig.. Men dem behöver ju inte ha blivit smittade på dagis heller utan kennelhosta går ju i hela Sthlm så dem kan ju ha blivit smittad på någon promenad oxå...

Nä nu ska jag gå ner å sätta mig i soffan å vänta på att H ska komma så jag kan få se Mamma Mia! =)

Ha en bra kväll!

Packat å klart

Så sitter nu me middag blev couscous med räkor till middag! Ingen direkt lyx men riktigt gott! Håller på å packar ihop lite grejer inför morrondagen.. Kommer vara på Stora Sthlm hela dagen å sen hem till Viksjö för att sova över.. så behöver grejer till imorn samt grejer till jobbet på måndag.. så d blir en del! Är riktigt exalterad över morrondagen =) Ska bli rikitgt kul!

Ikväll blir det bio med H! Blir att se Twilight som tydligen ska vara riktigt bra!


Ha en trevlig kväll! Hörs på måndag!


Julklapparna klara!!

Så nu har jag fixat den sista julklappen! Känns hur skönt som helst å ha allt sånt klart! Skulle vilja köpa något till H men vi har sagt att vi inte ska köpa några julklappar men d kanske blir något litet till honom iaf... Vart iaf en tröja till min bror som va riktigt snygg, bara att hoppas på att han gillar den oxå.. sen så får pappa spelet "Bezzerwizzer" typ TP men lite svårare.. tror han kommer gilla det! Sen så fixar Robin mammas present vilket antagligen blir Lassa Åberg glas! Det är det ända hon önskar sig så... lite tråkigt eftersom hon får såna glas nästan varje år.. men men =) så länge hon blir glad!

Nu har även Rally åkt hem vilket känns rätt skönt men jag har så dåligt samvete.. Det är verkligen inte vårat fel att han har fått kennelhosta men ändå.. Känns heltaskigt att lämna ut en sjuk hund!! Dessutom när hon ger oss 500 kr som tack för hjälpen.... men men...

Siri har inte börja hosta än så hon kommer få stanna några dagar till hos mamma å pappa... Känns jättetungt men jag gör det för hennes egna bästa! Vill itne ha henne härhemma om Meya kommer bli smittad... Kommer åka hem till Viksjö imorn å sova där å mysa me min hund! Hon e så saknad!! Ska till Stora Sthlm imorn så då ska jag köpa hennes julklapp... hon har redan fått en julklapp / operationspresent! Världens finaste ROSA bädd!



Men hon ska få någon leksak eller så oxå =) Längtar massa till imorn... Ska bli kul å träffa lite mopsar!

Har städat hela lägenheten idag efter det att Rally åkte hem.. Har bara mitt rum å köket kvar... Men tog en paus och gick ner till centrum å köpte sista julklappen.. Har spritat hela lägenheten även det tydligen itne ska behövas men gör det ändå.. Rally spydde ju ner ena hörnet på Siris nya bädd så den har jag tvättat typ 3 ggr för hand å spritat typ 4 =)
Allt för att vara på säkra sidan!

I natt så ringde min mobil vid kl 6!!! Inget nummer jag hade på mobilen så trodde d va någon ägare som ville ringa å säga att deras hund har kennelhosta... Varför någon nu skulle få för sig att ringa kl 6 på morronen men jag va nyvaken så tänkte inte helt klart... Men så svara jag å först hörde jag itne alls vem d va men efter några sekunder så hör jag att d e DANNE!!!!! Ångrar direkt att jag svara. har inte hans nummer sparat på mobilen längre.. Vi har ju inte pratat sen i april å då hade vi ett riktigt stort bråk... Tror H tyckte d va lite konstigt att mitt x ringer kl 6 på morronen bara sådär... H vill inte prata om X överhuvudtaget så jag vet inte riktigt vad han tänker om det som hände i natt men han verkar LÅNGT ifrån svartsjuk överhuvudtaget.. vilket känns skönt!  Pratade me Danne max 30 sekunder å så fort jag fick klart för mig att det va han så la jag bara på! Men då skicka han ett SMS å bad om ursäkt för att han väckt mig å Siri å han ville bara veta vart 360 ligger... Svara å sa att han väckte mig å min pojkvän men att det är lugnt.. vill han prata så kan han ringa vanliga tider! Vet att Danne hatar hur allt sluta mellan oss, han hatar att jag vart så arg på honom å radera honom från allt!
Men om han vill prata igen så ringer man inte mitt i natten.. men men.. jag har H nu å jag bryr mig inte om Danne längre..
Nu har jag ätit lunch å ska nog ta tag i å städa mitt rum! Ikväll ska jag å H hitta på något.. Antingen bio eller biljard eller så.. gäller att passa på lite nu när man är hundfri! Men jag skulle mkt mkt mkt mkt hellre ha Siri nu känner jag..
Men försöker hitta på saker så att jag tänker på annat!

Ha en bra dag!

Efter regn kommer solsken!

Ännu fler bra nyheter =) dem senaste dagarna har vart så fulla av stress å ångest så det behövs verkligen!

1) Rally mår mycket bättre idag... vilket känns så skönt... Han hostar lite men inte alls som igår... Dessutom verkar hans feber ha gått ner så det går verkligen åt rätt håll!! En sten har lättat från mitt hjärta när jag ser att han mår bättre.. tänker på honom hela tiden när jag inte är me honom.... Han e verkligen som ens egna hund eftersom han bor hos oss så mycket!

2) Fick tillbaka på skatten idag!! Pengar som verkligen verkligen behövs! Som egen företagare får man tillbaka på skatten i december å iår fick jag tillbaka hela 2600 kr! Känns skönt å dem pengarna sätts undan... Nu behöver jag inte känna mig lika stressad över hur jag ska ha rådd med Stora Sthlm i helgen =) Kan jag slappna av lite!

3) Fick även hem pappren på att jag nu är REGISTRERAD som ägare till Siri!! Nu har jag fått beviset på att hon verkligen är min!!! Saknar henne så nu när hon bor hos min mamma... å hon har inte börjat hosta än så hon kanske klarar sig!!


Känns även så skönt att alla ägare på dagis tar det så himla bra... Det är flera hundar utanför dagis som har drabbats så det går verkligen i området just... Både jag å Helena har för oss att det var samma sak med kennelhostan förra året men då hade ingen av våra dagishundar det! Det är några dagishundar som kommer vara hemma nästa vecka för å vila.. Man kan inte göra så mycket mer än så...

Åhh nu känner jag mig iaf lite gladare!!! Längtar ännu mer till helgen nu. Har inte vågat tänka så mycket på stora sthlm för jag har kännt att jag inte kommer ha råd att köpa något iaf... men nu ska Siri få något riktigt roligt i julklapp!

Nä nu e d dags för en dusch å sen blir det mys i soffan med Rally! Världens sötaste labrador! =)

Ha en trevlig kväll!


Goda nyheter

Måste ju även komme me lite glada nyheter! Siris tumör var godartad så nu slipper jag iaf oroa mig för det! Ska bli spännande å se hur mkt jag kommer få tillbaka från Agria =)


Mulet

Så va man på jobbet igen... Helena "fick" sovmorgon till kl 10 idag så hon kunde va hemma lite me Rally! Satt å mös me honom i soffan igår innan jag åkte till Kallhäll å jag tycker att det går åt rätt håll iaf... Med lite mer vila så kommer det gå över.. förhoppningsvis så är han inte lika dålig när han blir hämtad imorn av matte...

Riktigt skönt å sova i Kallhäll i natt.. sov ju inte mkt igår natt så va grymt trött.. däckade redan kl 21 och va nog inget trevligt sällskap till H igår,.. Vi kom hem till honom vid 20 efter att ha vart å handla å lite så.. Stackarn.. men han förstod ju varför jag va så trött! Skön iaf å komma bort från allt ett tag så man kan slappna av.. Har så dåligt samvete för Rally när man hör honom även om jag gör allt jag kan för honom... Det känns jättetaskigt att han bara får ligga å sova hela dagarna när han vill göra så mkt mer men det är det som är bäst för honom...
Siri har iaf inte börjat hosta än å har hon inte hostat i början på nästa vecka så är det lugnt! SKönt iaf att mamma kunde ta henne... Hon har fullt upp me Siri som är hur busig som helst! Skönt att hon är så himla pigg! Hon e sååå saknad.. Känns som inte jag träffat min hund på evigheter eftersom hon har vart hemma å inte på dagis å sen nu är hon hos mormor... men på söndag!! Skönt att allt har gått så bra me operationen... Har nog fortfarande inte sjunkit in att hon aldrig mer kommer löpa, att hon faktiskt e KASTRERAD! Å FRAMFÖRALLT ATT HON ÄR MIN!! BARA MIN!! =)

Nä nu e d dags för lite frukost.. tänkte även städa lite... Har inte så mkt å göra här så kan lika bra hjälpa Helena med städningen =)

Ha en bra dag

Julledigt!

Just nu är det för mkt som händer så längtar verkligen mer å mer till julledigheten... Vill va ledig å slippa allt som pågår just nu... Siri bor nu hos min mamma å pappa tills på söndag vilket känns skönt men jag är ändå så orolig för henne...
Rally har fått kennelhosta å jag hoppas verkligen inte att hon har smittats... Hon är ju nyopererad.. Rally flyttar hem på lördag... har knappt sovit nåt i natt för att jag har oroat mig så mkt för allt.. hoppas inte någon annan på dagis har blivit smittad... så tror både jag å helena sovit dåligt i natt eftersom Rally har hostat så mkt... Kennelhosta är ju så pass vanligt å d har drabbat alla hunddagis någon gång... vi har haft turen å aldrig blivit drabbade på över 3 år men nån gång måste vara första gången... känns ju iaf som en rätt bra tid nu eftersom vi kommer stänga dagis 2 veckor snart så då kommer ju alla hundar vara lediga å vila.. så om dem blir sjuka så kan ju tillfriskna bra då...
Usch.. hatar denna klump jag har i magen i dag.. men alla hundar som e på dagis just nu mår bra.. dem är precis som vanligt! Jag har extra koll på alla =) Vi tog ju bort Rally jättesnabbt så förhoppningsvis hann han inte smitta någon.... men han har ju blivit smittad av någon oxå... så får hoppas att den hunden inte smittat någon annan på dagis..

Idag har det gått 7 dagar sedan Siris operation å allt ser jättebra ut... Hon kommer få komma tillbaka till dagis nästa vecka å d känns skönt.. Känns jättefel att inte ha henne här... Saknar henne redan även om jag såg henne för 2 timmar sen men d e nog mest för att jag e så orolig... mest orolig för att hon ska ha fått kennelhosta men håller tummarna för att hon inte har fått d... hon är ju vaccinerad så då brukar det iaf bli lindrigare men ändå... hon har tillräckligt med att hon e nyopererad... fast om hon har blivit smittad så tar det några dagar innan det visas å då har såret läkt ihop ännu mer.... =) försöker va positiv iaf... det är nog mest idag som allt kommer kännas jobbigt.. vi kan inte göra mer än vad vi gjort..
Allt löser sig alltid!

Nu ska jag försöka tänka på annat å göra lite nytta på jobbet =)
Ha en bra dag!

Skumt...

nu när jag publicera mitt nya inlägg så kom det gamla upp... får hoppas att blogg.se fixar problemen snart.. är mest bara störande =)

Krångel me bloggen..

Skrev ett inlägg imorse som vägrar publiceras!!! Så får se om d kommer upp senare.. irriterande iaf... e första gången som blogg.se krånglar för mig... men men....

Har precis kommit hem från jobbet å snart kommer H å hämtar upp mig å så blir d sushi till middag! MUMS!! Har inte träffat H på några dagar så han e verkligen saknad!!!

Siri mår jättebra å hennes sår ser riktigt fina ut.. känns som jag kan sluta oroa mig lite nu eftersom det ändå är dag 6 idag sen operationen... känns iaf som d värsta är över men hon kommer få vila någon vecka till iaf!! Hellre va på den säkra sidan!!

Nä nu ska jag göra mig iordning!

Ha en trevlig kväll!!

Julpynt!

Blev inte till å träffa H igår =( han kom ifrån skolan strax efter halv 9 så d skulle bli så himla sent när han kom till mig å han skulle bara kunna stanna en timme eftersom jag jobbar tidigt denna vecka... så d va liksom ingen ide.... så ikväll SKA vi träffas... usch hatar att inte träffa honom men ikväll så....

Siri mår bara bra men hon har tröttnat på att gå ut utanför huset bara! Så hon har slutat göra ifrån sig direkt när man kommer ut, hon har märkt att man får gå in direkt då... så igår stod jag utanför vårt hus i 20 minuter innan jag gav upp.. så jag gick å la mig utan att Siri hade gjort nåt å fick dåligt samvete... men siri sov hela natten så gick jag ut me henne kl 6 imorse innan jag gick till jobbet... längtar verklien till den 11 december... då har d gått 2 veckor sen operation så då slipper jag oroa mig för siri lika mycket + att d e julbord vilket betyder att H ska träffa min familj =)

Igår va jag riktigt effektiv på jobbet vilket kändes skönt.. Vi fick foderleverans och så beställde jag in julklappar till dagishundarna! Älskar att ge julklappar till våra dagisbarn =)
Julpyntade även här på dagis igår så nu är julgranen uppe =) Eftersom vi stänger över jul så kommer julgranen upp tidigare så vi får lite julstämning här på dagis =)

 

Tomtarna är gjorde av min farmor å så himla söta =)
Så lite julstämning är det här på jobbet iaf!
Verkar vara riktigt fint väder för oss som jobbar utomhus idag, enligt ägarna som kommer så
spöregnar d ute just nu... Klarade mig imorse när jag gick till jobbet iaf...
Men usch vad jag önskar jag jobba inne idag...
Ha en bra dag!

hönsmatte?!!

Så va d måndag igen å man e tillbaka på jobbet! Känns lite sådär eftersom Siri e hemma idag... Just nu är hon själv någon timme innan Ellie kommer förbi å tar hand om henne hela dagen! TACK ELLIE!!! Siri kommer bli överlycklig eftersom Ellie är en favorit!

Är på lika dåligt humör idag igen, hata PMS! Hoppas verkligen på att H lyckas fixa sitt däck så vi kan träffas idag.. Känner för att gräva ner mig men han kan få mig å bli så glad genom en kram! Så håller tummarna för att det inte är något stort fel på däcket!

Jag vill att denna dag ska va slut.. vill att klockan ska typ 16 så d e dags för mig å gå hem till Siri igen... Jag är verkligen så orolig för min Siri, e verkligen för mkt hönsmamma! Men känns skönt att alla hjälper mig så mkt! Siri är precis som vanligt, hon bryr sig inte alls om att hon e nyopererad.. hon verkar inte ha ont å såret ser fint ut så jag har verkligen inget att oroa mig för!

Fick lite toblerone av en ägare så ska tröstäta det idag! =) Får se om d hjälper... är iaf rätt lugnt på dagis idag!

Ha en bra dag!

RSS 2.0