Lördag!

Kom precis innanför dörrn å både jag å Siri e rätt trötta. Vi tog en långpromenad från Kallhäll till Viksjö imorse som tog ca 2 timmar.. Riktigt härligt å börja dagen med en riktigt långis! Dessutom är det bara skogsväg från Kallhäll till Viksjö så Siri kan gå lös hela vägen! Riktigt mysigt!

Idag är det tvätta som gäller... USCH! Ska tvätta allt från dagis så har tvätttid mellan 13-16.. Så va precis å hämta upp alla grejer från dagis, det blev 2 stora säckar den här gången! Men skönt å ha det gjort sen iaf!

Ikväll är det melodifestivalen final! Det måste man bara se på! Får se om vi blir ett gäng som samlas eller om det bara blir jag å H. Ingen är hemma ikväll så får se... Tycker verkligen att det är hemskt att Caroline af Ugglas är favorittippad.. Kommer verkligen bojkotta melodifestivalen om hon vinner.. Hon kan ju inte ens sjunga! Verkligen hemsk låt!

Det var även någon som hörde av sig om min kontorsstol! Satte in annons för typ 1 månad sen om inte längre å d är ingen som har hört av sig. tänkte faktiskt kasta den idag t.o.m. men får vänta å se om han vill ha den! Kommer sälja den för typ en symbolisk summa.

Nä nu e d dags å börja tvätta!

Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0