Onsdag....

Så va man på jobbet igen.. Känns lite skumt å va ledig en dag å sen komma tillbaka igen.. Men d va grymt skönt å va ledig! Hade en slappdag hemma hos H.... Så himla skönt att han bara kan ta det lugnt en dag precis som jag kan.. Han måste inte hela tiden hitta på saker utan han kan ligga å mysa en hel dag!

Vi va även en snabbis på IKEA igår.. Vi har vart på IKEA typ 5 ggr den senaste veckan för att få tag på soffbordet som H ska ha... Å igår äntligen så fanns det.. Å det va typ hälften så stort som det förra så hans lägenhet känns mkt större nu! Vart riktigt bra!

Siri e hur busig som helst å har rusat / busat med Doris sen hon kom hit imorse =) Hon är så glad över å va tillbaka på dagis... Å d e så kul å se... Det planeras en mopsträff nu till helgen å den ska vi absolut gå på... Skulle va kul å se om Siri leker med dem andra nu när hon har sån energi? =)

Nu är det dags för min första promenad för dagen... Känns knappt kallt ute idag... Har ju vart -15 några dagar nu så nu när det bara är typ -7 (som igår) känns det nästan varmt!

Dagen idag kommer nog spenderas mycket i telefonkö.. Måste ringa runt till en massa folk! Mindre kul! Men skönt att man iaf kan ringa när man är på jobbet =)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hur gick det för din mamma? Hur känndes det?

2009-01-07 @ 11:33:15
URL: http://www.metrobloggen.se/05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0