Måndag igen..

SÅ himla skönt å ha Siri hemma igen! Hon är hur glad som helst men ändå lite trött. Kan tänka mig att hon kanske inte sov lika bra där som hemma! Hon rev typ hela stället när vi kom å hämta henne! Har nog aldrig sett henne så himla glad! Hade lite svårt å hålla henne lugn igår för hon var verkligen såååå överlycklig! Kommer nog bli en lugn dag för henne idag med!

Igår var vi hemma hos mina föräldrar å grilla! Hur mysigt som helst och verkligen så himla god mat! Rullade i princip därifrån! Vi satt även å spela kort vilket jag älskar och H tyckte det var riktigt roligt! Han tycker om att umgås med min familj vilket gör mig så glad! Dem är väldigt lätta att umgås med och vi skrattar alltid så mycket!
Jag vann till och med ena gången vi spela kort! Men det blev rätt sent! Kändes inte som söndag igår så vi kom hem strax innan 23... Jag som skulle upp kl 6 för å gå till jobbet... Dessutom var det strömavbrott i hela huset (och större delen av Järfälla tror jag) och det är då man önskar att man inte bor 8 trappor upp! Lite jobbigt å gå alla dem trapporna men ena grannen hade satt ut ljus hela vägen till våning 6 vilket var jättegulligt! Elen kom iaf igång rätt snabbt igen vilket var tur! Jg hade lite svårt å somna när jag kom på att det säkert är strömavbrott på jobbet! Skulle ju vara becksvart här å vi har ju ingen ficklampa här! Så är väldigt trött idag men piggare än vad jag trodde!

Ikväll hoppas jag på att hinna tvätta lite! Min tvättkorg är mer än överfull just nu!

Nu är det dags för lite frukost!

Ha en bra dag i värmen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi hade oxå strömavbrott... Då kommer man på vilka I-lands problem vi har egentligen. Jag försökte tända lampan ganska ofta utan att tänka på d, gick inte så bra =)

2009-06-01 @ 10:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0